![]() |
#481 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Dot.: Piękna sylewetka do wakacji
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
przepraszam że tak późno, ale wczoraj zasnęłam xd a dopiero teraz wróciłam do domku ze szkoły
![]() ![]() ![]() ![]()
START !!! 20.08.2014r. Początkowa waga: 71,9 kg ![]() obecna waga: 71,9 ![]() I cel: 65 kg II cel: 60 kg III cel: 55 kg Edytowane przez Andziussska Czas edycji: 2012-04-24 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
Andziussska
Moje wymiary łydka-29cm.a w połowie uda-45cm.
![]() |
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
juz dobrze?
![]()
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
Hej!
Ja padam na dziób- zgodnie z obietnicą, przerzuciłam się z tramwajów na chodzenie, a ponieważ miałam dziś wolny dzień i dużo drobnych spraw do załatwienia łaziłam przez ponad 3h, a że nie umiem chodzić wolno, to nóg nie czuję. Czasu na jedzenie miałam mało, więc dziś tylko: śnd: pół miseczki owsianki na mleku (1,5 % tłuszczu) i odrobinie odtłuszczonego kakao z niewielkim dodatkiem amarantusa; kawa II śnd: kefir 1,5% (opakowanie 400 ml) obiad: burger sojowy ![]() przed próbą na dodanie energii, bo byłam kompletnie wypluta: kawa z mlekiem, rządek gorzkiej czekolady (tj. 4 małe kosteczki) kolacja: 1/2 miseczki fasoli w pomidorach z 1 tycią kromką chleba gruboziarnistego (mały chlebek, więc kromki są naprawdę małe). Ponieważ idę spać koło 23, zaraz jeszcze zjem trochę warzyw i popiję mlekiem sojowym ![]() Białka nie dostałam, bo sprzedawca gdzieś poszedł ![]() ![]() ![]() Ista Oceniaj surowo, czy się trzymam listy ![]() Mleko ponoć może mieć związek z sincami pod oczami- czytałam, że w tym przypadku since mają fioletowawe zabarwienie; Gdy cienie są brązowawe, ma mieć to związek z nietoleracją glutenu... na ile odpowiada to prawdzie nie wiem, ale chcę sprawdzić, bo a nuż u mnie odstawienie mleka zlikwiduje problem. Także od jutra przez najbliższy ms będę pić tylko sojowe. Białko kupuję w sklepie dla sportowców i zazwyczaj izolat białkowy, tzn. bez zawartości węglowodanów. Ogólnie żeby nie nabić sobie masy należy szukać białka, które ma jak najniższą zawartość węglowodanów (tak do 3 g na 100g). Nie są one tak smaczne jak te dla pakerów, które są mega pyszne ![]() ![]() ![]() Na dziś to tyle- pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co myślicie?Kolor-soczysta pomarańcz.Niestety nie trafiony prezent
![]()
![]() |
![]() |
#487 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() S_Candall Ja z kolei czytałam, że nie powinno się ćwiczyć intensywnie o głodzie, bo wtedy spalają się mięśnie, a nie tłuszcz. Oczywiście nie mówię tu o drobnnych czynnościach, jak wyjście do sklepu. Torebka bardzo fajna, sama przymierzałam się do zakupu podobnej, tylko w innym kolorze. fleur_deLys Mam Cię na oku, więc pilnuj się ![]() Dzisiaj biorę z Ciebie przykład ![]() ![]() ![]() Moje cienie są fioletowo-zielone ![]() ![]() A ile ten interes z białkami kosztuje? I ile tego zjadasz/wypijasz w ciągu dnia? Mój już eks chłopak pijał takie różne substancje, podejrzewam,że to właśnie to. Smaki przeróżne: bananowy, lody śmietankowe, czekoladowy. Kiedyś dał mi spróbować. Nie powiem, żeby to był naturalny smak i niechętnie do tego podeszłam, bo mi to takie 'suplementy' kojarzą się z reakcją hormonalną. Możecie się teraz śmiać, bo ja kompletnie się na tym nie znam, a skoro to jest dla facetów, to się boję, że wzrośnie mi testosteron i wyrosnął 'muły' ![]() Dzisiejsze menu: I śniadanie 6.40 - owsianka na mleku z jabłkiem i cynamonem, kostka gorzkiej czekolady, II śniadanie 10.00 - sałatka: sałata, szczypior, szpinak, jajko, łosoś, pomidor, oliwki, olej z pestek moreli, ocet, kawałek bagietki obiad 13.30 - zupka brokułowa na indyku z kaszą kuskus ok 350ml, pół pomarańczy podwieczorek 16.30 - jogurt z otrębami i prażonym jabłkiem wieczorem standardowo już, marchewka do podgryzania ![]() Udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
Hej!
Padał deszcz i jest takie cudownie świeże powietrze ![]() Spacerek zaliczony, ale tylko 40 min, bo po wczoraj dokucza mi odcinek lędźwiowy kręgosłupa :/ śnd: naleśnik z twarożkiem; kawa z mlekiem sojowym (rzyg)- paskudne połączenie; chyba zacznę pić espresso ![]() II śnd: naleśnik z twarożkiem obiad: sałata - mix sałat z roszponką, 1/2 kulki mozarelli light; 1/2 pomidora i 1/2 ogórka (dużego); oliwa z olwiek, ocet balsamiczny. Ista będę się pilnować! chyba faktycznie się przeforsowałam, byłam tak zmęczona, że nie miałam siły śpiewać i we wtorek muszę powtórzyć nagrania ![]() ![]() Kupiłam herbatkę pokrzywowo-pigwową i będę się oczyszczać ![]() Białko generalnie tanio nie wychodzi (ok. 80-120 za paczkę), ale znam sklepik, w którym często są promcje, no i można też kupować przez net. Gdy trenowałam brałam je 2-3 razy dziennie. Generalnie czyste białko (np. izolat) dobre jakościowo nie jest ani chemiczne, ani szkodliwe (szukaj informacji na opakowaniu: nie zawiera białek kazeinowych), a tym bardziej nie zawiera hormonów. Na pewno od niego nie "zmężniejesz" ![]() S_Candall torebka fajna, choć to nie mój kolor. Ja wypatrzyłam wczoraj kobaltowy kuferek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
OK, 3-godzinna rundka po mieście zaliczona. Teraz czuję jak mi krew pulsuje w łydkach
![]() ![]() Przy okazji dzisiejszych pieszych wycieczek, wstąpiłam do sklepu 'ciuchowego' i upatrzyłam sobie cudną spódniczkę ![]() ![]() Mam nadzieję, że na mnie poczeka ![]() A i zaszła dzisiaj u mnie zmiana w menu. Zupa brokułowa tak mi posmakowała, że zjadłam ją i na II śniadanie i na obiad ![]() ![]() Mam nadzieję, że Wam nie przeszkadza, to moje klekotanie tutaj o wszystkim. Tak łatwiej jest mi przed samą sobą rozliczyć ze wszystkigo i bardziej się pilnuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Raczkowanie
|
Ista
Ja oczywiście nie namawiam do ćwiczeń na "głodnego",a co do spalania mięśni to wiem na pewno od trenera,że mięśnie spala się dopiero po ok.90 min.intensywnego ćwiczenia...a np.biegając rano na czczo spala się zapasy jakie gromadzi organizm z powszedniego dnia,czyli tłuszcz.
Co do spódniczki,to myslę że już roz.34 będzie na Tobie dobrze leżał ![]() Ja dzisiaj sprawiłam sobie spodnie w kolorze łososiowo-koralowym z brązowym paskiem ![]() Moje menu: grzanka graham z łyżką dżemu. -jabłko -gotowany filet i warzywa. -pomarańcza. -makrela 100g.pomidor
![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
S_Candall Spódniczka to dla mnie dodatkowa motywacja. Nie będzie zakupów jak waga nie spadnie
![]() ![]() Gratuluję zakupu i dzięki, że mi o tych spodniach przypomniałaś, bo kupiłam dokładnie takie same jesienią, ale dopiero teraz widzę, że porządnie ![]() Właśnie wróciłam z godzinnego marszu i czuję się świetnie. Dzisiejsza porcja ruchu dodała mi mega energii. Szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na tyle marszu codziennie. Oki zmykam się pakować, bo jutro wyjazd do rodziców. Wracam w sobotę. Buźka ![]() P.S. A ja się pytam gdzie reszta dziewczyn??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Raczkowanie
|
jestem , jestem ale na wyjeździe . I moja dieta baaaardzo znowu cierpi
![]() No jak ja mam się powstrzymać jak wszystkie sprawy załatwiam a to w kawiarni , a to w restauracji indyjskiej a to w sushi ![]() Kawy spijam po kilka kubków na dzień- żeby , mniej jeść ale średnio mi to wychodzi. na dokładkę nie mogłam wziąć ze sobą hh i jak mam zgubić nadmiar kalorii. ja się wścieknę chyba już zawsze będę gruba ![]() Jakbyście dziś widziały miny panienek w Simple kiedy usiłowałam się wcisnąć w 42 r. stosu sukienek to myślałam , że się popłaczę ![]() ![]() ![]() zaraz idę na kolację i nawet jak uda mi się nie jeść to wypiję wino- czerwone, żeby chociaż ![]() Menu mojego nie chcecie oglądać - baranina, sushi, ciasto karmelowe - fuck no wszystko mi smakuje i nie mogę się oprzeć kiedy atmosfera nerwowa a wszyscy wokoło jedzą. Pojutrze wracam do domu , więc wtedy wracam z podkulonym ogonem na forum jeśli mnie jeszcze tu wpuścicie. jestem w Sopocie i nawet nie ma pogody jak nazłość bo wzięłabym rower teraz i pojeżdziła chociaż a tak to idę.. pap ![]() ![]() ![]()
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
Primavery
Oj,oj niedobrze
![]() Jak już naprawdę nie ma co dietycznego do jedzenia,to zjadaj to co jest ale dużo mniej.Ciasto-zdecydowanie NIE!!! No bo jak chcesz wejść w ten nowe sukienki ![]() Ja teraz jestem na stabilizacji,ale wczoraj pozwoliłam sobie na lampkę wina i kilka chipsów ![]() Miłego Dnia ![]()
![]() |
![]() |
#494 |
Raczkowanie
|
dziewczyny musicie mnie ogarnąć
![]() już 3 raz dobijam w poniedziałki do 60,5 a w ciągu tygodnia dalej jest 61 lub nawet więcej...nie wiem czemu... ![]() ![]() ![]() Np. wczoraj znowu było pieknie, bo powiedzialam sobie dosc tego, nom a co wieczorem?? promocja na lody w lidlu nom i wszamałam o 20 godzinie jednego ![]() ![]() Musze zacząć znowu w zeszycie robić sobie harmonogram chociaż małych ćwiczeń, oraz jadłospis. Może wtedy zacznę znowu ładnie jadać. A co do tego dochodzi to całkowicie odrzuciłam wodę... hym dziennie to może szklankę wypije jak jest ciepło a tak to nic... Nom kurde weźcie mnie walnijcie czy coś!!
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
Andziussska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie cały ten interes z odchudzaniem opiera się na konsekwencji i silnej woli. Trzeba zmienić podejście- moje problemy z wagą zaczęły się, gdy rzuciłam palenie, a paliłam jak smok, więc tak myślę sobie, że skoro starczyło mi silnej woli żeby nie palić, to powinno tym bardziej mi jej starczyć na powstrzymanie się przed jedzeniem junk-food (słodyczy i innych takich). Spróbuj znaleźć zdrowe i nietuczące zamienniki- piecz sama zdrowe i pyszne ciasta; przerzuć się na posiłki wieczorne białkowe- może to być np. serniczek z mojego przepisu; ![]() Niestety Twój luby wyświadcza Ci niedźwiedzią przysługę - powiedz mu, że naprawdę Ci zależy na poprawie swego samopoczucia poprzez zrzucenie trochę wagi i bardzo prosisz o zaprzestanie sabotażu ![]() I zamiast wieczorami tkwić przed kompem lub TV znajdzie sobie jakąś inną aktywność fizyczną ![]() Powodzenia! ![]() U mnie wpadło już 30 min marszobiegu (na czczo; ogarnęłam temat ćwieczeń na czczo i okazało się, że któraś z przedmówczyń, nie pomnę już która, ma rację- umiarkowany wysiłek na czczo sprzyja spalaniu tłuszczu ![]() ![]() omlet z 1 jaja z twarożkiem, cynamonem i pomarańczą; kawa z mlekiem - niestety plan całkowitej rezygnacji z mleka nie wypali za Chiny; mleko sojowe w kawie to obrzydliwość, której powinno się zakazać ![]() Wracam dziś do ćwiczeń siłowych- pewnie jutro się nie będę mogła ruszyć- haha! Miłego dnia wszystkim! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Raczkowanie
|
Jej.. u mnie od kilku dni wyjątkowo zdrowo i zielono..
![]() np. pełnoziarnsty chlebek z chudym twarogiem i pomidorkiem i kiełkami na śniadanie z szklanką soku pomidorowego lub owisianka ze startym jabłkiem, rodzynkami i pestkami (dyni, słonecznika). Obiad to pierś z kurczaka pieczona z warzywami.. pycha kolacja - sałatka z sałaty, rzodkiewki, pomidora, kiełków z sosem (jogurt naturalny, czosnek i zioła prowansalskie). Jako przekąska - sok świeżo wyciśnięty z selera (naciowego i zwykłego korzenia - bulwy), jabłka, cytryny ![]() Wszystko pyszne i zdrowe.. prawda? Chociaż tyle się słyszy o nowalijkach.. ja staram się je kupować od takich zwyczajnych działkowców co nie sprzedają hurtowo tylko uprawiają warzywka na własne potrzeby.. no nic. w sumie nigdy nie wiem co tak naprawdę kupuję eh. i do tego pobity rekord - 7,33km ![]() ![]()
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
fleur_deLys
staram się, jak do tej pory jest pięknie ![]() Następnym plusem jest to że mam dłuuugi weekend( czyli tylko w przyszłą środę ide do szkoły) a cały przyszły tydzień wooolny ![]() ![]() ![]() ![]() ( Zawsze miałam z tym problem ponieważ nie wyrabiałam się z czasem ( wykapanie sie + wyprostowanie włosów + śniadanie) to niby około 30 minut, ale mieszkam z chłopakiem u jego mamy, czyli muszę się dzielić łazienka z 2 jego siostrami ( które są dosłownie paniusiami i siedzą po godzinie w łazience). Wiec po prostu nie chce znooowu zaczynać kłótni ![]() ![]() wczoraj przeczytałam na jakiejś stronce,że wypicie 3 szklanek zielonej herbaty jest bardzo zdrowe i dzięki temu możemy spalić nawet 150kcal. Jak uważacie to przesada?? czy jednak prawda? Osobiście nienawidzę zielonej herbaty, w dodatku bez cukru, wiec zawsze pije ją na siłę ![]() aha i jeszcze jedna sprawa ![]() ![]() ![]() Oczywiście wzięłam okulary, najpierw jedne i po godzinie pływania miałam małe odciski tylko przy nosie ( z 5 razy w ciągu tej godziny ściągałam i poprawiałam je) Dwa dni później wzięłam 2 parę okularków, które zrobiły mi takie ślady że wyglądałam jak panda!!! ![]() ![]() Nigdy nie korzystałam z okularów pływackich więc macie jakiś sposób na bezśladowe wyjście z basenu?? od razu piszę że nie mam obecnie funduszy by kupić 3 parę okularów ![]()
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Hej, ostatnio nie daję rady pisać, bo sobie wychodzę na całe dnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() ![]() Pogoda jest cudowna i nie da rady wysiedzieć w domu - wczoraj zaliczyłam dodatkowo godzinny maroszbieg i w pełni trzymałam się diety, więc bardzo się cieszę ![]() ![]() Dzisiaj 30 min przed śniadaniem i planuję też min. godzinkę pod wieczór, a w ciągu dnia brzuszki - myślałam żeby zacząć 6W, ale ostatnio skończyło się to tragicznie dla mojego kręgosłupa, więc tak myślę, że może jest trochę racji, że obciąża kręgosłup ![]() Kupiłam nowego Shape'a żeby się zainspirować i znalazłam fajne przepisy przy tzw. diecie bikini, które można modyfikwać, więc może to też mi pomoże ![]() A na dziś: na czczo; sok z aloesu ( i tak od kilku dni) śnd: kromka pełnoziarnistego chleba z twarożkiem utartym z rzodkiewkami; 1/2 pomarańczy, 3 łyżeczki masła orzechowego bez cukru i soli; kawa z chudym mlekiem na przekąskę będzie: koktalj z truskawek i kefiru zmiksowanych z 1/4 szkl. płatków owsianych. na lunch: pierś kurczaka w przyprawach z sałatą, pomidorami, oliwkami i 1/2 szkl. komosy ryżowej; na przekąskę: koktajl (ten sam co powyżej) na kolację; to, co na lunch ![]() Udanego dnia!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
wróciłam
![]() Idę pohulahopować... nic na razie więcej nie napiszę. Ale możecie mnie zbacikować ![]() Jestem dziś taka głodna , że ciągle myślę o jedzeniu. ![]() Do jutra dziewczynki ![]()
![]() |
#501 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Jestem już spowrtem. Na wyjeździe nie obyło się bez grzeszków. W piątek dwudaniowy obiad (w tym pomidorówka na śmietanie ![]() ![]() Zbliża mi się @ i zaczynam puchnąć. Wolę nie stawać w tych dniach na wagę. Grzecznie wracam do dietkowania i cieszę się, że u Was są znaczne postępy i pozytywne nastawienie. Dzisiejsze jedzonko: I śniadanie 7.15 - owsianka z nasionkami, pokrzywa II śniadanie 10.00 - koktajl pomarńczowy z cynamonem, woda z cytryną obiad 13.00 - parowana pierś kurczaka (100g) z brokułami + sos czosnkowo-orzechowy (na jogurcie bałkańskim) podwieczorek 16.00 - sałata, oliwki, pomidor, jajko, oliwa z oliwek, ocet jabłkowy Udanego, słonecznego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Staram się dzielnie jak mogę, ale teraz nastał cały tydzień grilowania... S- owsianka II Ś - owoce [ ananas, kiwi, jabłko] O - jakieś mięso z grila z sałatą, pomidorem, rzodkiewką i ogórkiem pod- nie wiem jeszcze kol. - pewnie pojadę na małe sushi Komunikat: w związku z planowanymi najazdami gości na imprezy grillowane i i ogniska proszę podajcie mi przepisy co zjeść bezpiecznie z grilla ![]()
![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Primavery, grillowanie nie jest złe, o ile nie będziesz popijać zimnym piwkiem
![]() Wczoraj mi koleżanka która mnie od jakiś 2 miesięcy nie widziała, powiedziała, że nieźle zjechałam z wagą ![]() W ogóle mam dylemat. Nie wiem czy jeszcze dużo chudnąć, czy zostać jak jestem. Kiedyś ważyłam 52 kilo i się czułam bardzo dobrze, ale teraz muszę stwierdzić, że ubrania na mnie lepiej leżą, bo są tak fajnie wypełnione. Wtedy miałam problem z kupieniem spodni, bo odstawały w udach, a teraz jest super. Chyba wyglądam tak jakoś seksowniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Pewnie wszystkie zabiegane ![]() u mnie bardzo fajnie ) wreszcie jest pogoda ![]() I dlatego idę dziś z koleżanka się opalać na pawie oczka ![]() ![]() Dziś o 6 wstałam i godzinkę biegałam (od soboty zaczęłam biegać) i na razie jest fajnie. Waga wreszcie leci w dół a nie stoi w miejscu ![]() Dziś jest równiutkie 60 ;D więc mam nadzieje ze w tym tygodniu już 5 będzie z przodu ![]() Naprawdę to dopiero teraz zaczęłam dosłownie doceniać wpływ wątku na moje odchudzanie ![]() Dzięki ![]() ![]() >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>dzisiejsza waga: 60 kg ![]()
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim
![]() Andziussska To fantastycznie!!! ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj @ więc o ważeniu mogę zapomnieć, ale jestem szczęśliwa i jednocześnie spokojna, bo od wczoraj liczę kalorie. I...wszystko jest jak należy. Obym tylko trzymała się zasady 'no cake'. Planuję chociaż miesiąc nie przekraczać 1000kcal. Później będę systematycznie zwiększać do 1300, bo akurat tyle mój organim potrzebuje (cały dzień przed komputerem, wieczorem rower:/). Dzisiejsze menu: I śniadanie 7.00 - kasza jaglana z połówką pomarańczy, cynamonem i łyżeczką miodu, pokrzywa, zielona herbata II śniadanie 10.00 - twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, kromka chleba pełnoziarnistego obiad 13.00 - sałata, oliwki, pomidor, jajko, łosoś, olej z pestek moreli, oliwa z oliwek, ocet jabłkowy, kromka chleba podwieczorek 16.00 - koktajl pomarańczowy Piękna pogoda, buźka sama się uśmiecha do słońca ![]() I dla Was dzisiaj życzę dużo uśmiechu i udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
U mnie na wadze 56,9 więc również dziękuje za kopa motywacyjnego tydzień temu!
Dziewczyny mam wrażenie, że teraz pójdzie jak z płatka, bo pogoda nam sprzyja ![]() Edytowane przez Mahdab Czas edycji: 2012-04-30 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Raczkowanie
|
Cześć.U mnie mimo wyjazdu-obyło się bez grzechów!Dzisiaj jedynie byłam z Zoo (3 godz.marszu) i zjadłam 2 gałki lodów,ale to w nagrodę bo rano na wadze 49.1 kg.!!! mimo @także jestem zadowolona.Wymiary:
-biodra-88cm.
Udo-51cm. ![]() ![]() ![]() Jutro znowu wyjazd w góry.Także trzymajcie się dziewczyny i powodzenia ![]() a tu przepis na leczo-diet: -2 papryki -cukinia -20dag.pieczrek -2 cebule (najlepiej czerwone) filet z kury,lub indyka Warzywa dusimy w sosie własnym,mięso najlepiej ugotować,lub ugrillować. Jak już wszystko będzie gotowe dodaje ogórek i 1/2 ugotowanego al-dente ryżu brązowego.
![]() |
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
u mnie niby waga drgnęła bo wieczorem było 59..
ale rano.. znów 60kg - więc bez zmian.. dziś rower i chyba więcej nie dam rady bo oskrzela bolą.. przeziębienie chyba jakieś. Jutro chciałabym wyjść pobiegać.. ale chyba nie uda mi się na dworze z wielu powodów - więc będzie raczej bieżnia.
![]() |
#509 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny gratuluje takich wyników
![]() ja hulahopuję na całego i ponoć są jakieś tego efekty bo kilka osób powiedziało mi dzis , że schudłam ![]() S- owsianka II - brak O- łosoś z grila z pomidorkami z cebulką pod- brak kol- kotlet schabowy z ziemniakami ![]() Chciałabym zacząc ćwiczyć na maxa te...eeee no właśnie nie wiem jak sie to nazywa i skąd to wziąśc... Insanity? turbo coś tam???? Napiszcie czy coś wiecie o tym... ja mam z rana dość dużo czasu i zamiast wylegiwać się w łóżku do 8.30 mogłabym poćwiczyć z 60 min co dzień.
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
Oj boże gdybyście mnie teraz dziewczyny widziały xD
Tak się wczoraj spaliłam że szok ![]() ![]() wszystko mnie pieeecze Wrrr.. Ale chociaż będę ładnie opalona ![]() Gratuluje spadków ![]() ![]() ![]() wklejam wczorajszą tabelkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.