|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
![]() No muszę coś zacząć się sprzeciwiać bo masakra codziennie po 3 słodziki to i tak za dużo... ;/ ale jest już mniej niż w tamtym tyg...... ech.... masakra.. normalnie... jak to co tu zrobić.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)
dziewczyny idzie wytrzymać naprawdę!
ja dzis byłam za na zakupach i uzupełniłam braki w domowym barku ![]() dla męza kupiłam draże smietankowe, princeske kokosowa, pierniczki alpejskie i kupe innych słodyczy, ktore lubi ![]() wcale mnie to nie rusza ![]() ja pije aqua slim i mysle,ze to po tym nie mam pociagu do slodkiego - to juz ponad 56 dni bez słodkiego ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
O to nieźle zazdroszczę ja najdłużej wytrzymałam 3 tygodnie ![]() a piłam aqua slim przez 2 tygodnie może nawet dłużej kupowałam po 2,09 zł saszetkę..... i w sumie nic nie zauważyłam zmiany.. może dlatego że na weekendy było imprezowanie i alkohol... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | ||
Rozeznanie
|
Ja jestem!!! w ogóle mało coś nas ostatnio...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz czas na moją spowiedź... dużo nie zjadłam, ale jeśli chodzi o kaloryczność posiłków to ta kwestia zostawia wiele do życzenia... jadłam pastę jajeczno-tuńczykową i sałatkę wielowarzywną (z majonezem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
![]()
ooo sałatka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | ||
Zakorzenienie
|
gosiafoteczki ja kupuje na allegro za 1,48
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- a ja przed chwilka robilam dla męza na kolacje jak wróci z pracy fasolke po bretonsku... boczek i kiełbe pięknie zesmażyłam z cebulka i posypałam przyprawa do grilla.. narobił sie sie apetyt, ale nic wiecej... ugotowalam i zakryłam ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
![]()
No jednak te saszetki to jest wydatek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dobra dziewczyny ja lece spać ![]() bo jutro o 4:30 będzię pobudka i do pracy ![]() Dobranoc ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() już późno więc się nie rzucę na jedzonko tylko na łóżeczko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale ty to masz niezłą pobudkę... 4,30 kurcze mój brat o 3..30.. jak ma na rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
![]()
Hejooooo !
![]() ![]() ![]() dzisiaj zaczęłam od śniadanka: zupa ogórkowa... + pół grahamki + musztarda (odrobinkę) i chude mięskkko.. ![]() i to musi mi wystarczyć prawie do 16.30 ..... zrobię sobie kanapkę grahamka=masło+wędlinka chuda+serek+no może pomidorek ![]() ![]() [muszę dzisiaj niestety siedzieć do końca chyba że wyjdzie nieplanowane zajęcia odwołane ech marzenie ![]() jak wrócę to się odezwę póki co 20 przysiadów brzuszków 60 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Mój plan na dziś:
7:00 dwie kromkie ciemne, chuda wędlina, serek Almette, ogórek świeży 8.30 kawa z mlekiem 11.00 pół grejfruta 14.00 kotlet schabowy (nieduży) i do tego warzywo (mam ze sobą tylko kawałek świeżego ogórka, ale może skoczę do sklepu) 16.30 pół grejfruta ok. 19.30 twarozek z warzywami To jest plan, zobaczymy jaka będzie realizacja.
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dzisiaj nie najgorzej ![]() Śn: 2 kanapki z masłem i szynką i pomidorkiem, pół jabłka II śn: koktajl bananowo-jabłkowy, musli Ob: 3 łyżki ryżu, kotlet mielony i buraczki pod: jogurt k: 2 jajka na miękko Buziaki ;*
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
![]()
U mnie dzisiaj tak..
śniadanko - zupa ogórkowa... + pół grahamki + musztarda (odrobinkę) i chude mięskkko.. na uczelni między 10 a 16... - 2 jabłka.. obiadek - 2,5 parówki wieprzowej + 2,5 bułki no ale zwykłej...z ketchupem i teraz myślę by zjeść jakiś serek owocowy .. ![]() ![]() ![]() rano 60 brzuszków + 20 przysiadów... będzie 60 brzuszków 20 przysiadów ... po20 wymachów nogą w prawo i lewo - ćwiczenia rozgrzewka lekka na uda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
U mnie jako tako, ale jeszcze troch i bedzie dobrze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wracac mi tu do zdrowia, bo cicho na forum, nie ma motywatorów!
Ja wczoraj znowu byłam na siłowni - 45 min rower , a potem ćwiczenia na brzuch. To już drugie dzien pod rząd silownia, zastanawiam się czy dzis też nie iść. Albo jutro. Plan na dziś: 7.10 dwie male kromeczki ale z takiego pół ciemnego chlebka, ser, szynka, pomidor cebula, jogo bez cukru + otreby 8.40 jestem jeszcze strasznie pełna po śniadaniu, zaczynam kawę z mlekiem 0,5% 11.00 pół grejfruta 14.00 makaron z sosem i oliwkami, posypany lekko żółtym serem, ogórek 16.30 pół grejfruta ok. 19 kolacja twarozek itp Jeśli siłownia to pewnie kolo 21, bez posiłku po treningu.
![]() |
#557 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() Dzisiaj na razie śniadanko :2 kromki chleba słodowego z masłem i szynką, jogurt mały truskawkowy. Ogólnie dzisiaj bedę piekła babeczki warzywne, z przepisów z diety South Beach. Wypróbuje je i zdam relacje ![]() Wstawać śpiooochy ![]() ![]()
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Witam, nie było mnie trochę bo internet zastrajkował a dziś naprawili usterkę
![]() ![]() kręcę na hula hopie rano i wieczorem po 15 minut, kupiliśmy sobie na allegro ten ab roket i mam w planie też ćwiczyć rano i wieczorem po 15 minut zobaczymy jak to będzie...??bo oprócz tego, że jeszcze muszę zgubić nadplanowe kilogramy to na brzuchu się zgromadził za dużo tłuszczyku w ciąży, i to mnie najbardziej dołuje i krępuje ![]() dzisiaj : śniadanie 4x pieczywo lekkie+ hebbatka regulavit potem jabłko odezwę się potem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej dziewczyny u mnie dzisiaj tak:
Śniadanko - 2 parówki cienkie wieprzowe + grahamka + pomidorek ![]() teraz pół paczki biszkoptów jest w nich 140g. + danone jogurt z owocami ... właśnie czy takie biszkopty są tuczące?? wczoraj zjadłam całą paczkę... no ale nie jadłam słodyczy ![]() ![]() wczoraj jak zrobiłam 70 brzuszków tak mnie brzuch rozbolał i nie dobrze mi się zrobiło.. ;/ dziwnie miałyście kiedyś tak... no jakoś strasznie się tym nie zmęczyłam.. więc nie wiem..;/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie, zastanawiam się nad AQUA SLIM- to takie coś, co dodaje się do wody i pije się to codziennie. Podobno razem z dietą i ćwiczeniami daje fajne efekty, a poza tym na serio likwiduje chęć na słodcze (opinie tych, co stosowali ![]() Ja dzisiaj zawaliłam dzień :/. Nawet nie piszę, bo mi wstyd. Możecie mnie lać po dupie... ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
Ja stosowałam aqua slim.... ale na week..piłam alkohol no więc nie wiem jeśli chodzi o mnie to piłam przez 2 lub więcej.. kasa jak dla mnie na marne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 | ||
Zakorzenienie
|
gosiafoteczki nie wiem, ale mi sie wydaje,ze bisztopy nie bardzo, tak samo jak np ciasteczka pepitki be be maja duzo kalorii... ale to sprawdz w tabelach z kaloriami
![]() swoja droga, przez ostatnie 1,5 roku codziennie rano jadlam parówki. Ale one tez maja jak dla mnie za duzo kalorii, wiec teraz tylko płatki lub owsianka ![]() Rock4ever ja goraco polecam aqua slim ! Pije od 7 tyg, w tym 2 tyg przerwy zrobiłam.. nie cwicze, ale mam restrykcyjna diete. Bardzo dobrze sie po tym czuje i nie odczuwam głodu. A taka 1,5 l butelke to wypijam w kilka godzin. Jak widac na pasku schudłam ponad 13 kilo, a to dopiero 7 tygodni ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przed chwilą upiekłam babeczki szpinakowe (Quiche- z diety South Beach). Nie przepadam za szpinakiem, ale spróbowałam i powiem Wam, że to jest SUPER! ![]() ![]() Jestem bardzo zadowolona z tych babeczek ![]()
![]() |
![]() |
#564 | ||
Zakorzenienie
|
jakos nie jestem przekonana do mrożonek, nie wiem czemu...
ja szpinak owszem, ale tylko latem, własny z ogródka, do obiadu z jajkiem ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
![]()
No to nieźle schudłaś to tylko 7 tygodni niby...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie forumowiczki
![]() wczoraj do końca dnia obiad kasza jęczmienna 3x kotlet mielony(miałam apetyt)surówka z buraków i z kapusty później jabłko kilka mandarynek kolacja 2 kromki pełnoziarnistego z pasztetem i ogórkiem Dzisiaj weszłam na wagę i jest 62.2 czyli 1.8 mniej jak do was dołączyłam ![]() Pisałyście wczoraj o agua slim(przypomniało mi się, że mam od siostry 6 saszetek) ale nigdy nie próbowałam, wczoraj wlałam do wody i posmakowałam i nie jestem w stanie tego pić mam odruch wymiotny ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Acha i dziaisiaj śniadanko 4x lekkie pieczywo i herbatka regulavit jabłko mandarynka i narazie tyle. do usłyszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Zadomowienie
|
No to ja się dziś załamałam
![]() Weszłam na wage a tam tylko 1 kg mniej, myślałam, że może cos więcej ubędzie mi na początku kiedy najłatwiej zrzucać to co sie zgromadziło. Ale dorwałam karteczkę, na której miałam zapisane moje wymiary z 20.08. I choć moja waga była o 0,5 kg mniejsza, to teraz moje wymiary prezentują się lepiej. Np mam 3,5 cm mniej w apsie niż wtedy. Ale też niestety 2 mniej w biuście. Może ta waga jest taka bo zaczęłam ćwiczyć?! Tzn już ćwiczę 3 miesiące, tylko do tej pory nie jakoś specjalnie regularnie, bardziej tak na rozruch. Ja dziś: 7:00 2 kanapki z pieczywem orkiszowym, szynka, serek topiony pomidor 11:00 jogo bez cukru, otręby, kiwi 14.00 makaron z sosem pomidorowym i oliwkami, ogórek świeży 16.30 jablko 19.00 twaróg, ewentualnie rybka jesli kupię a koło 20 siłownia.
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Siemka
![]() Ale się masakrycznie czuję... Nie znoszę chorować! Dzisiaj mój jadłospis, którego będę się kurczowo trzymać: Śn: surówka wiosenna(sałata, pomidor, ogórek świeży, kukurydza, jajko na twardo, polane 2 łyżkami jogurtu naturalnego z przyprawami), 2 szklanki herbaty IIśn: mini sałatka owocowa(pół jabłka, mandarynka, kiwi) i 1 kromka pieczywa ciemnego z szynką (bez masła) O: 4 ziemniaki, sos pieczarkowy(mało) z chudym mięskiem , pomidor w plasterkach z przyprawami Pod: jabłko, 1 wafel ryżowy Kol: jogurt, mandarynka Ćwiczenia: 10 min rozciągania; 15 min stepperka; 100 brzuszków; 50 pajacyków - zrobię ćwiczenia, jak się będę dobrze czuła... Coś ostatnio mały ruch na tym forum ![]() Powodzenia! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
![]()
Hejka u mnie dzisiaj
śniadanko ![]() niedawno - 3 kotleciki małe - z ryby mamuśki ![]() no i tak pomyślałam że może i ja się wezmę za aqua slim... znowu ![]() ![]() ![]() czyli do niedzieli ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.