![]() |
#541 |
Konto usunięte
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
OK, czas na orlicowy dietowy rozkład dnia
![]() 1. śniadanie - jabłko 2. drugie śniadanie - 4 bardzo małe kromeczki chleba pełnoziarnistego pieczonego przez moją mamę z szynką drobiową i ogórkiem (na zdjęciu jest jeszcze surówka, ale na to nie patrzcie, bo na zdjęciu jest wczorajsze śniadanie ![]() 3. obiad - pieczona ryba (miruna) z ziołami + kasza kuskus (nie zjadłam całej tej ilości z talerza) + surówka z marchwi i jabłka 4. podwieczorek - jogurt naturalny + 2 łyżki otrębów z jabłkami + dodatkowo garść suszonych jabłek 5. kolacja - serek wiejski ze szczypiorkiem i cebulką + 3 rzodkiewki + kawałek świeżego ogórka Poza tym, że śniadanie zamieniło się miejscami z drugim śniadaniem to wydaje mi się w porządku, co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36105861]OK, czas na orlicowy dietowy rozkład dnia
![]() 1. śniadanie - jabłko 2. drugie śniadanie - 4 bardzo małe kromeczki chleba pełnoziarnistego pieczonego przez moją mamę z szynką drobiową i ogórkiem (na zdjęciu jest jeszcze surówka, ale na to nie patrzcie, bo na zdjęciu jest wczorajsze śniadanie ![]() 3. obiad - pieczona ryba (miruna) z ziołami + kasza kuskus (nie zjadłam całej tej ilości z talerza) + surówka z marchwi i jabłka 4. podwieczorek - jogurt naturalny + 2 łyżki otrębów z jabłkami + dodatkowo garść suszonych jabłek 5. kolacja - serek wiejski ze szczypiorkiem i cebulką + 3 rzodkiewki + kawałek świeżego ogórka Poza tym, że śniadanie zamieniło się miejscami z drugim śniadaniem to wydaje mi się w porządku, co myślicie?[/QUOTE] Jak zwykle smacznie ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Orlica fajnie
![]() ja jutro jabłka na II sniadanie wcianm + maliny ![]() dziewczyny zrobiłam skalpel po raz pierwszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo, to jutro imprezka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- W sumie ja też już zmykam ![]() ![]() ![]() Kolorowych dziewuszki ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Tweet_83 póki co tylko podłapuje słówka, jak będę wiedziała, że zostajemy na dłużej to zacznę. Chiński uważam za bardzo trudny choćby przez 4 tony, które tu występują. Wystarczy, że źle wymówisz słowo i już zmienia się w inne.
Co do pracy dowiem się jutro, nie chce zapeszać ![]() lora113 za spadek ![]() A dziś u mnie okropna pogoda - burzowo i pada a muszę na zakupy jechać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie wczoraj burza, dziś pochmurno od rana i trodzkę pokrapuje.. Na śniadanie owsianka z bananem, na II na pewno jabłka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie wczoraj burza była ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już zjadłam owsianeczkę na śniadanko ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |||||
Zadomowienie
|
Melduję spadek -1 kg
![]() Cytat:
![]() pysznie ![]() Też muszę pójść za swoją radą i kupić wreszcie orzechy ![]() Cytat:
Brawa za spadek i endokrynologa ![]() ![]() Ale czemu tylko 3 łyżeczki wiejskiego? Dla mnie to lekka przesada ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36105861]OK, czas na orlicowy dietowy rozkład dnia ![]() 1. śniadanie - jabłko 2. drugie śniadanie - 4 bardzo małe kromeczki chleba pełnoziarnistego pieczonego przez moją mamę z szynką drobiową i ogórkiem (na zdjęciu jest jeszcze surówka, ale na to nie patrzcie, bo na zdjęciu jest wczorajsze śniadanie ![]() 3. obiad - pieczona ryba (miruna) z ziołami + kasza kuskus (nie zjadłam całej tej ilości z talerza) + surówka z marchwi i jabłka 4. podwieczorek - jogurt naturalny + 2 łyżki otrębów z jabłkami + dodatkowo garść suszonych jabłek 5. kolacja - serek wiejski ze szczypiorkiem i cebulką + 3 rzodkiewki + kawałek świeżego ogórka Poza tym, że śniadanie zamieniło się miejscami z drugim śniadaniem to wydaje mi się w porządku, co myślicie?[/QUOTE] Smacznie jak zawsze ![]() ja bym tylko 4. wkleiła gdzieś przed obiadem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę, że dzisiaj u nas będzie malinowo Ja miałam jogurt z muesli i malinami na śniadanko (pięknie wyglądał ![]() i zostało sporo na drugie śniadanie ![]() Tak więć dzień malinowy czas zacząć ![]() A teraz poproszę o trochę motywacji, żeby wstać i pójść na godzinę na orbiego...strasznie mi sie nie chce po wczoraj A wieczorem idę na Open Air ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2012-08-25 o 08:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuje solidnego kopa bo popłynęłam dziś
![]() Jak śniadanie było ok tak na obiad zjadłam dość dużą niedietetyczną porcję kurczaka w panierce i jeszcze na deser zjadłam Magnuma ![]() A z tą pracą to w sumie jutro mam dogadać szczegóły, w jednym przypadku mam być nianią a w drugim uczyć dzieciaki chińskie angielskiego(obie dorywczo). Jak to pierwsze ok to w drugim boje się, że nie podołam. Nie jestem jakaś dobra z angielskiego...zastanawia m się co zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Zadomowienie
|
Chyba dzisiaj wypróbuję: https://wizaz.pl/Fryzury/Stylizacja-...nowanie-wlosow
Próbowałyście? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#553 | |||
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idź idź na tego orbitka ![]() ![]() ![]() ![]() Umm, fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Poradzisz sobie w tej pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W upały się ciężko prasuje, dlatego nieraz kilka godzin schodzi. Nie spadło i nie spadnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36105397]Mnie też rodzinka i TŻ wspierają, tak dla odmiany. Bo dotąd tylko twierdzili, że marudzę i przesadzam, ale jak się porządnie wzięłam za odchudzanie to już wspierają, zrozumieli, że to dla mnie ważne ![]() [/QUOTE] Zazdroszczę, bo mnie w realu wspiera mama tylko. Pomimo, że choroba stanowi przeszkodę w odchudzaniu, tata w ogóle tego nie rozumie. Wczoraj dowiedziałam się, że skoro tyję, powinnam mniej jeść, na co mama mu odp., że w takim razie chyba już nic nie będę jadła, bo sama widzi, że w rodzinie jem najmniej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ser żółty w niewielkich ilościach dozwolony, bo ja opieram się głównie na IG, mimo, że kcal ma sporo, to jednak niski IG ![]() Ja melduję, że na tydzień zawieszam dietę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
U mnie dzień wielkiego sprzątania dziś
![]() ![]() ![]() Szkoda, że na silownię dziś nie mam kiedy, ale wczoraj sobie poorbitowałam ![]() ![]() Dziewczyny - mace jakieś doświadczenia z jakością IKEA? Planuję sobie szafę stworzyć z ich rurek i półek, Lerłamerlasa mam bliżej bo u siebie wprawdzie i tam też chyba powinny być takie rzeczy. Nie wiem gdzie lepiej. Drzwi do tego pewnei w Komandorze chyba, że ktoś ma inna sprawdzoną formę i może polecić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!
Nie odzywam sie, ale myślami jestem z Wami. Rano biegalismy z mężem załatwiać rożne sprawy w związku z przeprowadzka i samochodem (szukamy nowego bo nasz sie stale psuje), teraz czekam u fryzjera na swoją kolej (moje odrosty zaczęły mnie juz wkurzac). Tak więc odezwę sie pózniej. Po południu mamy w planowanie malowanie mieszkania, więc dzien raczej intensywny ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A widzisz dobrze wiedzieć ![]() ![]() Mam nadzieję, że wszystko będzie wkrótce lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze kojarzysz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale jednak od czasu do czasu zjem sobie takie 2 ziemniaki do obiadu ![]() Ah i mówiąc o ziemniakach przypomniały mi się pieczone ziemniaki z masłem czosnkowym ![]() ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2012-08-25 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
brawo! super
![]() a licznik 32 zł + przesyłka ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
Haha widzę, ze wszystkie dziś laminują
![]() Ja już po ![]() Teraz są miękkie, błyszczą i sprawiają wrażenie cięższych. Mniej latają na boki i są wygładzone, więc i wyglądają na dłuższe niż przedtem (lubią kołtunić mi się końcówki) Włosy z natury mam suche i cienkie. Możliwe, że dałam za mało żelatyny/ źle ją rozprowadziłam (włosy mam do pachy), bo w niektórych miejscach włosy są jak przedtem. Na pewno zrobię ponownie za jakiś czas i spróbuję z większą ilością żelatyny
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2012-08-25 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Konto usunięte
|
Mnie laminowanie jakoś specjalnie nie ciągnie, chociaż jestem włosomaniaczką
![]() Mam żelatynę i pewnie kiedyś wypróbuję, ale na razie mi się nie spieszy - wolę sobie zaserwować jakiś olej na włosy na parę godzin, wczoraj kupiłam arachidowy i planuję go wypróbować na noc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |||
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, wczoraj nieźle zaszalałam, zjadłam zdecydowanie więcej niż chciałam, jakoś ta moja ręka sama wędrowała do tych wszystkich miseczek, talerzyków
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tam się ważę na golasa, zawsze kilka gramów mniej ![]()
![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na obiad miałam kalafior z 2 jajkami sadzonymi, ale się najadłam.. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Orlica ja też włosomaniaczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Konto usunięte
|
Ja ważę się w bieliźnie i odejmuję 0,1kg
![]() Zastanawiam się nad wykupieniem karnetu na siłownię... Kiedyś już do niej chodziłam, ale miałam beznadziejny dostęp do niej - 3km ode mnie, a nie zawsze mi się chciało iść pieszo, żadnego autobusu, bez miejsca na rower. Teraz przenieśli się w inną część miasta, dalej, ale mam bezpośredni autobus. I motywację w Waszej postaci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
resztę nadrobię jutro, a teraz jadę z przyjaciółką do jej domku nad Zalewem
![]() ![]() także trzymajcie się ciepło i dietetycznie ![]() ![]()
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
Nażelatynowałam, wysuszyłam suszarką aż każdy włosek był twardy i nic się nie lepiło
![]() ![]() ![]()
www.kobietasamodzielna.bl ox.pl 08/08/2012 68kg START 15/08/2012 65,8kg [-2,2] 22/08/2012 66,5kg ![]() ![]() 29/08/2012 65,2kg [-1,3] Edytowane przez gremlin86 Czas edycji: 2012-08-25 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Nadal siedzę u fryzjera, ale juz mam pełno folii na głowie i czekam az sie moje pasemka przerobia na blond
![]() Orlica - kuskus rzeczywiscie sam w sobie jest nijaki... Do niego najlepiej zrobić mięsko w sosie, ale wiadomo jak sosy wpływają na diete ![]() Agulaaa - brawo za cwiczenia!! I to mimo tego ze byłaś zmęczona to jednak Znalazłas motywacje - super!!! Gaia - super!!! I jadlospis, i cwiczenia, no i najważniejsze: spadek!!! Ale nie ma co sie dziwić - musi spadać!!! Gwiazdka93 - tez pare lat temu schudlam duzo (15kg) i przyznaje ze zmiana garderoby jest mega przyjemnością mimo, ze kosztowna... Ale najlepsze było to ze bez problemu zamieściłam sie w jeansy z liceum!!! A jak pózniej porownywalam moje ciuchy z czasów 68 i 53... SZOK!!! Nigdy wiecej!!!! A tata sie nie przejmuj!! Mój tez nigdy niczego nie rozumiał! Tez mi było przykro jak za każdym razem mi mówił, ze znów mi sie przybyło i ze moze bym zaczęła jakaś diete, żeby schudnąć... Tak jakbym nigdy nie próbowała... Lora - gratulacje!! 2 kg - to motywuje nie tylko Ciebie - mi tez sie udzieliło ![]() Heroine - wymiatasz na rowerze - brawo!!! Weź mnie jakoś zmotywuj bo mi sie nic nie chce!!! Az sama sie na siebie wkurzam ze taki len ze mnie!! Sikorka - nie stresu sie!! Przecież ty to wszystko wycwiczysz!!! A jeśli chodzi o Twoja prace - myśle ze ta z nauka angielskiego na pewno bedzie ciekawsza. Mimo ze mówisz ze Twoj angielski nie jest super, to przygotowując lekcje dla dziecka sama sie przy okazji podszkolisz!! Gremlin - podczas sprzątania tez spalasz kalorie więc nie martw sie jak nie masz czasu na siłownię. I powiem Ci ze u mnie tez był wczoraj piątkowy grzeszek - lampka wina do kolacji - pycha!!!! A Ikea jest ok, choć jakość jest taka sobie - mamy pare mebli i widzę, ze z czasem cos sie odkleja, cos sie psuje... Przeczytałam wlasnie o tym laminowaniu i pewnie niedługo wyprobuje ![]() Ok, idę na splukiwanie włosów!! Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
Koniec opierdzielania się
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.