Nuxe Baume Prodigieux Levres (Balsam ochronno-odżywczy SPF15)

• 14 czerwca 2016 o 14:39
    Niestety...
    Nie polubiłam tego balsamu, chociaż bardzo bym chciała - jest odżywczy (masło shea w składzie) - ale na ustach prezentuje się... hmmm... średnio. Miałam kilka kolorów, żaden mnie niestety nie zachwycił. Balsam jest po prostu zbyt gęsty i ciężki, widoczny, narzucający się, taki dziwnie perłowo-tłustawy... niestety nie podkreśla urody ust, zdecydowanie wolę lżejsze konsystencje które lepiej spajają się ze skórą i dają bardziej naturalny efekt. Ponadto - koszmarny zapach, bardzo chemiczny, sztuczny - jak to niestety często zdarza się w Nuxe. Nie polecam!
    kamciol
    25 sierpnia 2015 o 11:57
    Bardzo dobry nawilżający błyszczyk
    Jestem bardzo zadowolona z blyszczyku. Dostałam go w prezencie mam odcień Rouge Charismatic. Wystarczy jedna warstwa na ustach by zyskał delikatny odcień czerwonego. Nie zmywa się tak szybko z ust. Nawilża bardzo fajnie. Podoba mi się konsystencja ze względu na to, że nie skleja ust. Bardzo wydajny. Zdecydowanie poleciłabym go przyjaciółce. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 7ml
    anton23
    22 lipca 2012 o 11:10
    Zawiodłam się
    Jak uwielbiam kosmetyki Nuxe tak to jest najgorszy z nich, jaki miałam okazję używać. Miałam "balsam" w kolorze beżu. O ile na ustach kolor prezentował się fajnie to jeżeli chodzi o nawilżenie nie sprawdził się w ogóle. Powiedziałabym nawet, że wysuszał, w dodatku w moim przypadku pozostawiał biały pasek gdy "schodził" z ust, musiałam używać dodatkowego nawilżacza pod balsam nawilżający!!! Śmieszne i straszne. Uzywałam wiosną i latem, zimą nie sprawdził by się w ogóle. Szkoda bo myślałam, że to będzie moje KWC, błyszczyk i nawilżacz w jednym. Cud. A jednak nie. Więcej nie kupię. Za tą cenę nie warto. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 8 lutego 2012 o 14:30
    Bardzo fajny naturalny balsamo blyszczyk
    Swietnie nawilza , ma fajny zapach, nie kleji sie na ustach . Miałam odcień naturalny . Bardzo lubię naturalne kosmetyki które maja tak świetne składy jak właśnie Nuxe
  • 18 lutego 2011 o 20:39
    niezły
    kupiłam w aptece internetowej kolor Red, dla przyjaciółki zaś cielisty. Mój kolor jest wściekły, landrynkowy i może dlatego nie jest to mój faworyt, przyjaciółka jest swoim zachwycona. Nie ma się do czego przyczepić, jeśli chodzi o: - działanie - nawilża, leczy odstające skórki, - konsystencja - nie klei się, smaczny, nie wypływa poza kontur ust, - wygląd - nie zbiera się w załamaniach, usta są miękkie, po prostu "całuśne" - gigantyczna pojemność jak na takie kosmetyki minusem jest cena, ja zapłaciłam niecałe 40 zł, więc jakoś przeżyję, ceny w popularnych aptekach odstręczają od zakupu - bo nie jest to żaden cud. nie lubię błyszczyków z gąbeczkami od kiedy zaczęłam używać tych w sztyfcie i to też wpływa na moją ocenę Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: początek pierwszego