![]() |
#541 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Cytat:
![]() Właśnie, macie się na fejsie? ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wieczorem lecę do kina na Igrzyska śmierci. ![]() ![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Wtajemniczenie
|
W sensie, że ta druga część? Czy ogólnie?
#544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Konto usunięte
|
![]() U mnie ostatnio mimo że się pilnuje waga wzrosła, mam nadzieję że przez zbliżający się @ bo jak nie to się wkurzę ![]() My z Myboy znamy się już od zamierzchłych czasów, nie jeden wątek zaliczyłyśmy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
jak nie widać po ciele to znaczy, że nic się nie stało. ja też ważę więcej chociaż na tyle się nie czuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44014280]
![]() U mnie ostatnio mimo że się pilnuje waga wzrosła, mam nadzieję że przez zbliżający się @ bo jak nie to się wkurzę ![]() My z Myboy znamy się już od zamierzchłych czasów, nie jeden wątek zaliczyłyśmy razem ![]() Hehe dokladnie ![]() ![]() Zrobie ze 100 squatsow na dokladke na wieczor ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Konto usunięte
|
a jaki masz balsam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44016330]a jaki masz balsam?[/QUOTE]
Eveline 4d xtreme fitness ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
i działa coś?
ale mam zakwasy, nawet na ramionach |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Przyjemne uczucie pk nim jak dla mnie ale czy dziala... nie moge powiedziec gdyz regularnie nie stosuje
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- I tez mam zakwasy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
mam eveline taki zielony i też fajne uczucie po nim
![]() a peelingi to mam albo z eveline albo maXSlim Lirene, ale czy działają? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Z lirene kiedys mialam. Chyba taki zielony
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
wieczor
![]() ![]() ogolnie poswietowalam troche ale od jutra (jak zwykle) bedzie lepiej. e ja tez chce popodgladac kogos na fb ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
ja mam dzisiaj wyjątkowo kiepski dzień (dieta nawet, zjadłam wręcz za mało...ale ujdzie) na rowerek nie wsiadam, idę spać.
![]() Najchętniej bym się zakopała pod kołdrą i miała święty spokój. kolorowych chudziny!
![]() |
#557 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja mam dobry humor, mimo iż... zamelduję Wam pizze ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Karne przysiady. 50
![]() ![]() Edytowane przez myboyismine Czas edycji: 2013-12-04 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
za co karne? zrobiłaś 150 przysiadów dzisiaj? szalona!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44014280] My z Myboy znamy się już od zamierzchłych czasów, nie jeden wątek zaliczyłyśmy razem ![]() a no chyba że tak, bo serio już robiłam się zazdrosna ![]() Cytat:
![]() też bym chciała ![]() ![]() ![]() ja od jutra też zaczynam walczyć. pogadałam dzisiaj z mamą, wyżaliłam się jej i chyba trochę mi lepiej. w sumie do sylwestra jednak jest jeszcze trochę czasu, jakbym spięła mocno dupę, to mogłabym coś tam zdziałać. lepsze to niż ciągłe żarcie i dalsze tycie...
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze stosowałam takie niebieskie nivea - nie pamiętam czy to był żel czy serum ale miałam po tym tak gładką skóre, że cały czas się dotykałam
![]() moim postanowieniem noworocznym będzie stosowanie regularnie balsamów i peelingów wyszczuplających oraz oczywiście dieta ![]() jakoś póki co jestem pozytywnie nastawiona. szkoda, że już nie jest 1 styczeń. wtedy w dzienniku zacznę kartkę od nowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pewnie dzis jest nowy dzien i czysta karta ![]() Cytat:
![]() pewnie do sylwestra jeszcze mozna poszalec z cwiczeniami i dietowaniem Cytat:
![]() a ja zaraz sobie zumbe zafunduje bo w dalszym ciagu mel b czy chodakowska odpadaja. obiad bedzie niezbyt dietetyczny bo bedzie zurek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
helooooł
![]() można dołączyć? ![]()
![]() |
#564 | ||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Wczorajszy film strasznie mi się podobał, podobnie jak pierwsza część trzymał w napięciu od początku do końca. Lubię taką tematykę wiec moze stąd u mnie taka fascynacja. ![]() ![]() Nie skusiłam się na szczęście na popcorn ani żaden napój, ale za to zjadłam paluszki ![]() Ale miałam nauczkę, bo brzuch mnie po nich bolał ![]() Cytat:
Za wczoraj też 1 stawiam, bo zjadłam sporo paluszków cebulowych ![]() Cytat:
![]() hej ![]() Opowiesz coś o sobie?
![]() |
#565 |
Konto usunięte
|
Witam nową
![]() Napisz coś o sobie ![]() Tusia ja miałam plan jechać na film jutro z Tż na mikołajki ale oczywiście nie wypali ![]() U mnie ostatnio jedzeniowa karuzela, czasem nie mam czasu zjeść a czasem wpierdzielam z nudów (typowe dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
mam dwadzieścia lat, studentka, uwielbiam ciastka i czekoladę, lubię modę i urodę, czytać książki, poznawać nowych ludzi
![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o dietę - podchodziłam kilka razy, ale mam problem z podjadaniem/jedzeniem z nudów i najczęściej są to jakieś ciastka itp ![]() ![]() celu jako takiego nie mam - na wagę średnio zwracam uwagę, ale jeśli będę ważyć 52 kg (obecnie 58, mam około 162cm) będzie okej ![]() ![]()
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
ale że co? że jak? że ja?!
![]() ![]() witaj charlie! ![]() lecę się wykąpać, nawinę włosy na wałki i jeszcze do Was zajrzę, a nóż będzie ktoś, żeby pospamować ![]()
#568 |
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44030510]Witam nową
![]() Napisz coś o sobie ![]() Tusia ja miałam plan jechać na film jutro z Tż na mikołajki ale oczywiście nie wypali ![]() U mnie ostatnio jedzeniowa karuzela, czasem nie mam czasu zjeść a czasem wpierdzielam z nudów (typowe dla mnie ![]() A czemu nie wypali? Właśnie mam zamiar sobie wypożyczyć wszystkie części i przeczytać. Nie wiem dlaczego nie sięgnęłam po nie do tej pory ![]() U mnie też niestety karuzela. Dzisiaj np. zjadłam na obiad spaghetti. I jestem teraz wręcz przejedzona.. ![]() No nic, koniecznie dzisiaj ćwiczenia ![]() Ale spokojnie dzisiaj na wątku ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- O Bee ja będę na wątku. Lecę tylko obejrzeć ostatni odcinek Originals i mogę spamować ![]() Kręcisz włosy, to znak, że znów gdzieś wybywasz na noc? ![]()
#569 |
Konto usunięte
|
też oglądam Originals! Klaus
![]() jak Chcecie to możemy na priv pogadać o zaproszeniach na Fb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44032455]też oglądam Originals! Klaus ![]() jak Chcecie to możemy na priv pogadać o zaproszeniach na Fb ![]() no tu to raczej nie. czekam ![]() a i witam nowa fit |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.