![]() |
#481 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Rozeznanie
|
Kiara współczuję tego co musieliscie przejść
![]() Kciuki za jutrzejsze wyjście do domu. Moje dziecko śpi, obiad się gotuje. Szukałam zaproszen na chrzciny ale nic mi się nie podoba za bardzo chyba sama zrobię, na ślub też sama robiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo np. Ja nie wiedziałam, że lepiej rozpinać pampka przy podkurczaniu nóżek. Dzięki Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Kiara bardzo współczuję przeżyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Rozeznanie
|
Ja tylko w Wordzie zrobię projekt, kupię papier i koperty jakie mi się podobają a w punkcie ksero wydrukuje bez kokardek, kamyczkow i tych wszystkich swiecidelek. Stawiam zawsze na proste rozwiązania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Rozeznanie
|
Witam
U mnie przewaznie odbije Gabrys i czkawka od razu i dlugo go meczy. Dzis byla polozna przybyl 180 g w tydzien. Czyli jak co tydzien. Tylko strasznie nerwowy sie zrobil, malo sypia, tylko przy cycku by chcial, a nawet i przy cycku wierco sie strasznie i wygina. Czasami tez jest tak podczas spania. Polozna stwierdzila ze moze przezywa porod i cesarke, zaproponowala zeby udac sie z nim na masaz czaszkowo-krzyzowy w celu odstresowania go, bo moze podczas wyciagania go pojawil sie ucisk w czaszcze i on sobie z tym nie tadzi i dlatego jest niespokojny. Wie cos ktoras o tym? Zastanawiam sie czy sprobowac, jedna sesja 70 euro przez wykwalifikowanego masazyste. Pieniadze to pikus, alw tez nie chce szkodzic. A czy pomoze? Naprawde mi sie wydaje ze cos jest nie tak, bo wszyscy od poczatku mowili ze jak na noworodka jest bardzo aktywny. Jedni mowia ze to normale jedni ze nie. A ja juz sama nie wiem.
#490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-07-25 o 18:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#491 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie ta czkawka ze 3-4 razy dziennie. Czasem jak odbijam zamiast bekniecia mamy czkawke,a mała bardzo nie lubi mieć i zaczyna płakać:-/ Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#492 | ||||||||||
Ania
|
Cytat:
no to muszę kupic dzidziuś ![]() Cytat:
tak, trochę przyłożyć, nacierac, to i piecze, ale przejdzie ![]() A najszybciej mi pomogl wiesz co? Plyn do dezynfekcji rak, taki jak byl w szpitalu.. Z alkoholem ![]() ![]() Cytat:
ja tez tak slyszalam ![]() Cytat:
doczytałam, ze prześwietlenie ok, to super ![]() ![]() Cytat:
zdjęcie zobaczę na kompie ![]() ![]() Cytat:
daj znac co pi lekarzu ![]() Cytat:
nie przesadzasz ![]() ![]() Cytat:
dziękuję ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63404166]Na ten moment chusta jest lepsza dla dziecka. Nosidla tula mają wkladki dla noworodka ale i tak maluszek nie przyjmuje tak dobrej pozycji jak w chuscie. Generalnie nosidla są dla dzieci już siedzacych. My mamy tule Ale teraz używamy chusty My po wizycie w poradni. Jednak wezidelko lepiej podciac. Załatwilam skierowanie i zabieg 4.08 o 13:00. Hania cały czas grzecznie spała ![]() Jestem glodna i zmęczona[/QUOTE] i bedzie miala problem z głowy : * dobrze, ze sie odezwałaś ![]() Dużo przeszlas, najważniejsze zeby było juz dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ania, nie doszukuj sie problemów ![]() ![]() I oby katarek przeszedl i oczko tez ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zadomowienie
|
Dziś byłyśmy u okulisty,masakra jakaś, na następną wizytę idziemy prywatnie,bo pomimo tego,że oczka się dobrze rozwijają to nam kazała doktorka znów za 2 tygodnie. Normalnie w szpitalu byłyśmy o 7.30 dzięki czemu byłyśmy pierwsze,a i tak wyszliśmy dopiero o 12 do domu. Spalysmy teraz razem 2.5 godziny i nie mam obiadu,no ale cóż. Jeden plus jest taki,że Baś przybrała 900 gram w 2 tyg,ale my dajemy raz dziennie butlę,bo wieczorem nie może dojesc
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |||||
Wtajemniczenie
|
Wojtek miał jakieś kozy w nosie, ale chyba to nie katar bo rano wyciągnęłam katarkiem i do tej pory czysto. Chce go szczepić w czwartek więc muszę teraz obserwować
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz chusta. Nosidełko jest dla dzieci siedzących. Te wkładki niemowlęce da podobno o dupe rozbić Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Kiara przytulam i współczuję stresu
Australia super. Pewnie bym szukała o skokach info, a tak mam na miejscu Honcia super że prześwietlenie ok Ja dziś testowałam chustę i to jest super sprawa. Ręce wolne, dziecko spokojne. Muszę sobie kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Jeju ile Wy piszecie
![]() Cytat:
![]() Powiedzislsm ortopedzie na wizycie. Wyslala mnie do poradni rehabilitayjnej, nie wiem czy to nie przesada. Ale.. w najblizszym szpitalu przyjmuje stara rura ktora mnie leczyla jak bylam Mała i nie wspominam jej dobrze, w zaden sposob mi nie pomogła. Nie pojde do niej. Musze poszukac w innych szpitalach, ale blisko nie bedziemy mieli:/ Łozko przestawilam aby podchodzić do niej z drugiej strony. A swoja droga czy tylko ja spie caly czas z dzieckiem w lozku? Przenieslismy sie z sypialni z materacem do salonu (nie ma w nim mebli bo zaczelismy remont w ciazy, sa tylko nowe okna i podloga) i lozeczka nie bralismy. Mala nauczyla die zasypiac sama, ale trzymana za raczke przez tatusia, bez tego moro ja ciagle wybudza :/ nie wiem jak bedzie w lozeczku i kiedy zacząć?
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a na kupy próbowałyscie herbate koperkowa? Bo u mnie pare lykow i potem kupsko mega.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektorzy na kupy podaja rumianek, taki slabiutki słomkowy.
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
Zabcia my tez spimy z synkiem. Z lenistwa i w sumie mlody budzi sie tylko raz w nocy a dzis spal cięgiem od 1 do 6:30!
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Kiara trzymaj się
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nawet w dzien nie klade w lozeczku. Nawet do sypialni nie chodze.Jak tam sie przeniesiemy po upalach Gabi bedzie musiala sie odnaleźć. Spi na mnie, w wozku lub chwile na materacu. Polecicie dobra nianie elekt. tak ok 100,150zł
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwale
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkad podaje delicol Gabi ma problemy.jedynie ok godz4-5 z baczkami. Raz zjadlam platki z mlekiem na noc i calą noc były straszne skręty,wiec niewiadomo jak to jest z tym jedzeniem. Na drugi dzien zjadlam przed poludniem i git. ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Dzis podany koperek i dwa razy koopa,a tak to co drugi dzien jedna.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-25 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu do nosa dostałam nasivin soft a do oczka tobrex ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Głowa mnie strasznie boli ... wezmę paracetamol.
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
A z niania... chyba obojętnie zwłaszcza jeśli nie chcesz z monitorem i kamerką. My poprzednio mieliśmy przyczyną, "No name" i sprawdzała się super Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
Kiara, współczuję przeżyć :-( oby wszystko było dobrze.
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Dziewczyny, a jak jest z tymi czapeczkami?? Bo ja pamiętam, jak moja siostrzenica byla mala, to zakładało się czapkę, żeby uszków nie przewiało. |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
o tak!!
teraz spi juz godzinkę ![]() ja zamiast położyć się to gary umylam, ogarnelam mieszkanie i kwiaty podlalam ![]() po 2 latach storczyk mi zakwitł ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.