![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Toverek ja tam na tym zdjęciu nie widzę żadnej chłopczycy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
witam jestem nowa w tym temacie, mam pytanie do was dziewczyny . czy ktoras z was moze wie jakie papiery trzeba wziasc do urzedu stany cywilnego jelsi chce sie tylko lsub cywilny ? no i ile wczensiej trzeba sie zpaisaywac na slub oraz czy USc jest czynny w soboty ?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Co do tego kupowania koszuli (i skarpet), to ja buty kupiłam sama z mamą, koszulę TŻ zamówił od producenta na wymiar, a skarpetki kupił przy mojej asyście w sklepie (tak samo jak buty, garnitur i pasek). Czy to coś "złego"? ![]()
![]() |
#544 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie napiszę nic nowego...śliczna z Was parka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() toverek fajna fotka ![]()
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem osobą, która nie lubi tego typu zwyczajów - jak pamiętasz może, pisałam o tradycji trzaskania porcelany w przeddzień ślubu... Jeśli TY taką tradycję akceptujesz i Ci się ona podoba, to przecież masz do tego prawo! Nie uważam tego za coś gorszego! A już na pewno nie traktuję Ciebie jako gorszej osoby z powodu Twojego wyboru ![]() I się nie wymiguj od pisania na Wizażu ![]() Skoro wkleiłaś swoje zdjęcie z TŻ (na marginesie - śliczna z Was para), to też wkleję nasze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
A ja wklejam zapożyczone z innego forum wyraźne zdjęcia sukni którą wczoraj zamówiłam - moja suknia marzeń
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Przyczajenie
|
BLUSH
szczerze Ci polecam te odzywki! swietna firma. sama mam problemy z paznokciami i one bardzo mi pomogly. niestety troche trudno je znalezc. ale w drogeriach w centrach handlowych napewno cos wylookasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale fajnie Was zobaczyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Toverek nie przejmuj sie. kazdy robi jak chce.
![]() robie to co mi sie podoba i przy czym goscie beda sie wspaniale bawic ( a wiem przy czym bo kilka wesel w rodzinie oblatalam). te denne zabawy roszmiesza wszystkich a jak bym kazala grac jazz czy cos to wtedy by nie wiedzieli co robic- szybko by sie do domu zmyli co najwyzej ![]() i tez sie czasem dziwnie czuje jak pokazujecie suknie znanych kolekcji itp a ja tak zwyczajna dziewczyna, suknie uszyje i w ogole wszystko bedzie skromne ![]()
#551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z tego co sie orientowałam, to: trzeba zlozyc zapewnienie na 31 dni przed/ mozna ten okres skrocic-zwracasz sie z wnioskem do kierownika USC podajac powod, placi sie za to ok 14zl za akt malzenstwa 84 zl trzeba miec ze soba: wyznaczona date, dowody osobiste, akty urodzenia/jesli inny USC, swiadkow u mnie w miescie, sluby sa dawane w ciagu tygodnia/w godzinach pracy USC i w soboty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Toverku, Asiuk sliczne zdjecia, swietnie razem wygladacie
![]() ja tez wkleje swoje zdjecie ![]() ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-05-26 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
hejka
pogoda u nas okropna , leje caly czas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Troche zmienilam ksiege gosci dodalam tasiemkea "urna" czyli pudlo na koperty to serce ma jeszcze nie przyklejone bo mi kleju zabraklo. Kokardki na drzwi auta troche nie ostre ale to znow wina aparatu. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie pogoda tez paskudna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
dzieki serdeczne , to jest w suie naprawde proste tylko trzeba zgapic ze stron internetowych i pomyslec, 4 kokardki na auto zajely mi doslownie 15 minut roboty 50 cm wstazki igla i nici i ten kwiatuszek , tylko nie mialam tasiemki cienkiej bialej musze dokupic zeby bylo czym przywiazac do klamek.
Wklejam zdjecie ktore mnie zainspirowalo to z jakiegos slubnego sklepu a powiem szczerze ze placac 0.80 € za metr tasiemki i 1.15 za 6 kwiatkow ( dwa co zostaly uzyje do kieliszkow ) wyszlo mi to taniej niz te 15 zlotych plus przesylka, wiedzac ze gdybym kupowala wstazke w polsce byloby jeszcze taniej . Wklejam rowniez zdjecia kieliszkow, to zdjecie mnie zainspirowalo i bede robic takie podobne rezultat pokaze http://decorisus.pl/index.php?p=tmenu&tid=4 to strona z ktorej je sciagnelam i na ktorej sa tez interesujace wzory zwieszek na wodke ... czyli wszystko jeszcze przedemna ![]() no i wklejam nasze zdjecie |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
to nie jestnic zlego w tym ze nie kupi sie panu mlodemu koszuli czy skarpet....zreszta ja np kupilam sobie perly tzn za 18 zl
![]() ![]() ![]() asiuk-u mnie nie ma zwyczaju trzaskania talerzami iszklem jest ten o ktorym pisalam....juz mi przeszlo nic sie nie stalo....tylko ja taka wrazliwa jestem ![]() dzasta 110 kina 2807-milo Was poznac z okienko kompa....mowil Wam juz ktos ze malzenstwa sa do siebie podobne???? |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z lipca 2007 na weselu u kuzyna, ja złapałam welon a mój przyszły butonierkę noi sie sprawdziło - my następni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | ||||
Zakorzenienie
|
Zatem czekamy na kolejne fotki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tymi zabawami weselnymi, grajkami itp. to jest tak, że ja po prostu nie lubię brać w czymś takim udziału, jestem chyba trochę... sztywna ![]() ![]() ![]() Mój zespół na pewno będzie grał muzykę biesiadną (między innymi), mam nadzieję też, że nie zabraknie "Jesteś szalona" ![]() Cytat:
![]() ![]() Ty tu nieaktualne zdjęcie z września zeszłego roku wklejasz? Ja z września 2003 - byłam wtedy jeszcze piękna i młoda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeszcze mam pytanie-po oczepinach gdy juz zlapie ktos welon i muche jakie zabawy robia wasi grajkkowie dla ,,nowej"pary????u mnie spiewaja jakas piosenke :i za kolanko za raczke i buzi buzi daj-a tych dwoje sie lapie za te czesci ciala i caluje....fajne ale wolalabym cos innego.... P.S. ladny zwyczaj z tymi zdjeciami ale naliczylam sie 5 par prosimy o wiecej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to ja tez wkleje a co mi tam ![]()
![]() |
#561 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-10 o 13:27 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |||
Zakorzenienie
|
slicznie razem wygladacie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o tak tak, popieram ![]() Cytat:
![]() hehe no to rzeczywiscie Twoje zdjecie "troche" niekatualne jest ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Noi prosimy reszte dziewczyn o zdjęciocha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
na szczescie wszystko juz jest ok, ale nawet nie przypuszczacie, ze ciepla woda, prysznic i wymycie wlosow moze sprawic czlowiekowi taka frajde
![]() Agata R slicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Rozeznanie
|
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam ładnej biżuterii, a wszystko jest takie drogie - gratuluję więc rozsądnego zakupu ![]() U mie raczej z tą koszulą i skapretkami sobie daruję (chyba, że same skarpetki też sie liczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.