![]() |
#5431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta MŻ-WR -kontynuacja :)
tak Basiu widać większe wcięci w talii i na plecach widać że te "boczki" maleją, ale faktycznie masz inne ustawienie i nogi złączone. Ale ja widzę różnicę.
#5432 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja przez Was zbankrutuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5433 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jestem z siebie dumna
![]() na śniadanko zjadłam: APLEFIT, bułkę pełnoziarnistą z plasterkiem filetu z indyka i ogórkiem (bez masła ![]() na II śniadanko zjadłam to samo tyle że bez APLEFIT'u Na obiad zjadłam APLEFIT, jogurt Jogobella do picia (duży ![]() ![]() I na kolację zjem pewnie taką konfigurację jak na śniadanie... Nie ma to jak praca i ograniczony dostęp do czegokolwiek innego niż to co sobie kupię rano ![]() Niesamowita różnorodność, prawda ![]() A w dodatku zamiast ćwiczyć na co mam dzisiaj ochotę siedzę w pracy ![]() Mówicie że ten Eveline taki dobry jest?? Qurcze... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5434 |
Zakorzenienie
|
hmm nie wiem czy taki dobry ale wszystkie go tu chwalą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5435 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mnie sie po dwoch dniach koncza pomysly na jedzenie. Na obiad wlasnie wszamiam bialy ser z ziolami prowansalskimi,pomidorem i papryka. o kolacji nie mysle - wiem, ze powinnam miec z gory ustalony jadlospis, ale nie wiem co bede robic wieczorem, o ktorej wroce do domu, wiec na razie o tym nie mysle - ja wroce do domu beda pewnie warzywka z patelni albo gotowane brokuly z jogurtem naturalnym i cytryna (odrobinke) a jak nie wroce do domu - jakas salatka/surowka gotowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5436 |
Zakorzenienie
|
Mi nie tyle kończą się pomysły... co nie mam kiedy robić sobie porządnych posiłków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5437 |
Zakorzenienie
|
racja racja
![]() a tak apropos kosmetyków, to uzywała któraś tych balsamów brązujących Dove? Bo ja kiedyś kupiłam garniera i nie byłam zadowolona- działal jak samoopalacz i robił smugi. moze dove jest lepsze? i z tej serii jest też do twarzy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#5438 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() cały tydzień miałam sprawdzian za sprawdzianem i nawet nie miałam czasu nic napisać ![]() ![]() ![]() Basiu wyglądasz coraz lepiej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5439 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam teraz z Dove i jestem bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
garnier i johnson - tez zdecydowanie na NIE |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5441 |
Zakorzenienie
|
muszę pomyśleć o tym dove bo na KWC ma nienajgorsze opinie....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Była zadowolona i na pewno nie działa jak samoopalacz... trzeba czekać na efekt ale za to bardzo dobry, naturalny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5443 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5444 |
Zakorzenienie
|
no własnie zalezy mi na naturalnym efekcie
![]() doniu- mówisz, że taka promocja jest?? to musze jak najszyciej zobaczyc.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam nigdy się nie ważyłam wieczorem.. waga prawidłowa to ta poranna po toalecie ![]() a podczas okresu to standardowo sie ma 1-2 kg więcej więc się nie przejmuj ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5446 |
Raczkowanie
|
iza_wiosenna
lubie lubie, owszem, ale twarozek byl we wtorek i w środę, a nie chce codziennie jesc tego samego, wiec chcialam tak jakos urozmaicic. poza tym sniadanie o tej godzinie jest dla mnie koszmarem , jakos nie moge za duzo zjesc. Ale z drugiej strony wiem ze gdybym nie zjadla sniadanka to zjadlabym dopiero kolo 13-14 wiec wolalam wcisnac w siebie chociaz to ![]() ale dziekuje za rady ![]()
#5447 |
Raczkowanie
|
Basienka wlasnie widzialam zdjecia
![]() naprawde jest różnica w talii, widac wcięcie ![]() ![]() ![]() Jezu albo ja mam jakies zwidy albo Ci wlosy sporo urosly przez tydzien ;-)
#5448 |
Zakorzenienie
|
Dubelek
|
![]() ![]() |
![]() |
#5449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A tak w ogóle to jeszcze dziś nie ćwiczyłam <brak czasu >ale obiecuję że poćwiczę,a z dietką jest ok,ytrzymam się planu i nie jem słodkiego. Dziś piekłam pasztet sojowy,ale nie wiem jak wyszedł pierwszy raz robiłam i jest jeszcze w piekarniku. ![]() Aha Basiu chudniesz w oczach Doniu zazdroszczę ci tak kolosalnej ilości skoków!!!Moje uznanie dla Ciebie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5450 |
Zakorzenienie
|
hehe to już zgłupiałam który mam kupić - dove czy nivea- chyba musze sama wyprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5451 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o skakanke to powoli Ty tez dojdziesz do takiej ilości ![]() Cytat:
![]() ![]() A dzisiaj skakaneczka zaliczona - 2200. Miałam ochote na 2500 ale łydy mnie coś bolą więc nie będę szaleć Ja kupiłam sobie Eveline do biustu bo po tym skakaniu to nie wiem czy coś z niego zostanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5452 |
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie wróciłam z bardzo długiego spacerku ok.2 godzinki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5454 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5455 |
Wtajemniczenie
|
Tak jak już Neska powiedziała jest to serek wiejski zawiera dużo białka i dlatego jest bardzo dobry na kolacje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5456 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj byłam grzeczna
![]() Powiedzcie mi jeszcze co uważacie o tych nowych produktach antycellulitowych Garniier (z aplikatorem) i nivea (np te całe plastry Goodbye Cellulite)
#5457 |
Wtajemniczenie
|
Co się dziewczyny nic nie odzywacie ?
![]() ![]() ![]() ![]() A tak sobie właśnie myślę, że chciałabym, jak będę sie ważyć w poniedziałek nie w ten tylko następny, zobaczyć 5 z przodu. Mam nadzieje że mi sie uda, chociaż pewnie wtedy będę mieć @ ![]() Ja jeszcze wypije herbatkę i lecę do łóżka oglądać film ![]()
![]() |
#5458 |
Zakorzenienie
|
no i cisza ;/ nikogo nie ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5459 | |
Zakorzenienie
|
hihi, ja jestem, właśnie wróciłam z długiego i męczącego dnia. ale tyrzymałam się ok
![]() Słychajcie, któraś z was ćwiczy na agrafce (chyba Donia o ile sie nie mylę). Czy to daje jakieś efekty i czy jest strasznie nużące??? bo widziałam dziś w carreffurze po 17 zł i uśmiechała się do mnie ta agrafka i mówił kup, kup... ale kasy nie miałam i zastanawiam się treaz czy kupić. widziałam jeszcze twister taki http://allegro.pl/item337137095_supe...alo_tanio.html za niecałe 20 zł i uśmiechał się tak samo jak agrafka, a ja muszę wybrać jedno. wiem że z miom zapałem kupię cos z tego tylkko co??? Cytat:
![]() z tego co pamiętam to w któryms z marketó ( chyba Tesco) jest też ta promocja Dove do ciała + do twarzy za jakies 16 zł alleee sie rozpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5460 |
Zakorzenienie
|
no rano się dziewczyny wygadały i teraz im się nie chce..
![]() ja po południu złapałam jakiegoś doła tak bez konkretnego powodu.. ostatnio mam jakieś wahania nastroju ![]() ![]() ![]() spać mi się już chce..zaraz idę bo jutro trzeba rano wstać ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.