![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cześć dziewczyny, nawet nie bardzo mam czas Was nadrobić
![]() Za mna wspanialy weekend, w Kazimierzu było pieknie ![]() ![]() Jesli chodzi o buty, to mnie jakos za bardzo nie martwi fakt, ze ten sam kolor butow i torebki jest juz niemodny. Mnie sie to podoba i lepiej sie czuje jesli te dwie czesci stroju sa w zblizonym odcieniu. Tak samo mam obsesje na punkcie takich samych paznokci u dłoni i u stóp. ![]()
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh, Haniu, Twoja mama taka jak i moja - najpierw gada, potem myśli. Albo i wcale nie myśli. EDIT: Goldziu, jestem autentycznie w szoku!! Czyżby twojego TZta oświeciło jaki skarb ma przy boku?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No właśnie cieliste też O.K ale gdyby były naprawdę wytworne to czemu nie ![]() Poszukam zobaczę co będzie... Gold jeszcze odnośnie torebki, to ja kocham torebki więc chcę mieć bo to wykończenie stroju, natomiast nie będę mieć żadnej wiązanki ![]() P.s. Nie będe jedyna, bo ta piątkowa panna młoda tez nie miała żadnej wiązanki ale za to miała zrobioną z kwiatów śliczną bransoltetkę, pięknie to wyglądało. W ogóle pięknie się prezentowała, naprawdę z klasą -zarówno sukienka jak i fryzura-całość ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gold no to pieknie...bardzo sie cieszę ze TZ tak się stara ![]() ![]()
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
No mogłoby byc takie skojarzenie, bo kiecka jest w stylu hiszpańskim ![]() ![]() dzisiaj widziałam zdjęcia z Wiktorów i Steczkowska miała suknię właśnie w tym stylu, tylko białą i chyba długą a u mnie jeszcze jest kombinacja z długością.... EDIT Gold to wspaniale, że Tż zaczął się tak starać, widzisz musiałaś sięgnąć do takich rozwiązań aby zrozumiał. Myślę, że teraz będzie z górki ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-06-02 o 15:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, że mozna mieszać podobne odcienie, albo biały, czarny plus jakiś żywy kolor- też tak robię
![]() Co do torebeczki to jakoś tak do ślubu mi nie pasuje (tzn. do mojej koncepcji ślubu czyli ,,białej" ![]() ![]() ![]() widziałam ładne złote sandałki w Mango ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Drewna na pewno nie planujemy, drewnopodobne wykonczenie raczej też odpada, chyba, że znajdzie się coś interesującego za rozsądną cenę. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to był jedyny post jaki przeczytałam ![]() Zaliczyłam preformance ![]() Edit. Ja mam rewelacyjną torbę (tzn. moim zdaniem, Wam się pewnie by nie spodobała) po mamie (mama jej nie nosiła w ogóle, znalazłam ją na strychu). Mniej więcej z czasu stanu wojennego lub coś koło tego, taka z przyklejonymi jakby koralikami, kiedyś to było chyba popularne. Torba jest granatowa w gołąbki i jakieś tam wzorki (czarne, miałe, czerwone, niebieskie i pistacjowe) i jest kiczowata, ale w tym jest właśnie jej urok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
W związku z tym że na temat scysji z mamą i tematow mieszkaniowych juz sie wygadałam chcialam w koncu nawiązac do Waszych postów
![]() L_V ciesze się ze w koncu masz przy sobie TZ ![]() ![]() Ineska duzo ludzi w Kazimierzu czy jeszcze w miarę lużno? Rozumiem ze weekend był taki jak planowałaś- romantyczny i jestes naładowana pozytywna energią. Dorinko powiem szczerze ze nie mam zielonego pojęcia jakie butki to sukni ślunej..ale na pewno nie czerwone. O Ciebie sie nie martwię ![]() ![]() Sanetko ja nie pamiętam kiedy byłas heppy..tak na prawdę bezwarunkowo heppy. Czy Ty w ogole szczęsliwa jesteś???
#554 |
Zakorzenienie
|
Zmykam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Haniu, było sporo ludzi
![]() ![]() ![]() Załączam kilka fotek ![]() jedno sie nie chce załadować bo za duże: http://images28.fotosik.pl/223/31497c05fafd93c2.jpg Sanetko, dobre pytanie Hania zadała, czy ty jesteś szcześliwa? Niedługo ślub, trwają przygotowania do tego bardzo ważnego dnia, przed tobą wiele wspólnych lat z ukochanym... I pytanie - czy widzisz jakies perspektywy na zmiane zachowania twojego TŻ? Bo tak nie może być ![]()
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
Witam
nie mam na nic czasu. Strasznie dużo zaliczeń i egzaminów mnie czeka a tak mi sięnie chce. Do tego jeszcze kiepsko z TŻtem, więc nie najlepszy mam nastrój ostatnio
#558 |
Zakorzenienie
|
nie moge na razie zebrac mysli.
napisze tylko ze TZ przyszedl dzis wczesniej, od razu mnie przytulil i pogadalismy. zapytal czy go kocham i powiedzial ze wie ze okropnie sie zachowuje.... potem poszlismy na spacer i lody. ja teraz przyszlam do domu pomoc mamie jemu sie nie chcialo. mam zadzwonic jak bede wychodzic i ma po mnie wyjsc zebym sama nie szla...
#559 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nawet nie nadrabiam. wlasnie przyszlam z dworca. 3 godziny jazdy w goracym, dusznym autobusie
![]() ![]() ![]() edit: dziewczyny mam wielką prosbe niech mi którach napisze czy te zdanie powinno byc z przecinkiem czy bez: "formy spedzania czasu wolnego a wyniki w nauce" Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2008-06-02 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie z przecinkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
Madzialenko, moim zdaniem bez przecinka.
Madziu, a jak Ty chcesz byc nauczycielka, skoro nie wiesz gdzie przecinki sie stawia? Przeciez sa odpowiednie reguly, ktorych trzeba sie nauczyc ![]() A jesli dzieci beda zle stawialy przecinki, to skad o tym bedziesz wiedziala? ![]() Pytam sie z ciekawosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczęta
![]() ![]()
#563 |
Zakorzenienie
|
Bo tu jest specyficzna sytuacja hehe
![]() ja tam nigdy nie stawialam przecinka, bo zdanie porównujące i sie nie stawia przecinka. ale dzis gadalam z polonistka i ona twierdzi,z e sie w tym przypadku stawia i ja juz zgłupialam ![]() dlatego chciałam potwierdzenia czy mam racje i sie nie stawia przecinka ![]() edit: czyli miałam racje i to polonistka sie pomyliła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Rozeznanie
|
O, już mnie Kapturek ubiegł. Cześć
![]() Madziu, jak wyżej mądrze napisano-są zasady, do nauczenia. Tym bardziej, że masz uczyć dzieciaki kiedyś edit: doczytałam... to mądra polonistka ![]() przy porównywaniu się nie stawia poszukaj na necie zasad interpunkcji i sprawdzaj w przypadku wątpliwości
#565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pamietam, jak pisalam kiedys wypracowanie i napisalam "lodka poszala na dno", a w nastepnie lodka zatopila sie, a baba z polaka przekreslila to pierwsze i napisala, ze poprawnie powinno byc znowu "lodka zatopila sie" ![]() EDIT: Czesc Mekintoszku! Dawno Cie nie bylo. Co nowego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
Co nowego? Kupa rzeczy do zaliczenia, wiecznie sama bo Przyszły Mąż w rozjazdach i tak się kula powolutku. Jutro mam coś zaliczać, niedawno siadłam dopiero nad tym wszystkim i już mi się spać chce
![]()
#567 |
Zakorzenienie
|
ech no własnie polonistka i sie pomyliła. no nic. ja tam w zaparte twierdziłam, że sie nie stawia i jej tłumacze a ta swoje. wiec pomyslalam, że moze jakies zasady sie zmieniły
![]() ![]() dobrze, ze jej nie posłuchałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A to nie zazdroszcze ![]() ![]() A dlugo tak Twoj Przyszly Maz bedzie w rozjazdach? Troszke smutno jak tyle nauki i jeszcze TZta brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zmykam narazie, bo czas leci a ja w lesie. Ucałujcie ode mnie dziewczyny i plotkujcie dalej, a ja będę czasem nadrabiać na pewno ![]() paaaa ![]()
![]() |
#570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zasady interpunkcyjne na pewno sie nie zmienia tak szybko ![]() EDIT: Pa,pa Mekintoszku! Pamietamy o Tobie i czekamy! Zagladaj, jak bedziesz miala czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.