Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 14:16   #541
Kleotka
Zadomowienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Przyszłam też

Dziewczyny, które perfumy z YR są wg Was najtrwalsze? I jak jest z wodami toaletowymi, tymi owocowymi (malina, kokos itp.) ? Mam kupon na 5o% zniżki i czaję się na coś
Kleotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 14:20   #542
Agnexx
Zadomowienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez Kleotka Pokaż wiadomość
Przyszłam też

Dziewczyny, które perfumy z YR są wg Was najtrwalsze? I jak jest z wodami toaletowymi, tymi owocowymi (malina, kokos itp.) ? Mam kupon na 5o% zniżki i czaję się na coś
Też się chętnie dowiem
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 14:22   #543
thrustinme
Raczkowanie

w to urocze majowe popołudnie popełniłam właśnie małe zamówienie a właściwie moja mama, nigdy nie używała różu bo twierdziła, że po co, skoro nie ma bardzo widocznych kości policzkowych, machnęłam ją średnia morelą i była tak zachwycona, że kazała zamówić

peeling morelowy
róż średnia morela
krem cs
zielona herbata

krok1 = 42 zł

dla mamy róż i cs, a dla mnie peeling i herbata za dyszkę

(jak niewiele potrzeba żeby poprawić sobie humor )
thrustinme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 14:32   #544
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszłam też

Moim zdaniem najtrwalsze są comme une evidence. Na ubraniach czuć je nawet po kilku dniach.
Natomiast jeśli chodzi o wody toaletowe PN to chyba kokos i wanilia są trwałe w równym stopniu. Malina i jeżyna ulatniaja się tempie ekspresowym... niestety.

PS. mam do wymiany dezodorant perfumowany Tendre Jasmin bez jednego psika.
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 14:51   #545
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez thrustinme Pokaż wiadomość
w to urocze majowe popołudnie popełniłam właśnie małe zamówienie a właściwie moja mama, nigdy nie używała różu bo twierdziła, że po co, skoro nie ma bardzo widocznych kości policzkowych, machnęłam ją średnia morelą i była tak zachwycona, że kazała zamówić

peeling morelowy
róż średnia morela
krem cs
zielona herbata

krok1 = 42 zł

dla mamy róż i cs, a dla mnie peeling i herbata za dyszkę

(jak niewiele potrzeba żeby poprawić sobie humor )
Zgadzam się, my z moją mamą (czasami nawet z babcią) również w ten sposób poprawiamy sobie humor Nawet najmniejsze zamówienie kosmetyków wywołuje uśmiech na twarzy, tak samo jak kupienie chociażby butów
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 14:53   #546
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem najtrwalsze są comme une evidence. Na ubraniach czuć je nawet po kilku dniach.
Natomiast jeśli chodzi o wody toaletowe PN to chyba kokos i wanilia są trwałe w równym stopniu. Malina i jeżyna ulatniaja się tempie ekspresowym... niestety.

Zgadzam się do tych trwałych dodałabym jeszcze SE i SEP no i Vanille Noire, ale te są bliskoskórne niestety...
Stary 2013-05-11, 15:28   #547
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Maggie miej litość nad moim portfelem, tym bardziej że z rana popełniłam już zamówienia ubraniowe, a Ty tak cudownie opisujesz VN
Przepraszam ale muszę dodać że nadal go czuję a minęło już 8 godzin teraz jest delikatny i blisko skóry, ale nadal tam jest

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kaasia_a Pokaż wiadomość
A mi VN się... znudził. I to bardzo. Sama się sobie dziwię, bo kiedyś bardzo go lubiłam nie mówiąc o mojej mamie, a teraz nawet ona nie chce żeby zamawiać VN
Ja mam dopiero pierwszą butelkę i się zachwycam, jak dłużej poużywam to zobaczymy co będzie Mam nadzieję, że mi się nie znudzi

Na taką pogodę jak dziś (czyli chłodno i deszczowo) to świetny "poprawiacz" nastroju

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Przyszłam też

Trwałość pewnie zależy też od skóry - ale z mojego doświadczenia najdłużej pachnie So Elixir wersja EDP Potem Comme Une Evidence też EDP. Miałam też Yrię - długo pachniała

Z tych owocowych to zapachy typu malina, jeżyna, brzoskwinia są raczej nietrwałe - za to Kokos jest fantastyczny - pachnie na mnie cały dzień, a ubrania i szaliki aż do prania Jeśli lubisz słodkie zapachy - to kupuj kokosa (pisałam już że dla mnie to połączenie Malibu i ciasteczek - albo takie kokosowe Raffaello).
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 15:44   #548
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Przepraszam ale muszę dodać że nadal go czuję a minęło już 8 godzin teraz jest delikatny i blisko skóry, ale nadal tam jest

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Ja mam dopiero pierwszą butelkę i się zachwycam, jak dłużej poużywam to zobaczymy co będzie Mam nadzieję, że mi się nie znudzi

Na taką pogodę jak dziś (czyli chłodno i deszczowo) to świetny "poprawiacz" nastroju

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Trwałość pewnie zależy też od skóry - ale z mojego doświadczenia najdłużej pachnie So Elixir wersja EDP Potem Comme Une Evidence też EDP. Miałam też Yrię - długo pachniała

Z tych owocowych to zapachy typu malina, jeżyna, brzoskwinia są raczej nietrwałe - za to Kokos jest fantastyczny - pachnie na mnie cały dzień, a ubrania i szaliki aż do prania Jeśli lubisz słodkie zapachy - to kupuj kokosa (pisałam już że dla mnie to połączenie Malibu i ciasteczek - albo takie kokosowe Raffaello).
Zgadzam się, Kokos pachnie zupełnie jak Malibu! Zapach jest słodki i się nie zmienia, ale za to jest bardzo trwały. Ja nawet gdy nie mam ochoty się nimi popsikać to psikam na pościel Bardzo przyjemnie mi się wtedy śpi
Stary 2013-05-11, 16:05   #549
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Ja też popełniłam mini zamówionko :P

Kod: KROK1

Żel pod prysznic So Elixir
Maseczka przywracająca blask jednorazowa
Krem CS gratis
Woda Zielona Herbata gratis

razem 40,80

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 16:14   #550
forssiczka
Rozeznanie

dużo rzeczy ikeowych jest made in china

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
miałam tylko chusteczkę zapachową i na niej zapach w ogóle mnie nie urzekł...
mnie tez nie. po opisach tutaj na forum tak się napaliłam na VN, że zamówiłam z urodzinowej i praktycznie od razu sprzedałam na all, bo mi nie podchodziło to to, mdłe takie

podobnie neroli dziś testowane w stacjonarce -dość trwałe (na nadgarstku), ale jakieś takie...dziwne - co najmniej (niby swieże, ale jednoczesnie ma w sobie pewną wytrawnosć jak VN, nie podoba mi się )

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
u mnie większa ilość ruchów powodowała warzenie się i smugi...
dokładnie,warzy się

wiecie co, muszę zbadać jeszcze moją hipotezę, ale wydaje mi się ,ze algorytm na te super atrakcyjne newslettery (te bardziej spersonalizowane) to jest nr karty+ kilka dodatkowych cyfr

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 16:27   #551
Namalei
Raczkowanie

Dziewczyny apropo tego made in china itp, to ostatnio dowiedziałam się, że markowa bluzka może być wyprodukowana w chinach plus oddzielnie do niej guziki, też made in china, potem to wiozą do Francji, czy innego europejskiejgo państwa, tam doszywają chińskie guziki do chińskiej bluzki i producent może już napisać na metce made in France, czy gdzie to zszywali. Nawet nie wiecie jak w konia mogą nas robić.
Więc przykładowo krem i opakowanie do niego mogą zrobić w chinach, a potem to składają w innym kraju i już mamy krem niby dobrej jakościowo produkcji

Edytowane przez Namalei
Czas edycji: 2013-05-11 o 17:16
Namalei jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 16:43   #552
Agnexx
Zadomowienie

A mnie przeraża to, że dzisiaj człowiek się nie liczy, tylko pieniądze Przykład - fabryka w Bangladeszu...
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 16:47   #553
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Potwierdzam. Podobnie długo pachnie cedr, trochę krócej SEP i VN, ale wg mnie i tak zadowalająco. Wczoraj popsikałam się konwalia i czułam ją kilka godzin ale każde perfumy są inne i gust też więc lepiej powąchać wcześniej swojego wybrańca
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 16:57   #554
201703061208
Konto usunięte

Będzie mały off top ale nie całkiem off Porównując jeszcze YR do L'Occitane-dostałam od tych drugich znów kupon dla Klubowiczów, ale atrakcyjny jest że szkoda słów (zawsze takie są): przy zakupach ponad 260 zł zestaw 4 miniaturek wód toaletowych nowości (pojemność jak w YR). Za tą cenę w YR bym miała w prezencie ze dwa albo i trzy pełnowymiarowe zapachy!
Co dalej-to są nowe wody z kolekcji z Grasse. Przetestowałam wszystkie i po pierwsze-trwałość, znikoma, nie więcej niż 3 godziny. Po drugie-kompozycje, żadna nie jest ciekawa, Jaśmin Bergamotka całkiem ale daleko mu do Neroli, TJ, czy nawet Konwalii YR. Dałam koleżankom na uczelni chusteczkę zapachową Neroli i blotterek z Jaśminem L'Occitane, wszystkie zgodnie uznały że Neroli jest ładniejsze i bardziej wyrafinowane. Po trzecie cena-za wodę toaletową 230 zł, biorąc pod uwagę fakt że w L'Occitane prawie nigdy nie ma zniżek, a jeżeli jest to szalone 15%i żadne promocje nigdy się nie łączą. Moim zdaniem jeżeli chcą zdobyć więcej klientów muszą zmienić politykę, zaczynając od większych rabatów przy takiej jakości i takich cenach (za te pieniądze co u nich, robię zakupy np. w Sephorze, ale tam sprzedają kosmetyki tzw. luksusowe bądź selektywne, L'Occitane jest z autopsji na tej samej półce co YR a używałam/testowałam/znam prawie wszystkie ich kosmetyki).
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 17:08   #555
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Przyszłam też

kokos jest fantastico !!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

w taką pogodę to i poczta powinna funkcjonować, dopiero by nam panowie paczkonoszowie poprawiali humorki
Cytat:
Napisane przez Namalei Pokaż wiadomość
Dziewczyny apropo tego made in china itp, to ostatnio dowiedziałam się, że markowa bluzka może być wyprodukowana w chinach plus oddzielnie do niej guziki, też made in china, potem to wiozą do Francji, czy innego europejskiejgo państwa, tam doszywają chińskie guziki do chińskiej bluzki i producent może już napisać na metce made in France, czy gdzie to zszywali. Nawet nie wiecie jak w koni mogą nas robić.
Więc przykładowo krem i opakowanie do niego mogą zrobić w chinach, a potem to składają w innym kraju i już mamy krem niby dobrej jakościowo produkcji
dlatego lepiej chyba nie czytać ulotek i naszywek

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
Będzie mały off top ale nie całkiem off Porównując jeszcze YR do L'Occitane-dostałam od tych drugich znów kupon dla Klubowiczów, ale atrakcyjny jest że szkoda słów (zawsze takie są): przy zakupach ponad 260 zł zestaw 4 miniaturek wód toaletowych nowości (pojemność jak w YR). Za tą cenę w YR bym miała w prezencie ze dwa albo i trzy pełnowymiarowe zapachy!
Co dalej-to są nowe wody z kolekcji z Grasse. Przetestowałam wszystkie i po pierwsze-trwałość, znikoma, nie więcej niż 3 godziny. Po drugie-kompozycje, żadna nie jest ciekawa, Jaśmin Bergamotka całkiem ale daleko mu do Neroli, TJ, czy nawet Konwalii YR. Dałam koleżankom na uczelni chusteczkę zapachową Neroli i blotterek z Jaśminem L'Occitane, wszystkie zgodnie uznały że Neroli jest ładniejsze i bardziej wyrafinowane. Po trzecie cena-za wodę toaletową 230 zł, biorąc pod uwagę fakt że w L'Occitane prawie nigdy nie ma zniżek, a jeżeli jest to szalone 15%i żadne promocje nigdy się nie łączą. Moim zdaniem jeżeli chcą zdobyć więcej klientów muszą zmienić politykę, zaczynając od większych rabatów przy takiej jakości i takich cenach (za te pieniądze co u nich, robię zakupy np. w Sephorze, ale tam sprzedają kosmetyki tzw. luksusowe bądź selektywne, L'Occitane jest z autopsji na tej samej półce co YR a używałam/testowałam/znam prawie wszystkie ich kosmetyki).
bo czasami tanie nie znaczy gorsze, a drogie nie znaczy - lepsze...
piszę czasami, bo w większości te ciut droższe produkty są lepsze, ale mając do czynienia z tymi super drogimi kosmetykami, niektóre wcale się nie różniły od tych ze średniej półki

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 17:51   #556
aante_e
Miss Pudernica

Dla mnie gratis przy zakupach kosmetyków za 260 zł to żart. Mało jest osób, które jednorazowo wydają tyle na zakupy w jednym sklepie. Co innego gdy byłaby to drogeria typu Rossmann, to wtedy można siebie i rodzinę zaopatrzeć w kosmetyki, a resztę dobić chemią do domu. Lubię YR, ale gdy kupowałam w stacjonarce to tez nie szalałam tak jak teraz, bo wolałam żel do mycia kupić w drogerii i mieć na 2 razy dłużej. Wyjątek to ich zapachy, bo mam do nich od zawsze słabość od lat.

Wg mnie trwała jest Zielona Herbata i to bardzo. Czuć ją na ubraniach po kilku dniach, ostatnio nawet TŻ koszulka nią pachniała.
Stary 2013-05-11, 18:04   #557
delfix10
Zakorzenienie

dziewczyny możecie powiedzieć mi coś o wodzie toaletowej Konwalia
jest trwała?i najważniejsze czy rzeczywiście ładnie pachnie konwaliami?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg woda_toaletowa_konwalia_20_ml_85967.jpg (9,9 KB, 1 załadowań)
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 18:39   #558
królewna z drewna
Zakorzenienie

Na fragrantice wyczytałam, że Neroli jest podobne do Code Armaniego dziewczyny, które mają Neroli - to prawda?
Stary 2013-05-11, 19:14   #559
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Na fragrantice wyczytałam, że Neroli jest podobne do Code Armaniego dziewczyny, które mają Neroli - to prawda?
Królewna, code dla mnie jest cięższy, jakieś nuty przebijają, ale jakoś szalenie podobne to nie jest.

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 19:16   #560
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Królewna, code dla mnie jest cięższy, jakieś nuty przebijają, ale jakoś szalenie podobne to nie jest.
danke walcze sama ze sobą, czy zamawiać w ciemno. Nie mam chwili w ogóle, żeby podskoczyć do stacjonarki i poniuchać
Stary 2013-05-11, 19:24   #561
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
danke walcze sama ze sobą, czy zamawiać w ciemno. Nie mam chwili w ogóle, żeby podskoczyć do stacjonarki i poniuchać
Królewna, zapach jest piękny, moze jednak uda sie wyskoczyć i poniuchać?
Mnie wali najmocniej gorzką pomarańczą - taki zapach inny
code bardziej wieczorowy mi sie przy nim wydaje

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2013-05-11 o 19:25
Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:25   #562
glossary
Raczkowanie

hej podczytuje Was ale nie mam czasu pisać
dodam szybciutko moje hity i kity (po 3 najważniejsze) :

hity
zapachy
1. Woda perfumowana Rose Absolue
2. Woda toaletowa Ode a l'Amour
3. Woda perfumowana Moment de Bonheur

pielęgnacja i higiena
1. Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry z wyciągiem z migdała
2. Żel pod prysznic Kwiat Lotosu
3. Krem rewitalizujący CS

kolorówka
nie zamawiałam jeszcze z tej kategorii

kity (ogólnie)
1. Woda kolońska Bambus (nie mój zapach)
2. Żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu (nie mój zapach)
3. Cała seria PN owies (nie mój zapach brr)
4. Peeling morelowy (produkt peelingopodobny)
5. Peeling roślinny do ciała z pudrem z pestek moreli (produkt peelingopodobny)
6. Maseczka CS (75 zł za co?)

w tej chwili tylko to pamiętam
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:26   #563
CecyliaMiz
Raczkowanie

Hej,
byłam dzisiaj na makijażu (tym w ramach ulotki Make-up Days). Poszłam trochę z ciekawości, trochę dla rozrywki - bo od kiedy Was czytam raczej nieczęsto bywam w stacjonarkach . Było baaardzo miło, panie sympatyczne i spędziłam czas naprawdę przyjemnie. Miałam okazję przetestować "bezkarnie" trochę kolorówki, głównie cieni o które mi chodziło. Minusem tych sklepów jest to, że mają tam takie dziwne sztuczne światło i kolory w dziennym świetle mocno się zmieniają. Też macie takie odczucia?

Co do trwałości perfum, to u mnie króluje Irys - na mojej skórze nic go nie przebija. Trzyma się wiele godzin, nawet po prysznicu. Ktoś kiedyś wspominał, że mleczko irysowe pachnie metalicznie. Trochę się z tym zgodzę - pachnie tak może trochę ale tylko na samym początku. Po aplikacji na skórę (moją) natychmiast ładnie się rozwija i jest bardzo trwałe. Jeżeli ktoś lubi Irysa to naprawdę polecam przetestować go z balsamem. Szkoda, że wycofują ten zapach . Z resztą jak wiele innych bardzo udanych.

Zrobiłam zamówienie urodzinowe z VN, cieniem i pastylkami lawendowymi, które szczerze kocham - ta oferta jest dla mnie super. Perfidnie czekałam, aż skończą się berety, bo jeden już mam Pochwalę się gratisami, jak dostanę pakę.
CecyliaMiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 19:26   #564
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Królewna, zapach jest piękny, moze jednak uda sie wyskoczyć i poniuchać?
Może na tygodniu uda mi się wyskoczyć, aż mnie teraz skręca z ciekawości
Stary 2013-05-11, 20:01   #565
kaasia_a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CecyliaMiz Pokaż wiadomość
Hej,
byłam dzisiaj na makijażu (tym w ramach ulotki Make-up Days). Poszłam trochę z ciekawości, trochę dla rozrywki - bo od kiedy Was czytam raczej nieczęsto bywam w stacjonarkach . Było baaardzo miło, panie sympatyczne i spędziłam czas naprawdę przyjemnie. Miałam okazję przetestować "bezkarnie" trochę kolorówki, głównie cieni o które mi chodziło. Minusem tych sklepów jest to, że mają tam takie dziwne sztuczne światło i kolory w dziennym świetle mocno się zmieniają. Też macie takie odczucia?

Co do trwałości perfum, to u mnie króluje Irys - na mojej skórze nic go nie przebija. Trzyma się wiele godzin, nawet po prysznicu. Ktoś kiedyś wspominał, że mleczko irysowe pachnie metalicznie. Trochę się z tym zgodzę - pachnie tak może trochę ale tylko na samym początku. Po aplikacji na skórę (moją) natychmiast ładnie się rozwija i jest bardzo trwałe. Jeżeli ktoś lubi Irysa to naprawdę polecam przetestować go z balsamem. Szkoda, że wycofują ten zapach . Z resztą jak wiele innych bardzo udanych.

Zrobiłam zamówienie urodzinowe z VN, cieniem i pastylkami lawendowymi, które szczerze kocham - ta oferta jest dla mnie super. Perfidnie czekałam, aż skończą się berety, bo jeden już mam Pochwalę się gratisami, jak dostanę pakę.
Na mojej skórze Irys też długo się utrzymuje Niestety są to moje nuty zapachowe, zapach Irysa średnio mi się podoba Za to moja koleżanka go ubóstwia
Stary 2013-05-11, 20:09   #566
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Nowy mailing interiowy C5WB24 http://mailing.interia.pl/verify/ok/...0ca9516310710/ dwa kosmetyki -40%

Rabat -40% jest naliczany na dwa najtańsze produkty w koszyku.
Kod promocyjny jest aktywny, gdy wartość koszyka przekroczy 79zł.
Rabat nie obejmuje zestawów.

Wchodzi np. z Neroli
Tylko, że rabat naliczany jest od ceny bez promocji

Zakochałam się w Neroli Piękny, intrygujący z pazurem Dziękuję MamaAmelka za przesłanie próbeczki

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 20:36   #567
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Tylko, że rabat naliczany jest od ceny bez promocji

Zakochałam się w Neroli Piękny, intrygujący z pazurem Dziękuję MamaAmelka za przesłanie próbeczki
Cieszę się, że mogłam pomóc. Z kodem -50 zł Neroli wychodzi teraz bardzo korzystnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 20:41   #568
Tereskaa
Zakorzenienie

A może któraś z Was ma zbędną Neroli i chciałaby się wymienić? Mam m.in. So Elixir Purple 50 ml. zafoliowaną Albo So Elixir jakieś 45 ml

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Cieszę się, że mogłam pomóc. Z kodem -50 zł Neroli wychodzi teraz bardzo korzystnie
Właśnie na taką kombinację się czaję No chyba żeby któraś Wizażanka miała ochotę na wymiankę

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 20:53   #569
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
według mnie pachnie bardzo ładnie ale pewnie jest nietrwała
Stary 2013-05-11, 21:19   #570
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
Woda nie jest trwała, u mnie czuję zapach jakieś dwie godziny. Kupiłam sobie małą wersję do torebki, i sprawdza się kiedy chcę na chwilę świeżo i ładnie zapachnieć w pomieszczeniu z ludźmi bez efektu gazu bojowego Typowy zapach konwalii łagodnie przechodzi w cytrusy (bergamotka), co bardzo mi się podoba. Ktoś tu chyba zauważył, że woda jest dla wielbicielek 'herbatek' E. Arden i miał rację.
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości