![]() |
#511 | ||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
hej hej!!
![]() Jestem już po pracy, a męża jeszcze w domu nie ma, więc mam chwilę dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
przy takim całodziennym jadłospisie i wysiłku oraz tańcach w klubie to nawet ten desperados i drink Ci nie zaszkodzi, a od czasu do czasu trzeba ![]() heroine86 -widzę, że już Ci przeszło i lepiej się czujesz ![]() Cytat:
a uczysz się chińskiego?? jak to wygląda, bo wydaje się trudny... zapisałaś się już na jakiś kurs? Cytat:
![]() natalia 926 - pytałaś o sushi... jest zdrowe, ale też i kaloryczne - zwłaszcza wszystko co z ryżem. do ugotowanego ryżu dodaje się specjalny "ocet" który jest słodzony, żeby się lepiej kleił. Ale mimo wszystko - nie żałuj sobie. jest to zdrowe jedzenie i ja nawet na diecie jem bo uwielbiam!!! plastikowa biedronka - i jak rower? zmotywowałaś się, czy jeszcze nie? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co to za praca się szykuje?? trzymam kciuki!! Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | ||||
Zadomowienie
|
Ale Ty na mnie działasz!
![]() ![]() ![]() Aaaa jak jechałam sobie na tym rowerku to myślałam o Tobie heroine ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sałatka pożarta. Z serkiem. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czasem lubię zjeść kawałek dobrego ciacha, ale to naprawdę sporadycznie. Kurcze, troche słabo nie jeść mięsa ani ryb. To musisz się nieźle nagimnastykować, żeby się zdrowo najeść. Cytat:
![]() Gratuluję pierwszych widocznych efektów ![]()
![]() |
![]() |
#513 |
Konto usunięte
|
Właśnie zjadłam obiadek - rybka z kuskusem i surówką z marchewki
![]() Pierwszy raz jadłam kuskus i jest taki... nijaki... Macie na niego sposoby? Byłam też na zakupach dietowych, kupiłam rzodkiewki, paprykę, ogórka, dwa serki wiejskie (jeden z Piątnicy ze szczypiorkiem, a potem dla porównania z Lidla ze szczypiorkiem i cebulką), trochę szyneczki z indyka i trójkolorowy makaron durum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ja od 6 na nogach, padam, niedługo biorę się za killera, ale najpierw musiałam wypić kawę (choć nigdy nie piję), bo bym usnęła w połowie ![]() do tej pory I owsianka z bananem II maślanka truskawkowa III gruszka IV gołąbek + surówka z papryką, ogórkiem, cebulą w zalewie z kurkumy ![]() V serek homo naturalny + czubata łyżeczka kakao ![]() VI na kolację jeszcze nie wiem ![]() ![]() no budzę się powoli do życie i niedługo killer, matkooo boję się czy dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Konto usunięte
|
Co do ćwiczeń, polecam Wam stronkę i aplikację www.endomondo.com - można zainstalować w telefonie i mamy trenera z GPSem
![]() Tu dla przykładu mój dzisiejszy spacer: http://www.endomondo.com/workouts/85083123 Tylko tu trasę zaznaczałam sama, bo GPS nie chciał mi się w telefonie załączyć ![]() Tu macie wcześniejszą, z GPSem: http://www.endomondo.com/workouts/85083123 Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-08-24 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
2 killer zaliczony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | ||||
Zadomowienie
|
Heh hej
![]() Wróciłam z siłowni i zjadłam już kolację : ) Uhuhu a rano obudziłam się taaaaaka głodna! ![]() ![]() Faktycznie wczoraj musiałam pospalać ![]() A oto mój dzisiejszy jadłospis: I. Jogurt naturalny z 3 łyżkami muesli orkiszowego, małe jabłko, kawa z mlekiem II. 2 kromki chleba z ziarnami, 2 plasterki polędwicy drobiowej z warzywami, trochę papryki i sałaty lodowej biała kawa III. Brązowy ryż z pieczonym jabłkiem, cynamonem i serkiem wiejskim Deser: serek homo naturalny z łyżką muesli orkiszowego IV. Sałatka gigant: puszka tuńczyka wsw, pomidor również w wersji gigant, dużo sałaty lodowej, pół czerwonej papryki, łyżka oliwy, pieprz ok.1500 kcal Trening: 1,5 h na orbitreku- 600 kcal standardowo rower na siłkę i do pracy, ale to nie są wielkie odległości. Ale jutro! Ważenie po tygodniu diety i @. Trzymać kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() będziesz szczupła od roweru i piękna od alg ![]() Ja mam taką fajną kąpiel czekoladową. Musze sobie ją w końcu zrobić jako domowe spa ![]() Hahah jakbym pracowała fizycznie to pewnie by mnie tu dzisiaj z wami nie było ![]() Jestem asystentem kierownika budowy. Cytat:
![]() ![]() ![]() I co jak co, ale jesteś w niej mistrzem ![]() A teraz należy ci się dwudniowy "urlop" zobaczyć 1,5 kg na wadze mniej... (nawet zepsutej) to +1000 do motywacji Bo jak zobaczy się raz...to chce się zobaczyć to znowu...i to jak najszybciej ![]() Cytat:
Zbiorę się w sobie i podziałam coś w przyszłym tygodniu. Cytat:
![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2012-08-24 o 18:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36094466]ja dziś pomotałam w diecie...
Rano zjadłam jabłko, bo zapomniałam chleba rozmrozić, a właściwe śniadanie dopiero teraz ![]() Każdemu się zdarzy, najważniejsze by nie przerywać diety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam za wsparcie, ciężko jest, ale mam nadzieję, że waga kiedyś ruszy ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36098008]Właśnie zjadłam obiadek - rybka z kuskusem i surówką z marchewki ![]() Pierwszy raz jadłam kuskus i jest taki... nijaki... Macie na niego sposoby? [/QUOTE] Ja doprawiałam szczyptą wegety, a teraz już czasem samą kaszę jem, bez przypraw ![]() Cytat:
![]() Na pewno będą efekty ![]() Ja właśnie wróciłam po 10 km przejażdżce rowerem inną, cięższą trasą ![]() Mój dzisiejszy jadłospis: Mały Kubuś (byłam mega głodna po badaniu, a do domu miałam kawałek) ![]() I. 3 małe (jak 1,5 zwykłych) kromki chleba z serem żółtym i wędzoną rybą, kawa bez cukru II. 2 małe kotlety rybne, 30 g ryżu brązowego, łyżka żurawiny III. jogurt naturalny, łyżka o. nerkowca, 4 suszone morele (zgodnie z radą gai, od jutra będę łączyć orzechy z twarożkiem lub serkiem, dziś niestety nie miałam ich w lodówce) IV. jajecznica z 3 jaj, pomidora i 2 plasterków szynki V. będzie mały serek wiejski ze szczypiorkiem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj zobaczyłam 2 kg mniej! Moja mina była bezcenna, motywacja jeszcze większa, a uśmiech na buzi ogromny! O której godzinie prawidłowo powinnyśmy się ważyć? Mój jadłospis dzisiaj (wiem dalej za mało urozmaicenia): I: Jogurt owocowy pitny 0% (przekleństwo, ale pierwsze co w rączki wpadło) II: Jogurt naturalny Danone + błonnik 15% III: 3 łyżeczki wiejskiego light IV: (nie mogłam się powstrzymać) ser mozarella + 1/4 pomidora i parę plasterków ogórka. Postaram się już dziś nic więcej nie jeść, jedynie kawa i herbata ![]() ![]() Najważniejsze! Dziewczynki wzięłam Wasze rady do serca - w środę endokrynolog ![]() Edytowane przez lora113 Czas edycji: 2012-08-24 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a możemy jeść kapustę kiszoną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jadłam dziś na podwieczorek otręby z jabłkami Sante, takie granulowane - przepyyyszne! ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- W ogóle chciałam też dziś iść ambitnie na rower... Pół godziny produkowałam się, żeby wystawić go z komórki, bo się poplątał z innymi rowerami (pedały powłaziły w szprychy innego roweru itd), a jak już wystawiłam, to okazało się, że mam flaka w jednym kole, a nie mam pompki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() spadło spadło, uwierz w to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36098008]Właśnie zjadłam obiadek - rybka z kuskusem i surówką z marchewki ![]() Pierwszy raz jadłam kuskus i jest taki... nijaki... Macie na niego sposoby? Byłam też na zakupach dietowych, kupiłam rzodkiewki, paprykę, ogórka, dwa serki wiejskie (jeden z Piątnicy ze szczypiorkiem, a potem dla porównania z Lidla ze szczypiorkiem i cebulką), trochę szyneczki z indyka i trójkolorowy makaron durum ![]() Bo kuskus jest nijaki w smaku ![]() ![]() Oba serki od razu z dodatkami? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj zaliczyłam na rowerku 85 min (31 km) ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() brawo za trening ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ważymy się rano przed śniadaniem ![]() ![]() za ubogi ten jadłospis ![]() to dobrze, że idziesz do tego endo ![]() ![]() Pewnie ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36104403]A wzięłam na próbę, bo dziewczyny tak wychwalają te z dodatkami
![]() Ale sama też coś dodam od siebie ^^[/QUOTE] No rozumiem ![]() ![]() ![]() Kiedy wkleisz zdjęcia? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | ||
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36102883] [/COLOR]W ogóle chciałam też dziś iść ambitnie na rower... Pół godziny produkowałam się, żeby wystawić go z komórki, bo się poplątał z innymi rowerami (pedały powłaziły w szprychy innego roweru itd), a jak już wystawiłam, to okazało się, że mam flaka w jednym kole, a nie mam pompki ![]() to rzeczywiście miałaś przygodę, w moim mnie wkurza siodełko, jak jadę to skrzypi, oliwiłam raz i nic nie dało, spróbuję jeszcze raz, a jak nie to nowe będzie trzeba kupić.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te dane motywują ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36104518]Dziś ![]() ![]() Spoko ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i ja się cieszę, nie mogę się doczekać, jak go dorwę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
A co myślicie na temat zrobionych własnoręcznie batoników musli ? Lepiej już chyba zjeść kawałek chleba pełnoziarnistego z malutką ilością miodku, nie prawda?
A ja już od IV dania nic nie jadłam, tylko woda. Mam to szczęście, że bardzo wspiera mnie mama i narzeczony. Obecnie nieobecny obok mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Lora, zależy co tam dasz do tych batoników
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Konto usunięte
|
Mnie też rodzinka i TŻ wspierają, tak dla odmiany.
Bo dotąd tylko twierdzili, że marudzę i przesadzam, ale jak się porządnie wzięłam za odchudzanie to już wspierają, zrozumieli, że to dla mnie ważne ![]() A wieśniak ze szczypiorkiem z Lidla jest zdecydowanie lepszy niż zwykły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Chyba jednak też wybiorę w przyszłości chlebek z miodkiem
![]() Zastanawiałam się również czy np twarożek z orzechami 5% z Lidla będzie się nadawać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Za to uwielbiam te mniejsze twarożki na chleb Crefete, zwłaszcza chrzanowy, jest idealny ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- I jeszcze jedna uwaga - nie waż się codziennie - najczęściej co tydzień, wtedy faktycznie będziesz widzieć efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36105397]
A wieśniak ze szczypiorkiem z Lidla jest zdecydowanie lepszy niż zwykły ![]() Mówisz? A jadłaś ten z Biedronki, z Mlekovity? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale w lodówce czeka jeszcze jeden z Piątnicy ![]() Zaraz dam zdjęcia i dzisiejszy jadłospis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.