Powiększanie piersi cz.7 - Strona 199 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 22:19   #5941
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Zaba dzieki, rozkminiam pół wieczora te rozmiarówki i też mi tak wychodzi, że to M na cycunie pasi ten stroik z linku też oglądałam ale w miętowym kolorze
Ja juz nie wiem czego szukam Chcialabym cos w turkusie, zoltym, albo lososiowym.........a moze blekit, lub lekki fiolet.......
Moj TZ powiedzial, ze najlepsze bikini sa brazylijskie, wiec w Brazylii tez juz bylam ogladac:h ahaha: Fajne ogniste kolorki byly
Stary 2012-01-29, 22:28   #5942
jooasi
Wtajemniczenie

mój mi kazał same gacie kupić bo nie po to kase inwestował żebym teraz zasłaniała

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Zabcia żółto turkusowo i bardzo skąpo
http://www.victoriassecret.com/ss/Sa...ame=vsdWrapper
Stary 2012-01-29, 22:30   #5943
krokus26
Raczkowanie

Żabulku, około 8.02. wstawię zdjęcia- wtedy będzie równo 3 m-ce.
Kochane uciekam do łóżeczka. Mam prawdziwy oczo-pląs od nadrabiania zaległości.
Buziaczki na dobranoc
Stary 2012-01-29, 22:35   #5944
jooasi
Wtajemniczenie

jak makijaż zmienia kobiete photoshopa nie trzeba
http://tmagazine.blogs.nytimes.com/2...-dior-couture/
Stary 2012-01-29, 22:40   #5945
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
mój mi kazał same gacie kupić bo nie po to kase inwestował żebym teraz zasłaniała

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

My jeszcze nie mozemy topless chyba co??? Blizny za swierze
Ja juz wybralam taki fason http://www.victoriassecret.com/ss/Sa...ame=vsdWrapper
Tylko jeszcze wzor i kolor musze wybrac

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-01-29 o 22:41
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:41   #5946
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

no i ma rację, tu trzeba tak podejść do sprawy . Ja gdzieś znajdę stare gacie od stroju- zresztą mogę i Tż-ta założyć i tak się nikt nie będzie na gacie patrzył Więc prawdę mówiąć gaci też nie trzeba kupować

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:49   #5947
martkka sz
Raczkowanie

o kurcze ...ale fajny

Stary 2012-01-29, 22:50   #5948
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja juz wybralam taki fason http://www.victoriassecret.com/ss/Sa...ame=vsdWrapper
Cienki materiał też przepuszcza promienie, i też pod taki trzeba blizny smarować blokerem
A ten strój to już trochę przechodzony model podróby "prosto z fabryki" wszędzie można zobaczyć- co nie zmienia faktu, że jest fajny

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-01-29, 22:53   #5949
jooasi
Wtajemniczenie

Zaba kupuj szybko to rozmiarówke mi rozkminisz, jak zobacze jak na Tobie leży to będę w domu

martka ten to mi się od dawna podoba koniecznie muszę mieć w tym roku taki bez ramiączek zawsze chciałam a nigdy nie mogłam bo naleśnika do końca splaszczał
Stary 2012-01-29, 23:01   #5950
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Zaba kupuj szybko to rozmiarówke mi rozkminisz, jak zobacze jak na Tobie leży to będę w domu

martka ten to mi się od dawna podoba koniecznie muszę mieć w tym roku taki bez ramiączek zawsze chciałam a nigdy nie mogłam bo naleśnika do końca splaszczał
no wszystko bez ramiaczek bylo zakazane ! plecy po obu stronach

ten ma fajne gaciorki ale gora chyba bedzie troche "splaszczajaca" :

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-01-29 o 23:11
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 00:03   #5951
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya zobacz jakie majty w M szerkie, na 100cm w biderkach amerykańska M jest duża a jak stanik na plecach zapinany a nie wiązany to też w obwodzie będzie wielki kurde i jak to kupić??
coś mi się wydaje ,że majty dziewczynki kupowały rozmiar mniejszy -a staniczki rozmiar większy ale głowy nie dam.
A jak stanik z tyłu zapinany - to lipa faktycznie trzeba szukać wiżzanych

Cytat:
ja nie znam cycuniów Tigressy jej już tu nie było jak przyszłam jaki ma implancik?
coś jak my 400 500 ? Zabulek może pamięta dokładniej

Cytat:

O tak, tak - jak na Zabulka będzie dobry to i na nas
Bez ramiączek- nono , powiem, że mi ochoy narobiłaś. Faktycznie kiedyś takie były nie dla nas.
Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
no wszystko bez ramiaczek bylo zakazane ! plecy po obu stronach

ten ma fajne gaciorki ale gora chyba bedzie troche "splaszczajaca" :
Matko - ale gaciorki fajowe oglądacie co jedne to mniejsze

Stary 2012-01-30, 00:35   #5952
gwendolinka
Zadomowienie

ten taki kobiecy ale za bardzo "wytworny" , ładny...
ja normalnie was utłuke. zamiast sie uczyc to stroje ogladam, powiem panu ł. 'przykro mi że nie uczyłam sie odpowiednio weryfikować hipotez parametrycznych ale najpierw musiałam zweryfikować rozmiarórkę VS dla moich nadrozmiarowym cycków " . Może jednak wpisze mi ta 3....

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Mya , a no właśnie ja go wycięłam bo on jest jak bluszcz... Odczepić się od niego nie szło:P

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 01:42   #5953
MyaDiva
Zakorzenienie

Gwen niedobra dziewczyno widze że się uczysz solidnie
Jutro trzymam kciuki za łaskawość pana Ł. - może wyspał się przez weekend i nie będzie źle. I się tam nie uginaj czasem tylko twardo walcz o swoje zaliczenie

Oj muszę Wam powiedzieć jaki warkocz wczoraj widziałam. Kasjerka miała warkocz za tyłek normalnie- zapleciony i do połowy uda sięgał - matko , normalnie nie mogłam się nadziwić jak ona z tym żyje. Siadać się nie daje bezpiecznie bo można sobie skalp urwać jak się przysiądzie, a jak się ubrać, w zimie - kaptur czy czapka Podziwu byłam pełna- moje włoski to przy tym mysi ogonek a i tak w grudniu przycięłam bo ciężko zimą je ogarnąć i spinam w koka bo się niszczą strasznie pod ubraniami. A ona z taaakim warkoczem jak gdyby nic sobie w kasie siedziała

A , i jakie dziś zimne ognie były na stadionie naszym narodowym i stadion jak ładnie oświetlony w nocy- super, jak będziecie w W-wie na prawdę warto zobaczyć - zwłaszcza wieczorem

No dobra mykam , ło matko poniedziałek mamy
Ale tydzień się dobry zaczyna- przybędzie nam cycolnek co niemiara

Stary 2012-01-30, 06:26   #5954
siwa124
Raczkowanie

Dzień doberek

Czy któraś z Was miała sytuację zmiany implantu w dniu op. na większy. Tzn. ja mam ustalony 350 ml lub 375 ml. Już wiem że 350 ml odpada. Chce 375 m. Alem tak duzo czytam forum - że chyba juz chcę 400 ml.
Tylko czy mi się zmieści?!
W biuście - 80 cm Pod - 74 cm Rozstaw sutków - 20 cm.

Chce uzyskać rozmiar D. Doradźcie.
Aha i czy koszt operacji wzrasta - miał ktoś taki przypadek. Bo jak znajduję to nie ma nic na temat ceny
Opaerację mam na 07.02 - to juz za tydzień. Mam wiele dylematów - nie chcę miec za małych, chcę miec fajny biust.
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:13   #5955
grazia78
Raczkowanie

Hjeczka
SIWA cena nic sie nie podwyzszy. Cena by się zmieniła gdybyś implanty chciala robić z okrągłych na anatomki bądź odwrotnie,ale jak chcesz rozmiar zmienic nic nie powinnas doplacać
A tak pozatytm witam z rańca dodam mroźnego rańca jak wychodziłam z domciu o 6 rano bylo -18 brrrrr zimnica a zapowiadają do -30 nie wiem co to bedzie
Powiem wam,że kostiumki są wdeche wszystkie jakie tu zobaczylam łoł nasz cycunie bede wygladac bardzo apetycznie cieszy mnie to,że w końcu bez tych gąbek bedziemy się męczyc
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 07:53   #5956
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Czy któraś z Was miała sytuację zmiany implantu w dniu op. na większy. Tzn. ja mam ustalony 350 ml lub 375 ml. Już wiem że 350 ml odpada. Chce 375 m. Alem tak duzo czytam forum - że chyba juz chcę 400 ml.
Tylko czy mi się zmieści?!
W biuście - 80 cm Pod - 74 cm Rozstaw sutków - 20 cm.

Chce uzyskać rozmiar D. Doradźcie.
Aha i czy koszt operacji wzrasta - miał ktoś taki przypadek. Bo jak znajduję to nie ma nic na temat ceny
Opaerację mam na 07.02 - to juz za tydzień. Mam wiele dylematów - nie chcę miec za małych, chcę miec fajny biust.
Tak jak Grazia pisała cena ulegnie zmianie w momencie gdybyś chciała kształt implantu zmienić. Jeśli chodzi o wielkość to cena nie ulegnie zmianie. Natomiast jeśli chcesz mieć większe niż te ustalane wydaje mi się, że powinnaś zadzwonić do swojego lekarza wcześniej, ponieważ może nie mieć nigdzie "w szufladzie" schowanych takiej wielkości i musiałby zamawiać a nim dostarczą to może 2-3 dni, więc w dniu operacji może być ciężko
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 08:32   #5957
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki czytam co tam piszecie i muszę powiedzieć że niezłe stroje kąpielowe szykują się na lato zwłaszcza ten czarny dla odważnych fiu fiu wszyscy by się gapili i ślinili na plaży co do podjadania to właśnie zjadłam sama całą tabliczkę czekolady a jeśli chodzi o znieczulenie to ja cesarkę przeżyłam okropnie 5 dni leżałam w szpitalu nie mogłam się podnieść bo mdlałam i takie tam (znieczulenie miałam w kręgosłup) natomiast po cycuchach wstałam na drugi dzień i wszystko było ok dzień do nocy na drugą cesarkę bym się nie dała namówić - dlatego też przy drugim synku pojechałam do szpitala na ostatnią chwilę - rozwarcie 10 - i nie było już czasu na myślenie o cesarce - (odstęp to 4 lata podobno już można wtedy normalnie rodzić - ale lekarz powiedział że raczej nie ryzykują i od razu decydują się na cesarkę - przechytrzyłam wszystkich) tą historię piszę żeby pokazać jak bardzo nie chciałam cesarki i cierpienia po niej - podziwiam horo że trzy tak dzielnie zniosła
joasi dlaczego ja mam takie same wymiary przy tak mniejszej wkładce? coś źle mierzę?
hmm ja rodzilam za granicą i tam z usmiechemna twarzy ze po cc(3 lata minelo) chce rodzic naturalnie, a chcialam nie z powodu cc bo super ja znioslam(ogolne znieczulenie) ale ze chcialam miec krotszy czas rekonwalescencji bo bylismy sami..i sie udało uff

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
moj facet , jeszcze na wstrzymaniu! mi wlasnie wczoraj stuknely dwa tygodnie!i mowie do niego juz setny raz: "kochanie, przeciez slyszales, ze doktor powiedzial NIE przez dwa pierwsze tygodnie" a on mi na to, z mina dziecka, ktoremu zabrano zabawke " przeciez mu nic nie powiemy " Diabel jeden!
haha juz na stojąco mozna cos zdziałac

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Nie bądź taka skromna Ty jesteś dzielna babeczka ja po cycach nawet przez 2 tygodnie nic nie tknęłam w domu a Ty po cesarce w sobotę obiad.. nie no szacuneczek miałaś znieczulenie ogólne ale operacja taka sama, nie? ciągnie szew i w ogóle uchh aż nie chcę sobie tego przypominać buźki na dobranoc - koniec ferii jutro pierwsza pobudka do szkoły - i od nowa bieganina - fajnie te ferie podpasowały mi - po operacji nie musiałam tak latać - szkoła zajęcia dodatkowe i inne teraz już mogę za tydzień wybija mi równy miesiąc
ee operacja piersi a cc jakie by nie bylo znieczulenie to Różnica, po cc po paru h juz chodzilam i robilam wszystko sama przy dziecku, reszte tez tyle ze ruchy wolniejsze a po operacji piersi chocbym chciała to sie nie da bo rece zablokowane i wolniej sie do siebie dochodzi

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
mi sie bardzo podoba

a makijaż diametralnie zmienia osobę , albo czas he, ja kiedys miałam włosy blond , brwi jasne O MatKO KOCHANA okropienstwo, nie podobam sie sobie z tamtego okresu wogóle
Stary 2012-01-30, 08:46   #5958
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Witam! Troszkę mnie nie było ale staram się jak najaktywniej wykorzystywać teraz czas na wszystkie możliwe aktywności sportowe ) fitnesuję się tańcze, biegam na biegówkach nawet :P ehehhee
Jutro mam wizytę u chirurga i się strasznie stresuję!!! brałyście zdjęcia jakiś piersi które chcialyście osiągnąć? Mój TŻ idzie ze mną, ale tylko do poczekalni :P chyba bym się czuła bardziej skrępowana gdybym go zabrała do środka... On się chyba tez stresuje bo cały czas o tym gada, żeby nie były za duże , jakie będa w dotyku itp. ciesze się ze juz to zaakceptowal bo na początku bardzo skrajnie negatywnie zareagował na tą informację
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 09:42   #5959
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
hmm ja rodzilam za granicą i tam z usmiechemna twarzy ze po cc(3 lata minelo) chce rodzic naturalnie, a chcialam nie z powodu cc bo super ja znioslam(ogolne znieczulenie) ale ze chcialam miec krotszy czas rekonwalescencji bo bylismy sami..i sie udało uff

haha juz na stojąco mozna cos zdziałac

ee operacja piersi a cc jakie by nie bylo znieczulenie to Różnica, po cc po paru h juz chodzilam i robilam wszystko sama przy dziecku, reszte tez tyle ze ruchy wolniejsze a po operacji piersi chocbym chciała to sie nie da bo rece zablokowane i wolniej sie do siebie dochodzi

mi sie bardzo podoba

a makijaż diametralnie zmienia osobę , albo czas he, ja kiedys miałam włosy blond , brwi jasne O MatKO KOCHANA okropienstwo, nie podobam sie sobie z tamtego okresu wogóle
Mirablka, czyli po cc łatwiej niż po operacji powiększenia piersi? Jak długo miałaś ręce zablokowane (w sensie problemy z normalnym używaniem rąk)?

Edytowane przez aginga
Czas edycji: 2012-01-30 o 09:47
aginga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 10:12   #5960
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Podziwiam tego śmigania po paru godzinach. Ja przez dwa tygodnie od wyjścia ze szpitala z domu nie wychodziłam, jedynie na sciąganie szwów, po czym myślałam, że umrę. Każdy krok sprawiał mi taki ból, że prawie ryczałam. Ogólnie u mnie ból utrzymywał się przez 1,5 miesiąca i przez ten czas starałam się jak najmniej robić, bo nie mogłam tego znieść. Nie sądzę, żeby mnie już coś gorszego spotkało, tym bardziej, że po powiększaniu piersi pierwsze dni są najgorsze a nie aż tyle czasu:/ No ale wszystko jak widzę jest sprawą indywidualną
Agingo dla jednych cesarka to będzie pikuś przy operacji powiększania piersi, dla innych na odwrót. Ja myślę, że cc gorsze, bo masz znacznie większe cięcie, które przy chodzeniu czy jakiejkolwiek czynności jest nadwyrężane. No ale jak faktycznie będzie u mnie to się jeszcze okaże

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-01-30 o 10:14
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:15   #5961
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

również podziwiam tak szybkiego powrotu do siebie

Ise a wcale się nie dziwie, że z facetem w gabinecie czułabyś się bardziej skrępowana. Niech czeka na ciebie grzecznie przed wejściem
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:51   #5962
jooasi
Wtajemniczenie

oj siwa żebyś nie przesadziła, pamiętam, że Ty drobniutka bardzo jesteś. w ten wymiar klatki wejdzie Ci 400cc ale do figury to dla mnie już niebardzo gdyby to były anatomki nic bym nie mówiła ale okrągłe piersi nadają figurze cięzkości.

za większy rozmiar nie zapłacisz więcej ale dr musi być poinformowany wcześniej żeby miał takie na stanie

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

aginga nie masz co dopytywać dziewczynek o ból i się nim nakręcać, czy to bedzie gorzej czy lepiej niż przy cc każda przechodzi to bardzo indywidualnie a wszystko jest do zniesienia, jak już boli po op i to nawet bardzo to nie jest to takie straszne jak wyobrażenie bólu w naszej głowie przed op
Stary 2012-01-30, 11:01   #5963
Katarsis87
Raczkowanie

Doberek
Właśnie wróciłam z pracy, wstałam o 2:40 żeby być na 3:30.
Zimnoooo dzisiaj
Zrobiłam gorącą herbatę i mam nadzieję, że zaraz się rozgrzeję
Stary 2012-01-30, 11:03   #5964
Olivkaa200
Zakorzenienie

kamiluwa - 01.02 - 3
aginga 01.02 - 3
Gipsy 02.02 - 4
siwa124 07.02 - 9
felena26 13.02 - 15
Klaudeczka2010 20.02 - 28
tonia87 20.02 - 28
Wiola33 22.02 - 30
mune 05.03 - 36
IsaDorra 07.03 - 38
sherry.b 26.04 - 86
ania1919 27.04 - 87
kicia_nh 11.07 - 162
Olivkaa200 12.07 - 163

Witam
Jestem już po egzaminie i ZDAŁAM!Ciesze sie straszliwie ze juz po tym semestrze teraz tylko musze napisac prace mam nadzieje ze sie uda. Miłego dnia lece sprzatac i szykowac popijawe u mnie

Gwen trzymam kciuki!

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2012-01-30 o 11:07
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 11:08   #5965
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aginga Pokaż wiadomość
Katarsis chętnie poznam ofertę, zrób album u siebie, albo daj link. Myslę, że inne cycolinki też będą zainteresowane. W końcu musimy wszystkie kupować nową bieliznę : ehem:

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Ania ja miałam znieczulenie zewnątrzoponowe przy cc (w kręgosłup) i nijak to ma się do narkozy, bo jesteś przytomna. Zapytałam mojego doktorka plastyka o porównanie cesarki z operacją powiększenia biustu i powiedział, że powiększenie cycków przy cc to mały pryszcz. Także pocieszył mnie.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Dziewczyny POMOCY! Właśnie się dowiedziałam, że 11 lutego zostaliśmy zaproszeni na bardzo fajną imprezę , ale ja będę 11 dni po operacji :brzyda l:, czy dam radę: confused:, czy będę mogła wypić jakiś alkohol chociaż symbolicznie:co nfused:. Czy będę musiała zostać w domu .

Ja 11 dni po czułam się na tyle dobrze, że mogłabym iść posiedzieć, pogadać tańczyć nie bo trzeba uważać ale posiedzieć nie miałabym przeciwskazań.
Alkohol ja antybiotyk mialam do 7 dnia, potem już nie i wypiłam sobie wino bez problemu.
Stary 2012-01-30, 11:11   #5966
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
kamiluwa - 01.02 - 3
aginga 01.02 - 3
Gipsy 02.02 - 4
siwa124 07.02 - 9
felena26 13.02 - 15
Klaudeczka2010 20.02 - 28
tonia87 20.02 - 28
Wiola33 22.02 - 30
mune 05.03 - 36
IsaDorra 07.03 - 38
sherry.b 26.04 - 86
ania1919 27.04 - 87
kicia_nh 11.07 - 162
Olivkaa200 12.07 - 163

Witam
Jestem już po egzaminie i ZDAŁAM!Ciesze sie straszliwie ze juz po tym semestrze teraz tylko musze napisac prace mam nadzieje ze sie uda. Miłego dnia lece sprzatac i szykowac popijawe u mnie

Gwen trzymam kciuki!
Olivko,
gratuluję klask i:
Teraz już będzie z górki

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 12:14   #5967
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
oj siwa żebyś nie przesadziła, pamiętam, że Ty drobniutka bardzo jesteś. w ten wymiar klatki wejdzie Ci 400cc ale do figury to dla mnie już niebardzo gdyby to były anatomki nic bym nie mówiła ale okrągłe piersi nadają figurze cięzkości.

za większy rozmiar nie zapłacisz więcej ale dr musi być poinformowany wcześniej żeby miał takie na stanie

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

aginga nie masz co dopytywać dziewczynek o ból i się nim nakręcać, czy to bedzie gorzej czy lepiej niż przy cc każda przechodzi to bardzo indywidualnie a wszystko jest do zniesienia, jak już boli po op i to nawet bardzo to nie jest to takie straszne jak wyobrażenie bólu w naszej głowie przed op

No właśnie . Myslisz że to jest przesada - 375 ml a 400 ml to chyba nie jest wielka różnica. Poza tym wszystkie piszą że "po" ucieka jakieś 10 %... A ja nie chcę przesadzic ani miec za małych... Zdac się na lekarza?

HORO i MYADIVA - doradxcie cos...

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-01-30 o 12:19

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 12:52   #5968
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No właśnie . Myslisz że to jest przesada - 375 ml a 400 ml to chyba nie jest wielka różnica. Poza tym wszystkie piszą że "po" ucieka jakieś 10 %... A ja nie chcę przesadzic ani miec za małych... Zdac się na lekarza?

HORO i MYADIVA - doradxcie cos...
mnie się akurat podobają duze biusty więc pewnie stawiałabym na 400 cc. Ale nie pamiętam z jaką wyjściówką startujesz i jak te 400 będzie się miało do całości

Stary 2012-01-30, 13:00   #5969
siwa124
Raczkowanie

No jak tak naprawdę nie startuję z "niczym" mam 75a po dwójce dzieci karmionych piersia.
74 pod
80 w biuście
20 rozstaw

waże 48 kg, wzrost 160
Czy przy tym 400 będę cycata mocno? Chcę mieć fajne cycki, ale nie balony wielkie - na takie jak Twoje HORO nie miałabym odwagi niestety
Stary 2012-01-30, 13:21   #5970
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No jak tak naprawdę nie startuję z "niczym" mam 75a po dwójce dzieci karmionych piersia.
74 pod
80 w biuście
20 rozstaw

waże 48 kg, wzrost 160
Czy przy tym 400 będę cycata mocno? Chcę mieć fajne cycki, ale nie balony wielkie - na takie jak Twoje HORO nie miałabym odwagi niestety
szkoda, ze nie masz fotki "wyjściówki" w albumie... byłoby łatwiej doradzić rozmiarek
ja bym pewnie zapytała Doktora, sugerując oczywiście, ze chciałabym duży biust

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości