![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Cytat:
![]() Niestety nie bylam na Boze Narodzenie u rodzicow, a ostatni raz w ogole w pazdzierniku, wiec teraz musze isch odwiedzic, ale wiekszosc czasu spedze w Krakowie, tam mieszkalam ostatnie lata i w sumie tam czuje ejst moje miejsce ![]() A skad znasz dobrze CZestochowe? Mieszkalas tam? Co do twojego TZ uwazam, ze pudding brzmi slodko! I w ogole fajnie ze ma poczucie humoru, to wazne uwielbiam takich ludzi! Ja dzisiaj duzo pracy od rana i ciesze sie pierwszy raz w zyciu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
Anulko to wierzę ci,że sie odechciewa jeżeli perspektywy pracy są takie niepewne.Z tego jednak co piszesz to ty tam jesteś im bardzo potrzebna, bo jesteś zdolna i pracowita, więc mam nadzieję, że cię docenią.
Przykro mi tylko, że masz dołka, ale to prędzej czy później minie.Dobrze,że idziesz na ta terapię.Jeszcze wyjrzy słonko, zobaczysz. Kasiu, Darusiaa to fajnych żartownisiów macie ![]() ![]()
#543 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo Ci dziękuje ![]() Co do usg to ja mam już w środę a też ciężko mi się doczekać, oczywiście jak będe miała zdjęci to wam wkleje ![]() Cytat:
![]() Co do imienia to my już wiemy że będzie chłopczyk, ale nadal imienia nie potrafimy wybrać, powiem Ci że jakoś mało jest imion męskich które mi się podobają, a ja mamy wybrać takie co i mi i mężowi się podoba to graniczy z cudem ![]() ![]() Cytat:
Co do laktatorów też się nad tym zastanawiałam i nadal się zastanawiam, ale myślę że może jak będe miała mozliwości to sobie kupie taki elektryczny, z praktycznego punktu widzenia będe bardziej niezależna bo jak sciągne pokarm to mężulek może wtedy pokarmić maluszka, a ja będe miała chwilkę dla siebie ![]() Witajcie kochane!!!! Ja dziś znowu w pracy ale nie zamierzam znowu długo siedzieć, trochę ogarne najpilniejszych rzeczy, zlece co ma robić ten chłopak co mu pomagam i nie będe siadziała ![]() Dziś u mnie lepeiej już prawie mnie nie boli podbrzusze, tylko czasami jak za długo pochodzę czyli jest lepiej ![]() A jak tam u was dziewczynki? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczescie ruszyl troche moj projekt taki co go ciagne od dwoch lat juz i sie ciesze bo bede troche zajeta, co znaczy ze praca dla mnie jako taka jest, no zobaczymy. A terapia znowu jutro ![]() Gosiu jak sie czujesZ? Czujesz juz kopniaczki? ale cudnie!! tak sie ciesze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Wtajemniczenie
|
Latkoo mnie tez czasami coś pobolewa w podbrzuszu.Juz nie wspomnę jaką udręka jest dla mnie kichnięcie.Jak mnie wtedy boli!!!
Jeszcze tydzień do usg.Jejku jak się niecierpliwie! W ogóle prowadzę pamiętnik ciążowy i co tydzień robię tez pomiary m.in obwód brzuszka.Obecnie wynosi on 92 cm ![]() Martwi mnie tylko to,ze chyba mi się jakaś infekcja przypałętała.Podobno ciężarne są wrażliwsze i bardziej podatne na tego rodzaju przypadłości...
#546 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
wcale nie wredna. trzeba facetów zagonić do roboty, oni też muszą poczuć ile to obowiązków. ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zadomowienie
|
Czesc skarby!
Ja spowrotem w piekle. Ale narazie wyglada na to ze dzisiaj bedzie spokojniej. 'Wielka szefowa' dzisiaj juz zbiera manatki i wraca do niemiec wiec bedziemy mogli troszke odetchnac... Anulka i Metropolitan moje kochane czestochowianki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witajcie kochane ![]() Ja dzisiaj jestem zmaltretowana. Noc była straszna, cała prawa ręka i noga mnie rwały i nie umiałam spać, jak poszłam spac po 24, towstałam o 3 , to potem o 6 zasnełam jak nalezy i wstałam po 10. Skorpionku gratuluje Ci pięknej i zdrowej fasolki!! Niech rośnie pięknie! ![]() Karolinko kochanie, bardzo mi miło i bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Anulko kochanie super, ze sie przebadasz i, że spędzisz czas z rodzinką i przyjaciółmi, to też Ci dużo da. Mam nadzieję, że terapia będzie udana i poczujesz sie lepiej ![]() Gosiu, Darusiu, Metropolitan, Kasiu mój tez ma czasami teksty jak nie wiem, wczoraj zasnął z ręka na brzusiu,ale kazałam ją zabrać, bo mi ciężko było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu ja tez zapisuję ![]() ![]() ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-02-25 o 10:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
witajcie dzisiaj.
och od samego rana mam okropny dzien !najpierw zawiozlam mala do szkoly wracam do domu i auto mi nawalilo ![]() ![]() tak jak wczoraj mnie energia nosila tak dzis mam wolne!nie robie nic,a co! ![]() jeszcze ta pogoda.pada cos ni to snieg ni to deszcz. chyba jakas mala kawka troche mnie odstresuje
#551 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() kolejna noc nieprzespana, ale juz sie przyzwyczailam ![]() wiecie ze nie ulozylam tych ciuszkow wczoraj? tak mnie jakos zmulił leń ze nic nie zrobilam wiec dzisiaj musze juz koniecznie sie tym zająć: ) a jeszcze do krawcowej z mama jedziemy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
ja też z pólnocy. a dokładnie z D, a ty? ale fajowo. teraz mieszkam na tysiącleciu, ale nie podoa mi się tutaj,ale i tak za jakiś rok się przeprowadzamy a mieszkanie pewnie wynajmiemy. Trochę teraz żałuję że nie kupiłam mieszkania od rodziców jak sprzedawali, bo mieszkali pod samym lasem, fajnie by miał bejbik blisko na spacerki..... a tutaj to w ogóle nawet nie ma gdzie iść. Więc jak się bejbi urodzi to będę mu bety pakować do auta i pewnie do parku pod jasną górą będziemy jeździć na spacer, bo tam teraz pięknie park wyremontowali, fontanny, zieleń i cuda niewidy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
bylam w czestochowie to wlasnie widzialam ten parczek
![]()
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
![]()
ja mieszkam w domku z tesciami,mamy dom na pol podzielony,ogrod,niedalek o jest las ,rzeka.w poblizu jest mnostwo ogrodow dzialkowych.latem jest pieknie
#555 |
Zakorzenienie
|
to podobnie jak my z tżetem i moimi rodzicami, mieszkamy w super spokojnej okolicy, 3 ogrody + podworko=latem bajkaaaa
![]() oj uciekam na sniadanko( tz zrobil)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
My mieszkamy bardzo niedaleko morza wiec bedziemy mogli robic cudne spacery z malenstwem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Wtajemniczenie
|
No ja akurat mieszkam nad naszym polskim morzem
![]() ![]() Mamy jednak zamiar się przeprowadzić, ale to za jakieś dwa lata ( tam jest w razie czego park niedaleko). Na spacerki będziemy widze miały gdzie chodzić.Szkoda tylko, że nie będziemy sie mogły razem umawiac na wspólne spacerowanie...
#558 |
Raczkowanie
|
![]()
noo szkoda.a wyobrazacie sobie wileka oblawe na jakis jeden park?
![]() ale byloby zdziwienie,osobiscie bardzo bym chciala nad morzem mieszkac.w zeszlym roku nasza mala pierwszy raz byla i tak jej sie spodobalo!bylismy w sopocie,super wakacje,a jacy opaleni wrocilismy.ach te wspomnienia... ![]()
#559 |
Zadomowienie
|
ja też z pólnocy. a dokładnie z D, a ty? ale fajowo. teraz mieszkam na tysiącleciu, ale nie podoa mi się tutaj,ale i tak za jakiś rok się przeprowadzamy a mieszkanie pewnie wynajmiemy. Trochę teraz żałuję że nie kupiłam mieszkania od rodziców jak sprzedawali, bo mieszkali pod samym lasem, fajnie by miał bejbik blisko na spacerki..... a tutaj to w ogóle nawet nie ma gdzie iść. Więc jak się bejbi urodzi to będę mu bety pakować do auta i pewnie do parku pod jasną górą będziemy jeździć na spacer, bo tam teraz pięknie park wyremontowali, fontanny, zieleń i cuda niewidy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Wtajemniczenie
|
Czesc wam dziewczynki! nie pisałam bo jakoś nie miałam weny. kurcze coś mnie dziś kłuje, bli w tym brzuszku. juz sama nie wie czy to normalnne czy nie. fakt plamien nie mam ale to kłucie.. jaktylkogwałttowniej się ruszę. biorę luteine, duphaston, jakiś scopolan wlasnie na skurcze i clotrimazolum, nie wiem po co..ech martwie się..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
gosiaro, ale masz super.... ja uwielbiam morze. chciałabym mieszkać gdzieś nad morzem ale cóż..... jak mieszkałam w hiszpanii to chodziłam joggingować na plażę bo miałam do morza rzut beretem. to był najwspanialszy okres w moim życiu, kilka lat temu, a teraz już wydaje mi się że to był jakiś piękny sen..... tyle się zmieniło w moim życiu przez te kilka lat.... ale też na dobre na szczęście
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- dobra dziewczyny idę się pobyczyć... |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja tez mam pelno na glowie, szefostwo ma spotkania z inwestorami z dubaju i wszyscy chodza jakby kij polkneli. A co do Czestochowy to Rakow niestety na druuugim koncu od polnocy ![]() ![]() Cytat:
Jeju to kopanie musi byc cudowne! naprawde tak strasznie bym chciala to poczuc, cieszcie sie naprawde ze kopia, bo to znaczyze zdrowe i mocne dzidzie nosicie ![]() Ja znowu duzo stresu dzisiaj, dobrze z ejutro piatek i ta terapia w koncu znowu.naprawde Cytat:
Kochana ja mieszkalam na C!!! lubilam w sumie tam mieszkac, blisko lat duzo zieleni, blisko do tramwaju. zawsz ejak odwiedzam rodzicow to lezka w oku.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to kicham jak oszalała ![]() ![]() Kasiu i Gosiu pięknie tak nad morzem mieszkać, ale ja tez mam lasy i okolicę wypoczynkową więc też jest gdzie spacerować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja za chwile uciekam na obiad, ostatnio chodze tak zmeczona i nie mam sily gotowac sobie obiadkow i musze tu jesc jakies smieci ![]() Linka skarbie nie analizuj tak kazdeglo uklocia bo zwariujesz. Ciesz sie swoim stanem. Wszystkie MUSIMY wierzyc ze wszystko bedzie dobrze bo tak naprawde co innego mozemy teraz zrobic. Dbasz o siebie, jestes pod okiem lekarza wiec naprawde postaraj sie odrzucic te nagatywne mysli. Dzidzia na pewno to doceni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Wtajemniczenie
|
Karolku boli mnie właśnie w okolicach jajników. mowilam o tym gin i dlatego zapisala mi te leki. biorę już tydzień czasu i nadal kłuje, boli...
Ciebie tez mówisz? czyli nie jestem sama... ech mam nadzieje ze to wszystko w normie i ze nic sie nie dzieje... |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kłuje kochana codziennie, raz mocniej, raz słabiej,czasem tak, że sie kładę, czytałam o tym i lekarz mi mówił, ze my chudzielce mamy mniejsze macice i ich rozciąganie boli bardziej niz inne kobietki. Ja tez jak wiesz, brałam duphaston, ale od miesiąca już nie kazał brać. Nic się nei martw, jak nei mas zplamień i bólów takich jak miesiączkowe, nic złego się nie dzieje. Musisz tylko się nie przeciążać i odpoczywać. Kasiu to dobry pomysł z gotowaniem na cały tydzien! Mnie sie nei chce i na zmianę z mamą gotujemy ![]() ![]() A dzisiaj chyba taki dzień, ze jest spokojniej ![]()
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
boli mnie za to krzyz jak na @..
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie mama tez tak mowila, ze jak chodzila w ciazy to zawsze ja tak bolalo i lekarz wlasnie jej mowil, ze to wlasnie dlatego z etaka chuda(moja mama ciagle wazy 50 kilo a ma 57 lat!!) wiec pewnie masz racje. Ehh ja czekam na okres ciagle, juz szukam ciagle jakis objawow, desperacko atu ciagle nic... Na szczescie ide dzisiaj z moimi wspolpracownikami z ktorymi siedzialam tak po nocach do jednego z nich na kolacje. ciesze sie bardzo!! zaczynam znowu normalnie zyc! ![]() Cytat:
Kasiu a ten pomysl z obiadkami niezly, ale ja nigdy nie mam zaciecia, gotuje na co mam akura ochote, albo TZ gotuje i zazwyczaj na dwa dni, a jak nie ma czasu to szybko jakas zsalatke, kurczaczek grzanki i juz danie gotowe. Mam ksiazke Nigella Ekspresowo, boskie szybkie smaczne potrawy!POLECAM! Cytat:
![]() kochana Linus! nie wmawiaj sobie najgorszego, prosze, co ma byc to bedzie, a na pewno bedzie dobrze! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Anulko super, ze dzisiaj wchodzisz na kolację!!!!!!!! Baw się słonko dobrze!!!!!!
Mamusia rzeczywiście szczuplutka!!! Moja tez jest szczupła, tyle, że wysoka więc waży z 60. Kasiu udana jesteś,ale ja też mam cos takiego, ze pewne osoby działajana mnie jak płachta na byka ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co ja mam problem z umyciem włosów!!!!! Zawsze myłam na stojąco pod prysznicem, tzn nogo na zewnątrz i taka nachylona byłam, a teraz masakra, plecy myślałam, ze mi pękną, brzuch tez bolał od wciskania go do środka ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.