|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
Pokaż wyniki sondy: Która szkoła Waszym zdaniem jest lepsza? | |||
Szkoła Marzeny Daleckiej |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
AP Edukacja |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Przyczajenie
|
kurs wizażu w Warszawie
Pomóżcie mi wybrać, chciałabym zrobić weekendowy kurs wizażu w Warszawie, przeglądałam ogłoszenia i jest tego dużo, tylko pytanie, na które warto pójść...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
Dot.: kurs wizażu w Warszawie
Też się chętnie dowiem.
![]()
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się nad szkołą Dziewulskich, ale nie jestem pewna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
ja również chętnie ym się dowiedziała... może któraś z Was słyszała jakieś opinie o Laurel??
![]() |
#545 |
Przyczajenie
|
ja niestety nie słyszałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Ja własnie skończyłam weekendowy kurs wizażu w szkole Beauty Art i ODRADZAM! Prowadząca bardzo ładnie maluje, ale teorie czytała z kartki i nie umiała odpowiedziec na wieele pytań - raczej nie profesjonalistka - to by jednak uszło ALE na 9 kursantek była tylko 1 czarna kredka, czarnego cienia nie było wcale (w programie kursu był makijaż chanel wykonywany czarnym cieniem... . robiłysmy szarym i granatem), większosc bardziej chodliwych kolorów było na wykończeniu i oczywiscie każdy cień był tylko w jednym egzemplarzu (tak samo było z pozostałymi kosmetykami - wszystko po jednym egzemplarzu na 9 osób )... Zajęcia miały być 10-18 w praktyce kończyły sie o 17. Kurs kosztował mnie 900 zł czyli wcale nie najtaniej jak na Warszawę i był kompletna pomyłką. Wyrzuciłam pieniadze. Pozdrawiam i mam nadzieję, ze traficie na lepsze kursy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoła wizażu "BEAUTY-ART" Kraków , a może coś innego?
jakie to ma znaczenie. ale taki oddzielny o konkretnej szkle tez jest fajny. ja tez jestem nia zainteresowana i to bardzo. czy ktos uczeszczal do tej szkoly? czy wizazystki ktore ucza sa dobre w tym fachu i czy kosmetyki sa odpowiednie i porzadne?
pozdrawiam i Immolation nie zrozum mnie zle, bo nie chcem byc zlosliwa.. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka właśnie w ten weekend zrobiła kurs podstawowy w tej szkole w W-wie. Jest zadowolona, chciciaż narzekała na braki w kosmetykach (np. brak czarnego cienia) i osoba która prowadziła kurs na początku wydawała jej się nie przygotowana i z małą wiedzą i praktyką, ale później okazało się, że przy praktycznych zajęciach jest nawet dobrze. Mieli makijaz flash, chanel, diora, make up no makeup, slubny, wieczorowy sylwestrowy i z odwzorowania.
Mnie podoba się ich kurs makijażu fotograficznego, ale waham się bardzo - żeby nie prowadził tych zajęć ktoś kto jest zupełnym teoretykiem - wolę praktyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Przyczajenie
|
szkolenie na airbrushing(natryskowe opalanie ciala)
Od tygognia szukam w necie szkolen lub kursow na airbrushing i NIC ... czy ktos moze wie gdzie w polsce sa przeprowadzane takie szkolenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Rozeznanie
|
![]()
Proszę nie krzyczcie jesli zadaje to pytanie w złym miejscu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kurs wizażu-Gliwice i okolice
„Agnieszka Broda School of Make-up”
http://www.biarbeauty.com/ Szkoła mieści się w Katowicach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Przyczajenie
|
„Agnieszka Broda The London School of Make-up” w Katowicach
http://www.biarbeauty.com/ POLECAM!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Rozeznanie
|
A co do kursów czy wszytstkie mają takie ceny? wydaje mi się że 960 zł to troszkę dużo... przynajmniej na moje mozliwości. Chciałabym znaleść coś tańszego i również liczę na pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Przyczajenie
|
Wiem, że jak szukałam kursu to natknęłam się na jakieś tańsze, ale wiadomo czy tańsze czy droższe to i tak można "wtopić"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
Dot.: SZKOŁA WIZAŻU we Wrocławiu
Dziewczyny i jak to tam z tą Akademią ?
http://www.wizazlux.pl/ ??? Fajnie jest ? Opłaca się? Napiszcie coś proszę, jestem zainteresowana.. może bym się już w lutym zapisała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Zrobię takiego małego UP'a i przy okazji dodam kilka pytań:
Po tej szkole dostaje się papier technika wizażu i stylizacji? Praca zaliczeniowa/dyplomowa to portfolio ? Czy naprawdę jest taka praktyka, jak piszą, na pokazach/ w tv itd. ? Czy wszyscy mają możliwość korzystania z tego? Ile osób jest max. w grupie ? Czy ludzie co wykładają są ok? Czy dużo można się tam nauczyć? a tak offtopowo troche, znacie jakieś dobre miejsce na dolnym śląsku gdzie można zrobić kurs na 'paznokcie'?? żel, akryl.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Mialam uczć się w Akademii jednak ze wzgflkedu na funduszy, musialam nauke odlozyc na przyszly rok. Bylam jednak tam na rozmowie kwalifikacyjnej i wrazenia odnioslam baaaaaardzo pozytywne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze troche pomogłam. odsyłam do linka, którego podałam w moim pierwszym poście w tym wątku. tam napisałam już chyba wszystko co się da;]
![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
BARDZOO BARDZO WAM DZIĘKUJĘ
![]() ![]() ![]() ![]() AGATkA_eSZ, 20 osób w grupie mnie troche zdziwiło, jak dla mnie bardzo dużo. No i praca dyplomowa? ajajaj myślałam, że jest ciut łatwiej, w przyszłym roku bronię się z finansów i nie wiem czy dałabym radę dwie prace + obrony na raz machnąć. Bo rozumiem, że to wszystko będzie się odbywało ok. styczeń-marzec.. niedobrze ![]() Zapomniałam zapytać jaka jest różnica pomiędzy studiowaniem zaoczym a dziennym, bo z tego co wyczytałam na stronie - żadna, tylko dni inne (??) Masz bardzo fajne portfolio + wygrane konkursy, widać że jesteś profesjonalistką, powiedz proszę jakim doświadczeniem się już cieszyłaś, zanim poszłaś na Akademię we Wro ? Co trzeba zrobić, żeby być "dobrym" w tym zawodzie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Przyczajenie
|
Wizaz
Mam pytanie gdzie moge znaleść informacje na temat Elementy zdobnicze i dekoracyjne w makijażu artystycznych oraz wizerunek biznesowy, stylizacja do pracy ( fryzury ,stroje ,makijaż) szukałam po internecie ale niestety nie ma takich informacji tak samo w bibliotece jak ktoś wie to prosze o odpowiedz BARDZO
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wizaz
Nie znajdziesz raczej w necie artykułów tak zatytuowanych. A aby znaleźć odpowiedź, wystarczy odrobinę ruszyć głową, a nie szukać gotowców podanych na tacy. Bez obrazy, ale pewnie, jak się chwilkę zastanowisz, to sama będziesz wiedziała, bez szukania w necie
![]()
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Żeby zwracać uwagę na lenistwo i wygodnictwo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Zapytać można zawsze. Autorka wątku napisała, że szukała tych informacji i nie znalazła. Poza tym zawsze można wymienić się wiadomościami. Po to jest forum. W google można znaleźć wszystko, ale gdybyśmy podchodzili do każdego tematu na zasadzie 'można się tego dowiedzieć gdzie indziej' forum wizaż.pl by nie istniało
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
błagam cię
wpisałam tylko wizerunek biznesowy http://www.google.pl/search?q=wizeru...ient=firefox-a Naprawdę, w internecie jest masa informacji na te tematy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
bardzo proszę o pomoc. Chciałabym się zapisać na kurs wizażu ( warszawa, weekendowo ) , niestety nie wiem za bardzo, którą szkołę wybrać, tyle ich na rynku, że idzię się pogubić. Jak do tej pory najbardziej zaciekawił mnie kurs u Kozłowskiej. Czy ktoś coś wie na temat tej szkoły????? Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akademie Prenier...
jestem bardzo ciekawa czy coś zmienilo sie w tej szkole w katowicach albo w będzinie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Przyczajenie
|
ale chodzi o szkołę Beauty Art w Krakowie. W zależności od miasta może być różnie, więc też czekam na odpowiedz w sprawie oddziału krakowskiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Przyczajenie
|
szkola charakteryzacji
moze ktos orientuje sie czy na slasku jest jakas sensowna i niezbyt droga szkola charakteryzacji? zastanawiam sie nad awangarda w katowicach http://www.awangarda.edu.pl/index.php?mode=places tylko nie moge znalezc o nich zadnych opinii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
BAN stały
|
Bezpłatny Kurs Wizażu, Fryzjerstwa i Stylizacji Paznokci, SOLARIUM I BASEN
pierwszy post i spam = ban
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-01-22 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.