|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Wróciłam z roweru , wzniesienia dają ładnie w kość.
Wpadło niecałe 20km. Uda mi płoną. Jak usiądę do laptopa to Was poczytam. Ide gotować
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
madzia-ty do bicia to pierwsza widzę:P a ciekawe kto ciebie zleje jak znów się obeżresz
![]() ![]() haha bo krokiety to takie dietetyczne jak schabowy:P![]() ja na wieczór mam ze 2-3 kg więcej ![]() pozamykaj okna żeby ci mózg wyparowany nie wywiał:P ![]() karolina-brak mi słów...pół blachy??? ooo jaka jestem gruba i nieszczęśliwa ooo:P sysa-a dobre były chociaż? ![]() ja dziś grzecznie-śniadanko kromka z białym serkiem i pomidorkiem, potem szklanka soku warzywnego, na obiad barszczyk czerwony i na razie tyle. Na kolacje planuje sałatkę grecką z lampeczką winka dobrze mi zrobiły te boleści brzucha-nie chce mi sie ciągle jeść
|
#543 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Słodyczy nie lubię więc z tym nie mam problemu Cytat:
![]() Brawo Andzia ![]() Warto się zbadać, ja się parę lat temu źle czułam, włosy wypadały, myślałam , że mam anemię a zdiagnozowano mi niedoczynność tarczycy ![]() ![]() ciastki to zło !!!!Cytat:
narobiłaś mi ochoty, ale planuję jutro na kolację winko, sałatkę i rybę albo krewetki ![]() Ale Wy produkujecie Ciężko nadążyć Melduję, że wczoraj nie ćwiczyłam, bo padłam po pracy na twarz i spałam. Dzisiaj miałam wolne na szczęście i od rana działałam, wybrałam się na spacer do rossmana, wysprzątałam całe mieszkanie, zaliczyłam 50 minut ćwiczeń - plan na dziś wykonany
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
80 minut ćwiczeń zaliczone. A teraz synek co chwile mnie paluszkiem częstuje
|
#545 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() ja też powinnam się wziąć za mój cellulit bo jest tragiczny ale jakaś kompletnie nieregularna jestem jeśli chodzi o jakieś masaże, czy nawet wcieranie balsamu zresztą u mnie też na pewno tabletki anty robią swoje i ciężko się pozbyć tego dziadostwa, nawet jak dużo szczuplejsza byłam![]() Cytat:
![]() ![]() w końcu ja to tym bardziej się cieszę z weekendu, bo od grudnia już niestety weekendy też będę miała pracujące, no ale cóż chociaż w tygodniu będę mogła się wtedy w zamian polenić-też w sumie fajnie![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakoś kompletnie mi nie podchodzi serek wiejski na słodko![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() kurcze tak ładnie ćwiczycie, że chyba też muszę cokolwiek dzisiaj porobić, żeby wstydu nie było
|
||||||
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
DagaJusta białko z activlab, lubie ich odżywki, są dosyć intensywne i smaczne, często ale zmieniamy smaki żeby się nie znudziły. Dla mnie jest to idealne rozwiązanie przy ciągach na słodycze, tak mnie zasłodzi ze czekoladki albo batoniki albo cukierki mogłyby nie istnieć
Magda truskawkowe lubię chociaż bardziej mi podchodzila wiśnia z jogurtem, albo pieczone jabłko z cynamonem ania8628 ja właśnie uwielbiam kokos i wanilie, ogólnie lubię takie słodkie smaki i zapachy czekoladowe tez lubię ale z activlaba jest akurat trochę za słodkie jak dla mnie. Ale mimo wszystko shake z serkiem wiejskim i łyżka masła orzechowego jest nieziemski sysa09 ja Ci dam ciastka!!! Masz za mało wsparcia? agafisia dzięki za obronę przed Magdą ! Ja tam lubię mięso a na samych piersiach z kurczaka bym chyba umarła, owszem odchudzam się do ślubu ale nie chce też potem wrócić do starych nawyków i przybrać dwa razy tyle wiec staram się ułożyć swoją dietę tak, by wytrzymać juz na niej na zawsze a nie tylko rok, dwa albo pięć. A całe życie mam jeść chude piersi z kurczaka? Schabowy zrobiony w rękawie z warzywami a nie z panierka na oleju jeszcze nikomu chyba Ps. agafisia a to wino to z jakiejś okazji?
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-13 o 18:58 |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89, przybijam piatke, tez nie lubie serka wiejskiego, z tym, ze w kazdej postaci
![]() @na, tez mam niedoczynnosc tarczycy. agafisia, dobree, kuźwa Taak, w robocie sie dorwalam, chyba zapomnieli mi internet wylaczyc ![]() Madzia, ałaaaa, ![]() Piecze mi sie moje pierwsze ciasto ever, marchewkowe, trzymajcie kciuki, co by nie siadlo
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też uważam, że można jeść wszystko ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Ale na słodko ![]() w życiu jeszcze nie jadłam ciasta marchewkowego a zawsze mnie ono fascynowało może kiedyś uda mi się gdzieś skosztować
|
||
|
|
|
#549 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
||
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
sysa-e jak dobre to warte grzechu
![]() jak ciasto? chyba nie jest z tych co siadają-będzie ciężkie i mokre chwal się:Psandra-nie ma za co ale bym zjadła takiego schaboszczaka w panierce na oleju-z 5 lat nie jadłam unikam panierek i smażonego...robię schabowego bez paniery w ziołach albo pieczonego z warzywkami ![]() winko do sałatek u nas często-pędzę swoje więc korzystam lampeczka raz na jakiś czas wskazana![]() ania86-swoimi paluszkami cię częstuje czy solonymi? swoje zdrowsze-zero kalorii![]() ![]() ania89-zrób ciastka na próbę ![]() ja serek jadłam z tartym jabłkiem i cynamonem-dobre to było ale sie przejadłam i nie ruszam wieśniaka od 2 lat![]() @na-chyba nici z sałatki-mój chce dojeść resztki z wczorajszego obiadu (makaron z sosem z piersią,pomidorkami,szpin akiem na ostro) a ja zjadłam kabanoski z indyka...i tyle wyszło sałatka będzie jutro![]() chciałabym zjeść dobre krewetki-ale nie umiem ich robić...i sie boję że wydam kasę na darmo:/ ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- haha sysa już nic nie pisze bo wciąga na szybko żeby nam nic nie zostawić ![]()
|
#551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko trochę daleko![]() Cytat:
) to wtedy mogę kombinować
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
agafisia a ja najbardziej lubię z piekarnika robiony w rękawie, tak po prostu zasypany warzywami, potem nie dość ze mamy zdrowe mięso to i warzywa do obiadu tez dobre
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
ania89-ciastka marchewkowe zrobił nawet mój mąż-samodzielnie-który kompletnie nie umie gotować
sandra-ja lubię takiego zapieczonego z podsmażoną cebulką,plasterkiem sera i startą marchewką ilez można jeść cycków?
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, zapraszam na ciacho jest pyszne !
Tata juz mi zjadl polowe ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Edit: juz prawie nie ma nic, ja zjadlam 2 kawalki
08.2016: 63,2kg 04.2018: 55,3kg Biegam bo lubię 30.06.2018 Edytowane przez sysa09 Czas edycji: 2015-11-13 o 20:04 |
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
ania 89 to ci na priva napiszę-wiesz forum o odchudzaniu-zaraz mnie zjedzą:P
i wywalą![]()
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
co tu taka cisza przed spaniem....
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie robią sobie zime okłady na twarzy... siedząc z głową w lodówce
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo siedzą u sylwi na ciachu marchewkowym i nic nie mówią żeby innych nie zwabić
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko ja sie jutro nie ważę:P chyba muszę sie znowu dyni nażreć żeby oczyścić jelitka i ważyć mniej:P
![]()
|
#562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro chyba znowu na rower wyjdę
) Robie segregacje ubrań. W sumie wywalam wszystko.. Zrobiłam zakupy i szafa na zimę jest zaktualizowana
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś ciii krokiety są dietetyczne
Ja naleśniki na krokiety smażę na kropli oleju także nie ma źle, pieczarki usmażę na niewielkiej ilości masełka i zjadłam bez panierki ![]() Jakiś dobry czerwony barszczyk to bym zjadła ![]() Ania86 Mój wczoraj chciał mnie częstować batonikiem ale odmówiłam, za to ukradłam mu buziaki ![]() Ooo ja kokos i wanilie też uwielbiam pod każdą postacią Syska i zjadłaś kolejne kawałki ciasta, baty nie pomogły?? Czekaj ja tam się do ciebie przejadę ![]() Schabowe są dobre, raz na jakiś czas można zjeść, ale nie za często Dzisiaj się zmierzyłam i zważyłam, ostatni raz mierzyłam się w czerwcu Chociaż od pedałowania na rowerku i biegania sporo mi z ud zleciało, a wcześniej to ani pól centymetra nie chciało spaść Data: 08.05/ 07.06/ 14.11 Waga: 58,6kg / 57,3kg/ 56,2kg talia: 73cm / 72cm/ 70,5cm brzuch : 86cm / 83cm/ 82,5cm biodra: 94cm / 94cm/ 93cm tyłek: 98cm / 97cm/ 95,5cm uda: 56cm (L), 57cm (P) / 55cm (L), 56cm (P)/ 53cm (L), 54cm (P) łydki: 36,5cm (L), 37cm (P) / 36cm (L), 36,5cm (P)/ 36cm (L), 36,5cm (P) ramię: 29,5cm / 29,5cm/ 27,5cm Ale mam koślawe uda i łydki |
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ales sie pomierzyla
Gratuluje spadkow ! ![]() Wstaje z wyra i zbieram sie do pracy, milego dnia
|
#566 |
|
Raczkowanie
|
Butter same spadki gratuluje
![]() robie sniadanko i przed południem lece na siłownie
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki, wczoraj na kolację był serek wiejski light z ogórkiem świezym i plastrem wędliny drobiowej doprawiony solą i pieprzem - całkiem całkiem.
Dziś jakoś lżej się czuję - wczoraj przyszła @ więc pewnie o to chodzi. Ale z ważeniem czekam do przyszłego piątku. Przez @ miałam wczoraj kryzys i zaczęłam buszować w szufladzie ze słodyczami - ale sięgnęłam tylko po kilka orzechów - jestem z siebie dumna nastawiłam zupkę ze słodkiej kapustki - będzie obiad na kilka dni.Miłego dnia!
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję zaliczony rowerek 60min (27km) i bieżnia 45min szybki marsz (4,35km). Mieliśmy dzisiaj jechać na basen, obiecaliśmy dzieciom i kurde @ do nie zawitała o 2 dni za wcześnie
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Smutny świat jest ;( Pije kawe i robie jogę/pilates/stretching na macie. Moze dorzucę brzuch i cos z hantlami. Dam znać jeszcze. Dzis robie jeszcze sobie pazurki ) sama.
|
|
|
|
#570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ważycie się dzisiaj mówicie? ja się zważę 1 grudnia a później 1 lutego żeby się po świętach nie przerazić
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

dobrze mi zrobiły te boleści brzucha-nie chce mi sie ciągle jeść

narobiłaś mi ochoty, ale planuję jutro na kolację winko, sałatkę i rybę albo krewetki
Ciężko nadążyć
zresztą u mnie też na pewno tabletki anty robią swoje i ciężko się pozbyć tego dziadostwa, nawet jak dużo szczuplejsza byłam
jakoś kompletnie mi nie podchodzi serek wiejski na słodko