Dzieciaczki styczeń 06 - Strona 191 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-06, 11:13   #5701
kkasiaaa
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06

Ja dziś od rana brzydko mówiąc zapieprzam tż na szczęście wziął Julię i pojechali do teściów więc wszystko spokojnie mogę zrobić. Teraz w locie zjadłam śniadanie i zaraz idziemy z Oliwką na zakupy. Potem robię bigos i sałatkę bo naszła mnie ochota na sałatkę a tż-ta na bigos Pogoda piękna także z chęcią wychodzę na dwór.
Lena 5 lat
kkasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 18:29   #5702
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Moja Kasia ma dziś temperaturę i katar, wczoraj chyba na spacerze ją przewiało. Mam nadzieję, że nie rozłoży się na dobre.
Dziewczynki ja jeszcze jestem w pracy, a jutro wcześnie rano wyjeżdżam, więc składam Wam już dziś
Najserdeczniejsze życzenia wielkanocne, smacznego jajeczka, mokrego dyngusa i wogóle wszystkiego dobrego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 009.JPG (85,7 KB, 15 załadowań)

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 21:59   #5703
jastin83
Zakorzenienie

Ja także dołaczam sie do życzenBo nie wiem czy znajde czas na pisanie

Kochane stycznióweczki i gródniuweczki(Alienku) życze Wam spokojnych,ale pełnych radości świąt Wielkanocnych,mokrego dyngusa i wszystkiego naj,naj lepszego !

Iwonko Kasia super,jak tak patrze na zdjecie to nie moge sobie wyobrazić Wiki bez włosków aale Kasia wygląda przeuroczoTylko nie miej żalu ze to napisałam,ale Kasiunia wygląda nadal na takie słodkie bobo bez tych włosków

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 22:17   #5704
kkasiaaa
Zadomowienie

Nie wiem czy jutro będę miała czas usiąść do kompa dlatego już dziś składam wam i waszym maluchom:

Złociutkich kaczuszek,
jajeczek dzbanuszek,
słodziutkich baranków,
słonecznych poranków,
wiosennej euforii,
a w brzuszku świątecznych kalorii !!!

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 1.gif (21,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 3.gif (14,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 111.gif (1,5 KB, 1 załadowań)
Lena 5 lat
Stary 2007-04-06, 23:05   #5705
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki my pewnie codziennie mamy takie przygody
Nerwy puszczają czasem ale szybko sie o tym zapomina,przynajmniej ja
A tak wogóle to Szymonek chyba bedzie jakimś rajdowcem,albo mechanikiem,skoro tak uwielbia brumm,brumm...
Moni@ a jak stan spodni?
Jastin moje spodnie jesli ci chodzi to szłam do domu jak ofiara losu...brudna od pasa do kolan, tam gdzie Szymek mnie pokopał..jak go niosłam a raczej probowałam niesc na rekach...
Jastinku on naprawde ma jazde z tymi samochodami...Ja nie wiem co bedzie dalej, nic tylko brum brum i z kluczami od domu wszedzie chodzi pokazując mi ze ma brum brum...

Edytowane przez Moni@
Czas edycji: 2007-04-06 o 23:05 Powód: poprawa liter
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-06, 23:11   #5706
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
Oj a co tu tak pusto
A jak tam nastroje przed świateczne?
Bo u nas to tak ni jak
Jastin u mnie tez nijak..Pogoda fatalna, marzylo mi sie ciepełko i spacerek a tu rano wstaje a na termometrze -2 to co sie bedę wychylac i szykowac..Pokupowałam jedzonka i jakos przetrwam te 2 dni

A dzis na miescie slysze jak jakas babka rozmawia z druga o swietach, co kupuja jakie salatki robia itp...i jedna mowi "Co bede wariata z siebie robila i kupowała, jest 2 dni swiat nie ma co szalec.." a ja patrze na nia a ona z 5 siatkami wedlin, ciasta i jakis tam zakupów.. myslałam ze padne ze smiechu...
Stary 2007-04-06, 23:14   #5707
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
Moja Kasia ma dziś temperaturę i katar, wczoraj chyba na spacerze ją przewiało. Mam nadzieję, że nie rozłoży się na dobre.
Duzo zdrowka dla Kasienki słodziutkiej...Oby chorobsko jej nie dorwało...Wiem Iwonko co to znaczy i dlatego zycze Wam duzo duzo zdrowia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-06, 23:24   #5708
Moni@
Zakorzenienie

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Swięconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzy

Monika z Szymusiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 532b1420924a.jpg (3,8 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: gif wielkanoc.gif (7,1 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-04-07, 10:32   #5709
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

Wesołego królika,
Co po stole bryka,
Spokoju świętego
I czasu wolnego,
Życia zabawnego
W jaja bogatego
I w ogóle kurde-
Wszystkiego najlepszego!
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 11:55   #5710
humbak
Rozeznanie

Wesołych i zdrowych Świąt Wielkanocnych życzymy wszystkim wizażowym ciocim i ich rodzinom - Aneta z Lilianką.
humbak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-07, 16:49   #5711
*Niki*
Zakorzenienie

Samych radości,
kolorowych jajeczek,
białych owieczek,
uśmiechu bez liku i bakalii w serniku,

kiełbaski tłuściutkiej i atmosfery milutkiej

życzy Beata z Nikolcią i resztą rodzinki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif paques.gif (21,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 6.gif (4,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: gif easter1r.gif (14,4 KB, 0 załadowań)
Stary 2007-04-07, 19:59   #5712
kkasiaaa
Zadomowienie

Widzę że dziś każda z nas zapracowana i nie ma czasu na wizaż Ja zasuwałam od rana, Oliwia już śpi, Julka niedługo też idzie spać, ja zaraz biorę kąpiel a po kąpieli oglądamy "testosteron" i idziemy lulu
byliśmy dziś na święceniu, specjalnie wyszliśmy w porze spania Oliwii żeby cicho w kościele była, ale jej wogóle się spać nie chciało i biegała po kościele, na szczęście była grzeczna
Ja rano byłam u fryzjera podciąć włosy, ale ta fryzjerka tak się "rozbujała" że o wiele więcej włosów mi obcięła a nie chciałam tak krótko. Po przyjściu do domu aż się poryczałam bo wydawało mi się że wyglądam jak taka "fruzia" ale tż mnie pocieszył że wyglądam dobrze, więc dla poprawy chumoru przefarbowałam sobie włosy i teraz jest ok

Lena 5 lat
Stary 2007-04-08, 19:46   #5713
Nel70
Zadomowienie

POGODY,SŁOŃCA,RADOŚCI,DZI SIAJ DUŻO GOŚCI
W PONIEDZIAŁEK DUŻO WODY -TO DLA ZDROWIA I URODY
ŚWIĄT WESOŁYCH I ZDROWYCH ŻYCZY DLA WSZYSTKICH STYCZNIÓWEK ALINA,MARTYNKA,AMELCIA I STEFAN
Nel70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-08, 20:35   #5714
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nel70 Pokaż wiadomość
POGODY,SŁOŃCA,RADOŚCI,DZI SIAJ DUŻO GOŚCI
W PONIEDZIAŁEK DUŻO WODY -TO DLA ZDROWIA I URODY
ŚWIĄT WESOŁYCH I ZDROWYCH ŻYCZY DLA WSZYSTKICH STYCZNIÓWEK ALINA,MARTYNKA,AMELCIA I STEFAN
Nel jak milo Cie tu widziec..W koncu poznalam imie calej rodzinki Martyna sliczne imie..Twoje tez juz Ci to pisałam na gg...
wesolych swiat kochana Alinko
Stary 2007-04-08, 20:39   #5715
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkasiaaa Pokaż wiadomość
Widzę że dziś każda z nas zapracowana i nie ma czasu na wizaż Ja zasuwałam od rana, Oliwia już śpi, Julka niedługo też idzie spać, ja zaraz biorę kąpiel a po kąpieli oglądamy "testosteron" i idziemy lulu
[SIZE=2] byliśmy dziś na święceniu, specjalnie wyszliśmy w porze spania Oliwii żeby cicho w kościele była, ale jej wogóle się spać nie chciało i biegała po kościele, na szczęście była grzeczna
Ja rano byłam u fryzjera podciąć włosy, ale ta fryzjerka tak się "rozbujała" że o wiele więcej włosów mi obcięła a nie chciałam tak krótko. Po przyjściu do domu aż się poryczałam bo wydawało mi się że wyglądam jak taka "fruzia" ale tż mnie pocieszył że wyglądam dobrze, więc dla poprawy chumoru przefarbowałam sobie włosy i teraz jest ok
Kkasiaaa - film super bylam na nim w kinie..troszke sie posmiałam...
Co do fryzjerki to czasem musi cos podciac by fryzurka wygladała ładnie a Ty kochana masz za zadanie nam sie tu pokazac..Jaki kolorek sobie szurnęłaś???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-08, 22:50   #5716
kkasiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
Kkasiaaa - film super bylam na nim w kinie..troszke sie posmiałam...
Co do fryzjerki to czasem musi cos podciac by fryzurka wygladała ładnie a Ty kochana masz za zadanie nam sie tu pokazac..Jaki kolorek sobie szurnęłaś???
Film świetny pośmiać się można
Kolorek zrobiłam sobie "głęboka czerwień" ale czerwone nie są tylko jakieś takie ni to bordowe ni to fioletowe , kolor ciężko opisać, ale wszyscy się dziś nim zachwycali . Jutro poprosze tż-ta aby pstryknął mi fotkę to pokażę.
A teraz lecę spać, dobranoc.
Lena 5 lat
Stary 2007-04-09, 12:51   #5717
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Film świetny pośmiać się można
Kolorek zrobiłam sobie "głęboka czerwień" ale czerwone nie są tylko jakieś takie ni to bordowe ni to fioletowe , kolor ciężko opisać, ale wszyscy się dziś nim zachwycali . Jutro poprosze tż-ta aby pstryknął mi fotkę to pokażę.
A teraz lecę spać, dobranoc.
O to musi byc ciekawy kolorek z niecierpliwoscia czekam na zdjecie
Ja to juz sama nie wiem jakim sobie zrobic kolorem..chcialam jakis braz ale po moim ostatnim farbowaniu jak wzielam sobie sredni braz z Natural&Easy i mialam na glowie calkiem czarny plakalam 2 dni i unikalam lustra..mialam juz pasemka blond, mialam pasemka miedziane +braz a potem chcialam jednolitego koloru wiec pomyslalam o tym brazie..Kiedys robilam Safirą "drzewem sandalowym" ale kolor byl jak ziemia - taki brudny braz..nic polysku ani jakiegos blasku..wygladał jakby mi sie kolor czarny zmyl czasem widuje dziewczyny maja takie ladne kolory brazu ..moze czasem warto zapytac na ulicy jaki maja kolor..
Stary 2007-04-09, 19:05   #5718
Nel70
Zadomowienie

Moni ja zamierzam również zmienić fryzurkę.Dotychczas miałam brąz a na to jasne pasemka. W maju planuję sobie zrobić na ciemny brąz,bo pewnie i tak wyjdzie prawie czarny.Ale chcę najpierw troszkę się podjarać na solarium. A jak tam mamusia kiedy wraca do pracy?
Ja ledwo zipię,miałam 2 dni gości,szykowania w kuchni masę .Jutro wkleję zdjęcia.A teraz lecę odpoczywać pa kochane.
Nel70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-09, 20:38   #5719
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nel70 Pokaż wiadomość
Moni ja zamierzam również zmienić fryzurkę.Dotychczas miałam brąz a na to jasne pasemka. W maju planuję sobie zrobić na ciemny brąz,bo pewnie i tak wyjdzie prawie czarny.Ale chcę najpierw troszkę się podjarać na solarium. A jak tam mamusia kiedy wraca do pracy?
Ja ledwo zipię,miałam 2 dni gości,szykowania w kuchni masę .Jutro wkleję zdjęcia.A teraz lecę odpoczywać pa kochane.
Nel mama moja wyjezdza w ten piatek troszke mi smutno bo nie to ze ona wyjezdza to .......a co bede zanudzac swoimi problemami..

Ja tez marze o zmianie koloru wloskow i jakims solarium, ale teraz poki mi sie nie układa jedynym marzeniem jest to by mozna bylo cofnac czas...

Odpoczywaj Slonce nalezy Ci sie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-10, 11:12   #5720
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Monia tak mi Ciebie szkoda kochanie. Szkoda, ze nie mozna cofnac czasu, ja tez chetnie bym cos zmienila. Ale u mnie to wina leży prawie całkowicie po mojej stronie, bo to ja nie wiem czego chcę i zwalam wszystko na innych.
Kasia w wielką sobotę rozchorowała sie na dobre, byłam z nią u mamy i pojechaliśmy na pogotowie. Lekarz stwierdził, że ma ostre zapalenie gardła i przepisał jej antybiotyk. Miałam u mamy zostać do dzisiaj, ale przyjechałam do domu już wczoraj rano. Ciągnęło mnie juz do domu, chyba dlatego, że byłam bez TŻ. Chyba jednak go kocham.
Pokaże Wam jak nasze dzieci wyglądały mniej więcej 14-15 miesięcy temu. Oto moja siostrzenica Ewelinka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e1.JPG (36,1 KB, 11 załadowań)

Stary 2007-04-10, 11:26   #5721
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Monia tak mi Ciebie szkoda kochanie. Szkoda, ze nie mozna cofnac czasu, ja tez chetnie bym cos zmienila. Ale u mnie to wina leży prawie całkowicie po mojej stronie, bo to ja nie wiem czego chcę i zwalam wszystko na innych.
Kasia w wielką sobotę rozchorowała sie na dobre, byłam z nią u mamy i pojechaliśmy na pogotowie. Lekarz stwierdził, że ma ostre zapalenie gardła i przepisał jej antybiotyk. Miałam u mamy zostać do dzisiaj, ale przyjechałam do domu już wczoraj rano. Ciągnęło mnie juz do domu, chyba dlatego, że byłam bez TŻ. Chyba jednak go kocham.
Pokaże Wam jak nasze dzieci wyglądały mniej więcej 14-15 miesięcy temu. Oto moja siostrzenica Ewelinka.
Ojej Iwonko..szkoda mi Kasienki bo wiem co to gardlo, moj Szymek jak choruje to tylko wlasnie sprawy gardlowe(krtan, migdały, wezly) wiecznie zawalone.. dla Kasienki
Ja na swietach bylam u mamy, nie spedzalam swiat z TZ..dzieki jego charakterkowi..dowalił do pieca tak ze musialam mu odplacic, bo normalnie juz nie wytrzymałam..ile czlowiek moze zniesc?..
Dobrze Iwonko ze mowisz chociaz ze "kochasz"..to juz cos znaczy
Stary 2007-04-10, 13:37   #5722
kkasiaaa
Zadomowienie

Witajcie dziewuszki
Wczoraj byliśmy u mojej mamy, biedna ta moja mama bo jak czwórka wnucząt rzuciła się nią to biedna nie wiedziała którym się zająć a każdy chciał do babci

Wiecie co tak piszecie o cofnięciu czasu, ja czasami też chętnie cofnęłąby czas do czasu kiedy się poznaliśmy, wtedy moje życie wyglądałoby inaczej może byłoby ciekawsze, ale nie miałabym takich kochanych dzieci.

Moni@ ja też zawsze widzę u innych babek ciekawe kolory włosów a jak sama chcę takie zrobić to mi nie wychodzi. Miałam już chyba wszystkie kolory oprócz blondu, czarny lubię ale wtedy jestem za blada wiec zazwyczaj robię jakiś rudy albo coś w tym stylu.

Iwonko fajna dzidzia i pomyśleć że jeszcze niedawno nasze były takie maleńkie , a teraz prawdziwe "kobietki" i "mężczyzna" Życzę dużó zdrówka Kasieńce

A to ja w nowych włoskach tż mówi że wyglądam tak samo tylko włosy mam krótsze a ja widzę zmianę , tylko że nie widać koloru bo wyglądają na czarne a w rzeczywistości są zupełnie inne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (56,5 KB, 23 załadowań)
Lena 5 lat

Edytowane przez kkasiaaa
Czas edycji: 2007-04-10 o 15:18
Stary 2007-04-10, 14:48   #5723
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Kasiu super wyglądasz, chociaz na zdjęciu włosy rzeczywiście wygladają na czarne.
Ja zrobiłam sobie ultrafiolet, akurat na realu była promocja brillance luminance i sobie kupiłam. Nawet fajny wyszedł.
Te nasze dzieci to największa radość. Podejrzewam, że gdyby nie Kasia moje życie potoczyłoby się zupełnie inaczej, ona do wielu rzeczy i decyzji mnie skłoniła, a czasami wręcz zmusiła.
Nic nie chce jeść teraz w tej chorobie, co zje to zwróci, pije tylko po trochu mleka i herbatę. Szkoda mi jej bidulki.
Idę dać jej antybiotyk. Na razie dziewczynki.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-10, 20:08   #5724
humbak
Rozeznanie

Dużo zdrówka dla Kasieńki .

Kasiu na tym zdjęciu to widac jaka Oliwka do Ciebie podobna, wyglądasz ślicznie.

Nie wiem kochane dlaczego ale jakoś nie moge się zebrać żeby Wam tu coś więcej napisać, jakiś taki marazm mnie ogarnąl.
Stary 2007-04-10, 21:42   #5725
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Widziałam dziś, że Alien nas podczytuje, ale pewnie nie ma niestety czasu, żeby napisać co u nich słychać.
U nas do choroby doszło jeszcze ząbkowanie, idzie 5 zębów naraz. Mam już trzecią noc ciężką, a muszę jeszcze wstawać i dawać jej leki, bo o złej godzinie zaczęłam jej dawać, ale chciałam jak najszybciej zacząć. Usnęła o 20. potem ok. 21 się przebudziła i zaczęła płakać coraz bardziej. dałam jej paracetamol i viburcol no i kilka minut temu usnęła.
Ja też zmykam spać, bo rano trzeba isc do pracy, na szczescie tylko na 3 dni i weekend znowu wolny, ale chyba pojadę trochę do taty, który za niecałe 2 tygodnie ma operację - zakładają mu by-passy i muszę go wesprzeć duchowo, chociaż pewnie ja bardziej się boję i denerwuję od niego.
Dobranoc wszystkim.

Stary 2007-04-10, 22:03   #5726
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:

A to ja w nowych włoskach tż mówi że wyglądam tak samo tylko włosy mam krótsze a ja widzę zmianę , tylko że nie widać koloru bo wyglądają na czarne a w rzeczywistości są zupełnie inne.
Kkasiaaa wygladasz slicznie jaka buzia mlodziutka, jak cukiereczek.
Faktycznie kolor to jak czern ale ze zdjeciami tak to juz jest...

A jaka corcia podobna teraz do ciebie to jak kropla wody..
Stary 2007-04-10, 22:05   #5727
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie chce jeść teraz w tej chorobie, co zje to zwróci, pije tylko po trochu mleka i herbatę. Szkoda mi jej bidulki.
Idę dać jej antybiotyk. Na razie dziewczynki.
Iwonko wiem co przechodzisz, bo miałam niedawno to samo...i noce przerywane i nieprzespane znam jak wlasna kieszen..
Buziaczki dla Was kobietki niech Kasia zdrowieje szybciutko..

Operacja Twojego taty jest mi bardzo dobrze znana i bede trzymała mocno kciuki..Wspieraj go bo bedzie mu to potrzebne dla Tatka Twojego
Stary 2007-04-10, 22:13   #5728
Moni@
Zakorzenienie

No wlasnie ja miałam tez napisac w swieta ze tesknie za Alienkiem, Katesia, Nel (choc czesciej zaglada)..Ninamamma juz zapomniala o nas..a jesli Alienek nas podczytuje to miło, wiemy ze przynajmniej pamieta o nas

Kochane dziewczyny przyslijcie chociaz fotki córeczek, bo tesknimy bardzo
Stary 2007-04-11, 11:13   #5729
humbak
Rozeznanie

Witam!

U nas dzisiaj troche ładniejsza pogoda. Może wreszcie się ta wiosna zdecyduje przyjść.

Biedna Kasiunia, duuuuuże buziaczki dla niej, i duuuuużo zdrówka . Iwonko trzymamy kciuki za Twojego tate .

Powiem Wam kochane że wizja przeprowadzki coraz bardziej mnie nawiedza, juz chciałabym tam być i sobie robić po swojemu. To nic że jeszcze nie ma drzwi do łazienki .
Stary 2007-04-11, 12:26   #5730
kkasiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
Kkasiaaa wygladasz slicznie jaka buzia mlodziutka, jak cukiereczek.
Faktycznie kolor to jak czern ale ze zdjeciami tak to juz jest...

A jaka corcia podobna teraz do ciebie to jak kropla wody..

Cytat:
Napisane przez humbak Pokaż wiadomość

Kasiu na tym zdjęciu to widac jaka Oliwka do Ciebie podobna, wyglądasz ślicznie.
Dziękuję za komplementy bardzo to miłe ale w rzeczywistości stara dupa ze mnie i miło poczytać że Oliwia podobna jest do mnie bo ciągle słyszę że ona do odbicie taty. Poniżej wklejam fotkę naszej całej czwórki i tu chyba lepiej widać która z dziewczyn do kogo podobna.

Cytat:
Napisane przez humbak Pokaż wiadomość

Powiem Wam kochane że wizja przeprowadzki coraz bardziej mnie nawiedza, juz chciałabym tam być i sobie robić po swojemu. To nic że jeszcze nie ma drzwi do łazienki .
Domyślam się jak musisz się cieszyć że niedługo będziecie na swoim i nie możesz doczekać się tego dnia , jeszcze trochę i ten dzień nadziejdzie Mam nadzieję że internet od razu będziecie mieli i nas nie opuścisz

Iwonko trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Kasi i za tatę

Dzisiaj w końcu przyszły tenisóweczki dla Oliwki są prześliczne ale niestety o numer za duże , więc trochę poleżą nim nóżka nie urośnie, a ja licytuję kolejne o numer mniejsze

Poniżej fotka rodzinna , moja na której chyba lepiej widać kolorek włosów chociaż nadal ciemne są , i Oliwka zajadająca babeczkę i bawiąca się trzepaczką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1111.jpg (67,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 222.jpg (66,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 333.jpeg.jpg (62,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 444.jpeg.jpg (61,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpe 1.jpe (67,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpe 2.jpe (53,8 KB, 8 załadowań)
Lena 5 lat

Edytowane przez kkasiaaa
Czas edycji: 2007-04-11 o 13:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości