![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Je niestety nie miałam. Robiłam je 17grudnia raz i na tym koniec. Dobrze, że zdecydowałam się na zmianę lekarza. Właśnie dzwoniłam i umówiłam się na 16marca na badania prenatalne. Przynajmniej będę miała piękne zdjęcia mojego ktosia ![]() Normalnie oszaleć można czekając na te wizyty. Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2015-02-24 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#514 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Idę robić zapiekanki, bo mój mąż zamiast ryby kupił pieczarki
![]() ![]()
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Jak widać każdy lekarz stosuje różne praktyki .
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę chyba spać ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym zjadła zapiekanki. W sumie prawie wszystko bym zjadła, jakby ktos uszykował i mi podał ![]() Ale pieczarki zamiast ryby hehe...
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-02-24 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nie masz najmniejszych gwarancji, że to co kupiłaś, nie było bite. A nie zawsze po wypadku widać, że fotelik jest zniszczony - natomiast działające na niego przeciążenia mogą mocno osłabić skorupę i wtedy przy następnym nie zadziała jak powinien. Mi się generalnie w pracy nie nudzi, bo mam urwanie doo... głowy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do norm to morfo i mocz mogą wyjść poza normami, bo one sa dla "normalnych", a nie dla cieżarówek ![]() Cytat:
![]() Mój znajomy poszedł po pora, a wrócił z selerem, ale przynajmniej w obrębie warzyw się obracał ![]() Haaa... właśnie odbyłam szkolenie bhp i z obsługi agregatów prądotwórczych i będę miała świstek, że mogę obsługiwać ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2015-02-24 o 11:55 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Vea dobrze mowisz z tymi fotelikami
![]() Ja ugotowałam żurek, zaraz lece po juniora do zerowki i do logopedy. Nie wiem jak tego dokonam bo mnie dzis tak brzuch ciagle pobolewa, ze az nie wiem czy to jest normalne... Szkoda gadac ...
#527 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Myślę, że nic się nie dzieje, boli, bo zachodzi tam duża rewolucja. Nie martw się ![]()
![]() |
#528 | |||
Rozeznanie
|
Heh hej .
![]() U nas ani drgnie , choroby ciąg dalszy . Była u mnie kuzynka , zakupy zrobiła pobawiła Adasia i nawet udało mi sie kwadrans zdrzemnąć . A wieczorem na pogotowie jedziemy .. ehh ![]() Co do badań to ja jestem w tyle , część zrobiona ale sporo też czeka aż TŻet wróci. O cytomegalii nie słyszałam ani nie robiłam w pierwszej ciąży ![]() Tych poznanych płci to wam zazdroszczę , też bym już chciała wiedzieć . Wizyta za równe 2 tygodnie bedę w 18 tygodniu więc myślę że sie dowiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Ja mam robione na każdą wizytę, z zalecenia lekarza.
Ja zaliczyłam właśnie pół godziny drzemki. ![]() Mnie też dzisiaj dość mocno pobolewa. Zdrzemnęłam się i jest trochę lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle czasu juz sie meczysz ![]() Trzymam kciuki za Was i szybkiego powrotu do zdrowia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |||
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem jak to powiedzieć, że na początku chcemy być tylko we trójkę, żeby nikogo nie urazić. No i będzie jeszcze temat mycia rąk. Wiem, że to może śmieszne, ale kilka osób z rodziny to palacze i nie chciałabym, żeby tuż po fajeczce takimi rękoma dotykali moje dziecko. Jak grzecznie poprosić o mycie rąk przed kontaktem z Maleństwem? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Cytat:
[QUOTE=mms_22;50394773]U mnie za 2 tygodnie dopiero ... ![]() 1. Będę miała wtedy wykonane to badanie połówkowe (chyba) 2. Z racji tego, że będę w 20tc powinnam poznać płeć ![]() ![]() /QUOTE] Ty czekasz 2 tygodnie a ja prawdopodobnie pójdę na wizytę dopiero 29 marca ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#532 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz to z głodnym mogę pogadać. Obiadek zjedzony, dzień zaliczony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
Vea nawet o tym nie pomyślałam.
Mirabelka ja się przeprowadzałam 2 tyg przed porodem do nowego domu, a większość ciąży spędziłam na budowie załatwiając materiały i urządzając wszystko. Nawet okna chciałam myć z wielkim brzuchem, ale mi nie dali ![]()
#534 |
Wtajemniczenie
|
Hej, dawno nie pisalam bo na tel nie lubie, u nas dzis wiosna, 2 godz mlody szalal na placu a ja ledwo zyje a co to bedzie pod koniec ciazy...mysle o zatrudnieniu niani na kilka godz co by mlody mogl sobie normalnie biegac po parku ale to potem, moze jakos w maju pomysle o tym.
U nas dzis zupa krem z brokulow ![]() Ja wizyte dopiero mam 30 marca wiec sobie poczeeekam, no i mam mocz zrobic tylko, krew co 2 miesiace Niespodziewajka25 wspolczuje, nie ma nic gorszego od choroby dziecka |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Rozeznanie
|
Ja juz po obiedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |||||||||
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Nadrobilam was w koncu.. idziecie jak burza. Dzis jest dobry dzien, poszlam na spacer, ktory mnie strasznie oslabil i zaraz walne sobie drzemke przed obiadem. No i przyszla do mnie paczka z sephory ze szczoteczka do twarzy takze humorek dopisuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Morfologie i mocz powinno sie robić co miesiąc, na szczęście to tanie badanie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My po prostu powiedzieliśmy,że dla nas to zupełnie nowe doświadczenie i chcielibyśmy spróbować przeżyć je sami. Oczywiście, jeśli będziemy potrzebowali jakiekolwiek rady i pomocy na pewno poprosimy, ale na początku chcielibyśmy spróbować sami pobyć rodzicami ![]() Co do mycia rąk jeszcze prościej - my na wejściu do domu prosiliśmy o umycie rąk - nikt, absolutnie nikt się nie sprzeciwił, co więcej z pełnym zrozumieniem podeszli do tematu i do dzisiaj dziadkowie mają odruch - wchodzą od razu do łazienki ![]() A w ogóle możecie powiedzieć, że tak Wam kazali w szpitalu i macie uczulać wszystkich ![]() Cytat:
![]() Haaaa... właśnie przyszedł mój obiad - wielka micha sałatki z kurakiem i 0,5 coli.... cola to ZUO, ale tak mi się jej masakrycznie chce i tak mnie głowa boli, ze się złamałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.