Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-04, 08:21   #541
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

No to miłego i czekamy na relacje
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 09:43   #542
adusia1554
Rozeznanie

Sobota rano a tu już zacięta dyskusja
Ania Ty piekłaś karpatkę a ja muszę Tiramisu jutro do rodziców upiec, bo niby moje najlepsze. Coś ten Twój TŻ za bardzo się ciebie czepia. Mój też nie lubi jak włosy prostuje woli moje loki, w których ja czuję sie aseksownie, ale nie marudzi. Czasami jak idziemy na jakąś imprezę i mam czas pobawić się moimi niesfornymi lokami żeby nie był każdy w inną stronę to pójdę i w tych jego lokach, ale generalnie prostuje i on nic nie mówi.
Zaraz trzeba lecieć na uczelnię ale mi się nie chce. LEŃ.
Na śniadanie zjem zaraz kromkę z kiri i pomidorem i sałatą i pomarańcza i herbatkę miętową o!!
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:45   #543
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Ja dzisiaj nie mam apetytu W ogóle mogłabym nic nie jeść. Jestem przed @, czyli standard u mnie akurat pod tym względem. Jezu, niech już przyjdzie ten okres

Siostra przyjechała ze studiów i tak mnie wkurza Na dodatek wkurzyłam się na chłopaka. Zły dzień mam dzisiaj.
nie przejmuj sie niedlugo pojedzie a z Tztami to tak bywa- emocje musza byc

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Wróciłam niedawno z uczelni. Miałam egzamin z estetyki temat stylizacja kolezanki na spotkanie biznesowe(makijaż, strój,fryzura) bałam się jak chole.... ZDAŁAM i to na mocną 4

Ewelka współczuje boże co to za firma masakra

Ja depiluje sie wenus breeze, a czasem nogi woskiem
gratuluje!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:20   #544
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
emu w dobrym przypadku 600zl bo ugg chyba kosztuja nawet ok 1000zl! jak kupie to nike ma takie za 200zl tez fajne- podobne niby do emu
ale chcialam sniegowce i problem bo nie widze nigdzie a na all to troche strach brac w ciemno....raz tak zamowilam pumy w rozm. 39 i jeden okazal sie o wiele mniejszy od drugiego a rozmiar ten sam niby:/ i sprzedawca nie odpowiadal na maile, telefony itd.
wiec buty zostaly
W daichmannie sa białe sniegowce po bodajże 89zł. Ale nie wiem czy takie daichmannowskie Cię interesują :P

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
No ja też zaraz do sklepu normalnie sunę po mandarynki. Bo tylko ich mi brakuje do świątecznej atmosfery Pierniczki już upieczone, choinka ustrojona, stroiki porobione No nic lecę się kąpac i jadę do TŻ CAŁUSKI KOCHANE MIŁEGO WEEK.
Ooo choinkę już masz? Ja to chyba jutro wyciągnę takiego bałwana w skarpecie i powieszę na szafę,a resztę świątecznych pierdół wyciągnę za tydzień albo dwa

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Siostra przyjechała ze studiów i tak mnie wkurza Na dodatek wkurzyłam się na chłopaka. Zły dzień mam dzisiaj.
Mów co i jak, zaplanujemy odwet
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Ale stres wczoraj przezylam, mialam pracowac jako hostessa, dostalam telefon dzien w przed ze ide na zastepstwo, zgodzilam sie, fajna kasa sprobuje, ale duzo bylo nieokreslonych sytuacji, jakies dokumenty na meila dostalam poznym wieczorem, a na meczu lecha bylam i dopiero rano to odczytalam Nic nie kapowalam ale mysle, nie wycofam sie kilka godzin przed. Jak wzielam od poprzedniej laski ubranie pobrudzone, spocone i z kropelkami krwi, zadzwonilam ze nie chce tam pracowac. O boze.... zrobilam sie taka malutka, wrzaski, straszenie sądem. 6 godzin pracowalam w tym smrodzie i z lzami w oczach, szukalam sposobu na zerwanie umowy, nie wyobrazalam sobie kolejnych dni w takiej atmosferze... Dzis zupelnym przypadkiem ktos z agencji napisal smsa czy wszytsko ok, okazalo sie ze to ktos bardzo wazny, a ja odpisalam szczerze co mysle, i niby afera...sami ze mnie zrezygnowali, i bardzo dobrze! Ale ja odejsc nie moglam bo straszenie sadem. Przedstawiciel handlowy bez zębów - i on mi zwracał uwage na mój wygląd? Boze... zadnych agencji, promocji. Nieogarnieci ludzie. No to sie wygadalam
To martini? Mi nie pasowało, ale moje dwie koleżanki stoją. I też mają zawirowania, w pierwszym dniu żadnej nie wpuścili do sklepu. Ale i tak za ten dzień zapłacą :P Ale miałaś widzę lepsze przeboje, masakra.

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Hej Kochane
ejj powiedzcie, czy nie jestem kochana?! wstałam dzisiaj o 5! żeby upiec karpatkę! Temu mojemu TŻowi który jest wiecznie niezadowolony, no wczoraj znowu tak się pokłóciliśmy przez telefon, że ......................... ..! ale już ok
a wszystko poszło o............ PROSTOWANIE WŁOSÓW! co za głupek :| ale postawiłam na swoim, mogę w końcu wyprostować!

BŚ, takie futrzane czapy są super, ALE, nie wiem czy zauważyłyście, nagle ich się zrobiło taaaaaaaaak dużo. tyle dziewczyn już takie ma. nie wiem teraz jaką sobie kupić czapkę,żeby zachować resztki indywidualności ;p
Ej o takie głupoty się kłócic, wyluzujcie,szkoda życia

Ja mam czapę z zakopanego i nikt takiej nie ma :P ale rzadko w niej śmigam bo na co dzień mam zwykłą.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:26   #545
dimiti
Zakorzenienie

heh jak nie znajde innych to pewnie zainteresuja tylko nie wiem kiedy bede miala czas pojechac do D bo mam dosc daleko do niego:/ ale dzieki za info!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:28   #546
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
ejj powiedzcie, czy nie jestem kochana?! wstałam dzisiaj o 5! żeby upiec karpatkę! Temu mojemu TŻowi który jest wiecznie niezadowolony

Agnesuk,tak czytam, te Twoje pomysły na obiad... niezła z Ciebie kucharka

zbieram się . TŻ zabiera mnie gdzieś na weekend. nie wiem co on tam wykombinował. Dalekie dwudniowe podróże w zimie,to świetny pomysł . (...)
a witam Was chudziny
Aniu jesteś kochana i to aż za bardzo hehe Ty to się masz z tym TŻem... baaa która z Nas nie ma z nimi problemów Ty się kłócisz o włosy, ja o mandarynki, które mi już wszystkie zeżarł!

ze mnie kucharka? no coś Ty ja szukam na necie pomysłów, czytam i wychodzi coś dobrego. Może nie zawsze wychodzi tak jak jest w przepisie, bo lubię sobie trochę pozmieniać spróbuj robić tak samo
a co do wyjazdu - choooolernie Ci zazdroszcze! też bym chciała gdzieś wyjechać.. a tu lipa. trzeba pracować, bo okres przedświąteczny ruszył i pracy jest tyle,że szok. Koniecznie jak wrócisz, pisz jak było
Adusia - gratuluję Ja też się wybieram na kosmetologie jak wróce do Polski. choć powiem szczerze,że jestem troche leniem, co do nauki
Cytat:
Napisane przez
Ania wiem, że futrzane są wszędzie, ale aktualnie żeby zachować indywidualność musiałabym pewnie zimą bikini nosić, chociaż i tak podejrzewam, że ktoś by mnie przebił czy wyprzedził.
oj ciężko będzie Ci znaleźć coś zwykłego, bo pewnie w wiekszości sklepów sa teraz te czapki na szczęście ja za czapkami nie przepadam, więc nie mam zamiaru jej nawet kupować o!

Sylwka - spokojnie, nie ma się co załamywać. Na wszystko trzeba czasu. musisz być cierpliwa a zobaczysz,że efekty zaczną się pojawiać. Trzymaj się swojej diety, normalnej diety! niech Ci do głowy nawet nie przychodzą głodówki zacznij codziennie ćwiczyć, to efekty będa pojawiać się szybciej więc głowa do góry
Love - powodzenia z tym zaliczeniem w poniedziałek
Psyhe - no brawo,brawo
Ja dziś jakoś nie mogłam spać, kręciłam się z boku na bok ale wstałam, zjadlam śniadanie : kawałek bagietki z ketchupem, serem, szynka, sałata, ogórkiem i rzodkiewką + mandarynka i woda. zaraz oderwę się od komputera i zrobię moja serie ćwiczeń, ahhh po tych ćwiczeniach czuję się taka lekka

TŻ w pracy do 12, więc jak wróci to pędze do miasta po strój kąpielowy i pędzimy na basen

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 12:28   #547
bita smietana
Zakorzenienie

aniabaniaa na temat oooO! to Ty wypowiesz się po powrocie

psyhe, spadek boski, robisz coś konkretnego czy dieta o prostu?

agnesuk, nie mów że WSZYSTKIE mandarynki pożarł, nie darowałabym, oburzenie. Mój jest niemandarynkowy

Ja też inspiruję się Twoimi przepisami, niezłe A czapy nie kupię takiej, nie pasuje mi. Kupiłam za to herbatkę ze skrzypu i z pokrzywy i bdę spijać, by być piękna, fantastyczna, lśniącowłosa i w ogóle.
Stary 2010-12-04, 12:33   #548
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
agnesuk, nie mów że WSZYSTKIE mandarynki pożarł, nie darowałabym, oburzenie. Mój jest niemandarynkowy
Ja też inspiruję się Twoimi przepisami, niezłe A czapy nie kupię takiej, nie pasuje mi. Kupiłam za to herbatkę ze skrzypu i z pokrzywy i bdę spijać, by być piękna, fantastyczna, lśniącowłosa i w ogóle.
z 2kg, zostawił mi 4 mandarynki dzisiaj będzie leciał do sklepu żeby mi kupić. Ja oczywiście też nie darowałam, dlatego sprzeczka była
a co do przepisów - jak chcecie coś konkretnego wiedzieć, co dodaje i w ogóle, to piszcie chętnie się z Wami tym podzielę
dziś nie wiem co mam zrobić... a Wy co robicie na obiady?
Ja piję herbate na odchudzanie i na prace jelit :P chyba nie działają

Stary 2010-12-04, 12:39   #549
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wrr mieliśmy z tż jechać na zakupy przedwyjazdowe,a dzisiaj nie pojedziemy. W takim razie dzisiaj ogarniam porządki,a wieczorem Spaaa :P

Oglądam powtórkę finału Tap Madl. Bez komentarza:P

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2010-12-04 o 12:45
Stary 2010-12-04, 12:50   #550
agnesuk
Wtajemniczenie

a dlaczego to nie jedziecie?

monia co robisz na obiad? bo ja szukam jakiś inspiracji na necie i nic ciekawego nie mogę znaleźć :P

http://www.kulinarne-przepisy.com/ zobaczcie jaką fajną stronę znalazłam

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2010-12-04 o 12:52
Stary 2010-12-04, 12:54   #551
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
a dlaczego to nie jedziecie?

monia co robisz na obiad? bo ja szukam jakiś inspiracji na necie i nic ciekawego nie mogę znaleźć :P
Bo wczoraj zapił i dzisiaj nie w stanie a wieczorem powtórka,więc już widzę jak jutro będzie pędził po sklepach łazić

A na obiad mam jakieś mięsiwo uduszone z warzywami, mama robiła :P
Stary 2010-12-04, 13:04   #552
agnesuk
Wtajemniczenie

ajj tylko lać

hmmm ja to mam ochotę na coś z makaronem, albo zrobię kurczaka w sosie śmietonowo ziołowym

albo nie - dzisiaj jednak zrobie niskokaloryczne naleśniki. kupie kiwi, banana, ananasa.

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2010-12-04 o 13:21
Stary 2010-12-04, 14:58   #553
adusia1554
Rozeznanie

Ja na obiedzie byłam w restaurant z moim Misiolem Jadłam polędwiczki drobiowe i zestaw surówek zaraz bede robic tiramisu!
Agnes jak len z ciebie to wspolczuje bo nauki jest masa szczegolnie na 1 roku
adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 15:03   #554
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
ajj tylko lać

hmmm ja to mam ochotę na coś z makaronem, albo zrobię kurczaka w sosie śmietonowo ziołowym

albo nie - dzisiaj jednak zrobie niskokaloryczne naleśniki. kupie kiwi, banana, ananasa.
No w tyłek się należy jak nic :P

Zamarzyły mi się czekoladowe naleśniki z truskawkami

Cytat:
Ja na obiedzie byłam w restaurant z moim Misiolem Jadłam polędwiczki drobiowe i zestaw surówek zaraz bede robic tiramisu!
Agnes jak len z ciebie to wspolczuje bo nauki jest masa szczegolnie na 1 roku
A ja robię z mamą kremówki
Stary 2010-12-04, 15:20   #555
bita smietana
Zakorzenienie

Ja robiłam ostatnio pełnoziarniste naleśniki jedne z chudym serem i aromatem waniliowym, drugie z jogurtem naturalnym i mandarynką (a jakże).

I miałam śmieszną przygodę. Na stole w kuchni było 5 czekoladek Merci. Leżały takie niewinne i bezbronne i wołały do mnie "zjedz nas, zjedz nas, uratuj nas przed zagładą" no i co miałam zrobić? Zjadłam.

Ale poza tym to jestem grzeczna i spokojna

Agnes, koniecznie rzucaj swoje przepisy! One brzmią tak strasznie pysznie jakby były całkowitym przeciwieństwem tych wstrętnych dietetycznych rzeczy, a mają mało kcal. Idealnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 15:55   #556
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
aniabaniaa na temat oooO! to Ty wypowiesz się po powrocie

psyhe, spadek boski, robisz coś konkretnego czy dieta o prostu?

Dieta, ćwiczenia, dieta, ćwiczenia, kremy, dieta, ćwiczenia, algi morskie, dieta, ćwiczenia i dużo, dużo płynów

Bardziej to zdrowe żywienie niż jakaś radykalna dieta
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 16:10   #557
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Oglądam powtórkę finału Tap Madl. Bez komentarza:P
tez ogladalam na poczatku podobala mi sie Paulina, zaczęłam ogladac jakoś 5 odcinków wstecz. Fajna, normalna dziewczyna. Ale powtarzala te same teksty, poza tym watpie czy sobie poradzi. Jest ladna ale dzisiejszy makijaz ją przytloczyl, podobala mi się z 3 razy w calej seriiWsrod tych dziewczyn byly chyba dwie ktore mi sie podobaly, fajna uroda. Ola dalaby rade : bo Ania kompletnie mi sie nie podoba, typ urody idealny dla projektanta - mozna ja wystylizowac jak sie chce, twarz bez charakteru, masa takich dziewczyn na ulicy serio

a Ty jakie masz wrazenia?

Cytat:
Ewelka ja studiuje kosmetologie 3 rok licencjat.
Stylizacja musiala byc robina matowymi kosmetykami oko w beżach i brązach troche przy zewnetrznym kaciku oka bieli zeby otworzyc oko optycznie. No a jezeli chodzi o stroj to olowkowa spodnica z wysokim stanem koszula biala bez zabotu i marynarka, czarne kryjace rajstopy i wysokie szpile. Byla to stylizacja na rozmowe o prace(biznesowa) wiec za bardzo poszalec nie moglam. Ale balam sie bo to koncowy egzamin a babke mamy bardzo wymagajaca. Ale na szczescie sie udalo.
ja po kosemtologii, ale takich fajnych zajęć nie miałam 4 to świetna ocena jak wysoki poziom jest!

Cytat:
zbieram się . TŻ zabiera mnie gdzieś na weekend. nie wiem co on tam wykombinował. Dalekie dwudniowe podróże w zimie,to świetny pomysł . (...)
ten Twoj TZ zaskakujący! ahh zaluje ze moj prawka nie ma przyjemności!

Cytat:
Jak jutro wrócę do stanu online to chcę widzieć same pozytywne wiadomości! zero ciast, %, kłótni z TŻami! same wiadomości o OooOo i spadkach
tymczasem śmigam ***
zero ciast rozumiem, zero kłotni też, ale zero % ? ja mam dzisiaj taka ochote, powoli sie szykuje na wieczor

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

agnesuk ta stronka jest fajna. Dieta SB jest cudowna, ale ciezko mi ja utrzymac, w przyszlosci jak sama bede gotowac to napewno tak! Pasuje mi w 1000%!

http://blog.polskiesouthbeach.pl/

Dziewczyny wgrajcie od nowa swoje avatary, bo zniknely wtedy w tej awarii
Stary 2010-12-04, 16:15   #558
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tez ogladalam na poczatku podobala mi sie Paulina, zaczęłam ogladac jakoś 5 odcinków wstecz. Fajna, normalna dziewczyna. Ale powtarzala te same teksty, poza tym watpie czy sobie poradzi. Jest ladna ale dzisiejszy makijaz ją przytloczyl, podobala mi się z 3 razy w calej seriiWsrod tych dziewczyn byly chyba dwie ktore mi sie podobaly, fajna uroda. Ola dalaby rade : bo Ania kompletnie mi sie nie podoba, typ urody idealny dla projektanta - mozna ja wystylizowac jak sie chce, twarz bez charakteru, masa takich dziewczyn na ulicy serio

a Ty jakie masz wrazenia?
Paulina denerwowała mnie od początku. A po jej występie w finale jestem pewna,że to była tylko taka gra na cnotkę niewydymkę Litości, modelka bez podstawowej znajomości angielskiego? W ogóle kogo oni tam pobrali? Dziewczyny w większości ładne, ale żeby zostać modelką potrzeba czegoś więcej. A tu ta za gruba, ta za niska, ta za stara, ta zamknięta w sobie, kolejna języków nie zna. Od początku powinna być ostra selekcja i już

Potrzebuję długich i tanich ocieplanych legginsów do poniedziałku Myślicie,że w jakimś realu/carrefourze/auchan będą? Nie chcę wydawać kilku dych na legginsy,które będę nosiła tylko pod spodnie, więc sieciówki odpadają. Chociaż w c&a może coś by się znalazło ... Od razu mówię,że f&f u siebie nie mam :P
Stary 2010-12-04, 16:26   #559
69love69
Zakorzenienie

zgadzam się, że Ola powinna wygrać Tap Madl

boże, ale mam dzisiaj lenia, a mam tyyle do robienia, aktualnie pisze do Was spod kołdry

dietowo ok, chociaż mam dzisiaj mega chcice na słodycza, ale nie jem i koniec :P
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 16:42   #560
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
zgadzam się, że Ola powinna wygrać Tap Madl

boże, ale mam dzisiaj lenia, a mam tyyle do robienia, aktualnie pisze do Was spod kołdry

dietowo ok, chociaż mam dzisiaj mega chcice na słodycza, ale nie jem i koniec :P
Ja miałam sprzątnąć cały pokój,a siedzę w piżamie Chyba dzisiaj ogólnopolski dzień lenia :P Nawet do biedry po piwo i chrupki nie chce mi się iść,czyli już bardzo źle ze mną
Ale nie ma bata, na wieczór ruszę tyłek i zacznę ogarniać :P I Ty też wyłaź spod kołdry :P
Stary 2010-12-04, 16:50   #561
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Potrzebuję długich i tanich ocieplanych legginsów do poniedziałku Myślicie,że w jakimś realu/carrefourze/auchan będą? Nie chcę wydawać kilku dych na legginsy,które będę nosiła tylko pod spodnie, więc sieciówki odpadają. Chociaż w c&a może coś by się znalazło ... Od razu mówię,że f&f u siebie nie mam :P
mysle tak jak Ty, moze i na zdjeciu jakos wychodzily, ot fotogeniczne dziewczyny. Zadnej zaradnosci, tego powera o ktorym piszesz. No kasia byla super przebojowa, ale niesamowicie draznila mnie jako osoba. Pau wygrala,niech sie cieszy. Wkoncu to ludzie glosowali...

masz brata? kalesony!
nie widzialam takich allegro? mam grube rajty i zakladam je pod leggindy, ale to i tak za malo brrr

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
ale lenie

ja pokoj dawno ogarnelam, nawet cala szafe z ubraniami wysprzatalam, zaszylam jakies dziurki ti u tam mam kilka ciuchow ktore lubie i mi sie podobaja, reszta to byle co, zalamalam sie
Stary 2010-12-04, 16:58   #562
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mysle tak jak Ty, moze i na zdjeciu jakos wychodzily, ot fotogeniczne dziewczyny. Zadnej zaradnosci, tego powera o ktorym piszesz. No kasia byla super przebojowa, ale niesamowicie draznila mnie jako osoba. Pau wygrala,niech sie cieszy. Wkoncu to ludzie glosowali...

masz brata? kalesony!
nie widzialam takich allegro? mam grube rajty i zakladam je pod leggindy, ale to i tak za malo brrr

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

ale lenie

ja pokoj dawno ogarnelam, nawet cala szafe z ubraniami wysprzatalam, zaszylam jakies dziurki ti u tam mam kilka ciuchow ktore lubie i mi sie podobaja, reszta to byle co, zalamalam sie
No właśnie chcę,żeby leggi służyły mi za kalesony Wypatrzyłam na all ciepłe z mojego miasta,napisałam do babki czy można odebrać osobiście bo nie ma napisanego i czekam na odp :P Na rynek bym skoczyła jutro,ale to trzeba rano, jest pełno ludzi i jakoś nie lubię tej atmosfery tam panującej, ale chyba odstawię emocje na bok i pojadę Przy okazji tanich lakierów nakupię hehe.
O Ewelka i przy okazji, lepiej kupić balsam pottersowy czy garnier z tym karite? Bo potter's mi się skończył i nie wiem czy kupić kolejną butlę czy może tego garniera jako odżywka d/s
Stary 2010-12-04, 17:10   #563
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

tez nie chodze na rynki wlasnie przypomnialo mi sie jak kupilam tunike, w sumie babka mnie namowila skubana, nie wiedzialam jak odmowic. Dotykala mnie, pokazyla jak ma sie ukladac, podejscie do klienta

no a co do balsamu, mi pottersy tak srednio sluzyly, ewentualnie jako odzywka b/s. Nie lubie lejacych konsystencji, nie wiem dlaczego a garniera karite polecam (teraz testuje Isane profesional, sklad zgodny z CG, 500 ml i jakies 8 zl, super tresciwa odzywka, choc cudow nie robi ale warto sprobowac http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=39697&next=1)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 17:37   #564
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tez nie chodze na rynki wlasnie przypomnialo mi sie jak kupilam tunike, w sumie babka mnie namowila skubana, nie wiedzialam jak odmowic. Dotykala mnie, pokazyla jak ma sie ukladac, podejscie do klienta

no a co do balsamu, mi pottersy tak srednio sluzyly, ewentualnie jako odzywka b/s. Nie lubie lejacych konsystencji, nie wiem dlaczego a garniera karite polecam (teraz testuje Isane profesional, sklad zgodny z CG, 500 ml i jakies 8 zl, super tresciwa odzywka, choc cudow nie robi ale warto sprobowac http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=39697&next=1)
Mogłabyś powiedzieć jak wygląda opakowanie? Bo na kwc nie wgrywa się zdjęcie. Przejadę się jutro do Rossa i pomyślę: karite czy isana Przejrzę zaraz gazetki,może garnier akurat jest w promocji w naturze lub SP Edit: no i w naturze promocja :P

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2010-12-04 o 17:42
Stary 2010-12-04, 17:52   #565
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Mogłabyś powiedzieć jak wygląda opakowanie? Bo na kwc nie wgrywa się zdjęcie. Przejadę się jutro do Rossa i pomyślę: karite czy isana Przejrzę zaraz gazetki,może garnier akurat jest w promocji w naturze lub SP Edit: no i w naturze promocja :P
a ile kosztuje? ten garnier zawsze po 5,99
Ta Isana, wiem ze na kwc nie ma zdjęcia opakowanie 500 ml, nie ma innego, z olejkiem arganowym seria professional, Opakowanie podluzne w ksztalcie walca masz dlugie wlosy - moze Ci sie na przyszlosc przydac bo wydajna super!

daj linka do tych legginsow bo szukam welnianych czy cos i srednio mi to idzie a chcialabys do tuniki/kiecki nosic?
Stary 2010-12-04, 18:06   #566
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a ile kosztuje? ten garnier zawsze po 5,99
Ta Isana, wiem ze na kwc nie ma zdjęcia opakowanie 500 ml, nie ma innego, z olejkiem arganowym seria professional, Opakowanie podluzne w ksztalcie walca masz dlugie wlosy - moze Ci sie na przyszlosc przydac bo wydajna super!

daj linka do tych legginsow bo szukam welnianych czy cos i srednio mi to idzie a chcialabys do tuniki/kiecki nosic?
Właśnie 5.99 w promocji :P Wygooglałam zdjęcie Isany na niemieckiej www Hmm i teraz sama nie wiem co kupić,a nie chcę dwóch odżywek na raz bo wtedy nie wiem, która bardziej służy włosom,a która mniej.
Tutaj link http://moda.allegro.pl/grube-ociepla...342030998.html Tylko nie wiem czy za krótkie nie będą. Ja ogólnie jestem anty-legginsowa,rzadko mi się podobają zestawy z nimi,więc chcę je tylko pod spodnie. Do sukienek wolę grube rajtki Chociaż do jednej tuniki by mi się przydały,ale do niej wolałabym takie z zamkami :P
Stary 2010-12-04, 18:33   #567
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
I miałam śmieszną przygodę. Na stole w kuchni było 5 czekoladek Merci. Leżały takie niewinne i bezbronne i wołały do mnie "zjedz nas, zjedz nas, uratuj nas przed zagładą" no i co miałam zrobić? Zjadłam.

Agnes, koniecznie rzucaj swoje przepisy! One brzmią tak strasznie pysznie jakby były całkowitym przeciwieństwem tych wstrętnych dietetycznych rzeczy, a mają mało kcal. Idealnie.
miałam dzisiaj podobną sytuacje tylko,że na stole leżały m&msy i akurat jak sięgałam po picie, ręka wpadła mi do opakowanie i zjadłam kilka ale dzisiaj mi się należało hehe nachodziłam się przez cały dzień po centrum. kupiłam kartki, już zostały wysłane do Polski. Ludzie tyle w centrum,że się przejść nie dało
hmmm.. przepisy? tylko które,bo nie wiem zacznę od naleśników : mąką ( zwykła) ale wsypywałam przez sitko, do tego odtłuszczone mleko i białka z jajek. musiałam zrobić tego więcej, bo TŻ jadł razem ze mną. postanowił mnie wspierać w diecie. taaa zobaczymy na jak długo
ah no i smażyłam na oleju. może na łyżeczce. nie mam oliwy z oliwek, więc może tych kalorii być więcej do tego pokroiłam pół ananasa, 2 kiwi, 4 truskawki, 1 banan. wszystko ułożyłam sobie na talerzu, naleśniki miałam na drugim, więc naleśnik w łape i widelcem wybierałam sobie owoce. dziś już nic więcej nie jem.
jak coś Wam wpadło w oko z moich dań to napiszcie,bo ja prawie codziennie jem coś innego

Adusia - właśnie słyszałam,że na pierwszym roku ciężko. a ja nie cierpię się uczyć, dlatego nie wyobrażam sobie siebie na studiach

już wgrywam swój av

Stary 2010-12-04, 18:39   #568
zooska
Zakorzenienie

Z tego forum, to forum plotkowe sie kurcze zrobiło
U mnie ostatnio ciężko ze zdrowym odżywianiem się! Ciągle gdzieś latam, śpie u Tżeta to tam szybko jakies kanapki na uczelnie, to na uczelni je zjem, ciemne pieczywo,ale byłam przyzwyczajona do sałatek/owoców, to po siostre do szkoły odebrać, na zajęcia ją zaprowadzić, to do domu z nią obiad jej dać, szybko lekcje zrobić, cała rodzinka mięsna, ja sama osamotniona to nie mam czasu niczego sobie ugotować i zjem kanapkę na obiad
Potem lece dawać korki, na fitness, przyjde jest 21 i tylko coś poczytam na studia i spać ide.

Ech, no nic, niby ta waga 59kg, talia mi spadła 6cm, udo też nieźle poleciało,na fitness staram się chodzić tak min 2 razy w tygodniu, w tym byłam na aerobiku z elementami sztuki walki i na aquaaerobicu i saunie
Ostatnio mniej alkoholu,więcej herbat, mniej wody(ubolewam nad tym, ale zimno i wolę się ciepłej herbaty czy kawy napić niż wody).

ech ech ech.

Jak wasze obiadki?> macie czas na gotowanie tego wszystkiego? jej...podziwiam, a ja zaraz wrzuce jakieś fajne pomysły na obiady, tylko wiecie wegetariańskie. Ogólnie napisze co jadłam, jak miałam czas się zdrowo odżywiać zaraz

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 18:53   #569
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Z tego forum, to forum plotkowe sie kurcze zrobiło
U mnie ostatnio ciężko ze zdrowym odżywianiem się! Ciągle gdzieś latam, śpie u Tżeta to tam szybko jakies kanapki na uczelnie, to na uczelni je zjem, ciemne pieczywo,ale byłam przyzwyczajona do sałatek/owoców, to po siostre do szkoły odebrać, na zajęcia ją zaprowadzić, to do domu z nią obiad jej dać, szybko lekcje zrobić, cała rodzinka mięsna, ja sama osamotniona to nie mam czasu niczego sobie ugotować i zjem kanapkę na obiad
Potem lece dawać korki, na fitness, przyjde jest 21 i tylko coś poczytam na studia i spać ide.

Ech, no nic, niby ta waga 59kg, talia mi spadła 6cm, udo też nieźle poleciało,na fitness staram się chodzić tak min 2 razy w tygodniu, w tym byłam na aerobiku z elementami sztuki walki i na aquaaerobicu i saunie
Ostatnio mniej alkoholu,więcej herbat, mniej wody(ubolewam nad tym, ale zimno i wolę się ciepłej herbaty czy kawy napić niż wody).

ech ech ech.

Jak wasze obiadki?> macie czas na gotowanie tego wszystkiego? jej...podziwiam, a ja zaraz wrzuce jakieś fajne pomysły na obiady, tylko wiecie wegetariańskie. Ogólnie napisze co jadłam, jak miałam czas się zdrowo odżywiać zaraz
zalatane dni masz. ale zazdroszcze fitnesu i tej sauny 6cm - nieźle ja jutro się zmierze, więc podam Wam moje wymiary.
ja dzisiaj miałam iść na basen, ale wyobraźcie sobie,że nie mogłam dostać nigdzie stroju. Ja rozumiem,ze jest grudzień, ale stroje też powinny gdzieś być
i z basenu lipa.
ja na obiady mam czas, bo wracam o 14 z pracy, więc w godzinke uwinę się ze wszystkim.
dzisiaj TŻ wymyślił sobie wieczór z winem i świecami obym się nie upiła haha, dawno nie piłam

Stary 2010-12-04, 19:10   #570
zooska
Zakorzenienie

To tak^^ moje jadłospisy, dawniej, jak miałam czas o to dbać

Śniadania:
przeważnie płatki owsiane gotowane na mleku, do tego 3 łyżeczki muesli, suszone owocki, słonecznik,orzechy

jajecznica z pieczarkami/ pomidorami/ rzodkiewką, ziółka

zwykłe buły razowe bez masła, z serkami i peeełno warzyw, wtedy daję wszystko z cyklu przedszkolne kanapki wiosenne(sałata, rzodkiewka,szczypiorek,po midor,ogórek,gotowane jajo)

II Śniadanie(na uczelni, 3/4 godz po pierwszym):
twarożek z mlekiem i szczypiorkiem i rzodkiewką, jakieś jabłko, sok

razowa przedszkolna bułka+banan

sałatka: tu już w zależności co mam, przeważnie wrzucam wszelkie sałaty jakie są w lodówce, skroję 1 pomidora,rzodkiewkę, dodam szczypiorek, koperek, trochę kukurydzy z puszki, zaleję oliwą (1 łyżeczka) przyprawy

Obiad:
ryż z warzywami na patelnię(robię je na parze) lub same warzywa na parze,ale wtedy więcej

kotlety sojowe (baaardzo rzadko, to się smaży więc...ech ) do tego kasza gryczana i sałatka (do wyboru do koloru, na co mam ochotę)

kotleciki z ziemniaków i pieczarek, wtedy to już do tego tylko np. 3 ogórki konserwowe i tyle (ziemniaki są kcal)

zapiekanki z warzyw wszelkiego rodzaju, ostatnio miałam fazę na bakłażany i cukinie

rzadko mi się zdaża zjeść pierogi albo jakies kluski, to tak na szybko bardzo

rybka, jakiś ryż bądź kasza, do tego surówka lub ryba na parze z marchewką i tylko tyle

czasem zupy, wiosenne, mnóstwo warzyw i makarony razowe, bądź ryż brązowy
a jak nie, to zupy krem bardziej do najedzenia się

Podwieczorek:
to już zależy od humoru, czasem jabłko, czasem kisiel/budyń/galaretka, bułke wciągnę albo tosta (tak jak dzisiaj^^), orzechy, rodzynki, bakalie, ogólnie te suszki wszystkie

Kolacja:
Nie przepadam, ale czasem wmusze w siebie jakies serki homo,albo twarożki z suszkami, albo jakiegoś tuńczyka, inną rybkę, albo jakąś sałatkę podjem

No i oczywiście nie mogłoby zabraknąć słodyczy!!!! Jakiegoś batona w ciągu dnia zjem, albo ciasteczka (tak do 5:P) albo 3 rządki czekolady (kocham ją!!!) no i to, na co mam ochotę, wychodze z założenia, jak juz kiedys napisałam, ze bez sensu sobie tego odmawiać, skoro i tak to spalimy biegnąc na uczelnie czy przechodząc kilka przystanków bo się tramwaj wykoleił

noo to tyle z pomysłów na obiad, jak jakoś przepisy dać szczegółowo-nie ma sprawy!!

właśnie weekendy to takie dni, gdzie mogę jeść normalnie i zdrowo, a nie jak niektóre 1000kcal i są happy, a organizm płacze z niedoborów witamin

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości