|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Mimo, że nie jestem znawczynią tematu, to z tego co się orientuję, zależnie od Twoich "wyjściowych" rozmiarów zależy jaki rozmiar uzyskasz
|
|
|
|
#5702 |
|
Raczkowanie
|
Mam małe B, push up'y 75B, chciałabym uzyskać D, 350cc wystarczy ? Czy moze abym uzyskała upragniony rozmiar powinnam nalegał lekarzowi na 400cc ?G
|
|
|
|
#5703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wszystko zależy od Twojej budowy, budowy klatki piersiowej, szerokości klatki, itp nie ma reguły Cytat:
|
|
#5704 |
|
Raczkowanie
|
Jestem drobniutka, klatke piersiową tez mam wąska, buuu. Kochaniutka te 75b mam tylko dlatego ze kupuje porządne push up
bez stanika krępuje sie bo dużo mi nie odstaje ;(
|
|
|
|
#5705 |
|
Raczkowanie
|
a moze dodasz wyjsciowke? dziewczyny na pewno postaraja sie pomoc podjac odpowiednia decyzje. zmierz sie w biuscie i pod piustem. Wzrost i kilogramy tez odgrywaja role.
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-01-26 o 16:50 |
|
|
|
#5706 |
|
Zadomowienie
|
Jooasi, Magdalenka w sumie to chyba będę musiała coś kombinować a w praniu wyjdzie co będzie najlepsze. Najgorzej tylko będzie z moim synkiem, bo go mamusia nauczyła, że codziennie włączam muzykę, biorę go na rączki i wariujemy razem albo go podrzucam, noszę na barana itp a mój maluch to 15kg już waży, więc ciężko to widzę jak będzie po operacji. A gdybybtego było mało to jak prawdziwy facet lubi podejść i sobie za cyca złapać, cholercia, ja go tego nie uczyłam:P
|
|
|
|
#5707 |
|
Wtajemniczenie
|
niepytaj jak jesteś drobniutka i wąska to skąd to 75 pod biustem? fatalnie dobrany staniczek
podaj swoje obwody, wzrost, wage i rozstaw sutków wtedy coś bedzie można powiedzieć dla dziewczyny 160 i 48kg wagi implant 350cc to będzie optyczne D ale dla takiej 175cm i 70kg bedą to maleńkie wypierdki![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Kiciu maluszki też mają uczucia i nie martwcie tak się na zapas bo jak maluch widzi, że mamunie boli to też rozumie i zazwyczaj inaczej się zachowuje a podrzucać może go zawsze tatuś, niech przejmie rolę szalonego kompana zabaw, mama będzie książeczki czytać i tulkać
|
|
#5708 |
|
Raczkowanie
|
Klatka piersiową 67, 1,70 cm i 50kg
|
|
|
|
#5709 |
|
Wtajemniczenie
|
niepytaj kolejny wysoki chudzielec
67cm w obwodzie to staniczek 60 kupować powinnaś, toż to 75 lata na wszystkie strony pewnie podaj jeszcze rozstaw sutków ale przy tej wadze to może być max dla Ciebie zajrzyj do albumu martki ma podobne wymiary i implant tyle że okrągły ale szeroką klatke
|
|
#5710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niepytajozdanie- zapraszam do albumu.
|
|
#5711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z mężem to nigdy nie wiadomo jak to jest Teraz i przez najbliższe 4 miechy chodzi do pracy na 5.30 i do domku wraca po 20 I tak przez 6-7 dni w tygodniu Przez te 4 miechy to w sumie męża mieć nie będę
|
|
|
|
|
#5712 |
|
Raczkowanie
|
Od sutka do sutka mam 19,5 cm
350 będzie wystarczające ? Lekarz mówił ze 400 cc raczej sie nie zmieści a jak sie zamieścili będzie gorsze ułożenie protez, gojenie sie ran dłuższe itp, prawda?
|
|
|
|
#5713 |
|
Raczkowanie
|
Graziu kochana tak mi przykro ze tak sie dzieje u Ciebie ale jeszcze wszystko moze wrocic do normy.Bądz dobrej mysli
Moze na kontroli doktoor Ci cos zaleci. Bedzie dobrze wierze w to.Ja nie mam czucia w lewym sutku,a w prawym to az czasem boli takie sa wrazliwe.Mi to sie wydaje ze ta lewa tak ma bo jeszcze miesien nie puscil i jakas leniwa jest i jeszcze twarda ;( .Co myslicie ,moze byc przez to? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Zabulko uwierz albo nie ale mi doktorek ani slowa na ten temat nie powiedzial! Temu tak sie zaczelam niepokoic ,nie chce miec takich twardych szyc pod sutkiem. Myslisz ze jak teraz po miesiacu zaczne je ugniatac i masowac wazelinką to zmieknie? Buziam
|
#5714 |
|
Raczkowanie
|
dziewczeta moje kochane, chcialabym skorzystac raz jeszcze z waszego doswiadczenia.
czy piersiatka zmniejszaja sie wraz z upywem czasu czy raczej pozostaja odjetosciowo takie same jak teraz? bom bardzo ciekawa?
|
#5715 |
|
Raczkowanie
|
A Zabciu jeszcze jedno pytanko,bo w tym temacie to Ty spec jestes
Po ilu miesiacach moge sobie Zumbe zaczac tanczyc?Albo jakis aerobik? Cos mi kilogramy ida w brzuchol i uda,i juz sie sobie nie podobam od pasa w dol.Dupsko mi sie do auta przyzwyczailo i malo ruchu teraz mam przez ta pogode.Pocwiczylabym sobie troszku w domku.![]() Martka lece do albumiku! ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Martka ja to nie moge )) Ja myslalam ze jestem w gorącej wodzie kąpana aale Ty to bijesz rekordy Supcio TZ ma na co oko zawiesic bo moj to tylko na pancernik patrzy no i czasem na same panienki Ale cycuszki MEGA! Gratuluje;*
|
#5716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ale juz obiecuje byc grzeczna, aczkolwiek z moim pancernikiem zaprzyjaznic sie nie moge :/
|
|
#5717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sliczne cycuszki, naprawde juz tyle stanikow kupilas??
|
|
|
#5718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5719 | |
|
Raczkowanie
|
wymiary podobne do moich
chudzielec---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
to i ja teraz coraz mniej sie boje
|
|
|
#5720 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny blagam powiedzcie ze juz moge spac na boku1!! NIe daje juz rady na plasko , bol plecow mnie wykancza,spie po 3-4godziny w nocy na 5 rano do pracy i jeszcze jestem skopana przez dziecko.Poprostu jakis koszmar! Pokoik to ma tak sliczny ze ja za dzieciaka nawet o takim nie marzylam,ale ten diabelek i tak nas w lozku rozdziela.Macie jakąs recepte?Jak juz mi sie uda ja uspac w jej łozu to po godzinie i tak jak lunatyk przychodzi do nas i to z takim placzem ze z siebie wychodze,....achhh
|
#5721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#5722 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem czemu tak narzekacie na to spanie na pleckach
Próbowałam ostatniej nocy, jedną rękę mając pod głową, jędna noga zgięta, główka tylko na boczku i jak się położyłam tak też wstałam. Podkreślam, że na płasko![]() Mam nadzieję, że po operacji będzie mi równie dobrze się tak spało.Graziu a ja tego braku czucia w sutkach to Ci zazdroszczę. Też bym tak chciała, bo nienawidzę jak się je dotyka a takto nie czułabym a mąż mógłby się bawić do woli:P |
|
|
|
#5723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic nie pochował - z tego co się dowiedziałam że kanapki w szkole kolegom rozdawał - a ja zadowolona byłam że tyle je aleś miała przeboje - ja sama tak robiłam tylko że ja upychałam za lodówkę a z racji tego że mam siedmioro rodzeństwa to nie było nigdy na mnie
|
|
#5724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co wiem to mozna zmiekczyc blizne w ciagu 1,5 roku, a jezeli sie myle, to dziewczynki mnie poprawia Zacznij ten masaz , a zobaczysz, ze bedzie efekt po 2-3 mc Nie wiem jak Ci to wytlumaczyc Kazdy punkt po 30 okrazen palcem---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() Mozesz robic zumbe koncentrujac sie na nogach i biodrach, a lapki wlaczyc jeszcze kilka tygodni pozniej Ja wlasnie z zumby wrocilam A od nastepnego czwartku robie sobie maraton
|
|
#5725 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam, czytam i oczom nie wierzę
HARO ZACIĄŻONA!!! ![]() Moje gratulacje kochana. Poza tym, że martwię się jedynie o Twój biuścik, bo do końca nie wiadomo , w którą stronę pójdzie to we wszystkim innym napewno świetnie sobie poradzisz i oszalejesz na punkcie ,maluszka. Widzisz ja chcę jak najprędzej by cycunie upragnione robić i ie mogę, a tu z pomocą tabletek nawet się udaje. SZCZĘŚCIARA!!!
|
#5726 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wizualnie uzyskasz napewno D ale staniczek z tym implantem powinnać kupować z miseczką coś koło F jak lekarz mówi, że większe będzie ciasno to pewnie ma racje, przepełniona klatka z cyckami pod pachami wygląda nieładnie![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
mnie ciekawi czy doktor przepisał Ci pas bo cycunie masz dość wysoko i przydałoby się im dół wypchnąć a staniczek powinien je troche rozpłaszczać bo Twój własny cycuś szpiczasto układa się na implancie, więc z pancernikiem się przeproś i noś go pilnie na koronki przyjdzie czas ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() a synciowi pewnie nic nie dolega tylko jakieś przejściowe "schizo", moja najstarsza córka to mi różne akcje robiła a to włosy wyrywała a to ręce w zimnej wodzie moczyła co chwila aż jej skóra popękała i krwawiła, za każdym razem wystarczyło jej wytłmaczyć, że tak nie wolno i dziwne zachowania znikały jak ręką odjął, na szczęście wyrosła już
|
|
|
#5727 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, je się cofnę troszkę bo ostatnio Was opuściłam w połowie rozmowy
Cytat:
A znajdę jutro coś ciekawego w anatomkach bo dziś piszę nie ze swojego kompa i tabel nie mam Ale za dziesięć lat i tak będą pewnie nowe modele Cytat:
Ja osobiście Tobie radziłabym mniejszą pojemność-więc te 255cc- ale one będą taką krótką łezką A co do projekcji-muszę Cię uspokoić bo 4,7 to nie jest dużo. Cytat:
Cytat:
No ale jak sobie przypomnę jakie ja miałam piersi przed operacjami - to się cieszę że to już tylko wspomnienie. Moje piersi nie są idealne- no i kij z tym, po co mi to do szczęścia. Moje możliwości były inne nich u młodych dziewczyn z jędrną wyjściówką- więc moja skala problemu była inna. Ale wiem równierz, że są osoby które nie miały tyle szczęścia co ja i mimo lepszej wyjściówki mają piersi do porawki albo już w ogóle nie mają szans na zadowolający efekt bo wiadomo że np. bez podwieszania guzik z tego będzie. Więc myślisz, że nie mamy się z czego cieszyć? Mam - no proszę Cię , Jooasi nie przesadzaj ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Nie doczytam dziś wszytskiego niestety. Grazia-jeszcze tak szybciutko o czuciu i nie czuciu w brodawkach. Otoczka i brodawka odbiera bodźce mocniej/inaczej niż skóra. Po operacji może się zdarzyć że to czucie ulegnie zniekształceniu lub nawet zostanie trwale utracone- co zdarza się niestety , a ryzyko jest zwiększone przy cięciu na otoczce. Mogą więc zdarzyć się następujące sytuacje : - Brodawka i otoczka odbiera bodźce tak jak skórą w innej części ciała (obniżone odczucie), -Część kompleksu brodawka - otoczka nie odbiera bodzców lub odbira obniżone bodźce, - Brodawka i otoczka nie odczuwać żadnych bodzców (utrata czucia), -Odczuwamy bodźce bardziej niż dotąd (nadwrazliwość), -Czujemy tak samo jak przed operacją. Czucie w otoczce może wrócić nawet po roku- więc trzeba cierpliwie czekać bo nerwy odbudowują się długo. Jeśli wydaje się nam że nie mamy czucia w brodawce - warto sprawdzić też reakcję KOB (kompleksu otoczka brodawka) na bodzce. Najłatwiej jest to zrobić przy pomocy lodu. Po przyłożeniu lodu cała otoczka powinna zachowywać się jednakowo- a więc jednakowo zareagować,"stanąć". Miejsca które są bez reakcji- nie czują. Warto też, jeśli są jakieś nieprawidłowości w reakcji otoczek stymulować je- łachotać, drażnić. W ten sposób ułatwiamy nerwom znalezienie odpowiednich kanałów do odbudowy. Takie ćwiczenia przyspieszą powrót czucia.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#5728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witajcie dziewczynki GRAZIU ale Mya Ci fajne cwiczenia tutaj zapodala Daj to mezusiowi poczytac to tak Ci brodaweczki przecwiczy, ze nawet nie mysle co bedzie po cwiczeniachUciekam do pracy i milego dnia zycze
|
|
#5729 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya ja już przebuszowałam te tabelki i wyszło mi cpg333 380cc. podstawa 11,5 czyli jak mam ale są wyzsze i mają o 1cm większą projekcje
bardzo ograniczone pole manewru przy tej szerokości![]() ja oczywiście niczego zmieniała teraz nie będę, byłam bardzo napalona na okrągłę, inne w grę nie wchodziły i dalej mi się strasznie podobają na dziewczynkach ale coś na mnie samej niebardzo, wydaje mi się, że przeciążają klatkę a jednocześnie chciałabym większej projekcji no i żeby brzeg sięgał wyżej bo wpadają w dekolty i ten wynaleziony modelki zdawaćby się mogło, że dałby mi to wszystko nie mogłam tego wcześniej wiedzieć a też nie wiem tak naprawde jakby to było gdybym miała te anatomki wmontowane, może wtedy bym okrągłych szukała za dużo w tych cyckach siedzę i zaczynam kombinować zamiast cieszyć się z tego co mam, bo jak sobie przypomne te krzywe flaczki to Węgrzyna po piętach całować powinnam, on zresztą mówił, że anatomki ładniej będą wyglądały, ot głupia natura kobieca![]() fajne ćwiczenie dziewczynką podałaś bo Nadinka też sie skarżyć zaczęła, to teraz jak tż z lodem się rozszleją to aż skwierczeć będzie ale chłopaki radoche będą mieli
|
|
#5730 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ZABCIA żebyś wiedziała,że dam mężusiowi niech kręci sutami KICIA uwierz mi,że to nie jest nic przyjemnego nie mieć czucia w sutkach czuje się naprawde dziwnie NADINKO ja tak miałam z moim młodym co noc to moj Krystianek u mnie powiedziałam dość. Nastepna noc położyłam go do jego łóżeczka poczytałam mu bajulkę a majutki oczka zamknął i poszedł spać. Nie mija godzina ryk nie z tej ziemi. Zajrzałam do młodego przytuliłam pogłaskałam i położyłam go z powrotem do łozeczka oczywiście byl ryk. Płakał tak okolo godziny i tak miałam z nim do 3dni a pozniej jak reką odjąl zasypiał u siebie a ja bylam wyspana . Powiem ci,że jest to ciezkie bo maly plakal a ja razem z nim za jego drzwiami tylko zagladalam przez szparke czy sobie tam nic nie robi ale stał w łozeczku i poprostu plakal---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

Ale gdybym znowu wpadla, to tez pozostaloby mi sie z tym pogodzic
A TZ jak zareagowal??? 

podaj swoje obwody, wzrost, wage i rozstaw sutków wtedy coś bedzie można powiedzieć 

Teraz i przez najbliższe 4 miechy chodzi do pracy na 5.30 i do domku wraca po 20

Moze na kontroli doktoor Ci cos zaleci. Bedzie dobrze wierze w to.
. Ale juz obiecuje byc grzeczna, aczkolwiek z moim pancernikiem zaprzyjaznic sie nie moge :/

ale oczywiście zdaje sobie sprawe z tego jak wygladały i jakie zaszły zmiany i że z przysłowiowego g.... bata nie ukręcisz, jednak jak oglądam niektóre galerie dziewczynek to gul mi z zazdrości skacze
i mimo lepszej wyjściówki mają piersi do porawki albo już w ogóle nie mają szans na zadowolający efekt bo wiadomo że np. bez podwieszania guzik z tego będzie.
Daj to mezusiowi poczytac to tak Ci brodaweczki przecwiczy, ze nawet nie mysle co bedzie po cwiczeniach