![]() |
#481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
no tak, bo my możemy sobie trochę pomarudzić na naszą wagę, ale oni (nasi faceci), powinni zawsze stwierdzić że i tak jesteśmy piękne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Sandra jeśli tobie to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie motywuje cię, to jest oczywiście ok ![]()
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Baby... Ale sie rozpisalyscie !!! Ja wlasnie jem obiad - kasze gryczana z warzywkami.
Dziewczyny! Gratuluje wszystkich spadkow ![]() ![]() Ania86 my to my, a faceci nie powinni na nasza wage marudzic ![]() DagaJusta ja tez lubie domowy peeling z kawy cynamonu i oleju - niestety strasznie brudzi.... Beatka za dobrze masz z ta pogoda ![]() Moja kosmetyczka bierze spiruline co roku w okresie jesienno- zimowym i bardzo sobie chwali - w ogole nie choruje. Niestety mowi, ze pojawia jej sie wiecej niespodzianek na twarzy na poczatku:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Ale się baby rozpisałyście
![]() Lily Nie wiem co to ten spirulin, ale ja tam mało kiedy choruję ![]() A owijania folią nie strawię, raz próbowałam hahaha wszystko mi się rozwaliło, wyglądałam jak mumia ![]() ![]() Beatka Zdrówka ![]() ![]() Buldog od jakiej 2 w nocy, od 5tej wstaje, czasami wstanę przed budzikiem 15min wcześniej ![]() ![]() Syska nigdy nie robiłam ciasta marchewkowego, za to kiedyś mnie takim poczęstowali. Podobno do ciasta nie dodali nic cukru a było za słodkie ![]() Aza haha a ja dzisiaj chciałąm na obiad zrobić kaszę gryczaną z gulaszem i kurde nie mam kaszy, wyparowała mi, trudno zrobiłam z ryżem ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Ehh dla TŻta i dzieci robię gulasz a sobie usmażyłam pierś z kurczaka na małej ilości tłuszczyku i co? Córa mi prawie całe wrąbała, to teraz nie wiem co mam zjeść na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Przyczajenie
|
A mi się akurat waga dzisiaj zepsuła
![]() Zawsze źle chodziła raz dodawała 5kg raz 2kg odjęła (przynajmniej motywacja była) a dzisiaj padła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
jesiexx, jakby mi waga pokazywala 5kg do przodu to nie widzialabym w tym zadnej motywacji
![]() Madzia, mi marchewkowe baaardzo smakuje, nigdy sama nie robilam ale w naszej restauracji podaja, mniamu mniam. Ale lepsze jest dyniowe ![]() ![]() Bede leciec na ploty, po powrocie biore sie za ciasto, milego popoludnia ![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
Jessiexx Ja bym taką wagę dawno wywaliła, będziesz miała teraz pretekst żeby kupić nową - lepszą
![]() Syska Eee sam ryż, tak bez niczego? A co ja chinka jestem? ![]() ![]() ![]() ![]() Melduję zaliczone 25min na stepperze (1173kroków) a oprócz tego ćwiczenia z Tiffany (27min), to tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() standardowo-witam nowe,gratuluje spadków,nie nadrobię was-odpiszę tylko to co do mnie ![]() ![]() ![]() madzia-ja po dyni schudłam 2 kg w tydzień:P:P więc lepiej popróbuj ![]() ![]() ciasteczka marchewkowe jadłam-są tak proste że mój nawet je kiedyś zrobił ![]() ![]() ![]() zuza-co masz z kręgosłupem?? ja w środę mam neurologa-mam dyskopatię i spłaszczenie lordozy i coś z krążkami międzykręgowymi-nie pamiętam...wszyscy mi mówią albo operacja albo kije-więc wybieram kije ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- madzia-słabe te kroki robisz...mi wychodzi ok 1100 na 10 minut:P w 25 minut mam prawie 3000:P
#488 |
Przyczajenie
|
wlasnie po obiado-kolacji,a o 19 bieganko zaplanowane z siostra,jak dobrze ze ja mam pod reka bo samej to ciezko dupe ruszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Przyczajenie
|
sysa09 jest motywacja jak widzę, że nagle 'przybrałam' kilka kilo to intensywniej ćwiczę
![]() Fajnie by nawet było gdyby nowa też tak czasem mogła wskazywać, trochę większego kopa do ćwiczeń jeszcze nikomu nie zaszkodziło (chyba) ![]() a propos ciasto marchewkowe uwielbiam ![]() ![]() Edytowane przez Jessiexx Czas edycji: 2015-11-12 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() niedawno wróciłam do domu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() codziennie ćwiczysz, czy masz chociaż jeden dzień tygodniowo wolny? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mnie irytuje jak mi TŻ np wypomina, że zjadłam coś czego nie powinnam. Wiem, że robi to w trosce o mnie no ale heloł ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
Butterfly_27 moje wyzwanie wygląda tak - ide ćwiczyć i nagle tysiąc spraw do mnie naraz, miliony telefonów, no i tak to
![]() ![]() Dziewczyny idę od poniedziałku do szpitala na 3 dni... no i nie wiem co zrobić. Jestem na Dukanie, a jak wiadomo w szpitalu przecież mi nie podadzą to co ja chce do jedzenia ![]() ![]() Jutro jadę do rodziców, boje sie jak cholera stawania na wagę ![]() ![]()
#492 |
Zakorzenienie
|
Aguś haha aż tak ciępo dyni przeczyściło?
![]() ![]() ![]() ![]() DagaJusta o 19tej bieganie, ja po ciemku nie biegam, ale z kimśto inaczej ![]() Ania89 Niedziele mam zawsze wolne i jeszcze jakiś jeden dzień ale z tym to różnie ![]() A ja mojemu każe mi zakazywać zjadać słodkie czy coś a on mi pozwala ![]() ![]() Malbora znam te wymówki, dlatego ja ćwiczę z rana, bo wieczorem to mam lenia ![]() ![]() Melduję zaliczone troche biegania z szybkim truchtem na bieżni, wyszło mi 45min 4,1km na lekkim podwyższeniu. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Idę robić peeling kawowy na pośladki, będę mieć gładką jak pupcia niemowlęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To fakt-kobiecie ciężko dogodzić ![]() ![]() Ja sie zmobilizowalam i wlasnie jezdze na rowerku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Raczkowanie
|
Kłopoty z hormonami.... wypadanie włosów, tragedia z miesiączkami i takie tam babskie duperele
![]()
#495 |
Zakorzenienie
|
Malbora, czyzby Zespol Policystycznych Jajnikow? Trzymaj sie mala
![]() Madzia, zazdroszcze pupy ![]() ![]() Gotuje makaron na jutro ![]() ![]()
#496 |
Raczkowanie
|
Sysa a gdybym to ja wiedziała co to, to była bym zadowolona :p
#497 |
Zakorzenienie
|
Ania89 To źle, że melduję ćwiczenia?
![]() ![]() Syska Nie oddam ci pupy, jedyny mój atut ![]() Byłam wieczorem w sklepie, kupiłam pyszne batoniki, 5sztuk zapakowanych razem, o smaku latte, no palce lizać, chciałam pół chrupnąć z TŻtem i po jednym dla dzieci, ale jak zobaczyłam ile to ma kalorii to zdębiałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko tak pytam czy masz wolne, bo czasem to wygląda jakbyś codziennie ćwiczyła ![]() ![]() ![]() a oczywiście melduj dalej ![]() ![]() co prawda tylko 35min, bo już mnie plecy i ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
To ja wam też melduje ze siłownia zaliczona, dzisiaj trening siłowy na ręce i aeroby 45 minut na pulsie 132-138
![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() madzia-jak tam mąż? ![]() a propo dyni z 3 dni mało co z wc wychodziłam ![]() ![]() ![]() nie mam nastroju na pisanie,ćwiczenie i dietowanie-boli mnie brzuszek-po kolacji ![]() obejrze iron menika bo leci i lulu.papa ![]()
![]() |
#501 |
Raczkowanie
|
#502 |
Zakorzenienie
|
Wstawać śpiochy
![]() ![]()
#503 |
Raczkowanie
|
Sysa ja właśnie wcinam serek wiejski z otrębami owsianymi i popijam kawę
![]() O szczotkowaniu ciała ja słyszałam. Podobno dzięki niemu skóra jest gładka, bez krostek itp. Ale jak dla mnie to samo można osiągnąć stosując 2 razy w tygodniu gąbkę antycellulitową ![]() Buziaczki dziewczynki! Życzę udanego dietowego dnia ! ![]()
![]() |
#504 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() długi dzień przede mną ![]() Zaraz pójde zważyć się...
samo się nie zrobi ![]() Edytowane przez LilyLo Czas edycji: 2015-11-13 o 05:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
Witam z rana z bułeczką i jajecznicą
![]() Waga początkowa 73kg, waga obecna 69.5, cel 56kg ![]() Malbora poświęciłem te parę złotych i kupiłam w rossmannie szczotkę do szczotkowania ciała i oliwke do masażu, od dzisiaj będę się codziennie 5 minut szczotkowac i dam wam po miesiącu znać czy cokolwiek się zmieniło ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Spokojnie, nie od tygodnia ćwiczę, więc wiem, że mięśnie też muszą odpocząć. Jak czasami mięśnie mi się zmęczą to nawet 2-3 dni pod rząd miałam przerwy
![]() Aguś A może cię jelitówka dopadła? A mąż, hmm zadowolony ![]() Melduję zaliczony rowerek 45min (19,4km) i Killer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Raczkowanie
|
HA! 69,3kg
![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Kto śpi ten śpi
![]() ![]() Malbora Ja tam nie szczotkuję ciałka, za to peelingiem kawowym nie pogardzę, mój TŻ też nie ![]() Buldog zaraz ci aktualizuje dane ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Madziuchna, chce miec 56, dawaaaj !
![]() buldog, jaka oliwke kupilas dokladnie? ![]() agafisia, dobrze, ze nie zatwardzenie- nie znoszę ! Pij duzo kochana, zeby sie nie odwodnic ![]()
#510 | ||
Zakorzenienie
|
Witam z rana. Smutno mi bo ubyło mi tylko 200g
![]() Cytat:
Mam przepuklinę centralno-lewoboczną na poziomie L5/S1 ze stenozą kanału kręgowego. Niby nie ma wielkiego dramatu ale są dni kiedy trace przytomność z bólu. Kije to super sprawa i jedyna aktywność po której nie umieram choć jak się czasem rozpędzę i zrobie ponad 10 km to niestety tez to potem boleśnie odczuwam. Cytat:
Proponowałabym zabrać zapas serków light (na oddziałach sa lodówki dla pacjentów), gotowane jajka, z obiadu wyjadać tylko mięsko lub rybę albo porosić żeby ktoś Ci kawałek piersi udusił i przywiózł, możesz zabrać tez wędzonego kuraka, upiec sobie kilka bułeczek z otrębów - jest to do zrobienia. Nie wiem w której jesteś fazie bo jeśli w masz już warzywa to już w ogóle sobie poradzisz ![]()
09.11.2015 r. ![]() ![]() I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2015-11-13 o 06:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.