|
|
#511 | ||
|
Kawaii strona mocy
|
Dot.: Ambitne wizażanki część 6
Cytat:
Cytat:
Wczoraj np. dopiero kupiłam sobie gąbkę do miziania twarzy podkładem ... mam więc i pędzel i gąbkę, a nadal pokład póki co nakładam palcami ![]() Róż - zawsze i wszędzie z Burżuja, uwielbiam, a już kilka kolorów miałam Pędzle - kupiłam Zoeva, zaszalałam, przyznaję, ale dużo dobrego słyszałam o wspomnianym już Hakuro Puder - a po co? Tzn ja nie używam, dlatego się dziwię, ale wszystko zapewne zależy od podkładu jaki stosujesz i rodzaju cery jaki masz. Słyszałam o fajnym matowieniu (jeśli tego oczywiście potrzebujesz) z Paese czy jakoś tak.Podkład - ostatnio z takich częściej spotykanych słyszałam dużo dobrego o nowej wersji z L'oreala. I z Burżuja o Healthy cuś tam, który teraz jest w promocji w Rosku. Cienie - używam od wielkiego dzwonu, lubię Astora, mam też od nich brązową kredkę do oczu, która pięknie delikatnie mieni się złotymi drobinkami Trochę nie w kolejności napisałam ... no to pędzę dalej do nauki, bo nawet ciekawa książka, jeśli się dobrze nastawię |
||
|
|
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wolno ![]() Cytat:
ogólnie z podkładami mam duży problem, przetestowałam tego z milion, a wszystko w poszukiwaniu kosmetyków o kolorze mąki pszennej typ 500 dla bladego czlowieka ![]() z pudrów fajny jest bambusowy z biochemii urody, do tego taniutki, a jeśli chodzi o róże, to tak jak Maguda jestem fanem Bourjois, tylko że one się nigdy nie kończą
|
||
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko przed nami
![]() Cytat:
2. Jeśli potrzebujesz mocnego matowienia, to tak jak poppy pisała - bambusowy z BU. 4. Ja jestem zadowolona z hakuro Zdałam czwartkowy egzamin i tym samym dostałam się na studia
|
|
|
#514 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona_nadzieja, gratuluję!!
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko ja juz Ci mówiłam ze innej opcji nie było i wiedziałam o tym od początku.
Wstyd sie przyznać ale juz rzadko używam podkładu i pudru nie wiem moze powinnam znow zacząć ale miałam wrazenie ze cera wyglada lepiej bez xd
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny
Cytat:
|
|
|
#518 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() róż z burżuja mnie kusi, dużo osób poleca, ale cena puder jakoś mi wyrównuje koloryt, ale bez niego tez ok wyglądam ![]() ja ogólnie też doszłam do wniosku, że można byłoby bardziej o siebie zadbać, po egzaminie robię generalne porządki w szafie i powinnam pozbyć się na oko jakiejś połowy rzeczy jak nie więcej ![]() Cytat:
no ale uzyłam kilka razy to ciężko mi się wypowiedzieća co do pędzli to znalazłam zestaw bodaj 9 pędzli za 50zł, Sunshade Minerals czy coś takiego, póki nie robię extra makijaży to chyba te sobie zamówię ![]() Metal a jak Tobie poszedł ten egzamin? ![]() Cytat:
![]() dzięki w ogóle za wszelkie opinie ![]() kilka dni do egzaminu, a ja się rozleniwiłam totalnie. już nie mam siły i mam za dużo pomysłów co powinnam robic i jak się uczyć |
|||
|
|
|
|
#519 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Nadziejko, wiedziałam, że tak będzie!!! Gratulacje
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#522 |
|
Imperatorowa Undi I
|
No przecież masz
może nasz sposób na długie włosy działa też na cerę? Ale to by był czad!
|
|
#523 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnia prosta przed egzaminem cię czeka, więc jeszcze starczy ci sił Obierz jeden system nauki, bo to nie czas na miotanie się w tym, tylko spokój ratuje ![]() Mój egzamin był niestety dość trudny, także obawiam się średniego wyniku... Ale wyniki pewnie dopiero w czwartek. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#524 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Scarlett, zobacz sobie róż burżuja na mintishop, cena jest zdecydowanie lepsza od tego w stacjonarnym sklepie
![]() Teraz będę mniej siedziała na wizażu (tak sobie wmawiam ), więc jak już będziesz wiedziała, pisz mi na fb Poprawiając poidełko wylałam zawartość ptasiego basenu na podłogę, taka jestem zdolna ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Chociaż przy mojej długości w sumie powinno mi być wszystko jedno
|
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Słodycze! Ale na angielskich włosy rosną najszybciej
dzieki Undi Slodziak Z Ciebie i Nadziejki <3 tyle cukru na me serce aż włosy rosną
|
|
|
|
|
#526 |
|
Kawaii strona mocy
|
A to nie chcę, bo znając życie pójdzie mi w cztery litery a nie we włosy ... muszę odrosta paznąć i tak
|
|
|
|
|
#527 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszłam na zakupy za odstresowanie
Dziś dzien z testami, nie chce mi sie ustaw czytać
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Pokaż! ![]() Ostatnia prosta, dasz radę ZZnalazłam pokój, w jeden dzień
|
|
|
#529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już oficjalne, jadę do Wawki w sobotę także mogę się spotkać w nd (po południu) albo pon Cytat:
![]() już robię te testy, ale tak 4-5 dziennie, nie chcę się przemęczyć przed egzaminem, a i tak wiem, że jak będe się nadto stresować to to nie pomoże... co ma być to będzie. ale musi być dobrze, nie ma innej opcji![]() ooo gdzie? blisko centrum? ![]() ten Twój W to WH ? bo mnie chyba zaprosił do znajomych |
||
|
|
|
|
#530 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Nadziejko ale fajnie z tym pokojem
ogarnelas się już w nowym mieście? ScarlettO boskie zakupy Zna ktoś magiczne zaklęcie na poszerzenie pojemności walizki?
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Obczaję na kompie, bo mi się na telefonie nie wyświetla
No pewnie, kto jak nie Ty? 10 min. tramwajem, ujdzie ![]() Taaa Już dostał opieprz za nieogarnięcie aplikacji fb "Bo mi się tu wyświetliło, to kliknąłem" :Lol:---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Podpisałam umowę uciekam do rodziców ![]() Co kupiłaś?
|
|
|
#532 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Póki co żarcie, pamiątki i prezenty
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, Łódź tak, siedzę w niej praktycznie ciągle (noo, teraz u faceta na wsi ale od października wracam) , wiec wpadajcie!
Ja z podkładem to zawsze mam problem i nie umiem dobrego kupić
|
|
|
|
|
#534 |
|
Konto usunięte
|
Kupić nową :p
W końcu dali wyniki mojego egzaminu, choć myślałam, że to dzisiaj już nie nastąpi. Na szczęście wynik mam ok jak na te pytania, które były i powinien wystarczyć do realizacji dalszych planów zawodowych. Od poniedziałku czeka mnie masa papierkologii z tym związana i już mi się odechciewa... |
|
|
|
|
#535 |
|
Kawaii strona mocy
|
Miałam dzisiaj ciężki dzień, rano się okazało, że mój dziadek trafił do szpitala. Człowiek się stara, jedzie, załatwia i kupuje wszystko co potrzebne, żeby w ramach "wdzięczności" usłyszeć: "Cześć Maguda, co u Ciebie słychać, widać, że dobrze, bo jesteś gruba na twarzy". W takich momentach sobie przypominam jak bardzo go nie nawidzę za całe zło, które wyrządził jednej z najważniejszych dla mnie osób i wcale nie jest mi go żal :banghead:
|
|
|
|
|
#536 |
|
Kawaii strona mocy
|
Słaba ze mnie florystka, ale się pochwalę :p
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dziewczyny super zakupy zrobiłyście. Cytat:
1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html 2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ansparent.html 3. Sleek 4. Mam z Hakuro, z Rossmanna jakieś, z Essence. 5 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...der-blush.html Nie maluje się codziennie, ale jeśli tak to już od dłuższego czasu używam tych produktów. ![]() Gratulacje. A jaka dzielnica (jeśli można wiedzieć ) ?Chciałabym być taką "słabą" florystką.
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne PW ![]() Kupiłam sobie wczoraj baleriny (Undi, piszę to specjalnie dla Ciebie, żebyś się lepiej poczuła ), a teraz poluję na jesienne botki - upatrzyłam sobie kilka modeli i chciałam Was zapytać o zdanie, ale niestety nie mogę ich znaleźć w internecie
|
|
|
#540 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Obecnie razem ze Scarlett opracowujemy taktykę mojego rozwodu Metal Fish gratulacje!!!! Magus przykro mi, tule mocno
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

także dam znać
mam postanowienie, że wezmę się bardziej za swój wygląd, bo mó jzawód wymaga

nie wiem moze powinnam znow zacząć ale miałam wrazenie ze cera wyglada lepiej bez xd

może nasz sposób na długie włosy działa też na cerę? Ale to by był czad!
Obierz jeden system nauki, bo to nie czas na miotanie się w tym, tylko spokój ratuje