Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 10:35   #541
mysiunia85g
Zadomowienie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

Witam wszystkich
No to wczoraj zaczęłam molestować mojego orbiego, a tu po 12 minutach Tż dzwoni, że przyjedzie na kawę, bo musiałam mu sprawdzić, czy dobre druki wziął z urzędu do rejestracji auta, jakby nie mógł mi tego dać do sprawdzenia jutro, bo do mnie przyjedzie, a rejestrować dopiero idzie w poniedziałek.
No i miała po ćwiczeniach, jeszcze się po nim wydarłam, że mi całe plany ćwiczeniowe popsuł, a on na to, że poćwiczę innego dnia i jeszcze gadał, że w sobotę będziemy drinkować, bo auto trzeba oblaćto się nazywa wsparcie w odchudzaniu z jego strony
Wcale nie mam zamiaru z nim drinkować, niech sobie sam pije

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Nareszcie moglam cwiczyc posladki... ostatnio zrobilam 2 serie i o malo na zawal nie padlam dzis zrobilam 3 leje sie ze mnie:P wieczorem zrobie na brzuch naprawde fajne cwiczenia
Miiilenka a ćwiczysz też ramiona z Tamilką? i co ile ćwiczysz?
Ja najpierw myślałam ćwiczyć co drugi dzień, ale od przyszłego tygodnia myślę ćwiczyć codziennie.
Program na brzuch jak dla mnie za mało ciekawy, przynajmniej ten pierwszy program, bo drugi wydaje się już ok. nawet po nim zakwasów nie miałam, ramiona mi się podobają, a pośladki to już prawdziwy kiler

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
To moze uda mis ie Ci dodadac Ci troszke sily
jak bedziesz chciala siegnac po nalesnika to pomysl sobie, czy napewno chcesz zmarnowac te godziny na orbiterku na mnie zawsze takie myslenie dziala.
zamiast czekolady juz lepiej sobie tego banana z rana wszamac
no i jeszcze sobie pomysl - po Twojej mamie widac jak tyje.. to pomysl, ze tak samo po Tobie widac, ze chudniesz
Dzięki za wsparcie
Byłam twarda i nie zjadłam tego naleśnika, a zamiast czegoś słodkiego wszamałam serek waniliowy
Najlepsze, że matka znowu naleśniki smaży, normalnie żyć nie umierać
Cytat:
Napisane przez amedaheda Pokaż wiadomość
Witam Dziewczęta
mam do zrzucenia 10kg..jestem zalamana,bo ciagle ktos mi mowi,ze mam gruba dupe-doslownie..
przygarniecie..?
Witam serdecznie
A ludzkim gadaniem się nie przejmuj, ja jak słyszę takie teksty to zawsze odpowiadam, że przynajmniej mam na czym usiąść i mój chłop ma za co chwycić

Cytat:
Napisane przez pysia1711 Pokaż wiadomość
Może mi dziś dać w dupę,bo znów przypomniał mi się były i totalna załamka do tego stopnia,że twarz mi spuchła od łez.Mam totalnego doła przez niego i ogólnie życie ale diety nie łamie wręcz przeciwnie od obiadu nic mi się nie chce.Regeneruje się wapnem rozpuszczalnym.Może na wieczór mi przejdzie...
kocham was moje misie
Nigdy nie płacz przez faceta, nie był Ciebie wart i tym bardziej nie jest wart Twoich łez

Cytat:
Napisane przez amedaheda Pokaż wiadomość
ciesze sie,od razu zrobilo mi sie cieplej na serduchu,az mi sie usmiech na twarzy pojawil
razem razniej i mam nadzieje,ze sie uda.
tak szczerze mowiac to nawet nie wiem co napisac,tak na poczatek..
moze to ze zaczelam cwiczyc(o ile to cwieczeniem mozna nazwac),a mianowicie podczas ogladania Majki robilam brzuszki,nie wiem ile ale chyba dobre i to na moj wielki poczatek
Ja dwa dni temu, próbowałam ćwiczyć na orbitreku oglądając Majkę, ale mój orbi jest za głośny, przydałby mu się jakiś tłumik więc Majka poszła w odstawkę, a orbi został

Cytat:
Napisane przez pepea Pokaż wiadomość
mysiunia85g,Druga sprawa od wczorajszego wieczora chodzi za mną coś słodkiego, tylko jeszcze nie wiem co, na pewno coś czekoladowego i kruchego, ale nie pójdę do sklepu, będę twarda

Za mna tak wczoraj chodzilo cos slodkiego i zrobilam sobie takie dietetyczne muffinki ( dzis juz ich nie ma wspolokatorzy mi wyjedli), a co do nalesnikow to mam przepis na takie dietetyczne.....jak chcesz to ci napisze.
Jeśli mogłabym prosić o przepis na te naleśniki, to byłabym wdzięczna

Cytat:
Nie dać mi się tylko w tłusty czwartek:pala : sama nazwa tego dnia powinna już was odstraszyć mimo,że to dopiero za tydzień ale od dziś zacznę wam to wbijać do głów
mi tam pączki nie straszne, jakoś nigdy za nimi nie przepadałam

Cytat:
Napisane przez majcia00 Pokaż wiadomość
Witam można się dołączyć ?
No pewnie, że możesz dołączyć, witam

Cytat:
Napisane przez desireless Pokaż wiadomość
O rany jak sie rozpisałyście normalnie trzeba tutaj siedziec non stop żeby byc na bierzaco bo pozniej nie wiadomo komu co odpisywac
No fakt dziewczyny szaleją z tymi postami
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 10:42   #542
pysia1711
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysiunia85g Pokaż wiadomość
No fakt dziewczyny szaleją z tymi postami
ale za to jakim powodzeniem cieszy się wątek w taki tępię za miesiąc może trochę więcej trzeba będzie robić CZ.II

pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 11:41   #543
miiilenka
Zadomowienie

Ja własnie wrocilam z biedrony, kupilam kilka rzeczy niezbednych, jak warzywka na patelnie, mieszakne chinska czy tunczyka...

IIS: kromka razowca z pasztetem i keczupem...
Na obiados bedzie kurczak w gyrosie, mieszanka chinska i brokul z sosem czosnkowym

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 12:04   #544
pepea
Raczkowanie

Obiecany przepis.....

1. Mąkę (150g,pszennej z pelnego przemialu typ2000) kefir
(200g)miksujemy na gładziutką masę (uwaga! nie potrzeba żadnych jajek, ciasto
wychodzi pyszne bez nich! także dodatek cukru jest zbędny: nadzienie będzie słodkie). Smażymy naleśniki na patelni teflonowej (z takiej porcji wychodzi okolo 5-6 naleśników o średnicy 24 cm)

2. Jabłko ( 1 duze)tarkujemy na dużych oczkach, wrzucamy na gorącą patelnie teflonową i podsmażamy. Dodajemy cynamon. Caly czas mieszamy, aż do uzyskania ladnej w miare jednorodnej masy.

3. Nakladamy na nalesniki farsz
jablkowy. Zawijamy i kladziemy doslownie na chwilkę na gorącą patelnię.

4. Podajemy polane jogurtem i posypane kakaem(o obnizonej wartosci tluszczu). Danie
będzie na pewno smakowało osobą, które nie lubią bardzo słodkich potraw.
pepea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 12:05   #545
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Dzieeeen Dobry !!! Ehhh widzę że juz kolejna strona się pojawiła xD no ladnie ladnie.
Jeju słonko swieci a ja i tak nie mialam ochoty zwlec sie z lozka masakra dlatego juz po sniadanku a obiad bedzie dopiero po 15. I tak myslalam myslalam co zrobic na ten obiad i wymyslilam - Omlet z rybą wędzoną. Nic innego takiego nie wymyslilam, ewentualnie - Cykoria faszerowana łososiem, reszta to jakies beznadziejne.
Pozniej ćwiczenia, kolacja i tak caly dzien minie :| a jutro znowu to samo chociaz moze cos innego sie wydarzy.
Pisałyscie cos o tlustym czwartku - tez sie nie boje go bo za paczkami nigdy nie przepadalam chyba ze z nadzieniem toffi ale u mnie raczej nie bedzie takiego kuszenia sie chyba ze hmm cos dietetycznego jednak zrobie no nic zobaczymy jeszcze tydzien czasu mamy na zastanowienie sie czy cos zjesc czy nie ale dietetyczne zawsze mozna :P gdzies widzialam tiramisu dietetyczne jak chcecie moge Wam tu wkleic przepis ale sama nie wiem czy bede robic.

Ok czas sie zmywac, do pozniej laseczki.

Uuuu Pepea niezły przepis moze kiedys sprobuje hehe

Będzie -> ??

Edytowane przez desireless
Czas edycji: 2010-02-05 o 12:07
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 12:10   #546
majcia00
Rozeznanie

Co do diety Ducana to też ją stosowałam i powiem że najszybciej mi się na niej chudło ale później przerwałam przez święta i tak już zostało
Jeśli chodzi o beztłuszczowe jogurty to ja znalazłam coś lepszego serek twarogowy w Netto nazywa się Quark i jest w takim wysokim kwadratowym pudełku z niebieską naklejką jest smaczny i bardzo sycący a do tego za 500g płaci się ok. 3.70zł
Dziś na śniadanie zrobiłam sobie omleta z 2 jajek i chudego mleka z surówką z kapusty i marchewki z sosem ziołowym robionym z serka "Quark "naprawdę smaczne i sycące.
Na obiad robię sobie namiastkę fast food'a czyli tortilla z kurczakiem carry i surówką no i oczywiście sosik z serka.
Dziś stanęłam na wagę i w końcu ruszyła mam 1,2kg mniej przez tydzień niby nie dużo ale jak beż żadnych ćwiczeń to i tak dla mnie sukces choć w tym tygodniu już pilnowałam produktów i jadłam jedynie te które mają niski indeks glikemiczny do tego piłam Ispagul co powoduje uczucie sytości jakoś mi ochotę na słodycze przeszła.
Tylko ćwiczyć mi sie dalej nie chce
majcia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 12:51   #547
Camila1983
Zadomowienie

Dzien dobry
Ja dzis na śniadanie zjadłam kanapki z Wasą i serkiem twarogowym. Odpusciłam sobie kawkę, bo zjadłam (musiałam po prostu) 2 kostki gorzkiej 70% czekolady
Na obiad będą ziemniaki i śledzie z jogurtem naturalnym i cebulką, a dla rodzinki robię sałatkę z tuńczyka więc może pozwolę sobie na troszkę na kolację, ale oczywiście bez chleba
Byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie serki wiejskie, jogurty, mrożonki, piersi kurczaka, herbatki, kawę Ricore (wszyscy mnie ganiają ze za duzo kawy piję), kilka zborzowych batoników na nagłe napady ochoty na słodkie, gorzka czekoladę, banany, jabłka, 2 balsamy do ciała, żel pod prysznic, produkty na sałatkę z tuńczykiem ( mało to dietetyczne więc przepisu nie podaję , gumy do żucia, chleb razowy pełnoziarnisty i jeszcze kilka rzeczy... a przy kasie 150 zł... no ładnie...
puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 12:54   #548
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pepea Pokaż wiadomość
Obiecany przepis.....

1. Mąkę (150g,pszennej z pelnego przemialu typ2000) kefir
(200g)miksujemy na gładziutką masę (uwaga! nie potrzeba żadnych jajek, ciasto
wychodzi pyszne bez nich! także dodatek cukru jest zbędny: nadzienie będzie słodkie). Smażymy naleśniki na patelni teflonowej (z takiej porcji wychodzi okolo 5-6 naleśników o średnicy 24 cm)

2. Jabłko ( 1 duze)tarkujemy na dużych oczkach, wrzucamy na gorącą patelnie teflonową i podsmażamy. Dodajemy cynamon. Caly czas mieszamy, aż do uzyskania ladnej w miare jednorodnej masy.

3. Nakladamy na nalesniki farsz
jablkowy. Zawijamy i kladziemy doslownie na chwilkę na gorącą patelnię.

4. Podajemy polane jogurtem i posypane kakaem(o obnizonej wartosci tluszczu). Danie
będzie na pewno smakowało osobą, które nie lubią bardzo słodkich potraw.
Dziękuję bardzo
Przy najbliższej okazji wypróbuję przepis, jak tylko składniki skombinuje
Matka już podchwyciła temat z naleśnikami
Stary 2010-02-05, 13:32   #549
miiilenka
Zadomowienie

ooo fajne nalesniki chyba sprobuje
Ja dzis na obiad:
Garsc mieszanki chinskiej, pol piersi z kurasa z sosem chinskim"aspiro" i garscia klusek... najadlam sie jak bak... i znow wydaje mi sie ze za duzo zjadlam

CI

Stary 2010-02-05, 14:24   #550
pysia1711
Wtajemniczenie

nie tobie jednej się tak wydaje,ja się też objadłam jak ty ale sałatką do końca dnia raczej już dziś nie tknę i chyba zaraz rozpiszę sobie tygodniowy plan żywienia jak kiedyś i się skończą wyrzuty,że za dużo zjadłam.:m ur: nie chyba tylko na pewno tak zrobię niech ja tylko zajrzę do swoich zapasów i się wymyśli co będę robić na obiady.

Stary 2010-02-05, 14:43   #551
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

Eh... A ja choruję.. Z dietką nie najgorzej.
Kradziejka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 14:59   #552
czarownica2010
Raczkowanie

A ja mam dzis totalny kryzys. Nic mi sie nie chce, przestaje wierzyc, ze mi sie uda schudnac. A na dodatek cos mnie podkusilo i sie zwazylam. Waga stoi w miejscu!!! Moze dlatego, ze niebawem bede miala @. Tym sie pocieszam. O, naiwna!!!
czarownica2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 15:06   #553
pepea
Raczkowanie

To ja mam tak samo, @ powinna byc( ale nie bedzie) a waga ciagle w miejscu, pocieszam sie ,ze to glowny powod
Stary 2010-02-05, 15:08   #554
Camila1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarownica2010 Pokaż wiadomość
A ja mam dzis totalny kryzys. Nic mi sie nie chce, przestaje wierzyc, ze mi sie uda schudnac. A na dodatek cos mnie podkusilo i sie zwazylam. Waga stoi w miejscu!!! Moze dlatego, ze niebawem bede miala @. Tym sie pocieszam. O, naiwna!!!

To na bank przez zbliżajacy sie @ , wiem po sobie.
Ja tez sie dziś najadłam strasznie.
Śniadanie jak najbardziej dietetyczne ale na obiad ziemniaki ze śledziem ale porcja taka jakbym na diecie nie była. Dodatkowo spróbowałam łyzkę sałatki z tunczyka która zrobiłam.
Podwieczorku nie będzie a co do kolacji to się jeszcze zobaczy, może jedynie jakiś owoc?
puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 15:14   #555
pepea
Raczkowanie

Mam cos jeszcze dla wielbicielek kisielu, dzis znalazlam taki przepis:
1/2 szkl jagod,1 i 1/2 szkla wydrylowanych wisni, 3 szkl zimnej wody, ok 3 lyzeczek cukru( mozna wyeliminowac), 3 plaskie lyzeczki maki ziemniaczanej.

Owoce zalac 2,5 szkl wody i gotowac ok 2 min.Dodac cukier i make rozmieszana z 0,5 szkl zimnej wody. Chwilke gotowac.

Szczerze to nigdy czegos takiego nie robilam, nie wiem ile to ma kalorii, ale na pewno nie jest tak chemiczny jak z opakowania.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 16:18   #556
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

ja mam problem ale w druga strone;/ nie wiem co zrobic bo byle mniejszego jedzenia to waga spada mi na drugi dzien nawet o 0,5 kg i wiecej. a przy zjedzonej kolacji idzie tyle samo do gory;/powinnam sie cieszyc ale nie chce za szybko stracic na wadze;/
Stary 2010-02-05, 16:19   #557
miiilenka
Zadomowienie

zjadlam wafelka 272 kcal. zabijcie mnie

CI

Stary 2010-02-05, 16:30   #558
Kradziejka
Raczkowanie

GG do Kradziejka

nununu, jaką karę wybierasz? tortury ćwiczeniowe czy łaskotki?
Stary 2010-02-05, 17:32   #559
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

hej hej kochane ja przed chwilą zjadłam pierogi od 12:40 nic nie jadła

bylam dzisiaj na lodowisku

milenka kto by sie tym przejmował a jeszcze w szczególności że ty tak dużo ćwiczysz więc ten batonik az tak pewnie za bardzo na wagę nie wpłynął
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 17:51   #560
pysia1711
Wtajemniczenie

to widzę,że dziś dzień kryzysu,bo wiekszość go przeżywa ja powinnam mieć @,a nie mam już tydzień pewnie zmiana diety i ćwiczenia na to wpływają jak kiedyś ja nic od sałatki nie jadłam ide zaraz do sąsiadki na film

Stary 2010-02-05, 18:16   #561
misialinana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarownica2010 Pokaż wiadomość
a ja w ogole nie powinnam Tu z Wami byc. moze i unikam slodyczy (procz cukru do kawy ), bialego pieczywa, makronu itp oraz jedzenia po 19...ale nie mam pojecia czy choc 2deko schudlam przez ten tydzien (nie mam wagi...). cwiczenia poszly w odstawke przez chory kregoslup.

...amoja dieta?? kupuje zawsze cos na szybko w drodze do pracy. choc dzis wzielam z domu jako na twardo. zjadlam je na 2 raty z bulka zytnia i pomidorem, potem byl banan. a teraz miesko z warzywami. a potem.. kogelmogel
a to przez mojego lubego, ktory jak na zlosc dzis zaserwowal kogel, a przedwczoraj upiekl ciasto! ciasto! moj facet upiekl ciasto! akurat jak sie odchudzam.od 4 dni tez gotuje mi obiady.. i wiem, ze choc to zwykle mieso z wazywami.,to mieso smazone, a dzis dodal smietane.
no jak na zlosc! wiem, brzmi durnie, bo powinnam byc zachwycona... ale zaczynam podejrzewac, ze on wcale nie chce bym schudla. a ja potrzebuje motywacji!
aha.. i tez wlasnie dopadl mnie @ O_o

Nie jestem godna nalezec do Waszego grona dzielnych bojowniczek

We cannot discover new oceans
unless we have the courage
to lose sight of the shore...

Edytowane przez misialinana
Czas edycji: 2010-02-05 o 18:33
misialinana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 18:38   #562
miiilenka
Zadomowienie

misialinana to tak jak moj! ja tu gotuje leczo na kolacje a on mi z czekolada wyskakuje"no zjedz to, malutka jedna kosteczka" nie zjadlam! i wiem, ze jakby nie spal to zabralby mi tego wafelka bo sam by go zjadl!
Łacze sie z Toba w bolu! i nie mow, ze nie jestes nas godna jestesmy z Toba

CI

Stary 2010-02-05, 19:29   #563
majcia00
Rozeznanie

Mnie dziś tak głowa boli że już nie pamiętam kiedy było tak źle spałam trochę w dzień i wziełam tabletki i dalej nic nie pomaga normalnie zwariować można a do tego mam jeszcze trochę pracy zaległej do zrobienia a mnie mogę się na niczym skupić Chyba zaraz zacznę
majcia00 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 20:06   #564
marzena22
Raczkowanie

GG do marzena22

Cześc Dziewczynki Nie było mnie troszkę. Zaglądam na forum a Wy tu się tak rozpisałyście Gratuluje wytrwałości oraz witam nowe koleżanki z którymi nie miałam się okazji przywitac. Z moją dietką bywa różnie na ogół ok ale są i upadki. Moja waga zarejestrowała kilogramowy spadek wagi Małymi kroczkami do celu będę szła. Buziaki
marzena22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 20:30   #565
mysiunia85g
Zadomowienie

Moje kochane dziewuszki nie załamywać mi się tam, przed okres zwykle wszystko nie idzie po naszej myśli, ale to za parę dni przejdzie, tydzień temu też to przerabiałam
A co do Tż-ów to oni się chyba zmówili, My się odchudzamy a oni nas kuszą co chwilę czymś, oj nie ładnie, nie ładnie

marzena22 gratuluję

To ja może podsumuję dzień
2 kromki razowca z serem twarogowym
Kawa
Zupa pomidorowa z ryżem+mięsko ze skrzydełek z kurczaka
1 kromka razowca z tuńczykiem
Bieluch
Matka jak na złość zjadła mi ostatnie jabłko, a potem już trochę za późno było na jedzenie

Pysiu mam do Ciebie pytanko, kupiłam sobie herbatkę just fit na oczyszczanie, czy ty też miałaś po niej biegunkę?Bo Ty chyba ją piłaś o ile się nie mylę.

Na ćwiczenia nie miałam czasu,a teraz zwyczajnie już mi się nie chcę, najchętniej to bym się położyła i chyba zaraz to zrobię zamiast sprzątać mieszkanie jutro, zrobiłam to dziś, czyli to zaliczam jako ćwiczenia, bo trochę się przy tym namachałam A potem godzinę spędziłam przy piecu smażąc super cienkie naleśniki na jutrzejsze krokiety. Widzę już u siebie jakieś postępy, przynajmniej już nie podjadam i od tygodnia nie jadłam nic słodkiego i czekoladowego

Przegrałam sobie z kompa na płytę filmy z ćwiczeniami, bo jakoś lepiej mi się przed telewizorem ćwiczy, może przez to że jest większy
Stary 2010-02-05, 20:37   #566
marzena22
Raczkowanie

GG do marzena22

mysiunia85g dziękuje

Ja też mam pytanko: co mam na kolacje jeśc jak ja nie znoszę serków, jogurtów itd. naturalnych?, poprostu nie chce mi przejsc przez usta
marzena22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 21:06   #567
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marzena22 Pokaż wiadomość
mysiunia85g dziękuje

Ja też mam pytanko: co mam na kolacje jeśc jak ja nie znoszę serków, jogurtów itd. naturalnych?, poprostu nie chce mi przejsc przez usta
a może jakaś rybka makrela wędzona, albo tuńczyk, ewentualnie ser żółty odtłuszczony.
Zależy też co lubisz, bo przecież nie można się zmuszać do jedzenia czegoś, czego się nie lubi.

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 21:58   #568
pysia1711
Wtajemniczenie

mysiu ja żadnych skutków ubocznych nie mam,może twój organizm źle znosi jakiś składnik co ona zawiera....

Dziewczyny od jutra koniec lamentu!!!w temacie jest "zwloty i upadki" więc skoro dziś upadek to jutro z rana trzeba na nogi stanąć

Stary 2010-02-05, 22:35   #569
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Cytat:
Dziewczyny od jutra koniec lamentu!!!w temacie jest "zwloty i upadki" więc skoro dziś upadek to jutro z rana trzeba na nogi stanąć
co racja to racja a i przypomnijcie sobie że zbliżamy sie do końca miesiąca i chyba żadna z nas nie chce się rozczarować tego pieknego dnia kiedy stanie na wagę
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 01:22   #570
fiolka122
Raczkowanie

Witajcie kochane
mysiunia ja też pijam herbatki just fit, skutków ubocznych jak to nazwała Pysia też nie zauważyłam.

Witam nową koleżanke majcię.
miiilenka ja na Ciebie nie będę krzyczeć, dziś też byłam blisko załamki, mój TŻ kupił przepyszne ciacha(musiały być przepyszne, bo cudnie wyglądały)i omal się nie skusiłam.Tak więc rozumiem, tym bardziej, ze widzę iż dziś więcej dziewczyn miało z tym problemy, może to wina pogody.

Ja miałam dziś wyczerpujący dzień(właściwie juz wczoraj).
Dietka ok, ale moje ćwiczenia:15 min z rana rowerku, 1,5 h odśnieżania podwórka mamy, 1h taplania się w śniegu do połowy ud(a miał to być niewinny spacerek).Masakr a, orbiterek albo rowerek to do tego pryszcz. Padam więc, a dopiero co goście ode mnie wyszli.Idę więc lulu.Napisze później.
fiolka122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości