![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
No i co, obiecałam, że się tu rozpiszę, a w zasadzie nie mam nic szczególnego do powiedzenia
![]() Że już nie wspomnę, jaką miałam jatkę z kolorami, bo złote liście w rzeczywistości są w kolorze mosiądzu, nie walą po oczach, a na zdjęciu oczywiście wyszły, jak ze złota z ruskiego bazaru ![]() ![]() A, i o jeszcze jednym mi się zapomniało wspomnieć - naszyjnik z tej kolekcji, taki z posrebrzanym hibiskusowym liściem można zgarnąć w prezencie w moim pierwszym, tam-dam-da-ram - blog candy ![]() Pierwszym, ale nie ostatnim mam nadzieję ![]() A na zachętę fotka poniżej. Siup: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
świetna ta twoja liściasta kolekcja
![]() ![]()
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
Cudne liście, a kolorystyka bardzo na czasie - taka jesienna, powoli przechodząca w lodowo- zimową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za miłe słówko, ale błagam, nie wypowiadaj przy mnie tego strasznego słowa na Z. I tego na L też lepiej nie ![]() ![]() Udawajmy, że tego na Z nie będzie i że nie będzie wtedy tego na L ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się w 1000% - nawet czasem sobie marzę, że może kiedyś będę mogła spędzać porę roku na Z na półkuli południowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Wtajemniczenie
|
Mari, Ty swoim ciepłem nawet najgrubszy lodowiec byś stopiła!
![]() ![]() ![]() Ale jestem przekonana, że potrafisz w każdej porze roku odnaleźć coś optymistycznego, czego doskonałym dowodem jest ostatnia kolekcja - cudna! I zaraz pędzę zapisać się na candy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
E tam liście są piękne, ja uwielbiam liściaste formy więc i na candy się zapisałam
![]()
![]() |
#550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zima to jest ładna na klimatycznych obrazkach i najlepiej by było, gdyby zechciała wyłącznie na tych obrazkach pozostać ![]() Zimie mówię stanowczo dziękuję. Gorącej herbaty się mogę napić także w sierpnowe chłody, wieczory długie mi zbędne, bo przez to dnia jest mniej i ciągle ciemno, pierniczków nie piekę, bom na diecie, a ciasteczek na choinkę nie robię odkąd nam dobermanka przez ciasteczka choinkę zeżarła ![]() ![]() A, nie. Jeszcze jedno mogę dodać: niedźwiedzie to są jednak bardzo mądre zwierzęta. Bardzo. I jeże. Jeże też są mądre ![]() To koniec zimowego tematu zatem, zbiorowo proszę o udawanie w tym wątku, że lato pełni, a jesień i zima to w ogóle nie na tj półkuli ![]() Teraz w temacie letnim, bo slubnym - gronkowe kolczyki na zamówienie koleżanki z byłych studiów oraz coś do włosów i spięcia wierzchniego futerka do kompletu ![]() (w sumie to nic szczególnego, wiec nie wiem po co wrzucam, ale niech będzie, że w celach archiwizacyjnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() Wychodzenie z domu w z...e to masakra ![]() ![]() Edytowane przez ResurrectionOfHappiness Czas edycji: 2010-10-08 o 15:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
Mari tu do Ciebie to dla samej przyjemności czytania zajrzeć warto
![]() A co do biżu- komplecik ślubny uroczy ale listki mnie po prostu powaliły- cudne są- przygarnęłabym wszystkie jak leci ![]()
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
wiesz, jak byś miała ochotę takie cosie wYrzucać -bo przecież "w sumie to nic szczególnego" - to powiedz tylko pod którym oknem stanąć i kiedy i o której godzinie, ja chętnie złapię!
![]() i proszę mi tu nie deprecjonować swojej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Wtajemniczenie
|
Fffffffffffffffffffffffff fffffff!
/to było ma się rozumieć dmuchnięcie zdmuchujące dający się zdmuchnąć ![]() Uwaga, uwaga, Marisellu przystępuje do odświeżania wątku ![]() Wprawdzie jak teraz przeczytałam swoje ostatnie słowa: Cytat:
![]() ![]() No, to co ja tam ostatnio wrzucałam? Liściaki? No to potem w sumie były jeszcze tylko Swary, czyli nuuuuuudaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() No to liściaki lecą, bez zbędnych komentarzy, bo też jakoś konstrukcyjnie się z nimi nie wysiliłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Mari, w takim tempie to my się wymienimy koło wielkanocy 2012
![]() ![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Rozeznanie
|
Mari kochana liściaki the best!!!!! dawaj co tam masz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
Liściaki cudne, oryginalne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Ależ świetne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
Liściaki cudowne, bez dwóch zdań, ale Ty nam dziewczyno dawaj te rurkowce co to żeś wykombinowała
![]()
![]() |
#563 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Dobra! To już bez ociągania - podaj datę wysyłki wzajemnej, wyślij mi adresik oraz preferencje (ja żadnych nie mam, więc mnie to odpada ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Może kiedyś sama się nauczę robić takie cudeńka, kto wie ![]() ![]() A którego konkretnie? Bo wiesz... może dać się zrobić ![]() Cytat:
![]() No to rurkowce poniżej. Jestem z nich dumna, bo te sztyfty choć na maksa proste, to wyglądają na żywo czadowo i nigdzie jeszcze takich nie widziałam ![]() ![]() Najpierw zrobiłam te proste, a potem z rureczek wygiętych. Na koniec powstał naszyjnik z elementem, który mam w głowie od lat, ale nijak nie umiałam go tak zmontować zanim nauczyłam się lutować ![]() ![]() Zdjęcia naszyjnika i pogiętych kolczyków słabiutkie, wybaczcie, ale pogoda jaka jest, każdy widzi :/ Na żywo kryształki błyszczą jak opętane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nikt nie zagląda jak ja zaglądałam i już też widziałam... Oczywiście podziwiałam ![]()
![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
super ekstra rewelacja te rurkowce
![]() ![]()
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Ależ pomysłowa "bestia" z ciebie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Rozeznanie
|
rurkowce super, bigle faktycznie genialne - Mari, Ty to masz oko!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Wtajemniczenie
|
Nikt nie zagląda
![]() ![]() ![]() Rurkowce są super ale podejrzewam, że będzie tak, jak napisałaś- zaraz będzie ich zatrzęsienie, więc sprzedawaj dziewczyno, sprzedawaj póki to prototypy ![]()
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
Mari, bluźnisz! Do Ciebie nikt nie zagląda? Myślę, że masz grono stałych wielbicielek Twojego talentu i bloga, do których sama również się zaliczam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.