Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011. - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 1 1,30%
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 4 5,19%
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 5 6,49%
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 18 23,38%
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. 3 3,90%
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. 0 0%
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! 14 18,18%
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! 0 0%
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! 1 1,30%
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! 8 10,39%
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy 3 3,90%
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. 3 3,90%
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. 5 6,49%
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 2 2,60%
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! 1 1,30%
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! 6 7,79%
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą 0 0%
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe 3 3,90%
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-17, 21:40   #541
sygine
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie odnośnie kołderki: jakie wymiary zakupiłyście?
100x130 ale my mamy łóżeczko 70x140

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Już chyba nie mamy, troszkę się bałam wczoraj czy mam tyle ile trzeba, ale jest całkiem dobrze Adaś wcina i śpi jak aniołek Kochany jest - obudzi się to nie płacze tylko wodzi oczkami na wszystkie strony.
A dziś położna która była przy porodzie, mówi do mnie "no, już koleżanki chwaliły że synek tak pięknie je no i dajecie sobie świetnie radę".. dla mnie ulga to słyszeć .
Ale płakać solidnie też potrafi, przy przewijaniu - jedynie jak TŻ to robił to był spokój ; i przy kąpieli - dziś się za kąpiel pięknie położnej odwdzięczył - teraz już wierzę że taki maluch może tak daleko sikać

Dobra, już Was nie zanudzam opowieściami
Nie zanudzasz! Bardzo się cieszę, że tak dobrze sobie radzicie I obyście jak najszybciej wyszli do domku

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Zmalowana, Natka, Patik, Beatka za te wstrętne egzaminy

To ja się wyłamię i powiem, że kołderkę mam 135x100 , bo tam gdzie kupowałam już tych małych nie sprzedawali i wszystkie pościele mieli na ten właśnie rozmiar.
No jak wyżej napisałam też mam takie wymiary kołderki, ale u mnie w sklepie babka twierdziła że to standardowy wymiar

Scio Agatka jest piękna

Zmalowana, Natka, Patik i jeszcze o którejś z was zapomniałam kciuki za egzaminy zaciśnięte

Iustyna widzę, że nasze maleństwa idą prawie łeb w łeb, ale u mnie te 3350 to 35tc6d Ale jak to mój gin stwierdził, że przy wzroście moim i męża to jego by niepokoiła waga 2500, a ta wydaje mu się jak najbardziej prawidłowa
Stary 2011-06-17, 21:50   #542
DaKaro
Zadomowienie

Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Mam chatę wolną, mąż wyjechał i przed 4 dni jestem słomianą wdową
Ja jeszcze 2 tygodnie. Nie jest tak źle jak myślałam, choć troszkę tęsknię za mężem.
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Tylko, że ja mam termin prawie miesiąc przed Tobą Chciałabym już mieć to łóżeczko z wyposażeniem, żeby spokojnie stało i czekało na maluszka, ale muszę czekać niestety. Mój brak i siostra TŻta zadeklarowali, że kupią Nam właśnie taki zestaw w prezencie. Nie wypada mi ich pośpieszać, choć boję się że mogę nie zdążyć poprać pościeli
A też mi już ciężko
No to rzeczywiście lepiej żeby się sprężyli, ale w sumie w jaki sposób się przypomnieć. Powiem szczerze, że ja się trochę boję, że urodzę wcześniej. Nic na to nie wskazuje, ale po ostatnich wątkowych rewelacjach nigdy nic nie wiadomo. Chcę być przygotowana, dlatego w ciągu 2 tygodni chcę zamknąć wyprawkę (przynajmniej pozamawiać co niezbędne).
Sygine Ty nie masz wyjścia, musisz trochę większą kołderkę kupić, bo i synek duży.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:54   #543
Vaniliova11
Zadomowienie

Uff nadrobiłam
Dałam rade wlazłam na to 4piętro Dziubek Iustyna Meszsares wy kobity macie kondycje nie to co ja ale powolutku z nóżki na nóżke jak stara baba
Scio Agatka jest prześliczna
Aania dla dzielnej mamy i dzielnego synka
Ciekawe jak tam Marina
Brunetka dobrze że jesteś w domu
Dostałam od koleżanki pościel ochraniacz ręcznik z kapturkiem przescieradełko
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 21:56   #544
sygine
Zadomowienie

To ja uciekam spać, a jutro może wstawię fotkę łóżeczka

Kolorowych wszystkim życzę
Dobranoc
Stary 2011-06-17, 22:40   #545
youyou
Zakorzenienie

Zmalowana, Natka, Patik i Beatka trzymam kciuki za najbliższe egzaminy

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj skończyłam 36 tc to był szczyt moich marzeń odkąd leżę w szpitalu
ela ogromne gratulacje spisałaś się na medal! możesz być z siebie dumna

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
No to wróciłam od gina Dziękuję wszystkim za kciuki
Więc u nas wszystko w porządku - szyjka długa, pozamykana, paciorkowca brak Młody waży 3350 gram Wszystkie jego wymiary są adekwatne do 38 tc, a to dopiero 36 tc No ale lekarz powiedział że za dwa tygodnie na 100% się jeszcze spotkamy i nie urodzę do tego czasu... Łożysko też jeszcze młode, więc nie ma żadnych odznak żebym miała urodzić przed terminem, chociaż bym się nie obraziła
A teraz nadrabiam co u was

Aha no i łóżeczko kupiliśmy i P. je właśnie składa
ale pokaźne wagi mają nasze "maluchy" już same dobre wieści

Ja zjadłam chyba z pół litra lodów idę spać
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 22:47   #546
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
widzę, że nasze maleństwa idą prawie łeb w łeb, ale u mnie te 3350 to 35tc6d Ale jak to mój gin stwierdził, że przy wzroście moim i męża to jego by niepokoiła waga 2500, a ta wydaje mu się jak najbardziej prawidłowa
A widzisz ją kurdupel, mąż też nie za wysoki i taki numer. Pocieszam się, że może mała taka duża bo chce wyjść wcześniej Takie mam marzenie.
Jak ją przenoszę to chyba urodze małego słonika
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-17, 23:16   #547
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
A ja nie wiem ile waży moja mała, i aż do porodu juz sie nie dowiem. USG miałam ostatnie w 20 tc a i wtedy mi nie powiedziano.

Zmykam do lozeczka. Dobranoc
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 06:13   #548
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

Ela- wspaniale dzieciaczek jak się urodzi na pewno już dużo zaczerpnął od mamy super,że tak długo udało się wytrzymac,życzę jeszcze chwilę w brzuszku i siup z mamy

gratuluję super wieści z wizyt

Kmat- no jeszcze ten mięśniak racja,zdecydujecie bliżej porodu

ja się biorę zaraz za marynowanie karkówki grill popołudniu,oby nie lało...

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 06:14   #549
Zmalowana
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Przyszłam się tylko przywitać

Patik u mnie środa odpada bo o 16 mam KTG :/ Chyba, że spotkanie dużo wcześniej ?

Za egzaminy kciuki

Buziaki w brzuszki

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 06:24   #550
BABONIK
Zadomowienie

Aania- super piszesz o swoim synku już widzę tą obsiakną noworodkową wracajcie, na kawie najmniej mi zależy,ale Adasia chętnie uściskam i ponoszę

Agadus- no to żeby Cię wypuścili ze szpitala jak najszybciej,czekamy na wieści,wszystkiego dobrego życzę

Natka- naprawa klimy zawsze kosztuje co niemiara ale fakt,że zrobili chamsko

Patik- ja mam 1 nóz, 2 siekiery fiskarsa i kocham wszystko co FISKARS serio-super

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

AgaG- nie ma to jak brak wyboru czy SN czy CC

miłego dnia

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 06:52   #551
brunetka2000
Zakorzenienie

Witam z rana

Kurde pospałabym jeszcze, ale obudziła mnie ta wstrętna zgaga Kładłam się spać to też się pojawiła, wstaje też jest !!!
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 07:03   #552
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Witam z rana, u nas chyba taka srednia pogoda sie zapowiada, ale mi wszystko jedno i tak mam leżeć

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 07:22   #553
83monia
Zakorzenienie

u nas też taka sobie pogoda, a ja chcialam z rana zakupki male spożywcze odwalić (i tak zrobie!) i potem jechac z malym na jakis piknik zdrowia i bezpieczeństwa bo będą dmuchane zamki i poklazy służb mundurowych. ale jak zacznie padać to nici... zobaczymy, to sie o 11 zaczyna...

wczoraj wieczorkiem jeszcze wyskoczylismy nad morze. maly z rowerkiem pomykał po plaży - ale mu sie podobało, szczegolnie jezdzenie po wodzie nie bylo mega cieplo, tak raczej na półdługi rękaw, ale w miare słonecznie i mało wiatru więc sobie poleżałam na plaży, patrzyłam jak dzieć sypie piachem, potem kawałek sobie połaziliśmy i o 20 do domu.

mam już własciwie koniec remonciku. brakuje jeszcze dwóch rzeczy wywierconych w pokoju małego, domalować w miejsce dziury (elektrycy przewiercili sie przypadkowo do pokoju małego i tynk odpadł ) jakieś sloneczko i chmurke (juz ustaliłam z dzieciem że tak ma być ), zasilikonowac naokolio wanne bo cos woda spływa nam po scianie na ziemie i wsio! a jutro mam najazd tesciów (bedzie wyżerka teślciowa zawsze przywozi pyszne pierogi )

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 07:36   #554
moniczka2123
Zadomowienie

hej dziewczynki
ja lece juz do krojenia i pomagania na komunie pojem sobie
news jest taki ze ten skurczybyczek nie wyszedl z wiezienia bo dwa dni przed druga rozprawa uprawomocnil sie pierwszy wyrok i siedzi dran na swiat patrzy zza krat przepraszam ze dopiero teraz pisze ale zupelnie nie mam na nic czasu.
a maluszek szaleje

milego dnia dwupaczki i mamusie rozpakowane

a za 7 dni

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 07:49   #555
agni82
Zadomowienie

Cytat:
Witam z rana

Kurde pospałabym jeszcze, ale obudziła mnie ta wstrętna zgaga Kładłam się spać to też się pojawiła, wstaje też jest !!!
mnie tylko gaviscon pomaga. mam takie tabletki o smaku truskawkowym.

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
A ja nie wiem ile waży moja mała, i aż do porodu juz sie nie dowiem. USG miałam ostatnie w 20 tc a i wtedy mi nie powiedziano.

Zmykam do lozeczka. Dobranoc
bo tu nie ważą, zresztą przy 2 usg na całą ciążę, czego tu wymagac. mnie już położna wybadała obmacując brzuch, że młody ma główkę w dole 2/5(czyli 2/5 głowy już jest na wysokości tej kości łonowej czy jakoś tak.) i usg ich zdaniem nie jest już potrzebne. A nie jesteś pod opieką żadnego polskiego lekarza? bo ja mam kontrole raz na miesiąc albo półtora. co prawda 70 funtów za wizytę, ale ta pani mi dzidziusia uratowała. wyślę jej jeszcze jakieś dobre wino i czekoladki kurierem po porodzie. Wsparcie jakie mi dała było bezcenne.

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
ja lece juz do krojenia i pomagania na komunie pojem sobie
news jest taki ze ten skurczybyczek nie wyszedl z wiezienia bo dwa dni przed druga rozprawa uprawomocnil sie pierwszy wyrok i siedzi dran na swiat patrzy zza krat przepraszam ze dopiero teraz pisze ale zupelnie nie mam na nic czasu.
a maluszek szaleje

milego dnia dwupaczki i mamusie rozpakowane

a za 7 dni
jak to się mówi: Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 08:07   #556
pieleszka
Wtajemniczenie

witajcie sobotnio

za wszystkie egzaminy dzisiejsze oczywiście

u nas pochmurno, zimno i pada coś w ciąży jestem fanką takiej pogody cała noc padało i teraz też i takie jest przyjemne powietrze...
ale coś chyba za wcześnie wstałam (przed 7) i teraz mimo wypitej kawy bierze mnie na spanie... to chyba sie jeszcze zdrzemne z godzinke i potem sie wezme za sprzatanie (bo mam dzisiaj w planach dom odgruzować )

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 08:09   #557
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Uff nadrobiłam
Dałam rade wlazłam na to 4piętro Dziubek Iustyna Meszsares wy kobity macie kondycje nie to co ja ale powolutku z nóżki na nóżke jak stara baba
nooo dzielna dziewczynka się wdrapała

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja się biorę zaraz za marynowanie karkówki grill popołudniu,oby nie lało...
a ja się modlę o brzydką pogodę więc niech u Ciebie ładnie a u mnie niech leje !!!

i ja się witam sobotnio ze średnim nastrojem... zaliczyłam już targ , kupiłam sobie owoców żeby sobie pojeść teraz po śniadanku chwila razem a potem mężuś do pracy a ja do sprzątania... ale mi się nie chce

kciuki za wszystkie egzaminy !!!!!!!!!!!!!!! dacie radę kobietki
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 08:15   #558
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
wczoraj wieczorkiem jeszcze wyskoczylismy nad morze. maly z rowerkiem pomykał po plaży - ale mu sie podobało, szczegolnie jezdzenie po wodzie nie bylo mega cieplo, tak raczej na półdługi rękaw, ale w miare słonecznie i mało wiatru więc sobie poleżałam na plaży, patrzyłam jak dzieć sypie piachem, potem kawałek sobie połaziliśmy i o 20 do domu.

mam już własciwie koniec remonciku. brakuje jeszcze dwóch rzeczy wywierconych w pokoju małego, domalować w miejsce dziury (elektrycy przewiercili sie przypadkowo do pokoju małego i tynk odpadł ) jakieś sloneczko i chmurke (juz ustaliłam z dzieciem że tak ma być ), zasilikonowac naokolio wanne bo cos woda spływa nam po scianie na ziemie i wsio! a jutro mam najazd tesciów (bedzie wyżerka teślciowa zawsze przywozi pyszne pierogi )

Oddaj troszkę tego morza proszszszeee...uwielbiam morze, za rok zawitamy z maleńką
Mówisz, że doczekałaś się końca remontu. Fajnie, możesz rodzić

Zmalowana ok, może być inny dzień, oliweczka i brunetka zabierzcie głos

Babonik-kolejna dobra opinia o fiskars- good

WIadomo kiedy marina wychodzi do domku i co tam u niej i malutkiego?

Dień dobry hellllołłł

Nie dane mi było pospać, po 6 już na nogach, ale dzięki temu zrobiłam już trochę rzeczy, ze sprzątania zostało zmycie podłóg i parapetów, wstawienie prania, obiad i prasowanie- i tak cały dzień mi zejdzie ----suma sumaru---dużżo rzeczy mi zostało.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 08:17   #559
Bartessa
BAN stały

jestem
No przespalam cala sprawe i przemyslalam sobie wszystko i uspokoilam sie troszkę... no coz co ma byc to bedzie
maly dzisiaj jeszcze nie chce wychodzic, chociaz obolala jestem. Ale skurczy brak, czop siedzi...

obliczylam sobie ze skoro przez 4 tygodnie maly urusl 1,2 kg to tygodniowo rosnie jakies 300 gram, czyli do nastepnej wizyty moze osiągnąc od wczorajszej 3800 okolo 4,400...
to ja juz chyba wolę te cesarke
Schizuje juz przez to wszystko, boję sie o maluszka i o siebie ...
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 08:40   #560
kalinkap13
Rozeznanie

dzien dobry

szalejecie...normalnie nadrobic jest ciezko

my wczoraj bylismy na poltrze,a dzis chrzciny..szal imprezowy sie zaczal
na dodatek wcz rano tak mi cos strzyknelo w plecach (dolna czesc) ze ledwo co sie ruszam straaasznie boliii..

przede wszystkim GRATULACJE dla Scio brawo!!

za wszystkie egzaminy!!!!

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 08:42   #561
brunetka2000
Zakorzenienie

Zapomniałam się pochwalić, że podczas mojego pobytu w szpitalu przyjechał tapczan do pokoju małej. Pokój już w całości gotowy czeka na przybycie mojej kruszynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04257.jpg (81,8 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04258.jpg (71,8 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04259.jpg (80,9 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04260.jpg (84,1 KB, 57 załadowań)
Stary 2011-06-18, 08:46   #562
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Zapomniałam się pochwalić, że podczas mojego pobytu w szpitalu przyjechał tapczan do pokoju małej. Pokój już w całości gotowy czeka na przybycie mojej kruszynki

śliczny pokoik
bardzo fajne motywy z kubusiem na scianach, sama chcialabym zrobic coś takiego, niestety nie mam gdzie ...
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 08:47   #563
jacieeeee
Wtajemniczenie

Witam się i ja z ręcznikiem na głowie i kawą w ręku.

Zaraz jedziemy z mężem po zakupy i poszukać jakiegoś dentysty, któremu nudzi się w sobotę i siedzi w gabinecie, bo małża ząb nawala. A wiecie jak to jest jak faceta coś boli
Później muszę ugotować obiad, posprzątać i szykować jedzenie na imprezkę. Czuję, że padnę dziś na pysk zanim goście się zejdą

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 08:52   #564
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
pokoik a przy okazji tak się zastanawiam, dziewczyny (te które urządzają osobno pokoik dziecku) będziecie kursować do malucha z sypialni od samego początku??? będzie spało samo w pokoju?? bo ja jakoś założyłam że wygodniej będzie mieć małego obok siebie więc łóżeczko do sypialni wstawiłam a pokoik czeka do "za pare miesięcy "
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 08:54   #565
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
pokoik a przy okazji tak się zastanawiam, dziewczyny (te które urządzają osobno pokoik dziecku) będziecie kursować do malucha z sypialni od samego początku??? będzie spało samo w pokoju?? bo ja jakoś założyłam że wygodniej będzie mieć małego obok siebie więc łóżeczko do sypialni wstawiłam a pokoik czeka do "za pare miesięcy "
Ja przez jakiś czas mam zamiar spać na tej żabie, bo ona się rozkłada A mała będzie w łóżeczku spać, będę ją brała tylko na karmienie w nocy. Nie wiem czy to wypali, ale póki co tak sobie wykombinowałam
Stary 2011-06-18, 08:58   #566
youyou
Zakorzenienie

hej mamuśki

ja mam znowu noc nieprzespaną.. Filip męczy się z górną czwórką, która nie może się przebić i płakał strasznie, smarowaliśmy dziąsła, aż w końcu po Nurofenie jakoś zasnął ale i tak pół nocy nie spałam...

rano na wkładce zobaczyłam chyba ciąg dalszy czopa

Cytat:
bardzo ładny pokoik
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:08   #567
nerola
BAN stały

Dzień dobry

SCIO WIELKIE GRATULACJE!!!!
WITAMY AGATKĘ
W DODATKU ŚLICZNĄ AGATKĘ: love:
Dużo zdrówka dla Was

Brunetko pokoik śliczny.Taki przytulny

Wagi Waszych dzieciaczków piękne.

Pieleszko co za zmiana(awatarka)

Aaniu świetnie sobie radzicie z Adasiem
Wracajcie szybciutko do dumku

Wiecie,ze ja przy żadnym porodzie nie przeklęłam?A w myślach chodziło cały czas k...,s....h.....i takie tam ale sie hamowałam .
Przy Izie po cichu do poduszki tylko k***wa jak boli.
A to takie zabawne jak baba sie drze i wyzywa wszystko pod ręką

A ja wczoraj pod nieobecnosć T. posprzątałam dom od podstaw typu kąty,szafy,kotłownia,spiż arka....
Spaliłam w piecu kilkanaście worków.Tyle śmieci może się nazbierać
A sprzątałam bo dziś T. ma robić garderobę z naszej starej szafy.Rozwala sie i szkoda wyrzucić wiec zamurowalismy okno w wiatrołapie i tam będzie garderoba na wszystkie smieci.

Nie spałam całą noc bo martwiłam się o T.
Pojechał po samochód do Torunia i wrócił dziś o 6 rano z nowym autkiem na 7 osób

Do tego mojego Maksa wyprawiłam na wycieczkę do Kołobrzegu.
Pojechał o 5 rano.
Jak ja przeżyję dzień?
A dziś rodzice przyjeżdzają bo mama miała przedwczoraj imieniny i tu robimy.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:08   #568
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładny, mój mi się odpodobał, bo wszystkiego napieprzone za dużo.

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

ja mam łóżko w pokoju małej, i zmierzam tam spać, a jak wyjdzie w praniu to się zobaczy.. tz idzie w odstawkę i śpi sam w sypialni.
Ale dałam d...y z materacem do tapczanu, bo jest za płytki, i nie wygodnie się siada, zamaist odesłać od razu i wymienić na głębszy to dałam spokój a teraz się głowię co zrobić. Zostaje mi zamówić nowy materac, albo zrobić nowy stelaż pod materac.

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Witam się i ja z ręcznikiem na głowie i kawą w ręku.

Zaraz jedziemy z mężem po zakupy i poszukać jakiegoś dentysty, któremu nudzi się w sobotę i siedzi w gabinecie, bo małża ząb nawala. A wiecie jak to jest jak faceta coś boli
Później muszę ugotować obiad, posprzątać i szykować jedzenie na imprezkę. Czuję, że padnę dziś na pysk zanim goście się zejdą

ciężki dzionek Cię czeka. Taaak z facetowym bólem nie ma żartów.
Jakby faceci mieli rodzić to by z bólu poumierali. Dlatego Bóg tak stworzył kobietę do tego..

Nerolka to teraz możecie wszyscy podróżować w pełnym luksusie. Kiedy Ty masz czas robić takie porządki przy małych dzieciach? u mnie strych woła o porządki, ale muszę zatrudnić do tego teżeta, ehhhhh

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-06-18 o 09:11
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:10   #569
Vaniliova11
Zadomowienie

Witam w sobote
za egzaminy
Ela znowu rekord
Sygine za wczoraj
Brunetka pokoik prześliczny
Dziubek może na Śląsku niech nie pada niech będzie chłodniej ale bez deszczu
Dziś w nocy było chlodniej i zaraz lepiej sie spało
Jacieee no jak chłopa cos boli to koniec świata kciuki za szybkie znalezienie dentysty
Mój Tż ma siekiere fiskarsa i jest bardzo zadowolony
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:12   #570
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Nie spałam całą noc bo martwiłam się o T.
Pojechał po samochód do Torunia i wrócił dziś o 6 rano z nowym autkiem na 7 osób
.
Gratuluje nowej fury A jaki to samochodzić?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości