|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Przyczajenie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Witajcie dziewczyny.
![]() ![]() Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
razem wychodzi jakaś godzina ćwiczeń ćwicze tak od tygodnia codziennie plus ograniczyłam słodycze i fast foody. rano owsianka, na kolacje twaróg, obiad w miare to co do tej pory i po tygodniu czuje się już "lżejsza" ![]() i czuje mięśnie brzucha to na pewno i jak je napne to przed lusterkiem widze zarys mięśni przykryty narazie tłuszczykiem ![]() ale czekam na efekty i bede sie chwalić na bieżąco ![]()
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
chcialabym zaczac z nia cwiczyc, dodam ze robie na zmiane skalpela ewki i abs i chcialabym np dolaczyc cwiczenia na brzuch z mel b i np na nogi ? efekty kochane widziecie?
![]()
#514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po ćwiczeniach też jestem pełna życia ![]() ![]() Pisałam stronę wcześniej jak ja sobie ustaliłam na ten tydzień. Rozgrzewka-5min, nogi -10min, pośladki-10min, cardio-10min, brzuch-10min lub abs -8min i rozciąganie cool down- 5min ![]() ![]() Cytat:
Ale Katuszka89 pisała , że pierwsze efekty widziała po miesiącu. Więc bądźmy dobrej myśli ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Przyczajenie
|
no to powiem tak. Wczoraj zrobiłam sobie rozgrzewkę, ramiona, pośladki i nogi. I czułam się świetnie. Dzisiaj mam zamiar to samo i do tego jeszcze cardio i na rozluźnienie.
![]() A za Was kobitki trzymam kciuki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Rozeznanie
|
po weekendowej przerwie powróciłam do ćwiczeń. 30 minut hula hoop i 20 minut rowerka
![]()
#518 |
Rozeznanie
|
Ja również po weekendowej przerwie (dokładnie w środę ostatni raz ćwiczyłam-pływanie
![]() ABS, pośladki i cardio. |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Rozeznanie
|
Wczoraj ABS, pośladki, cardio a dzisiaj tradycyjnie lecę na basenik.
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Rozeznanie
|
Dziś tylko 15 minut rowerka, jakoś brakowało mi dziś weny do ćwiczeń :P
#521 |
Zakorzenienie
|
pogoda działa na mnie rozleniwiająco
![]() ![]() ![]()
#522 |
Rozeznanie
|
Wczoraj w końcu znalazłam chwilkę i poćwiczyłam.
Cardio, abs i pośladki zaliczone. |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
Cześć, dziewczyny!
Za mną cztery treningi z Mel B. Zaczęłam dbać o siebie dwa miesiące temu, co drugi dzień biegając 5.5km, co drugi ćwicząc skalpel z Ewą chodakowską + codziennie w sumie godzina rowerem do/z pracy + zdrowe odżywianie. Tak waga, jak i wymiary spadają (spróbowałyby nie!), ale Ewa właściwie od początku mnie nudziła - bo i ma taki monotonny głos, i ta muzyczka taka usypiająca. Tak naprawdę myslałam tylko o tym, kiedy będzie koniec. Potem dołożyłam do skalpela ćwiczenia na boczki Tiffany i zdałam sobie sprawę, jak fajne mogą być dobrze prowadzone ćwiczenia ![]() Dlatego zaczęłam szukać czegoś nowego i znalazłam Mel - i na razie jestem bardzo zadowolona. Nie dość, że jest energiczna i fajna, ciężko się znudzić, to jeszcze ładna - a w treningach Ewy chodakowskiej przeszkadzał mi też jej wygląd, no bo nie jest brzydka, ale mi się nie podoba, wręcz irytuje. Nawet to, że ma rozpuszczone, wyprostowane włosy, takie jakby nie miała ćwiczyć, tylko iść na bal :P A na Mel się po prostu dobrze patrzy ![]() A więc teraz, co dwa dni, zaczynam od boczków z Tiffany, a potem ramiona, pupa i brzuch z Mel, na koniec rozciąganie. Kupiłam sobie kilogramowe ciężarki do przyczepiania na nogi i ręce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Ja również przyłączam sie do wątku. Ćwicze z Ewa i Tiffany ale to Mel jest moja idolka. Jest zabawna i nie udaje idealnej. Staram sie przeplatac wszystkie te treningi zeby mnie nie znudzilo i zeby miesnie sie nie przyzwyczaily
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Rozeznanie
|
Ja niestety znowu przymusowy odpoczynek mam przez przeziębienie. Na
basenie też nie byłam ale mam nadzieję, że najpóźniej w piątek już poćwiczę |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj biegałam - świetnie mi się biegało! - a ćwiczenia jutro
![]() ![]() ![]() Ostatnio sobie w trakcie robienia ćwiczeń z Mel włączyłam na chwilę skalpel, bo chciałam zrobić dodatkowe ćwiczenie - spróbujcie tak kiedyś zrobić, niesamowite wrażenie przeskoczenia z czegoś żywego, energicznego w półletarg ![]() A i jeszcze jedna sprawa - nie wzięłabym się za te ćwiczenia, gdybym nie ściągnęla wersji bez lektora. Po prostu bym nie wytrzymała nerwowo ![]() ![]() Edytowane przez Muirinn Czas edycji: 2012-11-28 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj próbowałam poćwiczyć po chorobie i nie wiem o co chodziło ale nie dałam rady wszystkich ćwiczeń zrobić. Zrobiłam ABS, pośladki i część cardio. Fakt, że mam jeszcze mocno zawalone zatoki i średnio mi się ćwiczyło ale i tak się zdziwiłam, że nie dalam rady cardio.
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
Magda, widzę że dzielnie piszesz w tym wątku, brawo
![]() ![]() To ja w ogóle nie wiem, czym jest ABS, bo nie ma go w Totally Fit - widziałam w tych filmikach z lektorem, ale tak jak pisałam, to by mnie zniszczyło psychicznie ![]() Za trzy dni miną dwa miesiące odkąd wzięlam się za siebie. Ponad połowa tego czasu to były ćwiczenia z Ewą, Mel zaczęlam niecałe 3 tygodnie temu więc tak naprawdę jak bardzo mi wpłynęła na figurę sama Mel, ale zobaczymy za kolejne 2 miesiące ![]() A dziś biegałam - biegam po ścieżce rowerowej, bo asfalt zawsze lepszy niż betonowy chodnik i było tak koszmarnie ślisko!! Parę razy się poślizgnęłam, były też takie momenty, że stawiałam nogę i nie miałam się od czego odepchnąć, bo jechałam do tyłu :P Ale przeżyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Ja walczę od od ponad miesiąca w kilogramami. Pierwszy tydzień sama dieta. Po tygodniu zaczęłam stopniowo wprowadzać ćwiczenia. Początkowo seria "8 minute". Kombinowałam też z innymi ćwiczeniami. Na dzień dzisiejszy robię 8 minute abs, Tiffany na boczki oraz Mel B cardio. Jakieś 2 tygodnie? Co do efektów - sama nie wiem. Zrzuciłam jakieś 4-5 kg. To, że w ogóle udało mi się zejść trochę z wagi, jest dla mnie wielkim osiągnięciem!!! ![]() ![]() Chciałam coś jeszcze dorzucić do moich ćwiczeń. 8 min. abs oraz Tiffany to już dla mnie bułka z masłem. Dopiero przy Mel czuję, że ćwiczę ![]() ![]() W połowie wakacji zaczęłam P90X, poćwiczyłam 1,5 tyg. i jakoś mój zapał się ulotnił. Zastanawiam się czy nie spróbować jeszcze raz. Jestem bardziej zmotywowana. ![]() Muirinn, mam takie same odczucia w stosunku do Ewy Chodakowskiej. Nie wiem dlaczego, po prostu nie mogłabym z nią ćwiczyć. Mel B i Tiffany za to budzą we mnie baaaaardzo pozytywne emocje. Zwłaszcza Tiffany w "10 min booty shaking waist workout. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#530 |
Rozeznanie
|
sunglasses19 Gratuluję efektów
![]() Po długim lenistwie zrobiłam ćwiczenia na pośladki, brzuch i cardio z mel B ![]()
#531 |
Raczkowanie
|
cytrynka122, widzę, że Twoja aktualna waga jest moim celem końcowym
![]() ![]() ![]() Na szczęście już przestał! ![]() Ja miałam chwilowe zawieszenie broni w walce z kilogramami, ale dzisiaj ruszam na pełnym gazie ![]() Jednak wybrałam P90X (wersja lean) Już się nie mogę doczekać tego trwającego godzinę wycisku. Huhuhu. ![]() Powiem Wam, że chyba troszkę uzależniłam się od ćwiczeń. Lubię się spocić, mieć na drugi dzień zakwasy. Aż nie wierzę w to, co piszę. ![]() Cóż, wygląda na to, że tak naprawdę do wszystkiego można przywyknąć. ![]() Pozdrawiam Was i biorę się do roboty! ![]() PS. Czy ktoś tu zagląda? ![]()
"Jeżeli dadzą Ci papier w linie, pisz w poprzek." ![]() Chudniemy ![]() 68kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sunglasses19 Czas edycji: 2012-12-17 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Przyczajenie
|
Zgodzę się, ze to uzależnia. Mimo bólu to jest.. fajne!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
witam
Wcześniej trochę udzielałam się w wątku ćwiczących z Ewą Chodakowską. Moja przygoda z ćwiczeniami zaczęła się miesiąc temu, nie powiem żebym schudła, ale moja kondycja jest lepsza i samopoczucie się poprawiło ![]() Zaczynałam od skalpela. Po 15 treningach byłam jednak znudzona i wtedy zaczęłam ćwiczyć z Mel B. To było właśnie to czego szukałam ![]() Robie rozgrzewke, nogi, brzuch, posladki i 20 min cardio. Cwicze tak od tygodnia. Może po jakimś czasie powrócę do Ewki (nie próbowałam killera i turbo), ale jak na razie ćwiczę z Mel B ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko. Wykonuje już od 2 miesięcy Cardio od Mel B ,lecz na czas okresu robię sobie przerwę. Czy ćwiczycie również w trakcie okresu ?
#535 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() Ja od czasu do czasu ćwiczę z Mel B ![]() ![]() Ja cardio jeszcze nie ćwiczyłam z Mel B,ale zawsze sobie odpuszczam kiedy mam okres... Edytowane przez didaska Czas edycji: 2012-12-23 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miesiąc ćwiczeń za mną, głównie cardio, ramiona i pośladki ![]() W drugim miesiącu skupię się na bardziej na brzuchu, ależ będzie wysiłek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt
![]()
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
Mel B jest super pozytywna osoba az chce sie cwiczyc
![]() ![]()
#539 |
Rozeznanie
|
A ja lubie cwiczenia z Mel B zwlaszcza te 10 min ktore robie z rana bo wieczorem inne. Mel B potrafi mnie zmotywowac nawet ja wyciska ze mnie siodme poty
![]()
#540 |
Zakorzenienie
|
Mel b bardzo pozytywna babka
![]() ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.