Powiększanie piersi cz.7 - Strona 198 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-29, 20:30   #5911
Precelka1
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ależ sobie kostium wynalazłam na cycunie ale chyba sie nie zmieszczą zna któraś rozmiarówke VS??
http://allegro.pl/victoria-s-secret-...071266719.html
jooasi jest taki watek na wizażu o rozmiarówce victoria secret, może tam znajdziesz wskazówki...
Stary 2012-01-29, 20:32   #5912
jooasi
Wtajemniczenie

narkoza przy cesarce jest inną narkozą niż ta przy piersiach, pytałam anestezjologa przy cc muszą zadbać przedewszystkiem o dzidziusia a tu tylko o nasze dobro też się bardzo bałam bo to była moja pierwsza ale nie ma czego, naprawde, kładziesz się na stół, dostajesz koktajlik do welflonu, maseczke na twarz, oddychać każą spokojnie a potem budzisz sie już z cycuniami
Stary 2012-01-29, 20:34   #5913
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Zdecydowałam, że operuję się u Węgrzyna i mam nadzieję, że to dobra decyzja. Implanty będę albo 255 albo 270 anatomki, nie mogę zdecydować więc doktor powiedział, że zamówi oba a ja wybiorę w czwartek. Nie mogę uwierzyć, że będę miała piersi! Cieszę się i boję zarazem.

Dziewczyny palące - ile przed operacją przestałyście w ogóle palić? Ja od początku roku bardzo ograniczyłam a od jutra już w ogóle nie palić nie będę. Mam nadzieję, że te 5 dni bez papierosów przed operacją to nie za krótko...
Właśnie miałam pytać na którego lekarza się zdecydowałaś. Myślę, że będziesz zadowolona- Pan dr jest bardzo dobrym lekarzem i będziesz pod świetną i niezwykle rozważną opieką A o implaciki się nie martw już - jestem pewna , że jak Pan dr Cię wyrysuje, pokaże jak który implant będzie usytuowany i podpowie troszkę nie będziesz mieć kłopotów by podjąć decyzję Już wiesz, że rozmiarowo różnicy nie będzie- teraz tylko wybierzesz kształt łezki a to najlepiej będzie widać jak Cię lekarz wyrysuje
A papieroski minimum tydzień przed operacją i jak najdłużej po- bo blizna się buduje długo- sam stan zapalny blizny trwa do 4 tyg. W tym okresie najlepiej nie ryzykować. No ja wiem, że łatwo mówić - ale będę trzymać kciuki byś wytrwała.

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Jooasi gdzie jestes? Czekam na pomoc w doborze stanika. Moze Ty Myu pomozesz?
Pod biustem duze 76 a w cyckach małe 92 Musze kupic jakis stanik zastepczy a nie moge bo jak kupuje 34D to mi za maly jakis,i wszystkie odsylam a 3 juz laduja w szufladzie na dnie a moze nie dlugo w koszu. Buziam
Nadinko- tak na moje oko bez tych tabelek
Z miękkich staniczków , sportowych i soft to będziesz mieć 75 D lub E ze wskazaniem raczej na E. Mniejszy obwód - czyli 70 będzie F.
Ze staniczków sztywnych , z fiżbinką miseczka będzie większa o jedną literkę.
I tak jak już Jooasi napisała - najlepiej wziąść kilka i poprzymierzać bo niestety nie każdy model będzie dobrze leżał mimo dobrego rozmiaru. No i każda firma po swojemu określa rozmiary.

Cytat:
Nadinko wychodzi z Twoich wymiarów 70(32)DD lub E czyli to 75(34)D powinno być teoretycznie dobre, może coś źle mierzysz? podjedź sobie do sklepu nabierz staniczków 70-75 od D do F i mierz aż dopasujesz, ze sportów pewnie wyboru specjalnego nie będzie , weź softy z fiszbinkami to Ci pozwoli zorientować sie w potrzebach Twoich cycuniów. dla mnie na oko to miseczke napewno masz z E-F, skoro mój tyle mniejszy okrąglasek E potrzebuje to jak Twój w D wcisnąć?

jezunieczku nie pomyślałam o tym, ciut głupio to musi wyglądać z wałkiem pod żebrami powinni takie leżaczki robić z dziurą na cyce jak w stole do masażu na buziaka
hihi dokałdnie , takie stoły powinny być obowiązkowo. Ja już na masaż się chyba nie wybiorę. Dostałam nawet kiedyś w prezencie masaż w salonie- i zamieniłam szybko na zabieg kosmetyczny żeby kichy nie robić
A z poduchą podłożoną poniżej piersi (albo powyżej a poniżej ręka ) może będzie Ci wygodnie Ja tak za długo się nie naśpię - ale dobra i godzinka
Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Olivka! nie rób jaj! dziewczyno! Ja miałam dziś dziobać merody wnioskowania statystycznego ale chyba pól dnia czekałam na kolędę :P Później odwiedziła mnie koleżanka...i czas zleciał trochę sie pouczyłam ALE kurna muszę nadrobić bo już jutro nd a przecież w poniedzialek juz poprawka. (jezu). Nic nie pisze o prawie jazdy bo sprawa stoi.
Ad rem. ja juz kiedys pisałam ze mi tez rodzice ufundowali i dobrze, że kułam żelazo póki gorące bo teraz 1. drozej 2. gorzej z forsą . Moi rodzice też wiedzieli że jestem nieszczęśliwa z tego powodu i też zawsze wyklinałam te cycki. No i u mnie dochodzi kwestia tego ze ja jestem chorowita, słabowita, mdlejąca iw ogole wcześniak... z charakteru tylko zadziora Też sie bałam bólu...ale jesli to jest coś, czego na prawdę chcesz to dasz radę , nie można się nad sobą uzalać no i ....tak cię naszpikują lekami przeciwbólowymi , że dasz radę. nie musisz pracować fizycznie, bedziesz miala wakacje, mozesz odpoczywac...czym sie martwisz?

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

za 20 lat to może bede robić MRI na fundusz
dobrze mowisz Gwen- w życiu trzeba dzwigać co ciężkie bo inaczej zostaniemy w grupie ze słabeuszami
A Ty to prawdziwa królewna gdyby nie ten charakter to bym miała watpliwości- no ale jak królewna bez charakterku

Cytat:
ależ sobie kostium wynalazłam na cycunie ale chyba sie nie zmieszczą zna któraś rozmiarówke VS??
http://allegro.pl/victoria-s-secret-...071266719.html
Wpadam czasem na watek zamówień zbiorowych VS i widziałam tam znajowme cycolinki. Chyba Tigressa zamawiała kostium - i chyba za pierwszym razem miała właśnie staniczek za mały.
A ten który wybrałaś - ślczny

Cytat:
a ja bede piiiiichcić! W ferie Też. Bo już sobie obiecałam lutową diete (zawsze od lutego mi dobrze idzie pozniej tak do kwietnia. Pózniej zaczynam tyc i do sierpnia jestem pączek , następnie się odchudzam i w pazdzierniku jest spoko, zeby przez swieta przytyc i dopiero w lutym zrzucic - u mnie sie to co roku sprawdza) Ale jako, że teraz jest ten okres "dobry" to nie martwie sie narazie. Hehe. Póżniej popracuje nad utrzymywaniem efektów. \
Katharsis u kogo sie operowałas?
j esteś niemożliwa

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-01-29 o 20:37
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 20:34   #5914
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Magdalenko,
ja 3 razy miałam znieczulenie ogólne, więc może dlatego tak dobrze to zniosłam... obok leżała dziewczyna po tym znieczuleniu w kręgosłup - koszmar, 12 godzin nieruchomo, a jak już wstała o ścianę się podpierała idąc do toalety
a ja w środę cesarka, a w sobotę już w domu obiad gotowałam

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 20:34   #5915
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
albo photoshop Dziewczyny , troche sie naoglądałam tego cackania zdjęc mimo , że modelki gładkie i ładne to i tak je upiekszaja Nas, też by troszkę swiatłem wyszczuplili i drobnymi wcinkami Niby małe ingerencje ale efekt ogromny. Juz nie mówie o szopieniu o dwa rozmiary hehe. ale z talia u modelek to raczej czesto tak robia i z biustem bo chuderlaczki są proste Ale i tak zawsze sie jaram tymi zdjęciami
Tu się zgodzę, retuszowane sto razy i chociaż z reguły jak to modelki są mega chude, to w takich wypadkach im jeszcze powiększają piersi w programie graficznym. Całość jest piękna, chociaż ja nie lubię jak mi się piersi wylewają ze stanika a przy takim ciasnym o to nietrudno. Dzisiaj na wszystko narzekam, wybaczcie.
Stary 2012-01-29, 20:35   #5916
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
kochana do dwoch tyg najlepiej nic ja tez mialoam ten dylemat mozesz delikatnie i oczywiscie aby twoja druga polowka nie dotykala piersi niestety nie kladz sie na piersiach i aby twoj TZ tez tam ich nie uciskal. Wale prosto z mosto na stojaco najbezpieczniej

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

acha i jeszcze jedno aby nie bylo za gwałtownych ruchów pierwsze tyg są okropne ja przez to mialam ciche dni z moim mezusiem,ale mu wytlumaczylam w czym jest rzecz i wrocilo do normy. On myslal,ze jak sobie cycki zrobilam to zaraz gdzies polece na bok jelopek jeden
moj facet , jeszcze na wstrzymaniu! mi wlasnie wczoraj stuknely dwa tygodnie!i mowie do niego juz setny raz: "kochanie, przeciez slyszales, ze doktor powiedzial NIE przez dwa pierwsze tygodnie" a on mi na to, z mina dziecka, ktoremu zabrano zabawke " przeciez mu nic nie powiemy " Diabel jeden!
Stary 2012-01-29, 20:36   #5917
jooasi
Wtajemniczenie

magdalenko myślę, ze dobrze mierzysz ale na obwód więcej rzeczy się składa niż same cycunie mozesz mieć po prostu szersze plecy, ja jestem bardzo wąska pod pachami, taka prosta od talii w góre, praktycznie tyle samo w talii co pod piersiami a u większości dziewczyn od talii w góre wszystko ładnie się rozszerza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 20:42   #5918
krokus26
Raczkowanie

Witajcie kochane. Troszkę mnie tu nie było /sporo pracy/ . Strasznie się za Wami stęskniłam. Teraz pędzę nadrobić wszystkie zaległości. Buziaczki
Stary 2012-01-29, 20:46   #5919
jooasi
Wtajemniczenie

Krokusiku witaj, nadrobić to cięzko będzie bo dziewczynki produkują posty pełną parą lepiej napisz co u Ciebia i Twoich cycuniów
Stary 2012-01-29, 20:50   #5920
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Magdalenko,
ja 3 razy miałam znieczulenie ogólne, więc może dlatego tak dobrze to zniosłam... obok leżała dziewczyna po tym znieczuleniu w kręgosłup - koszmar, 12 godzin nieruchomo, a jak już wstała o ścianę się podpierała idąc do toalety
Faktycznie trzeba leżeć po znieczuleniu w kręgosłup (leżałam razem z córcią, TŻ siedział przy nas, trochę pospałyśmy), ale po 12 godzinach wstałam i latałam całą noc, bo dzidzia nie spała. Czułam się dobrze, nawet rana nie bolała (cięcie w uśmieszek ). Pozytywne dla tego znieczulenia jest to, że widzisz dzidzię od razu...

Edytowane przez aginga
Czas edycji: 2012-01-29 o 20:51
aginga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 21:01   #5921
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
A ja od wczoraj mam okropnego doła. Dzisiaj kilka razy już ryczałam przez te moje cycki i tak w ogóle. Kurczę, chyba znów moja deprecha wraca, ale mam nadzieję, że to jednak chwilowe załamanie jakieś .
no coś Ty, przez cycucychy płaczesz ? przecież wszystko da się zrobić , a u Ciebie nie ma tragedi nie do pokonania. A cycuchy będą zaplanowane i wyczekane masz już cel , wiesz jak działać- nie ma co już łez przelewać tylko trzeba odliczać i trzymać się planu Etap łez masz już za sobą- teraz jest już czas czekania bo postanowiłaś załatwić ten problem

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Witajcie laleczki!!!! Chętnie poznam ofertę VS szczególnie strojów kąpielowychJa to teraz szukam jakiegoś fajnego monokini http://allegro.pl/rb112-czarne-monok...003771780.html to mi się podoba
O raju ! a na której plaży będzisz się wylegiwać w takim monokini to grozi grupowym omdleniem

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane. Troszkę mnie tu nie było /sporo pracy/ . Strasznie się za Wami stęskniłam. Teraz pędzę nadrobić wszystkie zaległości. Buziaczki
Nie wiem czy zobaczymy Krokusika jeszcze w tym tygodniu ?
Krokusiku witam Cię jak długo Cię nie było pisz co słychać u panienek

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 21:12   #5922
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Krokusiku witaj, nadrobić to cięzko będzie bo dziewczynki produkują posty pełną parą lepiej napisz co u Ciebia i Twoich cycuniów
Joasiu, masz rację. Zostało mi jeszcze jakiej 20 stron /ha,ha/. Byłam u Ciebie w albumie i muszę powiedzieć - wow- Twoje cycunie są piękniste. A kociaczek słodziutki. Ja mam suczkę- gończy słowacki.
U mnie dość szybko do przodu. Brak czasu. Moje bimbałki dojrzewają i już niedługo stuknie im trzeci miesiąc. Są ogromniste- marzyłam o mniejszych- no cóż , jakoś muszę sobie radzić. W biuście aż 93-94. Widziałam kostium, który Ci się podoba- robi wrażenie.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Mayu Panienki coraz ładniejsze. Fałd w prawej jeszcze się prostuje /ha,ha/ ale wg mojej skromnej opinii coraz lepiej

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Daguś- monokini robi wrażenie. Powiem, Ci kochana, za Mayą- że pozostałe panie na plaży nie były by szczęśliwe. Robi wrażenie.
Stary 2012-01-29, 21:13   #5923
jooasi
Wtajemniczenie

Krokusiku a ja myślę, że marzyłaś głównie o pięknych i jędrnych a wielkość była drugorzędna są napewno wspaniałe i mam nadzieję, że wkrótce je ujrzymy z okazji 3 miesięcznicy
Stary 2012-01-29, 21:14   #5924
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Magdalenko,
Nie bądź taka skromna Ty jesteś dzielna babeczka ja po cycach nawet przez 2 tygodnie nic nie tknęłam w domu a Ty po cesarce w sobotę obiad.. nie no szacuneczek miałaś znieczulenie ogólne ale operacja taka sama, nie? ciągnie szew i w ogóle uchh aż nie chcę sobie tego przypominać buźki na dobranoc - koniec ferii jutro pierwsza pobudka do szkoły - i od nowa bieganina - fajnie te ferie podpasowały mi - po operacji nie musiałam tak latać - szkoła zajęcia dodatkowe i inne teraz już mogę za tydzień wybija mi równy miesiąc
Stary 2012-01-29, 21:18   #5925
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Joasiu, masz rację. Zostało mi jeszcze jakiej 20 stron /ha,ha/. Byłam u Ciebie w albumie i muszę powiedzieć - wow- Twoje cycunie są piękniste. A kociaczek słodziutki. Ja mam suczkę- gończy słowacki.
U mnie dość szybko do przodu. Brak czasu. Moje bimbałki dojrzewają i już niedługo stuknie im trzeci miesiąc. Są ogromniste- marzyłam o mniejszych- no cóż , jakoś muszę sobie radzić. W biuście aż 93-94. Widziałam kostium, który Ci się podoba- robi wrażenie.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Mayu Panienki coraz ładniejsze. Fałd w prawej jeszcze się prostuje /ha,ha/ ale wg mojej skromnej opinii coraz lepiej

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Daguś- monokini robi wrażenie. Powiem, Ci kochana, za Mayą- że pozostałe panie na plaży nie były by szczęśliwe. Robi wrażenie.
20 stron to do rana co najmniej. Ja nie wiem kto to tu tyle pisze?- co za gaduły jakieś i to prawie wszystko o cyckach
Cieszę , się że panienki pięknieją - 3 msc już za Tobą Zobaczycz na wiosnę jaka będzie radość jak bluzeczki z dekoldami wyciągniesz

Stary 2012-01-29, 21:27   #5926
malinkac
Raczkowanie

Mya a powiedz mi czy miesięczna blizna może się "skurczyć"? mój lewy cycek, ten inny, zauważyłam dzisiaj, że przybrał jeszcze dziwniejszy kształt z boku niż widać na ostatnich zdjęciach... w miejscu blizny jest jakby "wciągnięty"...
wcześniej tego nie było....
Stary 2012-01-29, 21:41   #5927
krokus26
Raczkowanie

Sama nie wierzę że to już prawie 3 m-ce. Joasiu, to prawda, że marzyłam przede wszystkim o jędrnych piersiątkach - i oczywiście takie są. A to już jest powód do radości. Naczytałam się trochę o antykoncepcji i pichceniu. Aż śpieszę zobaczyć co jeszcze mnie ominęło.
Stary 2012-01-29, 21:43   #5928
zabulek1
Wtajemniczenie

http://www.ebay.co.uk/itm/SEXY-BIKIN...#ht_972wt_1344

Wychodzi na to, ze my powinnysmy uderzac w rozmiar M
W piersiach 88-94,5cm duza rozbierznosc A pod biustem 71-75
Stary 2012-01-29, 21:58   #5929
krokus26
Raczkowanie

Żabulku, na chwilę obecną jak nic "M". Miło Cię widzieć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 22:01   #5930
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
Mya a powiedz mi czy miesięczna blizna może się "skurczyć"? mój lewy cycek, ten inny, zauważyłam dzisiaj, że przybrał jeszcze dziwniejszy kształt z boku niż widać na ostatnich zdjęciach... w miejscu blizny jest jakby "wciągnięty"...
wcześniej tego nie było....
O to Słońce masuj bliznę koniecznie- Zabulek tu pisała niedawno jak to robić. To wciągnięcie może być przyczepieniem się wewnątrz blizny, zrośnięciem z wewnętrzną tkanką- no ale to już na zdjęciu trzebaby zobaczyć. Tak czy owak - musisz masować koniecznie i może warto w dermatix zainwestować (może napisz zapytanie do dr). Dobrze, że zauważyłaś- teraz będzie trzeba blizence troszkę pomóc.

Stary 2012-01-29, 22:02   #5931
jooasi
Wtajemniczenie

Zaba dzieki, rozkminiam pół wieczora te rozmiarówki i też mi tak wychodzi, że to M na cycunie pasi ten stroik z linku też oglądałam ale w miętowym kolorze
Stary 2012-01-29, 22:04   #5932
gwendolinka
Zadomowienie

te kostiumy nie są dekompletowane, prawda? Dla mnie za duze beda M majtki na tyłek... Musiałabym miec stanik M i majtki S.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 22:05   #5933
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
http://www.ebay.co.uk/itm/SEXY-BIKIN...#ht_972wt_1344

Wychodzi na to, ze my powinnysmy uderzac w rozmiar M
W piersiach 88-94,5cm duza rozbierznosc A pod biustem 71-75
o ślicznusi
Słuchajcie- ale chyba coś nie tak z tą rozmiarówką??? no jak na nas M eee, coś mi się wydaje że to mało będzie. To kto by miał L nosić?

Stary 2012-01-29, 22:09   #5934
jooasi
Wtajemniczenie

za to gacie w rozmiarze M zgubie na zkręcie, na 100cm w bioderkach, ogłupieli

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Myusiu Ty nas chyba do amerykanskich lasek nie porównujesz tam napewno ma kto nosić L i XL, te chude tylko w katalogach występują
a z tego co się orientuje to amerykańska M to nasza L

Gwendolinko na stronie VS osobno się kupuje staniczki i gatki więc można mieszać gorzej na allegro bo przeważnie kompleciki dają
Stary 2012-01-29, 22:10   #5935
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Zaba dzieki, rozkminiam pół wieczora te rozmiarówki i też mi tak wychodzi, że to M na cycunie pasi ten stroik z linku też oglądałam ale w miętowym kolorze
Mówię Wam, że mało będzie na nasze żelki M
XS i S to rozmiar na deseczki i te B push- upowe- a M na nas?
Tigressa

Stary 2012-01-29, 22:13   #5936
jooasi
Wtajemniczenie

http://www.victoriassecret.com/ss/Sa...ame=vsdWrapper

te tableki tam są jakieś dziwne z rozmiarami. M pasuje na stanikowe 32DD ja się łapie
Stary 2012-01-29, 22:15   #5937
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
za to gacie w rozmiarze M zgubie na zkręcie, na 100cm w bioderkach, ogłupieli

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Myusiu Ty nas chyba do amerykanskich lasek nie porównujesz tam napewno ma kto nosić L i XL, te chude tylko w katalogach występują
a z tego co się orientuje to amerykańska M to nasza L

Gwendolinko na stronie VS osobno się kupuje staniczki i gatki więc można mieszać gorzej na allegro bo przeważnie kompleciki dają
no ale my mamy właśnie rozmiar żelek już taki amerykański bardziej niż europejski
Coś mi się nie wydaje żeby Tigressa kupiła stanik w roz S - raczej w rozmiarze M był za mały

Stary 2012-01-29, 22:15   #5938
jooasi
Wtajemniczenie

Mya zobacz jakie majty w M szerkie, na 100cm w biderkach amerykańska M jest duża a jak stanik na plecach zapinany a nie wiązany to też w obwodzie będzie wielki kurde i jak to kupić??
Stary 2012-01-29, 22:16   #5939
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Żabulku, na chwilę obecną jak nic "M". Miło Cię widzieć.
Witaj krokusiku
Dluuuugo Cie nie bylo Pochwal sie tu szybko jak panienki wypieknialy
Ja tak z doskoku teraz, bo mi sie te bikini wkrecily i tak szukam i szukam i juz mam oczoplas
Stary 2012-01-29, 22:17   #5940
jooasi
Wtajemniczenie

ja nie znam cycuniów Tigressy jej już tu nie było jak przyszłam jaki ma implancik?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości