Listopad- Grudzień 2014- część III :) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-10, 08:11   #541
edzka1104
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

dziewczyny.
Nadrabiam na szybko.
Gratuluję udanych wizyt i dziewczynek

Widziałam, że robicie zakupy w smyku. Do mnie dzisiaj kurier paczkę przywiezie, też kupiłam kilka ciuszków. Wczoraj wygrałam aukcję na allegro, 33 ciuszki w tym dwa kombinezony za łączną kwotę 100zł.

Jest u mnie siostrzenica i codziennie chodzimy nad morze. Dzisiaj też idziemy.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 08:15   #542
manieczka1
Zakorzenienie

Edzka no to super pochwal się potem zakupami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 08:45   #543
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Kupiłam ten kombinezonik 2 dni temu. Jest super i u nas w smaku sa rożne rozmiary i w silesi i w m1, w Gliwicach w Europie tez sa i naprawdę świetny .

Wracam do nadrabiania
a jaki rozmiar wzielas?
Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

co do kwater, o które Was pytałam - nad morzem tlumy turystow podobno, półwysep helski oblegany i nie sposób znaleźć kwatere w dobrej cenie, gdzie dzwoniłam to ok 50-60zl za osobe, i kręcili nosami, ze na 4 noce to mało.
wiec wkurzylam się, jeden telefon do naszej babeczki w Zakopanem i mamy 4 noce po 30zl i to jakies 3 minuty od dworca pks i 10 minut od krupowek. martwię się tylko,ze nie będę mogla nigdzie chodzic za bardzo
mnie malz namawia na weekend w Zakopanem ale to gdzies w sieprniu

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość

słodkie) a to jak nie mam żadnego to najlepiej 62 rozmiar czy 56?

na 62 wtedy powinien starczyc na 3 mce

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 08:51   #544
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
nie wiem czy jest sens trzymac wanienke, chyba, ze jakas wyjątkowa jest bo w ikei wanienka chyba 20 zł kosztuje a plastik jednak zużywa sie po jakims czasie więc myślę, że lepiej kupic potem nową..
widze jak wygląda wanienka po moim bratanku
ponoć ikei tej zwykłej nie opłaca się brac, bo jest mała i dzieci szybko z niej wyrastają. Tak mi radziły koleżanki, podobno 3 miesiące i dziecko się nie mieści niemniej rzeczywiście jest tania.

Ja lecę dziś pozałatwiać sprawy na mieście, a później z TŻ na zakupy dla tamtej małej + może znajdziemy coś dla maluszka, bo u nas wyprzedaże w jednej galerii
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 08:53   #545
manieczka1
Zakorzenienie

Ja też planuję wanienkę od razu większą kupić

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-07-10, 09:05   #546
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Ja tez wanienke mam ta wieksza- moja dlugo sie w niej kapala chyba do roczku

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 09:25   #547
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Edzka no to super pochwal się potem zakupami

Pochwale sie jak juz przyjda te rzeczy.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
Stary 2014-07-10, 09:41   #548
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

co do kwater, o które Was pytałam - nad morzem tlumy turystow podobno, półwysep helski oblegany i nie sposób znaleźć kwatere w dobrej cenie, gdzie dzwoniłam to ok 50-60zl za osobe, i kręcili nosami, ze na 4 noce to mało.
wiec wkurzylam się, jeden telefon do naszej babeczki w Zakopanem i mamy 4 noce po 30zl i to jakies 3 minuty od dworca pks i 10 minut od krupowek. martwię się tylko,ze nie będę mogla nigdzie chodzic za bardzo
super cena za te noclegi

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
Mały się właśnie uaktywnił no tak, matka chce iść spać, to on mówi, że niee ma
u nas mała się uaktywniła jak wstałam o 1 na siku, położyłam się a ona zaczęła brykać

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość

mój męż chyba też się zdecyduje na poród ze mną bo na poczatku nie chcial ale ostatnio jak byliśmy w szpitalu i patrzyłam za szkołą rodzenia to powiedział, że pójdzie ze mną nawet skoro mamy razem rodzić
brawo dla niego przy tworzeniu dziecka brał udział, to przy jego wyjściu na świat też niech bierze

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Ja też planuję wanienkę od razu większą kupić

też myślę nad większą, nie wiem gdzie będę ją trzymać, ale prędzej czy później i tak bym musiała więc szkoda tracić kasy i czasu na kupowanie kilku wanienek

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Pochwale sie jak juz przyjda te rzeczy.

to pochwal się chociaż tą aukcją, na której wylicytowałaś
cena fajna
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 09:44   #549
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Jest u mnie siostrzenica i codziennie chodzimy nad morze. Dzisiaj też idziemy.
A gdzie mieszkasz? Też nad morzem?

Widzę, że piszecie o wanienkach... ja dla chłopaków miałam tą normalną wanienkę, starszego synka kąpałam w niej jakieś pierwsze 2 miesiące, a młodszego może ze 3-4 tygodnie, a później kupiłam takie coś:

http://sklepmati.pl/foteliki-do-wani...laka-midi.html

i wsadzałam to do dużej wanny i sobie młody leżał jak tralala :P ale to zależy od dziecka, czy się nie boi, moi uwielbiali się kąpać, więc dla nich to było super sobie leżeć i chlapać do woli w dużej wannie... szwagierka za nic w świecie młodego nie wsadziła do wanny, dziś ma 4 lata i się po prostu boi jak był malutki to nawet się zbliżyć nie mogła do wanny bo był taki ryk, że szok..

U mnie komedii ciąg dalszy... nawet mi się chyba pisać nie chce, bo aż mnie trzęsie... jeszcze tylko 2 dni ... muszę jakoś wytrzymać
idę dzisiaj na plażę jest chłodniej, bo jakieś 26 stopni i wiaterek, więc mam nadzieję, że użyję trochę morza i piasku ...

U nas szkoła rodzenia jest od 26 tygodnia ciąży i zajęcia są we wtorki i czwartki od 16.00-18.00... jakoś tak dużo mi się wydaje... Chyba pochodzę, choć nie wiem po co, chyba tylko po to, żeby oblukać porodówkę jaką tu mają, bo ciągle mi chodzi Koszalin jednak po głowie do porodu...
Stary 2014-07-10, 09:48   #550
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a jaki rozmiar wzielas?

Ja mam 62 cm ona takie większe sa w porównaniu do innych ciuszków 62
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:01   #551
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość

cena fajna

Teraz jestem na mobilnym i nie mam jak wkleic linka, ale jak bede przy kompie to sie pochwale.

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
A gdzie mieszkasz? Też nad morzem?

Widzę, że piszecie o wanienkach... ja dla chłopaków miałam tą normalną wanienkę, starszego synka kąpałam w niej jakieś pierwsze 2 miesiące, a młodszego może ze 3-4 tygodnie, a później kupiłam takie coś:

http://sklepmati.pl/foteliki-do-wani...laka-midi.html

i wsadzałam to do dużej wanny i sobie młody leżał jak tralala :P ale to zależy od dziecka, czy się nie boi, moi uwielbiali się kąpać, więc dla nich to było super sobie leżeć i chlapać do woli w dużej wannie... szwagierka za nic w świecie młodego nie wsadziła do wanny, dziś ma 4 lata i się po prostu boi jak był malutki to nawet się zbliżyć nie mogła do wanny bo był taki ryk, że szok...
Mieszkam w Gdansku, do plazy mam 20 min. spacerkiem. Mloda jest juz opalona jak mulatka. A ja musze w tym roku sie zaslaniac.

Ja sie wlasnie zastanawiam nad ta wanienka. Tez mamy wanne w mieszkaniu i chyba kupie taka mniejsza jak w ikei a potem bede kapala w wannie.

Co do szkoly rodzenia to u mnie jest problem z miejscami w sr w szpitalu gdzie chce rodzic i na pewno bede w pozniejszych tygodniach.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
Stary 2014-07-10, 10:04   #552
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
a jaki rozmiar wzielas?

niech namawia jak tylko dobrze się będziesz czula w sierpniu zawsze lepsza pogoda, bo w gorach nie ma już gwałtownych wyladowan atmosferycznych i jest pogodniej niż w lipcu, ale nie narzekam, bo TZ teraz ma urlop, wiec niech będzie

Cytat:
ponoć ikei tej zwykłej nie opłaca się brac, bo jest mała i dzieci szybko z niej wyrastają. Tak mi radziły koleżanki, podobno 3 miesiące i dziecko się nie mieści niemniej rzeczywiście jest tania.

Ja lecę dziś pozałatwiać sprawy na mieście, a później z TŻ na zakupy dla tamtej małej + może znajdziemy coś dla maluszka, bo u nas wyprzedaże w jednej galerii
tez slyszalam, ze z Ikei wanienka starcza na bardzo krotko... miałam ja na oku, ale skoro nie warto, to odpuszczę.
udanych lowow w galerii

Cytat:
super cena za te noclegi

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

u nas mała się uaktywniła jak wstałam o 1 na siku, położyłam się a ona zaczęła brykać

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

brawo dla niego przy tworzeniu dziecka brał udział, to przy jego wyjściu na świat też niech bierze

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

też myślę nad większą, nie wiem gdzie będę ją trzymać, ale prędzej czy później i tak bym musiała więc szkoda tracić kasy i czasu na kupowanie kilku wanienek

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

cena fajna

noclegi naprawdę tanie i zawsze czysto i sympatycznie sprawdzone sa. może dlatego, gdy dzwoniliśmy nad morze i slyszalam cene 60zl, to mnie odrzucalo

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:09   #553
Zanet84
Zakorzenienie

chyba sobie zrobię kakao naszedł mnie smak....

u mnie kiepska pogoda dziś, całe niebo zachmurzone i nie zanosi się by było inaczej...i całkiem zimno...

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:

noclegi naprawdę tanie i zawsze czysto i sympatycznie sprawdzone sa. może dlatego, gdy dzwoniliśmy nad morze i slyszalam cene 60zl, to mnie odrzucalo
wcale się nie dziwię...60 zł to dla mnie tez dużo, a jak macie sprawdzone w Zakopcu i o połowę taniej... też bym gdzieś pojechała
Stary 2014-07-10, 10:12   #554
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
nie wnikałam czy jest mała czy duża, chodziło mi o to, ze koszt nie jest az tak duzy żeby trzymać dla nastepnego dziecka a niszczy sie kazda
ja i tak raczej kupie wiaderko
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:16   #555
LolaMontez
Wtajemniczenie

Opisze Wm historie moje koleżanki... Wczoraj z nią rozmawialm rodziła 3 tyg. Temu w Tychach w szpitalu wojewódzkim...
Dostała boli o 23 pojechała do szpitala, o 3 zaczęły sie bóle parte, dziecko było owinięte pępowina i już miała zielone wody bo była kilka dni po terminie, kwalifikowała sie do cesarki, i w pewnym momencie zabrakło prądu...
Musiała urodzić normalnie a co najlepsze to ktg i łóżko ( nie wiem jakie to sa łóżka) nie działało w związku z brakiem prądu tylko jakieś dwie małe lampy. Wszyscy zamiast zając sie nią to latały i szukali ktg na baterie i numerów telefonów ludzi od naprawy. Całe szczescie dziecko urodziło sie zdrowe i nic sie nie stało ale co przeżyło koszmar to jej.

Ja sie tylko dziwie dlaczego takie urządzenia nie sa podpięte pod agregat??? Co by było gdyby zdążyli ja rozciąć do cesarki? Słyszałam o tym szpitalu złe opinie ale teraz to przegięcie :-/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-10, 10:32   #556
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Opisze Wm historie moje koleżanki... Wczoraj z nią rozmawialm rodziła 3 tyg. Temu w Tychach w szpitalu wojewódzkim...
Dostała boli o 23 pojechała do szpitala, o 3 zaczęły sie bóle parte, dziecko było owinięte pępowina i już miała zielone wody bo była kilka dni po terminie, kwalifikowała sie do cesarki, i w pewnym momencie zabrakło prądu...
Musiała urodzić normalnie a co najlepsze to ktg i łóżko ( nie wiem jakie to sa łóżka) nie działało w związku z brakiem prądu tylko jakieś dwie małe lampy. Wszyscy zamiast zając sie nią to latały i szukali ktg na baterie i numerów telefonów ludzi od naprawy. Całe szczescie dziecko urodziło sie zdrowe i nic sie nie stało ale co przeżyło koszmar to jej.

Ja sie tylko dziwie dlaczego takie urządzenia nie sa podpięte pod agregat??? Co by było gdyby zdążyli ja rozciąć do cesarki? Słyszałam o tym szpitalu złe opinie ale teraz to przegięcie :-/

masakra.... najważniejsze, że wszystko z maluszkiem i mamą w porządku.
ale aż mnie ciary przeszły jak przeczytałam....
ja rozumiem, że nie idzie zawsze wszystkiego przewidzieć, ale szpitale to powinny być przygotowane na różne sytuacje, a brak prądu to przecież w każdej chwili może wystąpić, więc tym bardziej powinni być przygotowani na taką sytuację....
wychodzi na to, że jak się wybiera wcześniej szpital (jeszcze w ciąży) to trzeba nawet pytać czy są przygotowani na brak prądu... nie no to przechodzi ludzkie pojęcie...
Stary 2014-07-10, 10:38   #557
Kasia427
Wtajemniczenie

Lola straszne! Kurcze to są jakieś jaja! Dobrze ze wszystko sie dobrze zakonczylo...

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Ale szczerze powiem ze pierwszy raz slysze zeby szpital nie mial agregatu..

Stary 2014-07-10, 10:45   #558
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:

Rety! Przerażające, naprawdę. To powinna od razu zgłosić do mediów, niech ktoś się tym zainteresuje - takie dziadostwo w XXI wieku? Nie do pomyślenia...
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:52   #559
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
chyba sobie zrobię kakao naszedł mnie smak....

u mnie kiepska pogoda dziś, całe niebo zachmurzone i nie zanosi się by było inaczej...i całkiem zimno...

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

wcale się nie dziwię...60 zł to dla mnie tez dużo, a jak macie sprawdzone w Zakopcu i o połowę taniej... też bym gdzieś pojechała
wlasnie wypilam kakao tylko ze ja nie takie prawdziwe, a rozpuszczalne i na zimno, bo nie lubie cieplego mleka i na sniadanie platki na mleku - kukurydziane z miodem i orzechami i kawałkami brzoskwin, takie dziś miałam smaki

Zanet widze, ze u Ciebie podobnie a co tam, trzeba sobie dogadzać!

Lola strasznie historia, na szczeszcie z happy endem! a gdzie były agregaty?

zaraz zabieram się za ogarniecie domu, TZ spi, deszcz leje i trochę powietrza w końcu ! a potem wrzuce fotki tego kombinezonu

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 10:57   #560
Zanet84
Zakorzenienie

Szczerze współczuję jej stresu....
Nikomu bym nie życzyła czegoś takiego...

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
wlasnie wypilam kakao tylko ze ja nie takie prawdziwe, a rozpuszczalne i na zimno, bo nie lubie cieplego mleka i na sniadanie platki na mleku - kukurydziane z miodem i orzechami i kawałkami brzoskwin, takie dziś miałam smaki

Zanet widze, ze u Ciebie podobnie a co tam, trzeba sobie dogadzać!
ok przekonałaś mnie idę zrobić to kakao :P

a na kombinezonik też czekam
Stary 2014-07-10, 11:04   #561
manieczka1
Zakorzenienie

Ja też się dziwię, że szpital nie był wyposażony w agregat...
Co do wanienki to ja dlatego chcę większą, bo my mamy prysznic póki co

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-07-10, 11:04   #562
LolaMontez
Wtajemniczenie

Martha tez pytałam agregaty oswietlaly korytarz i No te dwie małe lampie przy których rodziła... Koszmar

Tez idę zrobić kakao namowilyscie mnie
Stary 2014-07-10, 11:08   #563
Zanet84
Zakorzenienie

ok, mleko się gotuje ja wypiję na gorąco

właśnie sobie puściłam piosenkę, którą rodzicom zadedykowaliśmy na naszym weselu....popłakałam się strasznie mi się podoba.... polecam do posłuchania
Preludium-Dzięki wam aż mi się chce obejrzeć płytę z wesela

a słucham, bo rodzice sobie zażyczyli bym nagrał im płytę z piosenkami, listę mam przed sobą i ściągam najróżniejsze heh

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-07-10 o 11:10
Stary 2014-07-10, 11:15   #564
LolaMontez
Wtajemniczenie

Kur.... Popatrzyłam sie, już mam bąbla :-/. Poszłam na łatwiznę i chciałam podgrzać mleko w mikrofalowe (niegdyś jej nie używam i teraz wpadłem na ten genialny pomysł), podgrzewały sie minutę i nadal było chłodne, wyciągając w mikrofalówki chwyciłam za gore i było ok, nasypalam kakao i chwyciłam za ucho.
Maz kiedy przyniósł kubki z bp te ze stadionami polskimi, jak sie cholerstwo nagrało, wypieprze wszystkie bo mam 4. Ale piecze :-/
Stary 2014-07-10, 11:16   #565
Indra83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
kurcze, skad to sie bierze? przeciez to tylko siusiak lub jego brak, reszte taka sama a tu jednak widac....tak samo samopoczucie.... to chyba nie u wszystkich, ale ja z chlopakiem czulam sie swietnie moglam gory przenosic, a teraz przy dziewczynie jestem dętka totalna, ledwo zyje.. moja siorka tez zupełnie inaczej. ... skad to sie bierze?
Ja teraz się dużo gorzej czuję, niż z synem. Nie wiem dlaczego, wtedy jakbyłam w ciąży miałam 26lat, teraz 31. Wtedy latałam, choć też mibrzuch twardniał, ale miałam dużo energii. Miałam też dużo czasu dla siebie na zwolnieniu od 7 miesiąca. Teraz jestem dętka, a tu jeszcze młody do zaopiekowania, bo TŻ długo pracuje

Ja miałam wanienkę dość sporą, plastikową i kąpaliśmy młodego w kuchni, na drugie dziecko też będzie, porządny plastik, śladu użytkowania nie ma. Do pół roku starczyła, potem mały za bardzo chlapał.
Jak wyrósł, to kupiłam największą miske plastikową, jaką znalazłam w sklepie z art. gospodarstwa domowego, żeby mi się zmieściła w brodziku 90cm Młody w niej szalał okrutnie, chlapał, skakał.
Wiaderko mi się nie podoba, bo bardzo kompaktowe jest i to dmuchane też, a dzieć lubił się rozciągnać w wannie, nóżkami i rączkami pomachać.

Martha, ja byłam we Władku 3 lata temu, płaciliśmy 90zł za pokój za dobę, ale mieliśmy kawał do morza. Morze jest drogie i tyle. W góry mam za daleko niestety. Nie w tym roku i nie moim złomkiem

Moja gin też sprawdza szyjkę tylko palcami.

Kostka, super ciuszki, ja uwielbia takie welurowe i pluszowe spodnie i dzieci też
Stary 2014-07-10, 11:18   #566
LolaMontez
Wtajemniczenie

A co do mistyki poważnej hmmm ja uwielbiam marsze żałobne Chopina ale chyba troszkę nie wypada w ciaży
Stary 2014-07-10, 11:23   #567
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość

Moja gin też sprawdza szyjkę tylko palcami.

Kostka, super ciuszki, ja uwielbia takie welurowe i pluszowe spodnie i dzieci też
mi też bada szyjkę palcami, a dopiero jak by mu się coś nie spodobało to zrobi usg....tak ostatnio mówił, jak go pytałam o kontrolowanie szyjki...
ale na pierwszym usg szyjki miałam ją ok...mam nadzieję, że dalej tak jest

też lubię pluszowe ciuszki na razie jeszcze nic nie upolowałam w fajnej cenie, ale szukam
Stary 2014-07-10, 11:24   #568
fiorella22
Zadomowienie

Hej, no i bedzie kolejny watkowy chlopak lekarka pomierzyla, oblukala i powiedziala ze wszystko dobrze. Ssal kciuka Kolejne usg bede miala 22 wrzesnia. Dziewczyny, dzieki za kciuki

O 15.45 mam jeszcze spotkanie z polozna.

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-10, 11:25   #569
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Kur.... Popatrzyłam sie, już mam bąbla :-/. Poszłam na łatwiznę i chciałam podgrzać mleko w mikrofalowe (niegdyś jej nie używam i teraz wpadłem na ten genialny pomysł), podgrzewały sie minutę i nadal było chłodne, wyciągając w mikrofalówki chwyciłam za gore i było ok, nasypalam kakao i chwyciłam za ucho.
Maz kiedy przyniósł kubki z bp te ze stadionami polskimi, jak sie cholerstwo nagrało, wypieprze wszystkie bo mam 4. Ale piecze :-/

Oj bidulko

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
Hej, no i bedzie kolejny watkowy chlopak lekarka pomierzyla, oblukala i powiedziala ze wszystko dobrze. Ssal kciuka Kolejne usg bede miala 22 wrzesnia. Dziewczyny, dzieki za kciuki

O 15.45 mam jeszcze spotkanie z polozna.
Super, gratuluję
a po co Wy spotykacie się z położną? czy to obowiązkowe?
Pytam bo ja chodzę prywatnie do lekarza i żadnych spotkań z położną nie mam
Stary 2014-07-10, 11:27   #570
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
a po co Wy spotykacie się z położną? czy to obowiązkowe?
Pytam bo ja chodzę prywatnie do lekarza i żadnych spotkań z położną nie mam
Ja z moją spotykam się na razie przed wizytami i po nich. Teraz będziemy wspólnie wypełniać plan porodu np.
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości