![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj u Lili :)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Tompolciu... wszystkiego najlepszego dla corci i dla Was
![]() Rowniez wpadlam na chwileczke polookac co tez tu sie dzieje.. Na wszystkie odpowiedzi postaram sie odpowiedziec wieczorkiem a jesli nie to na pewno zajme sie tym w poniedzialek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Ooch, baaardzo dziękujemy, to przemiłe z Twojej strony
![]() Ja też nie mogę życ bez wizażu, chcoć na kilka minutek, ale muszę zerknąć..jak teraz ![]() Dobrze, będę czekać na dobre wieści..może będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Albo jakiś zapach (nie znam tych wymienionych niestety, szukam coś w stylu Alien , Shalimar lub Crystal Noir) albo jakiś jasny bez pomarańczowych tonów bronzer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.. najmocniej przepraszam za swoja nieobecnosc i ten czas oczekiwania...zwlaszcza nicierpliwa Tompolcie, ktora pragnie Bambuska
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Och... wieeele wpdlo mi w oczko zarowno pielegnacja jak i tusze do rzes.. tylko nie wiem czy oddasz tusz w zamian za ten rozyk ![]() [1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;13969298]Kredka Mac +gratis ![]() ![]() Dziekuje slicznie Mag.. juz czekam na swoja nowa kredusie ![]() Cytat:
![]() A ja jestem w kropeczce bo z mila checia oddam Ci bambuska tylko ze podoba mi sie kliniczek, kulaski meteorki i effaclar M krem Tolpa ktory wczesniej nie rzucil mi sie w oczka ![]() ![]() ..halo, halo! Slucham?? Cytat:
![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-31 o 10:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Thelio, może teraz coś za:
Cacharel Promesse 30ml ubytek niewielki Paco Rabanne Ultraviolet, 30-35/50ml
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Oki, dzięki Thelio, może kiedyś w końcu się uda
![]()
![]() |
#555 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co jeszcze wpadło ci w oko i jaki tusz by cię interesował? chętnie pozbyłam bym się paru rzeczy z pielęgnacji ![]() oprócz różu interesowało by mnie jeszcze u Ciebie Biore Pore Perfect shine control clay mask 90ml, maseczka uzyta kilka razy możesz mi napisać co to za maseczka, do jakiej cery jest przeznaczona i może Cacharel Promesse 30ml ubytek niewielki prosze pytac gdyz czasem ja uzywam, ale musiała bym sprawdzić zapach. a masz może coś z poza wątku z mojej listy? może jakiś podkład matujący dla jasnej karnacji
![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Thelila, zajżyj proszę do mnie - mam odpowiedź dot. wymiany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Rozeznanie
|
Nie napisalas co Ci sie konkretnie podoba poza effaclarem, wiec wymienie wszystkie rzeczy, jakie wpadly mi u Ciebie w oko
![]() *Puder sypki Lancome *Carolina Herrera 212 Sexy *Biore Pore Perfect shine control clay mask *The Body Shop Avocado Body Butter 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 | ||
Zakorzenienie
|
Oby oby
![]() Cytat:
![]() ![]() Oceanic, AA Plus New Skin DHEA - głęboki peeling do twarzy Eucerin, Hydro-Balance Auge - krem pod oczy Hydro-Balance Uriage, Eau Thermale d'Uriage - woda termalna Vichy, Aqualia Thermal Riche - nawilżający krem kojący i wzmacniający skórę o bogatej konsystencji Vichy cellebiotic -krem rewitalizująco-odżywczy ROCK Hydra + - rewitalizujący krem nawilżający do skóry normalnej Nuxe - Reve De Miel - balsam do ust - ultraodżywczy Nuxe, Huile Prodigieuse - złoty olejek do ciała - 50ml Bioderma Hydrabio Legere - lekki krem nawilżający - (trudno określić zużycie, ale zostało na porządne przetestowanie) AA Oceanic, AA Prestige, Eye Perfect - krem wygładzająco - regenerujący dla skóry woku oczu. Produkt nie jest dostępny w sprzedaży. Kolorówka: Chanel, Inimitable, Multi-Dimensional Mascara - tusz pogrubiający, wydłużający i podkręcający Chanel, Exceptionnel de Chanel, Intense Volume and Curl Mascara - tusz pokręcający i pogrubiający Clinique, High Impact Mascara - tusz pogrubiający, wydłużający i podkręcający Nuxe, Baume Prodigieux Levres - balsam ochronno-odżywczy SPF15 Maeseczka Biore jest z glinka i nadaje sie do cery mieszanej z rozszerzonymi porami. Podklad do jasnej karnacji to jedynie Diorskin Nude.. Moge proponowac puder w kamieniu Lancome 8H matt bo wlasnie bedzie wracal na targowisko- zdjecie na pierwszej stronie. Lancome Color Ideal Poudre, 8H Matt effect, 004 Ivoire, puder prasowany matujący- tylko jeden test, gąbeczka nie używana , jest kartonik zakupiłam za jasny gdyż pomyliłam numerki.. Puder jest świeży tyle co otworzyłam ME183 Odp. ![]() Cytat:
Glownie podoba mi sei Effaclar K a i dzis ujrzalam Dieselka ![]() Czy mozesz cos wiecej napisac mi o Garnier Pure Purifying Peel Step 2.. Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
BAN stały
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie w zamian za: Biore Pore Perfect shine control clay mask 90ml, maseczka uzyta kilka razy TRESemme Iron Style & Hold (protect and holds) styling spray 250ml, nowy nie uzywany spray ochronno utrwalający do użytku przed prostowaniem włosów Avon Advance Techniques, serum na suche końcówki 30ml, nowe ? ![]() odpisz prosze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
BAN stały
|
Pamietam pamietam, niestety ktos Cie uprzedzil i maseczka jest juz chyba nieaktualna....
Ale moze znajdziesz cos innego? Dodalam sporo rzeczy, nie wiem czego dokladnie szukasz, a chetnie bym sie z Toba wymienila. Mam krem pod oczy, co prawda nie jest to wysoka polka, ale bardzo na wizazu polecany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Thelila - to moze napisz czy Cie cos odemnie nadal interesuje i wtedy ja wybiore cos innego od Ciebie (czyli pewnie nie PERURE i nie Versace) tylko cos jeszcze innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
BAN stały
|
- Flos Lek, Seria Do Pielęgnacji Oczu, Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do powiek i pod oczy - zostalo ok 1/2
-> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9816 ![]() zagladnij najlepiej do mojego watku, moze cos wypatrzysz ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- uch, nie ukrywam ze szkoda ![]() mam jeszcze maseczke oczyszczajaca brzoskwiniowa do cery mieszanej beauty formulas, gdyby Cie to mialo zainteresowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Diorshow powder 003, 2g ubytek niewielki Biore Pore Perfect shine control clay mask 90ml, maseczka uzyta kilka razy - mam nadzieje że nie została resztówka to wzieła bym napewno, więc napisz mi co byś za to chciała nad podkładem diora muszę się zastanowić i sprawdzić kolor, nie chce go brać w ciemno Cacharel Promesse też byś była skłonna oddać?
![]() |
![]() |
#566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki i do zobaczenia ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() Jestem na etapie 'poznawania' wymienionych kosmetykow Prosze powiedz mi czym sie rozni jedna od drugiej pomadki NUXE.. i jeszcze czy krem Vichy Aqualia zapchal Cie?? Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-08-31 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
balsamy nuxe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...czy-spf15.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-lip-balm.html tylko nie wiem czy ten drugi balsam jest jeszcze na wymianę, bo mój brat chciał go dać swojej dziewczynie.
![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...czy-spf15.html Przebrnelam przez polowe wymienionych produktow.. jutro dokoncze reszte.. no chyba ze wieczorkiem znajde czas.. oki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=thelila;13999227]Dzien dobry.. najmocniej przepraszam za swoja nieobecnosc i ten czas oczekiwania...zwlaszcza nicierpliwa Tompolcie, ktora pragnie Bambuska
![]() ![]() Fajnie rocznice Wam sie zlozyly ![]() A ja jestem w kropeczce bo z mila checia oddam Ci bambuska tylko ze podoba mi sie kliniczek, kulaski meteorki i effaclar M krem Tolpa ktory wczesniej nie rzucil mi sie w oczka ![]() ![]() Ooch, jak miło czytać od Ciebie wiadomości ![]() Tompolcia ma jedną, paskudną wadę- jest niecierpliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wymianki, Liluś -szachownica Clinique, Effacalar M (ok 1/4 z 30 ml dozownik), krem Tołpa- mogę oddać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Tompolciu.. a moze wyszukasz u mnie cos jeszcze rowniez za meteorkow kulek kilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.