![]() |
#541 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Dzień dobry.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mnie dziś znów dopadły wymioty... Ech latam tylko do łazienki. Także póki co leże i odpoczywam. Później ogarnąć obiad i mieszkanko trochę. Trzymam kciuki za wizyty ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś sobie zrobię listę co mi trzeba i będę powoli realizować
![]() ![]()
#543 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio pare razy słyszał jak dziewczyny były rozczarowane płcią chłopców w naszym towarzystwie i chyba zaczyna rozumieć,że nie byłam jedyna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze wtedy z moim Maxem ja poznamy i bedziemy sie razem gościć po królewsku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój jada chleb z miodem i ogórkiem ![]() ![]() Cytat:
Jak rzuciłam trochę kilogramów to pooddawałam mojej mamie białe, błękitne i jeszcze inne koszule bo jej do pracy się przydają. A dziś byłam żeby jedna czasowo mi zwróciła bo egzaminy się zaczynają a to co mam w szafie to małe. A na ustne gdzie się wchodzi pojedynczo to nie wypada w białej bluzce i jeansach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
Ej chłopcy też potrafią być pomocni, kochani i bardzo wrażliwi, czasem są wrażliwsi niż dziewczynki. Ja mam w rodzinie takich malych agencikow, sa pomocni w kazdej sorawie, od malego sprzataja, przytulaja, caluja sa poprostu pomocni dla mamusi i tatusia. To kwestia wychowania i w sumie charakterku, ale jesli maz pomaga to syn tez sie nauczy i bedzie widzial ze to czy owo tata, mama robi wiec to normalne. Mysle ze to rowniez kwestia wzoru jaki daja rodzice...
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boria jest bardzo kochany aż nie wierzyłam przed ciąża,że chłopcy są tacy sweet ![]() ![]() ![]() kasperka wypluj te słowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Między chłopcami Twoimi będzie nieduża różnica wieku i napewno będą się super dogadywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane...
Śliczne bodziki w myszkę Miki ![]() ![]() Roxana- gratuluję i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Pokazałam Mai te zakupy co chciałam zrobić w Next /te co wrzucałam tu foty/ - chciałam żeby miała porządniejsze a tam rozmiar na 7 lat taki że zbyt szybko by nie wyrosła... I wiecie co mi powiedziała ![]() ![]() ![]() Ja juz po sniadanku , mieszkanie ogarnięte mam, obiad w połowie już zrobiony i co tu robić??? Złożę łóżka i chyba lecę gdzieś na zakupy ciuszkowe ![]()
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Przepraszam że ostatnio mało piszę ale mam doła i nie chce Wam tu ciagle smęcić. Gratuluje poznanych płci. Ja już się oswoiłam z tym że bede miała chłopaka chociaż na początku wydawało mi się to niemożliwe. Ambiwalentna mi napisała że minął 2 dni i się z tego uciesze i tak faktycznie było ![]() A czy któras z Was ma brata i ma z nim bardzo bliski kontakt? Jestem ciekawa czy możliwa jest taka bardzo bliska więź między siostrą a bratem. Ja mam taka relację z siostrą i zawsze marzyłam zeby moje dzieci też tego doświadczyły. |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
Hej hej, witam się piatkowo
![]() Trzymam ![]() ![]() Roxana zdrówka dla synka. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ![]() Ja zmykam coś poogarniać w domu a potem po młodą do szkoły.. także miłego dnia, do wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie Wam dziekuje za wszystkie zyczenia !!
![]() Junior oki, jednorazowa akcja ale juz miałam stracha, ze to jakas jelitowka... Ja juz po wizycie, z dzidziusiem oki, wazy 461g ![]() Natomiast czeka mnie leżenie, okropnie męczy mnie to twardnienie brzucha az czuje taki bol przy tym a dodatkowo mi sie szyjka skraca. Luteina dopochwowo i leżenie, jak nie przejdzie to mnie do szpitala bedzie chciał polozyc... No i od następnej wizyty jestem u tej drugiej pani doktor a do niego mam pierwszeństwo, powiedział ze w każdej chwili moge przyjść na darmowa wizytę w razie czego ![]() Tylko powiedzcie mi dziewczyny jak tu przy 5-latku leżeć cały dzien ?! ...
#559 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki:
PROMOCJA SMYK - JEŚLI KTÓRAŚ BY CHCIAŁA WAŻNA DO 31.05.2014r Wózek X-Lander X-move z 1759zł na 1449zł + gondola z 619zł na 549zł + fotelik Maxi-Cosi Cabriofix z 599zł na 499zł I spacerówka MACLAREN XT z 1199zł na 1099zł - zakochałam się w niej
#560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() skracanie szyjki to nie żarty prawda? Nie masz komu małego podrzucić by się nim zajął troszkę ? Albo żeby ktoś do ciebie przychodził ci pomóc? Może jakaś psiapsióła np??? Leż kochana bo to nie ma co... Ty i maleńka w brzuszku jesteście najważniejsze teraz... Który masz tc??? że dzidzia waży 461g?
![]() |
#562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Roxi czyli takie twardnienie brzucha to nie jest normalne czy raczej ze względu na skracającą sie szyjkę? na razie u mnie się polepszyło no ale mało robie.. może dlatego ![]()
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do leżenia to będzie zapewne trudno. Ale jak tutaj piszesz masz bardzo ułożonego smyka, więc mam nadzieję, że się uda. ![]() Dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Az dostałam skurcze braxtona hicksa mocno wyczuwalne... I wyluzowałam, gin mnie okrzyczała że pewnie latam jak powalona po domu... Przeleżałam kilka dni, nawet siedzieć przed lapkiem nie mogłam z bolu kręgosłupa... Nie właziłam nawet tu do was... Poleżałam wypoczęłam i wszystko wróciło do normy ale oszczędzam sie już...
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Lekarz mi powiedział, ze jesli nie występuje przy twardnieniu dodatkowo taki wręcz bol i nie pojawia sie cześciej niż 10 razy dziennie to moze sie to pojawiać natomiast sa dni, ze ja to mam po kilkanaście razy dziennie, boli mnie brzuch do tego i jeszcze szyjka sie skraca...
Nie mam komu podrzucić małego, babcia juz nie ma tyle sił, teściowa ma teraz problemy (napisze w klubie potem), przyjaciółka pracuje po 12h... No i TŻ ciagle w pracy... Smutno mi... Grrrr
#566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja siora niby tarktuje równo ale wiesz przy młodszym no nie wiem ma się większy luzik czy co w sensie odpuszcza karanie bo chyba nie ma się sił ![]()
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
mms, aż mnie wzdraga, jak ktoś pisze o foteliku "nosidełko", bo niestety część z nich nie nadaje się do wożenia, a jedynie do noszenia malucha
![]() ![]() O matulu, nie obraź się, ale strasznie głupi przesąd ![]() ![]() ![]() patka, gratuluję mieszkania i zazdroszczę, ze już urządzone ![]() Co do rozstępów - mi w poprzedniej ciąży ze dwa wyszły w trakcie, natomiast kilka i to niestety większych wyszło już po urodzeniu Jaśka, ale też wtedy przestałam się smarować balsamem ![]() Zdecydowanie nie należy odgraniczać zapędów dziadków - jak mogą i chcą wspomóc rodziców i coś sfinansować ![]() ![]() ![]() Ciuszki super ![]() majka, niom trochę się dzieje... a ta 5.30 niestety od kiedy Żuk chodzi do żłobka jest codziennością, a szczerze nie cierpię wstawać rano - w nocy mogę do późna siedzieć, ale rano jest od spania, a nie wstawania ![]() Natomiast wzięłam sobie do serca Twoją radę (przyczyniła się również do tego mega alergia, zatkany nos i nie przespana środowa noc) i wczoraj domówiłam pójścia do pracy - wzięłam urlop i się w końcu wyspałam... do południa, a co ![]() Brawa za zakupy ![]() asienka, heh, ale Ci się uparciuch trafił ![]() Tabletki tabletkami, ale już widziałam świeżą botwinkę ![]() Jess, bardzo fajne łupy ![]() ![]() Kilku z wklejonych kosmetyków używam dla Żuka i są super ![]() Aliczka, no widzisz, doczekałaś się ![]() Ja mam fazę na ser bałkański z Lidla z pomidorami ![]() ![]() roxana, SZPARAGI ![]() ![]() ![]() U mnie z sosem jogurtowo-koperkowym, z makaronem no i koniecznie zupa-krem ze szparagów ![]() Gratuluję wagi malucha, ale co do reszty - jak każą leżeć, to leż ![]() ![]() IwonaS też bardzo warsztaty polecam ![]() Anevo, gratulacje, chłopaki są super ![]() ![]() ![]() U mnie w 20tc 6d waga około 400g i termin na 20.08, więc w sumie podobnie idą ![]() Molise, też nad wyspą w kuchni dumam, bo nie mam gdzie tv powiesić ![]() Drzwi przesuwne są super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
beaciorq ja bym kupiła normalne łóżko - wiele lat spałam na wersalce i pamiętam, że zawsze było mi niewygodnie na tym łączeniu
![]() TusiaM, 52 bardzo rzadko się trafiają, bo rozmiarówka jest najczęściej co 6, czyli 50, 56, 62, 68, etc... Jak dla mnie kupowanie 50 jest zupełnie bez sensu, no chyba, że urodzisz wcześniaka albo będzie zanosiło się na malutkie dziecko. Ja nie kupuję 50 w ogóle, kilka 56, ale podejrzewam, że zaczniemy po prostu od 62. Mravka, ja byłam pod koniec 7 miesiąca na urlopie nad morzem, a z Wrocławia to jest kawałek ![]() ![]() ![]() Krzywą cukrową robi się między 24 a 28 tc ![]() ![]() Wstyd się przyznać, ale też uwielbiam chleb z serem żółtym i dżemem ![]() dd1dd nie słuchać ludzi jak denerwują ![]() ![]() springtime, gratuluję zdrowych dziewuszek ![]() A mężowi daj jeszcze chwilę, zobaczysz, pokocha jak swoje ![]() Isabelle, gratuluję Panienki ![]() jusiowa, chłopaki są fajne ![]() Lulla super zakupy, a już skarpetki ![]() martulka, ja po glukozie spałam... i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że spałam na kanapie na środku korytarza w LuxMed... i nic i nikt mi nie przeszkadzał ![]() ![]() Mąż mi kupił adapter do pasów... dobry mąż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do twardnienia brzucha tez tak miałam w ciąży z Ami tez groził m8i szpital ale leżałam w domu cały czas i pomagało. Wiem że jest to trudne jak ma sie dziecko w domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oszczędzać sie oczywiscie ale nie straszny wszystkich dziewczyn ze od razu jest to leżenie plackiem... Oszczędzanie sie !!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.