![]() |
#511 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Każdej z nas czasem należy się dzień dziecka :P tak z 5 razy do roku ![]() Cytat:
A ja z siostrą + 3 osoby, mieliśmy wypadek samochodowy tydzień temu:/ Siostra miała m.in. rozwaloną głowę i właśnie dzisiaj zdjęli jej szwy, bleh. Ja naszczęście miałam tylko zbity mostek i zwichniętą rękę. Samochód poszedł do kasacji, nic z niego nie zostało...
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A wypadek..oj, naszczęście tylko mostek i ręka, dobrze, że nic więcej, chociaż to i tak niefajnie. Ale już ok się czujesz ?
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
o, właśnie się dowiedziałam, że kolega wrócił z obozu sportowego, więc wieczorne spotkanie zapowiada się cudnie i wesoło. ^^ to ja idę suszyć włosy i się szykować, zajrzę tu jeszcze niebawem. ; *
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martynko to udanego spotkania ; )
![]() |
#518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaa, to też dobrze, miły trójkącik heh ![]() ![]() ![]() Buziole, miłego wieczorku wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wypadku, mogę Wam jedynie powiedzieć jeszcze, że wszystko dzieje się dosłownie jak w zwolnionym tempie, jak na filmie. Szok. Ale mniejsza już o to, było minęło. Jest już dobrze. Powtarzam buziaki ![]()
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
widze zrobil nam sie watek ''Plotkowy dla podrywaczek''
![]() hello, ja juz po pracy,leze na sofie i dogorywam..boli mnie zoladek strasznie...w pracy myslalam,ze nie wytrzymam i sie zrzygam na biurko ![]() ![]() na wiczor planuje tylko TV i popijnie herbatki..Objrze fim na TVN o 20.15 bo zapowiada sie fajnie a potrzba mi czegos lekkiego na odstresownie dzis.. jutro weekend ![]() milego wieczorka ![]()
#521 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jak u mnie całkiem dobrze z brzuchem,to niestety TŻ się pochorował no i dzisiaj się nie widzieliśmy ![]() ![]() Zaraz poczytam co tam u Was ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie tez cos dzis na rzeczy, jakos mnie zmulilo, polozylam sie i zasnelam...czuje sie niewyraznie, troche mnie mdli i czuje cos dziwnego na zoladku ![]() Star - wypad z przyjaciolmi mam nadzieje bedzie udany ^^
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
niezapominajko - możliwe,bo to podejrzane,że nagle tak chorują wszyscy...
![]() oby Ciebie nic nie złapało ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
no i jestem!
![]() agolek- ten film to podobno o jakiejś dziewczynie, która została zabita przez swoje przyjaciółki. uch, nie dla mnie, potem w nocy nie będę spała. ; p a wszystkim chorującym zdrówka. ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
O kurczę, wczoraj dzień pielęgnacji, dziś porządków i epidemii... cóż to jutro z nami będzie?
Chorutkim, zdrówka życzę ![]() A ja wróciłam ze spotkania z TŻ i spacerku z sunią ![]() ![]()
![]() |
#526 |
Rozeznanie
|
Ojej alescie naprodukowłay
![]() ![]()
#527 |
Wtajemniczenie
|
Star fajnie, ze spotkanie sie udalo ^^
Niuniuska a to wstretne komarzyska ![]() Tarantulku dobranoc ![]() a ja dalej niewyraznie sie czuje ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
Tarantulku: branoc, pchły na noc!
![]() 88niezapominajka88: źle się czuje? to do łózia marsz, kurować się coby jutro piękną, zdrową i wypoczętą być, o! ![]()
#529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze spacku nie ide ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w uproszczeniu to taka łamaczka serc ![]() heheh, jak większość z nas ![]() Cytat:
![]() jesteś prześliczna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() też to zauważyłam, lato robi swoje ![]() a mnie się już nie chce podrywać, dobrze ze się ustatkowałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też mi to przyszło do głowy ![]() wróciłam przed chwilą od TŻ-a ![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać bo jutro rano jadę do Kato, na zakupy a później do mojego mieszkanka, bo przecież się stęskniłam ![]() ![]() miłych snów Laseczki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Ewusia
![]() widze, ze nie tylko ja nie spie ![]() ja tez na rowerku normalnym nie jezdzilam z 3 lata ![]() ![]() a sliczna nie jestem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#532 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzien dobry wszystkim, zbieram sie powoli do pracy, wstalam rano i wydawalo mi sie,ze jest sobota ![]() ![]() ide cos wszamac i potem sie zmywam, dzis idziemy w pracy na lunch na chinski bufet bo kumpela z pracy, ta fajna Agnieszka z Polski odchodzi ![]() wiczorkiem na zakupy i moze na 6min do solarium bo za 5 tyg slub i jakos chce wygladac..A jutro na poszukwanie autka ![]() milego dnia kochane, weekend ![]()
![]() |
#533 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wczoraj wrocilam ze spotkania o 22:45 a deklarowałam sie ze bede na 21 ![]() ![]() Mimo ze poszlam spac po 2 to od 7 jestem na nogach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nio ale flirt jest dobry na wszystko^^. A ze ma dziewczyne? Słcuhaj wczoraj sie umowilam z chlopakiem co tez ma dziewczyne, a moja przyjaciolka i jej chlopak potem dolaczyli do nas. A miedzy nimi roznica wieku wynosi 9 ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze wkoncu bedzie ok ![]() ![]() A jezeli w avku to Ty to jestes sliczna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 3 lata nie jezdzilas na rowerze?No niezle ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I nie badz taka skromna bo jestes sliczna! ![]() agness51: Oj to chyba jakis wirus faktycznie jest. Mnie tez wczoraj bolał brzuch.zeby mnie tylko nie wzielo :O Szybkiego powrotu do zdrowia Tzeta zycze ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim. ; **
ależ niewyspana jestem ![]() ![]() baby- to dość często spotykane zjawisko, że nastolatki lecą na starszych chłopaków. ![]() ![]() ![]() agolek- to fajnie, że się podobało: ) ja jednak zdecydowanie wolę komedie.. takie filmy zbyt mocno działają mi na psychikę i potem ciągle chodzę i rozmyślam. ;p niezapominajka- widzę, że i Tobie zapowiada się dziś pełen wrażeń dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Czesc i Czołem
![]() cos zem niewyspana jest....<ziewa> byłam wczoraj wieczorem z TZ na spacer, wróciłam po 23 -pewnie dlatego ![]() i w ogóle zauwazył ze jestem smutna, apatyczna, myslał ze to ma zwiazek z Nim, ze jestem Nim znudzona itd- a to ma zwiazek ze mną( ED sie kłania..;( Dałam dwa nowe zdjecia na nk w mojej grzywce-tak srednio wyszły ![]() Zauwazyłam ze na zdjeciach wychodze brzydziej niz w rzeczywistości ![]() Po południu umówiłam sie z kolezankami na piwo tzn one beda pic piwo- ja wode albo cole zero, w ogóle piłyscie tą zero? w smaku taka sama jak normalna i light a bez kcal jak to mozliwe?? ![]() TZ chciał zebym mu powiedziala co chce na urodziny, a ja jakos o niczym nie marze, nie chce nic konkretnego, ale ten sie uparł. Nie wiem czy sie nie połoze spac na chwilke bo strasznie mi sie ziewa cos ![]()
#536 | |
Raczkowanie
|
oj nie poszukałabym zbyt długo, bo jakoś chęci mi zabrakło, ale muszę przez weekend jeszcze się tym zająć, a jak nie to może jakoś je odtworzyć, ale nie chcę nawet myśleć ile będzie z tym zachodu...
![]() ![]() a co do roweru - polecam wygodne siodełko ![]() ![]() Cytat:
![]() hello ![]() ja wczoraj zabalowałam sobie z dawnymi znajomymi, a dziś obudziłam się super wcześnie, bo o 7 i już nie mogłam spać ![]() ![]() miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam imprezowiczki i nie imprezowiczki
![]() Jestem zła na wszystkich i wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW: Dziękuje za wszystkie gratulacje dotyczące mojej miesiączki ![]() Miłego dnia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziń dobry wszystkim
![]() Ja dopiero wstałam, ale jakaś niewyspana też jestem. Na szczęście z sunią siostra wyszła po 7, więc mogłam sobie poleżeć. Wszamałam śniadanko, piję czerwoną herbatę i oddaję się czułościom z sunią, taka z niej pieszczoszka ![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja na rowerku nie jeździłam nawet więcej niż 3 lata, aż wstyd. Ale ukradli mi rowerek z 5-6 lat temu i jakoś z lenistwa chyba nie kupiłam nowego ![]() ![]() Tak, wszystko ok. ![]() A właśnie, że jesteś! ![]() Cytat:
![]() Zakupy, solarka i autko mmm tego kobiecie trzeba ![]() Cytat:
![]() Myslovitz i balety mmm ![]() ![]() ![]() Orzeszek01: uszka do góry, nie smutać się, szkoda pięknego dnia i Twojego humoru ![]() yerba: miłego imprezowania ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() TŻ już się dobrze czuje ![]() ![]() Orzeszku - mi osobiście bardzo smakuje ta cola zero,chyba nawet bardziej niż light ![]() Zaraz polecę na NK zobaczyć Twoje zdjęcie ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() ja dzis pospalam do 10.45, normalnie swieto ![]() ![]() ![]() dziekuje za komplementy ![]() ![]() zycze milego dnia wszystkim lamaczkom serc i imprezowiczkom ![]() ![]() ja sobie wczoraj gadalam z takim chlopakiem, z ktorym virtualnie znamy sie ponad 2 lata, od czasu do czasu gadamy na gg, no i mamy sie spotkac w koncu w realu, jak wroci z nad morza ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.