Powiększanie piersi cz.7 - Strona 191 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-26, 15:29   #5701
Hedonistka
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Mimo, że nie jestem znawczynią tematu, to z tego co się orientuję, zależnie od Twoich "wyjściowych" rozmiarów zależy jaki rozmiar uzyskasz
Hedonistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:36   #5702
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Mam małe B, push up'y 75B, chciałabym uzyskać D, 350cc wystarczy ? Czy moze abym uzyskała upragniony rozmiar powinnam nalegał lekarzowi na 400cc ?G
Niepytajozdanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 16:25   #5703
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Horo teraz to Ci pozostalo sie oswoic z tym i czekac na dzidzie
Zycie plata figle Ja mam obsesje pod tym wzgledem, bo nie planuje juz wiecej dzieci Kazdy bol brzucha, czy oslabienie organizmu mnie przeraza Ale gdybym znowu wpadla, to tez pozostaloby mi sie z tym pogodzic A TZ jak zareagowal???
Jak przytyjesz 10 to nie zle Ja w kazdej ciazy 17 mialam wiecej
własnie TZ, w przeciwieństwie do mnie jest zadowolony

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
Drogie Panie, potrzebuje pomocy. Aczkolwiek chodzi mi o to ze niedługo będę miała operacje i lekarza to 350 anatomiczne mentor, czy któraś z Was miała robione tym rozmiaram? Jaki wam wyszedł rozmiar ?
z 350 jednym wyjdzie D, innym H
wszystko zależy od Twojej budowy, budowy klatki piersiowej, szerokości klatki, itp
nie ma reguły

Cytat:
Mam małe B, push up'y 75B, chciałabym uzyskać D, 350cc wystarczy ? Czy moze abym uzyskała upragniony rozmiar powinnam nalegał lekarzowi na 400cc ?G
kochana, jak nosisz 75 B, to to Twoje B wcale nie jest małe

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 16:45   #5704
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Jestem drobniutka, klatke piersiową tez mam wąska, buuu. Kochaniutka te 75b mam tylko dlatego ze kupuje porządne push up bez stanika krępuje sie bo dużo mi nie odstaje ;(
Stary 2012-01-26, 16:49   #5705
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Jestem drobniutka, klatke piersiową tez mam wąska, buuu. Kochaniutka te 75b mam tylko dlatego ze kupuje porządne push up bez stanika krępuje sie bo dużo mi nie odstaje ;(
a moze dodasz wyjsciowke? dziewczyny na pewno postaraja sie pomoc podjac odpowiednia decyzje. zmierz sie w biuscie i pod piustem. Wzrost i kilogramy tez odgrywaja role.

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-01-26 o 16:50
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 16:51   #5706
kicia_nh
Zadomowienie

Jooasi, Magdalenka w sumie to chyba będę musiała coś kombinować a w praniu wyjdzie co będzie najlepsze. Najgorzej tylko będzie z moim synkiem, bo go mamusia nauczyła, że codziennie włączam muzykę, biorę go na rączki i wariujemy razem albo go podrzucam, noszę na barana itp a mój maluch to 15kg już waży, więc ciężko to widzę jak będzie po operacji. A gdybybtego było mało to jak prawdziwy facet lubi podejść i sobie za cyca złapać, cholercia, ja go tego nie uczyłam:P
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 17:25   #5707
jooasi
Wtajemniczenie

niepytaj jak jesteś drobniutka i wąska to skąd to 75 pod biustem? fatalnie dobrany staniczek podaj swoje obwody, wzrost, wage i rozstaw sutków wtedy coś bedzie można powiedzieć dla dziewczyny 160 i 48kg wagi implant 350cc to będzie optyczne D ale dla takiej 175cm i 70kg bedą to maleńkie wypierdki

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Kiciu maluszki też mają uczucia i nie martwcie tak się na zapas bo jak maluch widzi, że mamunie boli to też rozumie i zazwyczaj inaczej się zachowuje a podrzucać może go zawsze tatuś, niech przejmie rolę szalonego kompana zabaw, mama będzie książeczki czytać i tulkać
Stary 2012-01-26, 17:26   #5708
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Klatka piersiową 67, 1,70 cm i 50kg
Stary 2012-01-26, 17:30   #5709
jooasi
Wtajemniczenie

niepytaj kolejny wysoki chudzielec 67cm w obwodzie to staniczek 60 kupować powinnaś, toż to 75 lata na wszystkie strony pewnie podaj jeszcze rozstaw sutków ale przy tej wadze to może być max dla Ciebie zajrzyj do albumu martki ma podobne wymiary i implant tyle że okrągły ale szeroką klatke
Stary 2012-01-26, 17:50   #5710
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
niepytaj kolejny wysoki chudzielec 67cm w obwodzie to staniczek 60 kupować powinnaś, toż to 75 lata na wszystkie strony pewnie podaj jeszcze rozstaw sutków ale przy tej wadze to może być max dla Ciebie zajrzyj do albumu martki ma podobne wymiary i implant tyle że okrągły ale szeroką klatke
tak tak, podobne wymiary! tylko ja w klacie mam 10 cm wiecej! nie ma to jak meska klata!

niepytajozdanie- zapraszam do albumu.
Stary 2012-01-26, 18:08   #5711
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
niepytaj jak jesteś drobniutka i wąska to skąd to 75 pod biustem? fatalnie dobrany staniczek podaj swoje obwody, wzrost, wage i rozstaw sutków wtedy coś bedzie można powiedzieć dla dziewczyny 160 i 48kg wagi implant 350cc to będzie optyczne D ale dla takiej 175cm i 70kg bedą to maleńkie wypierdki

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Kiciu maluszki też mają uczucia i nie martwcie tak się na zapas bo jak maluch widzi, że mamunie boli to też rozumie i zazwyczaj inaczej się zachowuje a podrzucać może go zawsze tatuś, niech przejmie rolę szalonego kompana zabaw, mama będzie książeczki czytać i tulkać
Mam nadzieję, że to zrozumie, bo zawsze jak mnie coś boli to mi właśnie na ręce wskakuje, żeby przytulić, pocałować A z mężem to nigdy nie wiadomo jak to jest Teraz i przez najbliższe 4 miechy chodzi do pracy na 5.30 i do domku wraca po 20 I tak przez 6-7 dni w tygodniu Przez te 4 miechy to w sumie męża mieć nie będę
Stary 2012-01-26, 20:48   #5712
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Od sutka do sutka mam 19,5 cm 350 będzie wystarczające ? Lekarz mówił ze 400 cc raczej sie nie zmieści a jak sie zamieścili będzie gorsze ułożenie protez, gojenie sie ran dłuższe itp, prawda?
Stary 2012-01-26, 21:00   #5713
Nadinka2
Raczkowanie

Graziu kochana tak mi przykro ze tak sie dzieje u Ciebie ale jeszcze wszystko moze wrocic do normy.Bądz dobrej mysli Moze na kontroli doktoor Ci cos zaleci. Bedzie dobrze wierze w to.
Ja nie mam czucia w lewym sutku,a w prawym to az czasem boli takie sa wrazliwe.Mi to sie wydaje ze ta lewa tak ma bo jeszcze miesien nie puscil i jakas leniwa jest i jeszcze twarda ;( .Co myslicie ,moze byc przez to?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Zabulko uwierz albo nie ale mi doktorek ani slowa na ten temat nie powiedzial! Temu tak sie zaczelam niepokoic ,nie chce miec takich twardych szyc pod sutkiem. Myslisz ze jak teraz po miesiacu zaczne je ugniatac i masowac wazelinką to zmieknie? Buziam
Stary 2012-01-26, 21:00   #5714
martkka sz
Raczkowanie

dziewczeta moje kochane, chcialabym skorzystac raz jeszcze z waszego doswiadczenia.
czy piersiatka zmniejszaja sie wraz z upywem czasu czy raczej pozostaja odjetosciowo takie same
jak teraz? bom bardzo ciekawa?
Stary 2012-01-26, 21:17   #5715
Nadinka2
Raczkowanie

A Zabciu jeszcze jedno pytanko,bo w tym temacie to Ty spec jestes Po ilu miesiacach moge sobie Zumbe zaczac tanczyc?Albo jakis aerobik? Cos mi kilogramy ida w brzuchol i uda,i juz sie sobie nie podobam od pasa w dol.Dupsko mi sie do auta przyzwyczailo i malo ruchu teraz mam przez ta pogode.Pocwiczylabym sobie troszku w domku.

Martka lece do albumiku!

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Martka ja to nie moge )) Ja myslalam ze jestem w gorącej wodzie kąpana aale Ty to bijesz rekordy Supcio TZ ma na co oko zawiesic bo moj to tylko na pancernik patrzy no i czasem na same panienki Ale cycuszki MEGA! Gratuluje;*
Stary 2012-01-26, 21:23   #5716
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
A Zabciu jeszcze jedno pytanko,bo w tym temacie to Ty spec jestes Po ilu miesiacach moge sobie Zumbe zaczac tanczyc?Albo jakis aerobik? Cos mi kilogramy ida w brzuchol i uda,i juz sie sobie nie podobam od pasa w dol.Dupsko mi sie do auta przyzwyczailo i malo ruchu teraz mam przez ta pogode.Pocwiczylabym sobie troszku w domku.

Martka lece do albumiku!

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Martka ja to nie moge )) Ja myslalam ze jestem w gorącej wodzie kąpana aale Ty to bijesz rekordy Supcio TZ ma na co oko zawiesic bo moj to tylko na pancernik patrzy no i czasem na same panienki Ale cycuszki MEGA! Gratuluje;*
dziekuje!!no! ja zawsze taka niecierpliwa i zywiolowa jestem . Ale juz obiecuje byc grzeczna, aczkolwiek z moim pancernikiem zaprzyjaznic sie nie moge :/
Stary 2012-01-26, 21:27   #5717
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
dziekuje!!no! ja zawsze taka niecierpliwa i zywiolowa jestem . Ale juz obiecuje byc grzeczna, aczkolwiek z moim pancernikiem zaprzyjaznic sie nie moge :/
witaj martka! sliczne cycuszki, naprawde juz tyle stanikow kupilas?? a jak sie czujesz teraz? mozesz juz wykonywac wszystkie czynnosci?
Stary 2012-01-26, 21:34   #5718
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
witaj martka! sliczne cycuszki, naprawde juz tyle stanikow kupilas?? a jak sie czujesz teraz? mozesz juz wykonywac wszystkie czynnosci?
dziekuje! czuje sie swietnie! mnie juz nic nie boli! wykonuje wszystkie czynnosci, tylko nie cwicze.no i spie na pleckach w pozycji lekko siedzacej.
Stary 2012-01-26, 21:49   #5719
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Klatka piersiową 67, 1,70 cm i 50kg
wymiary podobne do moich chudzielec

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
dziekuje! czuje sie swietnie! mnie juz nic nie boli! wykonuje wszystkie czynnosci, tylko nie cwicze.no i spie na pleckach w pozycji lekko siedzacej.
no to super to i ja teraz coraz mniej sie boje
Stary 2012-01-26, 21:54   #5720
Nadinka2
Raczkowanie

Dziewczyny blagam powiedzcie ze juz moge spac na boku1!! NIe daje juz rady na plasko , bol plecow mnie wykancza,spie po 3-4godziny w nocy na 5 rano do pracy i jeszcze jestem skopana przez dziecko.Poprostu jakis koszmar! Pokoik to ma tak sliczny ze ja za dzieciaka nawet o takim nie marzylam,ale ten diabelek i tak nas w lozku rozdziela.Macie jakąs recepte?Jak juz mi sie uda ja uspac w jej łozu to po godzinie i tak jak lunatyk przychodzi do nas i to z takim placzem ze z siebie wychodze,....achhh
Stary 2012-01-26, 22:01   #5721
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny blagam powiedzcie ze juz moge spac na boku1!! NIe daje juz rady na plasko , bol plecow mnie wykancza,spie po 3-4godziny w nocy na 5 rano do pracy i jeszcze jestem skopana przez dziecko.Poprostu jakis koszmar! Pokoik to ma tak sliczny ze ja za dzieciaka nawet o takim nie marzylam,ale ten diabelek i tak nas w lozku rozdziela.Macie jakąs recepte?Jak juz mi sie uda ja uspac w jej łozu to po godzinie i tak jak lunatyk przychodzi do nas i to z takim placzem ze z siebie wychodze,....achhh
no niestety chyba nic nie poradzisz... moj brat ma 9 lat i dopiero od pol roku cala noc spi w swoim pokoju, a tak to codziennie przychodzil do rodzicow
Stary 2012-01-26, 22:23   #5722
kicia_nh
Zadomowienie

Ja nie wiem czemu tak narzekacie na to spanie na pleckach Próbowałam ostatniej nocy, jedną rękę mając pod głową, jędna noga zgięta, główka tylko na boczku i jak się położyłam tak też wstałam. Podkreślam, że na płasko Mam nadzieję, że po operacji będzie mi równie dobrze się tak spało.
Graziu a ja tego braku czucia w sutkach to Ci zazdroszczę. Też bym tak chciała, bo nienawidzę jak się je dotyka a takto nie czułabym a mąż mógłby się bawić do woli:P
Stary 2012-01-26, 23:09   #5723
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam

Ja taki koszmar mialam z moim starszym synem Od 7 do 9 roku zycia. Trzymal jedzenie w poliku jak chomik, a potem wypluwal jak nikt nie widzial A ile kanapek znajdowalam za szafami, pod lozkiem i wszedzie gdzie mozna upchnac Doprowadzal mnie do szalu
Po tych 2 latach niejedzenia przeszlo mu , a teraz lepiej go ubierac , niz karmic Objadu mu nakladam tyle co tatusiowi

Magdalenko poszperaj za szafami i pod lozkami, bo skoro on tak zuje, to tez moze gdzies resztki upychac U mnie pierwsze kanapki znalazl pies kuzyna, ktory szczekal nam na szafe i kuzyn stwierdzil, ze tam cos jest No i byly kanapeczki splesniale
Dzieki żabula nic nie znalazłam na szczescie nic nie pochował - z tego co się dowiedziałam że kanapki w szkole kolegom rozdawał - a ja zadowolona byłam że tyle je teściowa zadzwoniła dzisiaj że jest lepiej a jutro idziemy do lekarza aleś miała przeboje - ja sama tak robiłam tylko że ja upychałam za lodówkę a z racji tego że mam siedmioro rodzeństwa to nie było nigdy na mnie
Stary 2012-01-26, 23:21   #5724
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Graziu kochana tak mi przykro ze tak sie dzieje u Ciebie ale jeszcze wszystko moze wrocic do normy.Bądz dobrej mysli Moze na kontroli doktoor Ci cos zaleci. Bedzie dobrze wierze w to.
Ja nie mam czucia w lewym sutku,a w prawym to az czasem boli takie sa wrazliwe.Mi to sie wydaje ze ta lewa tak ma bo jeszcze miesien nie puscil i jakas leniwa jest i jeszcze twarda ;( .Co myslicie ,moze byc przez to?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Zabulko uwierz albo nie ale mi doktorek ani slowa na ten temat nie powiedzial! Temu tak sie zaczelam niepokoic ,nie chce miec takich twardych szyc pod sutkiem. Myslisz ze jak teraz po miesiacu zaczne je ugniatac i masowac wazelinką to zmieknie? Buziam
Nadinko nigdy nie jest za pozno A tym bardziej po miesiacu
Z tego co wiem to mozna zmiekczyc blizne w ciagu 1,5 roku, a jezeli sie myle, to dziewczynki mnie poprawia
Zacznij ten masaz , a zobaczysz, ze bedzie efekt po 2-3 mc Nasmaruj wazelina i uciskaj punktowo masujac Nie wiem jak Ci to wytlumaczyc Kazdy punkt po 30 okrazen palcem Teraz masz juz blizny wygojone, to mozesz je mocniej uciskac

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Ja poszlam na zumbe po 3 mc Tylko lapami nie machalam na poczatku za mocno, bo mnie cycuchy pobolewaly od wymachow
Mozesz robic zumbe koncentrujac sie na nogach i biodrach, a lapki wlaczyc jeszcze kilka tygodni pozniej

Ja wlasnie z zumby wrocilam:jupi : Wczoraj bylam i dzisiaj, a co tam A od nastepnego czwartku robie sobie maraton Najpierw zumba godzine, a zaraz po zumbie taniec brzucha 1,5 godz Moze w koncu schudne
Stary 2012-01-26, 23:36   #5725
Vanessita
Zakorzenienie

Czytam, czytam i oczom nie wierzę HARO ZACIĄŻONA!!!
Moje gratulacje kochana. Poza tym, że martwię się jedynie o Twój biuścik, bo do końca nie wiadomo , w którą stronę pójdzie to we wszystkim innym napewno świetnie sobie poradzisz i oszalejesz na punkcie ,maluszka. Widzisz ja chcę jak najprędzej by cycunie upragnione robić i ie mogę, a tu z pomocą tabletek nawet się udaje. SZCZĘŚCIARA!!!
Stary 2012-01-27, 00:28   #5726
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Od sutka do sutka mam 19,5 cm 350 będzie wystarczające ? Lekarz mówił ze 400 cc raczej sie nie zmieści a jak sie zamieścili będzie gorsze ułożenie protez, gojenie sie ran dłuższe itp, prawda?
niepytaj myślę, że do tej wagi i obwodu pod piersiami te 350 to jest max wizualnie uzyskasz napewno D ale staniczek z tym implantem powinnać kupować z miseczką coś koło F jak lekarz mówi, że większe będzie ciasno to pewnie ma racje, przepełniona klatka z cyckami pod pachami wygląda nieładnie

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
dziewczeta moje kochane, chcialabym skorzystac raz jeszcze z waszego doswiadczenia.
czy piersiatka zmniejszaja sie wraz z upywem czasu czy raczej pozostaja odjetosciowo takie same
jak teraz? bom bardzo ciekawa?
martka cycuszki nie zmienią się objętościowo ale będą się przeobrażać, zejdzie opuchlizna i wtedy wydają się ciut mniejsze ale potem implant się rozpycha i ładnie się zaokrąglają
mnie ciekawi czy doktor przepisał Ci pas bo cycunie masz dość wysoko i przydałoby się im dół wypchnąć a staniczek powinien je troche rozpłaszczać bo Twój własny cycuś szpiczasto układa się na implancie, więc z pancernikiem się przeproś i noś go pilnie na koronki przyjdzie czas

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Dzieki żabula nic nie znalazłam na szczescie nic nie pochował - z tego co się dowiedziałam że kanapki w szkole kolegom rozdawał - a ja zadowolona byłam że tyle je teściowa zadzwoniła dzisiaj że jest lepiej a jutro idziemy do lekarza aleś miała przeboje - ja sama tak robiłam tylko że ja upychałam za lodówkę a z racji tego że mam siedmioro rodzeństwa to nie było nigdy na mnie
magdalenka siedmioro rodzeństwa, łał ale rodzina a synciowi pewnie nic nie dolega tylko jakieś przejściowe "schizo", moja najstarsza córka to mi różne akcje robiła a to włosy wyrywała a to ręce w zimnej wodzie moczyła co chwila aż jej skóra popękała i krwawiła, za każdym razem wystarczyło jej wytłmaczyć, że tak nie wolno i dziwne zachowania znikały jak ręką odjął, na szczęście wyrosła już
Stary 2012-01-27, 02:16   #5727
MyaDiva
Zakorzenienie

Przepraszam, je się cofnę troszkę bo ostatnio Was opuściłam w połowie rozmowy

Cytat:
Mya a czy Ty mi możesz sprawdzić kochana dla mnie na przyszłość anatomki, szerokość max 11 bo chciałabym węższe ale wyższ niż 11,5 i o większej projekcji jest coś takiego?? wcześniej marudziłam że mało okrągłe a teraz jak się zaokrąglają to za piłkowate mi jakieś i denerwuje mnie że wpadają do dekoldu, musiałby być naprawde głęboki żeby wystawały ładnie bez push-upu
Jooasi - w anatomkach będzie Ci wygodniej nawet przy tej samej szerokości. Zresztą mniej niż masz teraz nie ma co szukać- raz , że trzebaby kieszeń cerować a dwa że to zły pomysł
A znajdę jutro coś ciekawego w anatomkach bo dziś piszę nie ze swojego kompa i tabel nie mam
Ale za dziesięć lat i tak będą pewnie nowe modele

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
MyaDiva: Heh, stożkowate to faktycznie dziwne określenie Tak, chodzi mi bardziej o taki kształt łezki, nie chce żeby były zbyt okrągłę i boję się właśnie, że przy tym profilu (moderate +) one takie wyjdą... No i się zastanawiam, który z tych modeli da taki bardziej łezkowaty ale też nie płaski kształt. Oczywiście nie wiem w ogóle czy przy moim bezbiuściu taki efekt jest możliwy... Obaj doktorkowie zaproponowali właśnie szerokość 11 więc myślę, że trzeba im zaufać : )
O to już wiem o czym mówisz. A więc masz wybór między 270 i 255. Przy czym obie wkładki mają identyczną szerokość i projekcję Identyko Jedyna różnica to ich wysokość 255cc -10,3cm a 270cc-11,5cm. Te większe są dłuższe o ten języczek na górze - i w nim jest ta różnica 25cc. Wielkością piersi będą identyczne- nie będzie najmniejszej różnicy w wielkości staniczka. Ale te większe patrząc na ich kształt będzie większa łezką- jakby do tych mniejszych dokleić na górze jeszce kawałeczek.
Ja osobiście Tobie radziłabym mniejszą pojemność-więc te 255cc- ale one będą taką krótką łezką . W tych większych kształt łezki będzie bardziej rozciągnęty - łezka będzie dłuższa, a że różnica w pojemności będzie ulokowana na górze wkładki w sumie nie ma to znaczenia.
A co do projekcji-muszę Cię uspokoić bo 4,7 to nie jest dużo.
Cytat:
Zabciu taki mini mini ciut ciut ja już się przygotowuje poprostu do kolejnej operacji za lat 10
no tak - nie ma to jak dobre przygotowanie
Cytat:
Gipsy ciesze i to jak ale baby tak mają, że zawsze coś widziwiać muszą, pozatym ja estetka jestem a moje cycki do idealnych nie należą i to mnie troszkę wkurza ale oczywiście zdaje sobie sprawe z tego jak wygladały i jakie zaszły zmiany i że z przysłowiowego g.... bata nie ukręcisz, jednak jak oglądam niektóre galerie dziewczynek to gul mi z zazdrości skacze
Oj Słońce- mi też się oczki świecą jak patrzę na te śliczne, jędrniusie i okraglusie piersi
No ale jak sobie przypomnę jakie ja miałam piersi przed operacjami - to się cieszę że to już tylko wspomnienie. Moje piersi nie są idealne- no i kij z tym, po co mi to do szczęścia. Moje możliwości były inne nich u młodych dziewczyn z jędrną wyjściówką- więc moja skala problemu była inna.
Ale wiem równierz, że są osoby które nie miały tyle szczęścia co ja i mimo lepszej wyjściówki mają piersi do porawki albo już w ogóle nie mają szans na zadowolający efekt bo wiadomo że np. bez podwieszania guzik z tego będzie.
Więc myślisz, że nie mamy się z czego cieszyć? Mam i ja i Ty- bo nasi lekarze spisali się na medal robiąc z "byle czego" PIERSI z których możemy być dumne. A to jest nie lada sztuka zrobić z wymęczonej wyjsciówki coś ładnego. A że obie piersi nie są idealnymi kopiami siebie? jak klony? - no proszę Cię , Jooasi nie przesadzaj

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ----------

Nie doczytam dziś wszytskiego niestety.
Grazia-jeszcze tak szybciutko o czuciu i nie czuciu w brodawkach.

Otoczka i brodawka odbiera bodźce mocniej/inaczej niż skóra. Po operacji może się zdarzyć że to czucie ulegnie zniekształceniu lub nawet zostanie trwale utracone- co zdarza się niestety , a ryzyko jest zwiększone przy cięciu na otoczce.
Mogą więc zdarzyć się następujące sytuacje :
- Brodawka i otoczka odbiera bodźce tak jak skórą w innej części ciała (obniżone odczucie),
-Część kompleksu brodawka - otoczka nie odbiera bodzców lub odbira obniżone bodźce,
- Brodawka i otoczka nie odczuwać żadnych bodzców (utrata czucia),
-Odczuwamy bodźce bardziej niż dotąd (nadwrazliwość),
-Czujemy tak samo jak przed operacją.

Czucie w otoczce może wrócić nawet po roku- więc trzeba cierpliwie czekać bo nerwy odbudowują się długo.
Jeśli wydaje się nam że nie mamy czucia w brodawce - warto sprawdzić też reakcję KOB (kompleksu otoczka brodawka) na bodzce. Najłatwiej jest to zrobić przy pomocy lodu. Po przyłożeniu lodu cała otoczka powinna zachowywać się jednakowo- a więc jednakowo zareagować,"stanąć". Miejsca które są bez reakcji- nie czują.
Warto też, jeśli są jakieś nieprawidłowości w reakcji otoczek stymulować je- łachotać, drażnić. W ten sposób ułatwiamy nerwom znalezienie odpowiednich kanałów do odbudowy. Takie ćwiczenia przyspieszą powrót czucia.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 08:36   #5728
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Czucie w otoczce może wrócić nawet po roku- więc trzeba cierpliwie czekać bo nerwy odbudowują się długo.
Jeśli wydaje się nam że nie mamy czucia w brodawce - warto sprawdzić też reakcję KOB (kompleksu otoczka brodawka) na bodzce. Najłatwiej jest to zrobić przy pomocy lodu. Po przyłożeniu lodu cała otoczka powinna zachowywać się jednakowo- a więc jednakowo zareagować,"stanąć". Miejsca które są bez reakcji- nie czują.
Warto też, jeśli są jakieś nieprawidłowości w reakcji otoczek stymulować je- łachotać, drażnić. W ten sposób ułatwiamy nerwom znalezienie odpowiednich kanałów do odbudowy. Takie ćwiczenia przyspieszą powrót czucia
.
Witaj Mya
Witajcie dziewczynki

GRAZIU ale Mya Ci fajne cwiczenia tutaj zapodala Daj to mezusiowi poczytac to tak Ci brodaweczki przecwiczy, ze nawet nie mysle co bedzie po cwiczeniach
Uciekam do pracy i milego dnia zycze
Stary 2012-01-27, 09:09   #5729
jooasi
Wtajemniczenie

Mya ja już przebuszowałam te tabelki i wyszło mi cpg333 380cc. podstawa 11,5 czyli jak mam ale są wyzsze i mają o 1cm większą projekcje bardzo ograniczone pole manewru przy tej szerokości
ja oczywiście niczego zmieniała teraz nie będę, byłam bardzo napalona na okrągłę, inne w grę nie wchodziły i dalej mi się strasznie podobają na dziewczynkach ale coś na mnie samej niebardzo, wydaje mi się, że przeciążają klatkę a jednocześnie chciałabym większej projekcji no i żeby brzeg sięgał wyżej bo wpadają w dekolty i ten wynaleziony modelki zdawaćby się mogło, że dałby mi to wszystko nie mogłam tego wcześniej wiedzieć a też nie wiem tak naprawde jakby to było gdybym miała te anatomki wmontowane, może wtedy bym okrągłych szukała za dużo w tych cyckach siedzę i zaczynam kombinować zamiast cieszyć się z tego co mam, bo jak sobie przypomne te krzywe flaczki to Węgrzyna po piętach całować powinnam, on zresztą mówił, że anatomki ładniej będą wyglądały, ot głupia natura kobieca

fajne ćwiczenie dziewczynką podałaś bo Nadinka też sie skarżyć zaczęła, to teraz jak tż z lodem się rozszleją to aż skwierczeć będzie ale chłopaki radoche będą mieli
Stary 2012-01-27, 09:13   #5730
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Przepraszam, je się cofnę troszkę bo ostatnio Was opuściłam w połowie rozmowy

Jooasi - w anatomkach będzie Ci wygodniej nawet przy tej samej szerokości. Zresztą mniej niż masz teraz nie ma co szukać- raz , że trzebaby kieszeń cerować a dwa że to zły pomysł
A znajdę jutro coś ciekawego w anatomkach bo dziś piszę nie ze swojego kompa i tabel nie mam
Ale za dziesięć lat i tak będą pewnie nowe modele

O to już wiem o czym mówisz. A więc masz wybór między 270 i 255. Przy czym obie wkładki mają identyczną szerokość i projekcję Identyko Jedyna różnica to ich wysokość 255cc -10,3cm a 270cc-11,5cm. Te większe są dłuższe o ten języczek na górze - i w nim jest ta różnica 25cc. Wielkością piersi będą identyczne- nie będzie najmniejszej różnicy w wielkości staniczka. Ale te większe patrząc na ich kształt będzie większa łezką- jakby do tych mniejszych dokleić na górze jeszce kawałeczek.
Ja osobiście Tobie radziłabym mniejszą pojemność-więc te 255cc- ale one będą taką krótką łezką . W tych większych kształt łezki będzie bardziej rozciągnęty - łezka będzie dłuższa, a że różnica w pojemności będzie ulokowana na górze wkładki w sumie nie ma to znaczenia.
A co do projekcji-muszę Cię uspokoić bo 4,7 to nie jest dużo.

no tak - nie ma to jak dobre przygotowanie

Oj Słońce- mi też się oczki świecą jak patrzę na te śliczne, jędrniusie i okraglusie piersi
No ale jak sobie przypomnę jakie ja miałam piersi przed operacjami - to się cieszę że to już tylko wspomnienie. Moje piersi nie są idealne- no i kij z tym, po co mi to do szczęścia. Moje możliwości były inne nich u młodych dziewczyn z jędrną wyjściówką- więc moja skala problemu była inna.
Ale wiem równierz, że są osoby które nie miały tyle szczęścia co ja i mimo lepszej wyjściówki mają piersi do porawki albo już w ogóle nie mają szans na zadowolający efekt bo wiadomo że np. bez podwieszania guzik z tego będzie.
Więc myślisz, że nie mamy się z czego cieszyć? Mam i ja i Ty- bo nasi lekarze spisali się na medal robiąc z "byle czego" PIERSI z których możemy być dumne. A to jest nie lada sztuka zrobić z wymęczonej wyjsciówki coś ładnego. A że obie piersi nie są idealnymi kopiami siebie? jak klony? - no proszę Cię , Jooasi nie przesadzaj

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ----------

Nie doczytam dziś wszytskiego niestety.
Grazia-jeszcze tak szybciutko o czuciu i nie czuciu w brodawkach.

Otoczka i brodawka odbiera bodźce mocniej/inaczej niż skóra. Po operacji może się zdarzyć że to czucie ulegnie zniekształceniu lub nawet zostanie trwale utracone- co zdarza się niestety , a ryzyko jest zwiększone przy cięciu na otoczce.
Mogą więc zdarzyć się następujące sytuacje :
- Brodawka i otoczka odbiera bodźce tak jak skórą w innej części ciała (obniżone odczucie),
-Część kompleksu brodawka - otoczka nie odbiera bodzców lub odbira obniżone bodźce,
- Brodawka i otoczka nie odczuwać żadnych bodzców (utrata czucia),
-Odczuwamy bodźce bardziej niż dotąd (nadwrazliwość),
-Czujemy tak samo jak przed operacją.

Warto też, jeśli są jakieś nieprawidłowości w reakcji otoczek stymulować je- łachotać, drażnić. W ten sposób ułatwiamy nerwom znalezienie odpowiednich kanałów do odbudowy. Takie ćwiczenia przyspieszą powrót czucia.
MYA tak bede robić bo wkurzam się,że nic nie czuje ale jak mi jest zimno badź wychodzę z wanny sutki mi stają więc może nie bedzie tak źle
ZABCIA żebyś wiedziała,że dam mężusiowi niech kręci sutami przecież jego to tak jara niech majutki ma
KICIA uwierz mi,że to nie jest nic przyjemnego nie mieć czucia w sutkach czuje się naprawde dziwnie
NADINKO ja tak miałam z moim młodym co noc to moj Krystianek u mnie powiedziałam dość. Nastepna noc położyłam go do jego łóżeczka poczytałam mu bajulkę a majutki oczka zamknął i poszedł spać. Nie mija godzina ryk nie z tej ziemi. Zajrzałam do młodego przytuliłam pogłaskałam i położyłam go z powrotem do łozeczka oczywiście byl ryk. Płakał tak okolo godziny i tak miałam z nim do 3dni a pozniej jak reką odjąl zasypiał u siebie a ja bylam wyspana. Powiem ci,że jest to ciezkie bo maly plakal a ja razem z nim za jego drzwiami tylko zagladalam przez szparke czy sobie tam nic nie robi ale stał w łozeczku i poprostu plakalspróbuj sobie ten sposob bo zwariujesz

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Mya ja już przebuszowałam te tabelki i wyszło mi cpg333 380cc. podstawa 11,5 czyli jak mam ale są wyzsze i mają o 1cm większą projekcje bardzo ograniczone pole manewru przy tej szerokości
ja oczywiście niczego zmieniała teraz nie będę, byłam bardzo napalona na okrągłę, inne w grę nie wchodziły i dalej mi się strasznie podobają na dziewczynkach ale coś na mnie samej niebardzo, wydaje mi się, że przeciążają klatkę a jednocześnie chciałabym większej projekcji no i żeby brzeg sięgał wyżej bo wpadają w dekolty i ten wynaleziony modelki zdawaćby się mogło, że dałby mi to wszystko nie mogłam tego wcześniej wiedzieć a też nie wiem tak naprawde jakby to było gdybym miała te anatomki wmontowane, może wtedy bym okrągłych szukała za dużo w tych cyckach siedzę i zaczynam kombinować zamiast cieszyć się z tego co mam, bo jak sobie przypomne te krzywe flaczki to Węgrzyna po piętach całować powinnam, on zresztą mówił, że anatomki ładniej będą wyglądały, ot głupia natura kobieca

fajne ćwiczenie dziewczynką podałaś bo Nadinka też sie skarżyć zaczęła, to teraz jak tż z lodem się rozszleją to aż skwierczeć będzie ale chłopaki radoche będą mieli
JOOASI moj to mezus to zboczek taki troszku wiec na pewno bedzie bardzo zadowolony z tego lodu. Zrobie mu pokaz w sobote bo mlody wyjezdza na weekend wiec bedziemy mieli na to czas
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości