Panny Młode 2008 cz.II - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-09, 21:39   #541
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Toverek ja tam na tym zdjęciu nie widzę żadnej chłopczycy tylko śliczną buźkę, "uśmiechnięte" oczęta i bijącą od Was miłość którą czuć przez monitor/ekran takie jest moje zdanie...

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:46   #542
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

witam jestem nowa w tym temacie, mam pytanie do was dziewczyny . czy ktoras z was moze wie jakie papiery trzeba wziasc do urzedu stany cywilnego jelsi chce sie tylko lsub cywilny ? no i ile wczensiej trzeba sie zpaisaywac na slub oraz czy USc jest czynny w soboty ?

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:55   #543
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Toverek ja tam na tym zdjęciu nie widzę żadnej chłopczycy tylko śliczną buźkę, "uśmiechnięte" oczęta i bijącą od Was miłość którą czuć przez monitor/ekran takie jest moje zdanie...
Też tak uważam

PS. Co do tego kupowania koszuli (i skarpet), to ja buty kupiłam sama z mamą, koszulę TŻ zamówił od producenta na wymiar, a skarpetki kupił przy mojej asyście w sklepie (tak samo jak buty, garnitur i pasek). Czy to coś "złego"?
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 21:58   #544
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
KATEY-pamietalas o moim bezrobociu.....jestescie dziewczyny niemozliweno nie wiem co pisac...wiec pracuje z mlodzieza wieczorami w klubie i wiecie koncze prace o 21 i TZ CODZIENNIE PO MNIE PRZYJEZDZA!!!!!!!!!!moj kochany.............czase m mialam wrazenie ze po 10 latach naszej znajomosci wedrze sie nuda znudzenie soba a jest lepiej niz wtedy gdy sie poznalismy.mam juz wlasnie taki sklep upatrzony z garniturami i co tez wazne z fachowa obsluga.....i mam nadzieje ze nie bedzie problemu z koszula dla niego.no a jesli chodzi o zwyczaje to ja slyszalam o takim ze pani mloda kupuje koszule i.......UWAGA!!!skarpetki .....powiedz TZ o tym a on sie smieje....wiecie co moze to glupie ale za to co mi napisalyscie wkleje wam jedno z naszych ulubionych wspolnych zdjec....chyba ze ne mozna co??????a co tam!raz sie zyje!dziewczyny pokazcie swoich TZ....moj tu nie zaglada wiec ni martwie sie ze makrzyczy
a co miałam nie pamietać przecież obie cierpiałyśmy ztego powodu, a teraz to i ja wracam do domu w okolicach 19-20 od rana i mój TŻ też przyjeżdża kochane te nasze chłopy,co widzę że nastrój się poprawił i oby tak dalej
nie napiszę nic nowego...śliczna z Was parka a oczy to aż się świecą z tej miłości Waszej mój to czasem podgląda i pyta co nowego dziołchy napisały ale nie mówię nic bo i tak gada że się uzależniłam

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 22:06   #545
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A słyszałyście o tym zwyczaju, że narzeczona kupuje swojemu wybrankowi koszulę ślubną a on dla niej buty ślubne, ja się właśnie dowiedziałam o tym od koleżanki
Słyszałam o takim zwyczajuw dodatku jak narazie nie mam butów,a tż nie ma koszuli,wiec kto wie...

toverek fajna fotka
Stary 2008-04-09, 22:12   #546
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
coz.....bardzo mi przykro po komentarzach jakie dostala moja wypowiedz w sprawie wykupienia panny mlodej-co jest zwyczajem w mojej wsi-BO MIESZKAM NA WSI I JESTEM Z TEGO DUMNA!!!!zadna zenada,zadne 20 min,po prostu traktuje to jak zabawe!!!!i bardzo mi przykro za te zlosliwe komentarze do mojej wypowiedzi bowiem nie tego sie spodziewalam!moj tato powiedzial ze bedzie sie przekamarzal z panem mlodym i ja mu tego nie zabroniewrecz przeciwnie podoba mi sie to.a jesli chodzi o disco polo to wlasnie niech bedzie na weselu!niech beda piosenki biesiadne bo przy takiej muzyce goscie bawia sie najlepie!a ja bede miala zespol-ze wsi normalnych 5 panow.jak podjada z panem mlodym pod moj dom beda goscie najpierw spiewac:przybyli ulani pod okienko...a orkiestra bedzie przygrywac!i mnie sie to podoba i ciesze sie ze bedzie wesolo!i beda mi grac przy blogoslawienstwie na sakosofonach dwoch panow z orkiestry i bardzo sie ciesze bo zawsze gdy wylatywalam do Stanow,gdy szlam na mature,gdy zdawalam na studia,gdy jechalam na obrone pracy mgr rodzice zwlaszcza moja mamaa robila mi znak krzyza na czole i ja wlasnie tego nie moge sie doczekac w tym dniu bo bedzie to jedna z bardziej wzruszajacych chwil w tym dniu.....chyba sie juz nie bede oddzywac na tym forum bo ono jest chyba nie dla mnie skoro same osoby z miasta tu sa a ja ze wsi.....
Toverku kochany, nie sądziłam, że tak te kometarze przyjmiesz do siebie Naprawdę nie miałam zamiaru Cię urazić.
Jestem osobą, która nie lubi tego typu zwyczajów - jak pamiętasz może, pisałam o tradycji trzaskania porcelany w przeddzień ślubu... Jeśli TY taką tradycję akceptujesz i Ci się ona podoba, to przecież masz do tego prawo! Nie uważam tego za coś gorszego! A już na pewno nie traktuję Ciebie jako gorszej osoby z powodu Twojego wyboru
I się nie wymiguj od pisania na Wizażu

Skoro wkleiłaś swoje zdjęcie z TŻ (na marginesie - śliczna z Was para), to też wkleję nasze Stare wprawdzie i mam nieaktualną fryzurę na nim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg my.jpg (72,3 KB, 66 załadowań)

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 22:18   #547
czekoladka79
Zadomowienie

A ja wklejam zapożyczone z innego forum wyraźne zdjęcia sukni którą wczoraj zamówiłam - moja suknia marzeń
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg elionorlb5.jpg (21,0 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obraz285gl9.jpg (37,0 KB, 51 załadowań)
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-09, 22:26   #548
biedronta
Przyczajenie

BLUSH
szczerze Ci polecam te odzywki! swietna firma. sama mam problemy z paznokciami i one bardzo mi pomogly. niestety troche trudno je znalezc. ale w drogeriach w centrach handlowych napewno cos wylookasz
biedronta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 02:08   #549
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A słyszałyście o tym zwyczaju, że narzeczona kupuje swojemu wybrankowi koszulę ślubną a on dla niej buty ślubne, ja się właśnie dowiedziałam o tym od koleżanki
Pierwsze słyszę .

Cytat:
smieje....wiecie co moze to glupie ale za to co mi napisalyscie wkleje wam jedno z naszych ulubionych wspolnych zdjec....chyba ze ne mozna co??????a co tam!raz sie zyje!dziewczyny pokazcie swoich TZ....moj tu nie zaglada wiec ni martwie sie ze makrzyczy
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Skoro wkleiłaś swoje zdjęcie z TŻ (na marginesie - śliczna z Was para), to też wkleję nasze Stare wprawdzie i mam nieaktualną fryzurę na nim

Ale fajnie Was zobaczyć . Teraz przynajmniej wiem z kim rozmawiam .
Stary 2008-04-10, 07:10   #550
sanetka
Zakorzenienie

Toverek nie przejmuj sie. kazdy robi jak chce. ja jestem z miasta i koniecznie chcialam zeby zespol po mnie przyjechal, do wykupowania mnie tez nie mam nic przeciwko. na weselu beda grali disco polo,zabawy oczepinowe dla niektorych denne a co...

robie to co mi sie podoba i przy czym goscie beda sie wspaniale bawic ( a wiem przy czym bo kilka wesel w rodzinie oblatalam). te denne zabawy roszmiesza wszystkich a jak bym kazala grac jazz czy cos to wtedy by nie wiedzieli co robic- szybko by sie do domu zmyli co najwyzej

i tez sie czasem dziwnie czuje jak pokazujecie suknie znanych kolekcji itp a ja tak zwyczajna dziewczyna, suknie uszyje i w ogole wszystko bedzie skromne

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 07:47   #551
wiolis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
witam jestem nowa w tym temacie, mam pytanie do was dziewczyny . czy ktoras z was moze wie jakie papiery trzeba wziasc do urzedu stany cywilnego jelsi chce sie tylko lsub cywilny ? no i ile wczensiej trzeba sie zpaisaywac na slub oraz czy USc jest czynny w soboty ?
witam slonecznie ;o)
z tego co sie orientowałam, to:
trzeba zlozyc zapewnienie na 31 dni przed/ mozna ten okres skrocic-zwracasz sie z wnioskem do kierownika USC podajac powod, placi sie za to ok 14zl
za akt malzenstwa 84 zl
trzeba miec ze soba: wyznaczona date, dowody osobiste, akty urodzenia/jesli inny USC, swiadkow
u mnie w miescie, sluby sa dawane w ciagu tygodnia/w godzinach pracy USC i w soboty
wiolis jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 07:54   #552
kina2807
Zakorzenienie

Toverku, Asiuk sliczne zdjecia, swietnie razem wygladacie

ja tez wkleje swoje zdjecie, tez nieaktualne, bo z wrzesnia, robione podczas wesela mojej siostry

Mąż i żona...

Edytowane przez kina2807
Czas edycji: 2008-05-26 o 12:15
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 07:55   #553
lulucelo
Raczkowanie

hejka
pogoda u nas okropna , leje caly czas wklejam nastepne moje "dziela" tylko te kolory przeklamane bo kolor tych wstazek jest taki jak ta buzka no ale nic to moj aparat tak ma .
Troche zmienilam ksiege gosci dodalam tasiemkea "urna" czyli pudlo na koperty to serce ma jeszcze nie przyklejone bo mi kleju zabraklo. Kokardki na drzwi auta troche nie ostre ale to znow wina aparatu. Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08661.JPG (154,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08660.JPG (129,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08664.JPG (146,8 KB, 11 załadowań)
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 07:58   #554
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
hejka
pogoda u nas okropna , leje caly czas wklejam nastepne moje "dziela" tylko te kolory przeklamane bo kolor tych wstazek jest taki jak ta buzka no ale nic to moj aparat tak ma .
Troche zmienilam ksiege gosci dodalam tasiemkea "urna" czyli pudlo na koperty to serce ma jeszcze nie przyklejone bo mi kleju zabraklo. Kokardki na drzwi auta troche nie ostre ale to znow wina aparatu. Pozdrawiam
Lulucelo sliczne to wszystko, zdolna bestia z Ciebie

u mnie pogoda tez paskudna i do tego zimno, a przedwczoraj nie mielismy pradu i cieplej wody, slyszalyscie pewnie o tej wielkiej awarii w Szczecinie

Mąż i żona...
Stary 2008-04-10, 08:19   #555
lulucelo
Raczkowanie

dzieki serdeczne , to jest w suie naprawde proste tylko trzeba zgapic ze stron internetowych i pomyslec, 4 kokardki na auto zajely mi doslownie 15 minut roboty 50 cm wstazki igla i nici i ten kwiatuszek , tylko nie mialam tasiemki cienkiej bialej musze dokupic zeby bylo czym przywiazac do klamek.

Wklejam zdjecie ktore mnie zainspirowalo to z jakiegos slubnego sklepu a powiem szczerze ze placac 0.80 € za metr tasiemki i 1.15 za 6 kwiatkow ( dwa co zostaly uzyje do kieliszkow ) wyszlo mi to taniej niz te 15 zlotych plus przesylka, wiedzac ze gdybym kupowala wstazke w polsce byloby jeszcze taniej . Wklejam rowniez zdjecia kieliszkow, to zdjecie mnie zainspirowalo i bede robic takie podobne rezultat pokaze

http://decorisus.pl/index.php?p=tmenu&tid=4 to strona z ktorej je sciagnelam i na ktorej sa tez interesujace wzory zwieszek na wodke ... czyli wszystko jeszcze przedemna

no i wklejam nasze zdjecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a%20012.jpg (29,9 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kieliszki1.jpg (300,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: gif klbm.gif (44,8 KB, 13 załadowań)
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 08:22   #556
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

to nie jestnic zlego w tym ze nie kupi sie panu mlodemu koszuli czy skarpet....zreszta ja np kupilam sobie perly tzn za 18 zldo sukni slubnej ale moja babcia juz rozpowiada ze nie moze tak byc bo to pecha przynosia ja sobiemysle ze cokolwiek nie zaloze i tak bedzie ladnie bo jak komus sie nie bedzie podobalo to nie podejdzie do pani mlodej i nie powie:ale Ty wygladasz....
asiuk-u mnie nie ma zwyczaju trzaskania talerzami iszklem jest ten o ktorym pisalam....juz mi przeszlo nic sie nie stalo....tylko ja taka wrazliwa jestem.....przy stojnego masz TZ......
dzasta 110 kina 2807-milo Was poznac z okienko kompa....mowil Wam juz ktos ze malzenstwa sa do siebie podobne????
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 08:23   #557
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

ja tez wkleje swoje zdjecie, tez nieaktualne, bo z wrzesnia, robione podczas wesela mojej siostry
No to jak wszyscy to ja tez
Z lipca 2007 na weselu u kuzyna, ja złapałam welon a mój przyszły butonierkę noi sie sprawdziło - my następni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1389.JPG (213,6 KB, 81 załadowań)
Stary 2008-04-10, 08:27   #558
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ale fajnie Was zobaczyć . Teraz przynajmniej wiem z kim rozmawiam .
Zatem czekamy na kolejne fotki Martuś, daj przykład!

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Toverek nie przejmuj sie. kazdy robi jak chce. ja jestem z miasta i koniecznie chcialam zeby zespol po mnie przyjechal, do wykupowania mnie tez nie mam nic przeciwko. na weselu beda grali disco polo,zabawy oczepinowe dla niektorych denne a co...

robie to co mi sie podoba i przy czym goscie beda sie wspaniale bawic ( a wiem przy czym bo kilka wesel w rodzinie oblatalam). te denne zabawy roszmiesza wszystkich a jak bym kazala grac jazz czy cos to wtedy by nie wiedzieli co robic- szybko by sie do domu zmyli co najwyzej

i tez sie czasem dziwnie czuje jak pokazujecie suknie znanych kolekcji itp a ja tak zwyczajna dziewczyna, suknie uszyje i w ogole wszystko bedzie skromne
Sanetko, przecież to nie chodzi o to, żeby suknia była firmowa, tylko żeby pięknie na nas leżała i dodawała nam uroku. I z tego co wiem, wiele dziewczyn decyduje sie na krawcową, więc z pewnością nie jesteś osamotniona Pamiętam, jak w którymś wątku wkleiła swoje zdjęcia ze ślubu dziewczyna, która kupiła swoją sukienkę za 40 zł (czterdzieści złotych) - była niezwykle skromna i najprostsza z możliwych, ale ona wyglądała w niej nieziemsko
Z tymi zabawami weselnymi, grajkami itp. to jest tak, że ja po prostu nie lubię brać w czymś takim udziału, jestem chyba trochę... sztywna Chociaż na weselu mojej siostry nie było prawie żadnych tego typu urozmaiceń zabawy, czuliśmy wszyscy lekki niedosyt, nawet mój ojciec U mnie więc zapewne bedą zabawy, choć najchętniej chciałabym, żeby bawili się goście, a ja sobie na nich popatrzę
Mój zespół na pewno będzie grał muzykę biesiadną (między innymi), mam nadzieję też, że nie zabraknie "Jesteś szalona"

Cytat:

Dziękuję Piękna z Ciebie dziewczyna i śliczna para w ogóle
Ty tu nieaktualne zdjęcie z września zeszłego roku wklejasz? Ja z września 2003 - byłam wtedy jeszcze piękna i młoda

Cytat:
hejka
Fajna ta urna na koperty Może też o czymś podobnym pomyślę?

Cytat:
u mnie pogoda tez paskudna i do tego zimno, a przedwczoraj nie mielismy pradu i cieplej wody, slyszalyscie pewnie o tej wielkiej awarii w Szczecinie
Słyszałam właśnie Mam nadzieję, że wszystko już w porządku. Pozdrawiam.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-04-10, 08:28   #559
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość

a wiesz ja tez mam normalna suknie szyta nie z zadnej kolekcji bez nazwy ale skromna i nie ma na niej dodatkow zreszta chyba widzialas zdjecia bo wklejalam je z milion razya nie urazajac nikogo na sukni nie pisze ze jest z kolekcji takiej czy innej....nie wazne czy wyjdzie z rak Armaniego czy krawcowej pani Kazi-my bedziemy piekne i to bedzie nasz dzien.....a wiecie jak mojego TZ brat sie zenil to wygladal o niebo lepiej od swojej przyszlej zonyjakis wyjatek
a jeszcze mam pytanie-po oczepinach gdy juz zlapie ktos welon i muche jakie zabawy robia wasi grajkkowie dla ,,nowej"pary????u mnie spiewaja jakas piosenke :i za kolanko za raczke i buzi buzi daj-a tych dwoje sie lapie za te czesci ciala i caluje....fajne ale wolalabym cos innego....
P.S. ladny zwyczaj z tymi zdjeciami ale naliczylam sie 5 par prosimy o wiecej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 08:28   #560
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dlatego ja nigdy przenigdy nie kupuje niczego czego nie mogę wcześniej przymierzyć. Kurczę duże macie te cycuchy i wierzę, że nie tak łatwo wybrać Wam ten odpowiedni model stanika pod suknie ślubną, ale naprawdę w miarę możliwości wolałabym pobiegać po sklepach, ale mieć możliwość dokładnego przymierzenia.
tak popieram tym bardziej ze ja z kolei nie ma sie czym pochwalic (trza cos bedzie wymyslic z push upem... mmm x3

Cytat:
wkleje wam jedno z naszych ulubionych wspolnych zdjec....chyba ze ne mozna co??????a co tam!raz sie zyje!dziewczyny pokazcie swoich TZ....moj tu nie zaglada wiec ni martwie sie ze makrzyczy
Sliczna z was parka

Cytat:
zdolniacha z Ciebie tylko pozazdroscic glowy pelnej pomyslow i checi trzymaj tak dalej

to ja tez wkleje a co mi tam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg my.JPG (39,0 KB, 72 załadowań)
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 08:31   #561
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Z lipca 2007 na weselu u kuzyna, ja złapałam welon a mój przyszły butonierkę noi sie sprawdziło - my następni
ale WY jestecie sliczni

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
tak popieram tym bardziej ze ja z kolei nie ma sie czym pochwalic (trza cos bedzie wymyslic z push upem... mmm x3

Sliczna z was parka

zdolniacha z Ciebie tylko pozazdroscic glowy pelnej pomyslow i checi trzymaj tak dalej

patrz wyzej post

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-04-10 o 13:27 Powód: post pod postem
Stary 2008-04-10, 08:34   #562
Mbu83
Raczkowanie

Dziękuje
To tylko takie zdjęcie wyszło
Stary 2008-04-10, 08:34   #563
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no i wklejam nasze zdjecie
slicznie razem wygladacie
Cytat:
dzasta 110 kina 2807-milo Was poznac z okienko kompa....mowil Wam juz ktos ze malzenstwa sa do siebie podobne????
hmmmm na prawde jestesmy podobni ?
Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
sliczna z Was para i ciesze sie, ze przepowiednia z welonem i butonierka sie sprawdzila
Cytat:
Zatem czekamy na kolejne fotki Martuś, daj przykład!
o tak tak, popieram
Cytat:
Dziękuję Piękna z Ciebie dziewczyna i śliczna para w ogóle
Ty tu nieaktualne zdjęcie z września zeszłego roku wklejasz? Ja z września 2003 - byłam wtedy jeszcze piękna i młoda
dziekuje
hehe no to rzeczywiscie Twoje zdjecie "troche" niekatualne jest

Mąż i żona...
Stary 2008-04-10, 08:38   #564
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
sliczna z Was para i ciesze sie, ze przepowiednia z welonem i butonierka sie sprawdzila

o tak tak, popieram
Ja też się ciesze
Noi prosimy reszte dziewczyn o zdjęciocha.
Stary 2008-04-10, 08:39   #565
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam właśnie Mam nadzieję, że wszystko już w porządku. Pozdrawiam.
na szczescie wszystko juz jest ok, ale nawet nie przypuszczacie, ze ciepla woda, prysznic i wymycie wlosow moze sprawic czlowiekowi taka frajde

Agata R slicznie , widze dziewczyny, ze same slicznotki mamy na watku

Mąż i żona...
Stary 2008-04-10, 08:42   #566
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
widze dziewczyny, ze same slicznotki mamy na watku
Faktycznie
I teraz same piękne panny młode
Stary 2008-04-10, 08:43   #567
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
patrz wyzej post
nie czaje
co wyzej jest takiego zeby mdlec???
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 08:45   #568
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
to nie jestnic zlego w tym ze nie kupi sie panu mlodemu koszuli czy skarpet....zreszta ja np kupilam sobie perly tzn za 18 zldo sukni slubnej ale moja babcia juz rozpowiada ze nie moze tak byc bo to pecha przynosia ja sobiemysle ze cokolwiek nie zaloze i tak bedzie ladnie bo jak komus sie nie bedzie podobalo to nie podejdzie do pani mlodej i nie powie:ale Ty wygladasz...
Podobają mi się perły, ale mam wrażenie, że lepiej pasują do sukni ecru, choć może się mylę, musiałabym poprzymierzać
Szukam ładnej biżuterii, a wszystko jest takie drogie - gratuluję więc rozsądnego zakupu
U mie raczej z tą koszulą i skapretkami sobie daruję (chyba, że same skarpetki też sie liczą ), choć to moze wyjść podobnie cenowo jak moje buty. Poza tym mój TŻ pewnie kupi sobie dodatkową koszulę na zmianę.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-04-10, 08:45   #569
Mbu83
Raczkowanie

Cytat:
ale WY jestecie sliczni
O to zapewne chodziło tylko toverek nie chciała sie powtarzać
Stary 2008-04-10, 08:51   #570
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Ale włosy!!!Super
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości