|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: KWIECIEŃ Pioson, Chloe Love, CK, pielegnacja, troche kolorowego :) zapraszam !
Tak sobie myślę, że ciężko będzie ukręcić z tego wymianę
Bo za Poison mogłabym oddać Eau des Merveilles + 10 ml Angela, ale wtedy chyba nie łapię się na filtr. Ale myślę, że ewentualnie za samo Poison też bym się wymieniła
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#32 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: KWIECIEŃ Pioson, Chloe Love, CK,Clinique i wiele innych zapraszam !
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Tester EdM niczym się nie różni od normalnej flaszki, oprócz naklejki na spodzie z napisem tester
Niestety nie oddam dwóch flaszek za Poisona, nawet plus krem, bo nie jest to moje szczególne chciejstwo, raczej flaszka która wpadła mi w oko i fajnie by było ją mieć Myślę, że na razie dajmy sobie spokój z wymianą, może za jakiś czas spróbujemy znowu ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Tę Lolkę dorwałam w wakacje na naszym forumowym straganiku
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to samo- zakręcony czas u mnie dość długo trwa
Najchętniej dorzuciłabym Ci lakier. Co myślisz? |
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Niee, akurat z Lolek nie planuję robić odlewek
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Hmmm Twoja propozycja brzmi kusząco Tylko nie mam atomków 10 ml, więc kupiłabym taki plastikowy atomek 30 ml z Sephory, nie przeszkadzałoby Ci to?
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Może znalazłabys u mnie coś za Poison?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Nic na siłę
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ Pioson, Chloe Love, CK, pielegnacja, troche kolorowego :) zapraszam !
Tylko Poison
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Zanim cokolwiek ustalimy to i tak chciałabym zobaczyć zdjęcia bo trochę mnie martwi, że nie jesteś pewna pochodzenia Poison (w przypadku Diora i chanel to jestem trochę przewrażliwiona):rolleyes :
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, jeszcze chciałabym zobaczyć zdjęcie atomizera z kołnierzem bo na tych z korkiem i zrobionych z góry nie widać kształtu
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, nic podejrzanego nie widzę
![]() Co chciałabyś za nie? ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Nie mam Angela edp, mam tylko cukrowe ![]() Poison Girl mogę oddać, trudno mi coś proponować bo nie jakie zapachy lubisz. Najlepiej popatrz w wątku i na fragrantice, może coś Ci wpadnie w oko dla wyrównania pojemności/wartości.
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wymieniłaś to mogę Ci zrobić odlewkę Dolce Vita.
Reszta to nówki z których najmniejszą pojemnośc ma cukrowy (50ml), L-ki to 80tki a MP setki
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
DV mogę odlać 15 ml,
Lolki mam z Douglasa i z Super Pharm. Za samą lampę nic nie widzę, zreszta ona nie jest jakos szczególnie wartosciowa.
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Hej , podoba mi się puder Clinique i dkny pure. Czy masz oryginalny pędzelek do pudru ?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Nie da rady -DV mam jakieś 80 ml to musiałabym sobie odlać 65 ml
![]() W mniejszej pojemności do oddania z flaszką to mam tylko zapachy YR Lolki kupowałam jeszcze rok temu - był rzut nie tylko w superpharmie, przecenione były też w douglasie ![]() Pustych flaszek nie zbieram. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- To nie tak, że Lolki nie oddam, jak mnie coś skusi to owszem bo jakieś tam zapasy posiadam i mogę się jednej pozbyć. Nie oddam jej za Poison. Lampa działa, zresztą używam jej od czasu do czasu, ma moc 36W, pisałam, ze nie jest szczególnie cenna bo dwa lata temu płaciłam za nią chyba 79zł więc nie jest to jakaś zawrotna suma
Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 Edytowane przez wgn Czas edycji: 2017-04-23 o 19:02 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Za armaniego chciałabym coś z zapachowego wisha lub meteorki ale za pacco może byłabym zainteresowana. a kiedy puder był otwarty ? Tyle ze teraz jestem
Poza domem i najwcześniej mogłabym wysłać pewnie za około 3 tygodnie wtedy tez mogłabym dopiero zrobić zdjęcia flakonu![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki będą jutro (mam nadzieję - bo w domu jestem gościem ostatnio). DV mogę odlać maksymalnie 15 ml ale może coś z gotowych odlewek wpadnie Ci w oko
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Coś za chloe?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Oki No problem
będę w domu pewnie jakoś w połowie maja, gdybys do tego czasu miala puderek i chciałabyś Paco - daj znac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia wrzuciłam u siebie TUUU i TUUU
i widzę, ze pomyliłam się z objętością - PG powinno być 34/100 ml (porównałam z fotkami po rozbiórce gdy we flakonie zostało 35 ml TUUU) więc w grę wchodziłoby raczej 1o ml DV i Hermes lub 15 ml DV bez Hermesa
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjecie DV TUUUU
Za lampę nic nie widzę (podoba mi się chloe ale za lampę to za dużo) Tak jak pisałam wczesniej -jakoś szczególnie nie będę wybrzydzać, chcę za nią coś takiego co mi się przyda np to co mam w wish: -czekolady gorzkie ze średniej półki- Lindt, Vivani Panama, Menakao, M.Cluizel itp, słodycze słodzone stewią lub ksylitolem, -kawa w ziarnach i mielona (średnio palona, średnio lub wysoko-kofeinowa), kapsułki do ekspresu Tchibo, -eko/bio żele pod prysznic (nie drogeryjne - no chyba, że z Natury), szampony i odżywki proteinowe do włosów, suche szampony
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Za Hypnose nic nie widzę, z lampą też się wstrzymam bo jakoś sam suchy szampon do mnie nie przemawia (pewnie dlatego, że używam sporadycznie)
Co do wymiany trucizn to możemy przejśc na PW
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic z Twoich perfum nie kojarzę, a nie mam czasu jeździć do perfumeri wachac
także na razie nic Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wypatrzyłam za L-kę
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się tylko chloe, ale mogę za nią dać wszystko poza coco, a z racji jej wartości nie sądzę ze ją oddasz
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- wolałabym ich nie rozdzielać |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
ja niezmiennie jestem zainteresowana AVENE Reflexe Solaire i
BRTC |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
aktualne zawartości: Hermes ok. 37/50 ml, Lolita ok. 20/30 ml; jeżeli Ci pasuje, mogę oddać za te dwa kremy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Bo za Poison mogłabym oddać Eau des Merveilles + 10 ml Angela, ale wtedy chyba nie łapię się na filtr. Ale myślę, że ewentualnie za samo Poison też bym się wymieniła

Niestety nie oddam dwóch flaszek za Poisona, nawet plus krem, bo nie jest to moje szczególne chciejstwo, raczej flaszka która wpadła mi w oko i fajnie by było ją mieć

wtedy tez mogłabym dopiero zrobić zdjęcia flakonu

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość