Róże do policzków

Bourjois Little Round Pot Blush Wypiekany róż do policzków

752 hity!

trena.pl
BOURJOIS Little Round Pot Róż do policzków 95 Rose De Jaspe 2,5g
Bourjois Wypiekany Róż do Policzków 34 Rose d'Or / Golden Rose
Bourjois Little Round Pot Blusher 2,5g Róż do policzków 54 Rose Frisson
Bourjois Pastel Joues 16 Rose Coup de Foudre Róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 2332 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 listopada 2025 o 11:54
    Klasyk, do którego będę wracać
    Ten Blush trafił do mnie w prezencie i… szczerze? Nie spodziewałam się, że tak małe pudełeczko może zrobić aż takie wrażenie. Po pierwsze – sama opakowanie to klasyk. Mały, zgrabny, z lusterkiem i tym uroczym zatrzaskiem – jak biżuteria w kosmetyczce - trochę retro. Kiedy go otworzyłam, od razu poczułam ten delikatny, charakterystyczny zapach – taki “stary dobry Bourjois”, który ma w sobie coś bardzo kobiecego. Kolor wygląda w opakowaniu jak klasyczny róż, ale na skórze robi prawdziwą magię – subtelny, świeży. Łateo się rozciera i nie tworzy plam. Co najlepsze – ten maleńki produkt jest niesamowicie wydajny. Lubię nakładać go delikatnie pędzlem, czasem też palcami – efekt zawsze wygląda naturalnie, zdrowo i elegancko. Podsumowując: prezent idealny. Ma klasę i ten nieuchwytny francuski urok. Teraz już wiem, dlaczego to kosmetyczna legenda – Bourjois to mały cud w różowym pudełeczku, który zawsze poprawia mi nastrój.
    Zalety:
    • Piękny, naturalny efekt na skórze;
    • Kompaktowe, eleganckie opakowanie z lusterkiem – idealne do torebki;
    • Charakterystyczny, subtelny zapach – bardzo przyjemny, kobiecy, lekko retro;
    • Wydajność – wystarczy odrobina produktu, więc starcza na długo;
    • Dobrze się rozciera i nie tworzy plam, nawet na suchej cerze;
    • Delikatne rozświetlenie (szczególnie w odcieniach z drobinkami) – dodaje świeżości;
    • Świetny wybór kolorów, które pasują do różnych typów urody;
    • Lekka formuła – nie obciąża skóry.
  • 24 sierpnia 2025 o 12:01
    Polecam!!
    Róż jest trwały i bardzo wydajny - mam go już rok a używam prawie codziennie. Mam wrażenie że daje delikatny efekt rozświetlenia. Naprawdę mocno polecam.
  • 4 / 5
    11 sierpnia 2025 o 20:14
    ponadczasowy
    Klasyk! Pachnie trochę babcino, ale mi to nie przeszkadza. Czasem trzeba zeskrobać wierzch, żeby pędzel w ogóle złapał kolor, ale poza tym super – pięknie się rozciera, wygląda naturalnie i chyba nigdy się nie kończy. Polecam
  • 13 czerwca 2025 o 14:03
    Klasyka, która zachwyca
    Opis produktu: To róż w kamieniu o subtelnym, naturalnym efekcie, który sprawdzi się na każdej cerze. Jego jedwabista formuła pięknie rozświetla policzki, nadając twarzy zdrowy, promienny wygląd. Produkt zawiera wbudowane lusterko oraz mały, praktyczny pędzelek. Długo nie mogłam dobrać odpowiedniego odcienia, bo wybór jest naprawdę duży, ale po obejrzeniu recenzji zdecydowałam się na numer 54???? Mam jasną, chłodną karnację i ten kolor dobrze mi pasuje, ale teraz mam ochotę wypróbować także inne warianty. Co ciekawe, róż można stosować nie tylko na policzki, ale także jako cień do powiek✨ Kupiłam go na Notino za około 19 zł.
    Zalety:
    • 1. Lusterko i pędzelek w zestawie – bardzo praktyczne na co dzień.
    • 2. Piękny, kwiatowy zapach.
    • 3. Jedwabista formuła, która łatwo się nakłada.
    • 4. Możliwość stopniowania intensywności koloru.
    • 5. Nie robi plam na skórze.
    • 6. Daje delikatny, promienny efekt.
    Wady:
    • Róż nie jest mocno napigmentowany, więc nie sprawdzi się u osób, które lubią intensywny efekt.
  • 9 maja 2025 o 14:27
    Piękny jest
    ❤️Róż Bourjois Little Round Pot Blush to prawdziwa klasyka, która zasłużenie zdobyła miano kultowego produktu. Mam odcień 34 Rose D'Or i jestem bardzo zadowolona z jego delikatnego, różano-złotego wykończenia, które pięknie ożywia cerę i dodaje świeżości. Pigmentacja jest solidna – łatwo można stopniować efekt od subtelnego rumieńca po bardziej wyrazisty kolor. ♥️Opakowanie jest poręczne, z lusterkiem i pędzelkiem – choć sam pędzelek jest dość twardy i wolę używać swojego. Konsystencja produktu jest sucha i dość zbita, co może wymagać kilku przeciągnięć pędzla, ale dzięki temu róż jest bardzo wydajny i praktycznie nie do zużycia. ♥️Zapach – charakterystyczny, lekko pudrowy, może nie każdemu przypaść do gustu, ale mnie osobiście nie przeszkadza. Trwałość bardzo dobra – utrzymuje się na twarzy przez większość dnia bez poprawek.
    Zalety:
    • Plusy:
    • piękne, klasyczne odcienie,
    • trwałość,
    • wydajność,
    • poręczne opakowanie z lusterkiem.
    Wady: