Mój Kot Pije Pepsi - Szalone Historie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-09, 18:18   #31
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Mój Kot Pije Pepsi - Szalone Historie

A mój pies je jabłka
Moja mama kiedyś jedząc jabłko dała kawałek psu a on zjadł i prosił o jeszcze
Stary 2006-05-09, 18:47   #32
rachela
Zakorzenienie

Świetny wątek, przy historiach z kotami wymiękam
Ja niestety ani kota ani psa nie mam. Mogę się za to pochwalić nimfą alkoholikiem, która jak tylko widziała piwo lub kieliszki, to ciągnęła jak głupia
Natomiast mój obecny ogonek kica i piszczy jak gumowa zabawka, kiedy jej się coś nie podoba

Przekomiczne są Wasze koty

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 18:47   #33
nataliacz
Rozeznanie

GG do nataliacz

Cytat:
Napisane przez NiUśKa_
a mój kolega ma kota, który uwielbia wręcz spać na monitorze od komputera. żadko kiedy u niego byłam to kotek zajmował inną miejscówkę
bo mu tam ciepło w... dupke
nataliacz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 19:25   #34
Owczunia
Wtajemniczenie

Ach te kochane kocurki Pamiętam, że mieliśmy w łazience taką dość solidna półkę z zasłonką, na którejleżały rożnego rodzaju szmatki, stare ręczniki itp., no i moja kicia upodobała sobie to miejsce do spania. Ogólnie Pysiek (moja kicia ) lubił łazienkę. Najoryginalniejszy to był sposób, w jaki robił siusiu Zawsze przypatrywał się wodzie w wannie i skubany załatwił się wchodząc do wanny i siusiając prosto do dziurki (ttej, któraspływa woda) Jakie było moje zaskoczenie, gdy go raz na tym przyłapałam. A kuweta stała obok
Pysiek jak to na kota przystało zawsze był pomysłowy. Otworzenie drzwi- żaden problem. Po pewnym czasie, gdy otwierało się lodówkę przybiegał i ocierał się o nogi, aby dostać cos dobrego. Ja z tej racji ze byłam wtedy jeszcze dosyć mała i uwielbiałam się z nim bawić, to, gdy chciałam go do siebie zawołać, a nie mogłam go znaleźć (wcisnąć się potrafił wszędzie) to otwierałam lodówkę i już go miałam u swoich stop . Lecz kociak dość szybko się cfanił i przybiegał dopiero wtedy, gdy otworzyło się lodówkę a następnie chlebak wtedy miał pewność, ze będzie jedzonko

Owczunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 19:47   #35
201701160947
Konto usunięte

Moja sunia też lubi pepsi Poza tym lubi jabłka, marchewki. Kiedyś zjadła nawet kawałek cytryny -> nie rozumiem tego Ale pozniej juz jesc nie chciala
Pamietam jak kiedyś z zamrazalki wyleciał zielony groszek zamrożony rzecz jasna ,a ona wszystko zjadła
Lubi też jeść kostki lodu hmm.
No i to co najbardziej- kosmetyki. Uwielbia zwłaszcza błyszczyki i pomadki
Nie raz próbowała mi je zjeść
Heh bajer
201701160947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 21:57   #36
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NiUśKa_
a mój kolega ma kota, który uwielbia wręcz spać na monitorze od komputera. żadko kiedy u niego byłam to kotek zajmował inną miejscówkę
e to normalne moja kocica w dzien tylko na monitorze praktycznie spi.. i zeby bylo smieszniej w moja strone wystawia tylek a glowa w dol wyobrazcie sobie jak ja gonie gdy lekko ogon podnosi drugie jej ulubione miejsce do spania to.. jak tylko sie poloze ona mi pach i na klate i tak spi
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 23:44   #37
ptiszonek
Raczkowanie

GG do ptiszonek

Cytat:
Napisane przez moee
drugie jej ulubione miejsce do spania to.. jak tylko sie poloze ona mi pach i na klate i tak spi
Moja Micza robi dokładnie to samo: przychodzi rankiem, tak o 9:00, wskakuje na łóżko i czeka aż się obróce na plecy, wtedy włazi mi na klatke piersiową, parkuje jak samochodzik - miło z jej strony że zawsze drzemiemy sobie twarzą w twarz - i mruka, mruka i zasypia.
Klusior robi to samo ale w nocy, włazi na lekko już śpiącego członka rodziny, podstępnie usypia go na amen mruczanką i kładzie mu się na brzuchu albo na udach. W środku nocy delikwent budzi się zlany potem bez czucia w dolnej częsci ciała, bo przez ten czas 4,5kg Klusiora blokowało krwiobieg...
Melunia z kolei przychodzi do łóżka też rankiem i z takim zapamiętaniem ugniata, udeptuje sobie miejsce, wiecie jak, pazurkami gniecie, i gniecie, wzrok ma wtedy zamglony i ślina jej cieknie na kołdrę - jak zahipnotyzowana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-09, 23:48   #38
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ptiszonek
Moja Micza robi dokładnie to samo: przychodzi rankiem, tak o 9:00, wskakuje na łóżko i czeka aż się obróce na plecy, wtedy włazi mi na klatke piersiową, parkuje jak samochodzik - miło z jej strony że zawsze drzemiemy sobie twarzą w twarz - i mruka, mruka i zasypia.
Klusior robi to samo ale w nocy, włazi na lekko już śpiącego członka rodziny, podstępnie usypia go na amen mruczanką i kładzie mu się na brzuchu albo na udach. W środku nocy delikwent budzi się zlany potem bez czucia w dolnej częsci ciała, bo przez ten czas 4,5kg Klusiora blokowało krwiobieg...
Melunia z kolei przychodzi do łóżka też rankiem i z takim zapamiętaniem ugniata, udeptuje sobie miejsce, wiecie jak, pazurkami gniecie, i gniecie, wzrok ma wtedy zamglony i ślina jej cieknie na kołdrę - jak zahipnotyzowana
oj wiem jak gniecie bo mi tak codziennie moja biust ugniata kurcze koty sa niesamowite
Stary 2006-05-13, 18:22   #39
Angel@
Zakorzenienie

Mój pies je wszystko: owoce, warzywa, słodycze, lody, wręcz uwielbia ostre przyprawy, pije piwo, colę itd. Nie ma takiej rzeczy na świecie, której by nie zjadł.
Śmieszna hitoryjka:
Miałam kiedyś małego pekińczyka i pewnego dnia mi zaginął. Nie miał możliwości wyjścia z podwórka a nigdzie go nie było. Po prostu się rozpłynął. 20 osób go szukało, pół miasta zjeździliśmy i nic. Myślałam że ktoś go ukradł. Tyle było płaczu... Aż tu następnego dnia wieczorem, jakby nigdy nic, wychodzi sobie z pralki. Około 30 godzin tam przesiedział. Żeby to był kot, to jeszcze bym się nie dziwiła, ale pies?
Angel@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-13, 18:36   #40
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Angel@
Śmieszna hitoryjka:
Miałam kiedyś małego pekińczyka i pewnego dnia mi zaginął. Nie miał możliwości wyjścia z podwórka a nigdzie go nie było. Po prostu się rozpłynął. 20 osób go szukało, pół miasta zjeździliśmy i nic. Myślałam że ktoś go ukradł. Tyle było płaczu... Aż tu następnego dnia wieczorem, jakby nigdy nic, wychodzi sobie z pralki. Około 30 godzin tam przesiedział. Żeby to był kot, to jeszcze bym się nie dziwiła, ale pies?
O matkoooo.. całe szczęście , że nic mu się nie stało, bo przeciez mógl się wyprać
Stary 2006-05-13, 19:51   #41
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Rudy uwielbia biegać jak szalony wkoło mieszkania, czasem ma takie napady, i w pewnym momencie nagle podskakiwać w góre na jakis metr. Tak z miejsca. Komicznie to wyglada
Poza tym prawie nie pije, ani wody, mleka...nic kompletnie...Jest u mnie rok prawie i w tym czasie moze szklanke płynów wypił Za to kocha wpadac do łazienki, podkradać się do toalety i tak długo skubie, aż otworzy sobie klape, wejdzie na sedes i, jesli tylko widzi jakis papierek pływajacy, wydłubuje go! I potem muszę sprzątac resztki...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-13, 20:12   #42
moee
Zakorzenienie

moja przesadzila w nocu- kotka.. wyczaila ostatnio w bylym akwarium takie kulki szklane i stwierdzila ze to niezle zabawki cala noc wyciagala po jedej kulce i po parkiecie w te i we te.. wstawalam zabieralam i z powrotem sie kladlam, a halas przy tym niesamowity.. zakrylam akwarium ksiazka dosc ciezka, pach i po godzinie znowu popudka bo ksiazka na podlodze no i malo tego nad ranem zwalila cale akwarium z polki, rozbila, kulki po calej sypialni, a ona ze strachu schowala sie w szafce z garkami ktora byla niedomknieta.. my z Tż na rowne nogi co sie stalo.. za chwile sasiadka puka do drzwi ze zadzwoni po straz bo cala noc u nas halasy i spac nie moze.. oj ciezka ta noc byla, przez jedna nawet nie roczna kotke
Stary 2006-05-13, 20:46   #43
Ana1616
Raczkowanie

chojrak ssie palca
je orzeszki i czsami rodzynki
bardzo go kocham
Ana1616 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-13, 22:49   #44
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez szajajaba
Rudy uwielbia biegać jak szalony wkoło mieszkania, czasem ma takie napady, i w pewnym momencie nagle podskakiwać w góre na jakis metr. Tak z miejsca. Komicznie to wyglada
Poza tym prawie nie pije, ani wody, mleka...nic kompletnie...Jest u mnie rok prawie i w tym czasie moze szklanke płynów wypił Za to kocha wpadac do łazienki, podkradać się do toalety i tak długo skubie, aż otworzy sobie klape, wejdzie na sedes i, jesli tylko widzi jakis papierek pływajacy, wydłubuje go! I potem muszę sprzątac resztki...
to mi przypomnialas, jak kiedys moje psicho strasznie polowalo na chusteczke, ktora trzymalam w reku a jak w koncu wyrzucilam do sedesu to zanurkowala i wyciagnela taka oblesna, mokra z sedesu

w ogole moj pies uwielbia nurkowac nad morzem rzucalismy mu kamor na dno, a ona dupsko w gore, leb caly pod wode i jak kaczka robila obrot. Nawet zwykle udalo jej sie wylowic z calkiem sporej glebokosci
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-14, 03:17   #45
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Moee, dlatego się cieszę, że póki co pode mną nikt nie mieszka; pewnie też miałabym problemy przez te dzikie galopy Takie chuchro, a jakby stado koni biegało po mieszkaniu, co tu będzie dalej
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-14, 09:09   #46
sky
Zadomowienie

Talking Dot.: Mój Kot Pije Pepsi - Szalone Historie

Pewego dnia wracając z miasta zobaczyłam małego kotka o szarym umaszczeniu. Kiedy mnie zobaczył od razu podbiegł i zaczął się do mnie łasic i przeraźliwe miauczec. Pamiętam, że wtedy padał śnieg i była bardzo nieprzyjemna pogoda. No i co ja miałam zrobic?? Wzięłam biednego zmarźniętego kociaka do domu, bo mieszkałam bardzo blisko. Kiciuś był u mnie dwa dni, później odnalazłam właścicieli dla kotka. Aleee w czasie tych dwóch dni kiedy kotek wchodził do kuchni i było włączone radio kot siadał i ... się bujał w rytm muzyki!!! Kiedy wyłączałam muzykę kot się odwracał, żeby sprawdzic czemu muzyka już nie gra! Kiedy ponownie włączałam znowu się bujał! To było super!
Stary 2006-05-14, 09:39   #47
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Moj pies normalnie zajada karme Purina lub Eukanuba ale jesli o normalne jedzenie to nie pogardzi niczym: mandarynki, pomarancze, banany, wingrona, truskowaki, jablka, gruszki w zasadzie to co my jemy to on tez potrafi sknsumowac nie mowiac o gąbkach do mycia naczyn najlepiej te juz troche zuzyte hheheh a jak, probowal pare razy skonsumowac drucik do mycia garow ale z tym nie dal rady efektem bylo znalezienie czegos rozciagnietego we wszystkie mozliwe strony z kupa siersci mojego Aresa. Pasienie sie jak krowa na lace trawa to juz rytual kazdego spaceru ech wiele by wspominac - polowanie na zuzyte chusteczki higieniczny to normalka, rozkladanie na czynniki pierwsze wszelkich papierowych elementow No coz bogate to zycie ma moj pies
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-14, 10:03   #48
Cdz
Zakorzenienie

mój kot spragniony wpadł do toalety - było do połowy mokry tj. łepek, przednie łapki i do połowy brzuszek
lubi bardzo kukurydzę ale tylko obgryzioną przez moją mamę wszelkie serki homogenizowane - szczególnie waniliowy

za to mój pies jest wszystkozerny.. zje nawet cytrynę z herbaty (tylko jesli da mu to jego pani/pan) a z miski nie je nic chyba że za karę czyli normalny posiłek w ciągu dnia..
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-14, 10:40   #49
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112
Moee, dlatego się cieszę, że póki co pode mną nikt nie mieszka; pewnie też miałabym problemy przez te dzikie galopy Takie chuchro, a jakby stado koni biegało po mieszkaniu, co tu będzie dalej
dobrze masz pode mna to mieszka starsze malzenstwo wiec mam ciagle pukanie w sufit itp , mimo ze zdecydowanie spokojni ludzie jestesmy poza tym moja ostatnio upodobala sobie drukarke( strara drukarka i strasznie dlugo i glosno sie zalacza) wchodzi specjalnie na przyciski i jak sie jej uda zalaczyc to cale przeszczesliwa niestety nie na nasze uszy to bylo i drukarka odlaczona
Stary 2006-05-14, 11:10   #50
JoannM
Zadomowienie

Moj pies, to jest jakis wytrenowany, jak dalejmy mu jakies wedliny to nietknie tych ponizej 10 zl!!! w ogole jest jakas wybredna. Ale gotowany bób to wcina az sie uszy trzesa

Razem z Gabrysią

JoannM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-14, 11:28   #51
201701160947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JoannM
Ale gotowany bób to wcina az sie uszy trzesa
Moja tez bób uwielbia
Stary 2006-05-15, 10:46   #52
moee
Zakorzenienie

wczesniej w watku pisalam o spaniu mojej kotki wiec zrobilam jej zdjecia przed chwilka jak najczesciej sypia to Wam zobrazuje i nie ma co sie dziwic ze ja gonie ciagle, ale ona i tak wraca
Stary 2006-05-15, 13:19   #53
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Rudy kocur jest nietypowy pod jeszcze jednym względem. Jak widzi świezo zakupioną włóczke, nie tknie jej. Ale wystarczy, że zaczne cos z niej robic, porywa ją i zwiewa jak najszybciej. Nie wiem czemu, może czeka, aż włóczka przesiąknie zapachem moich rąk...?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-22, 09:34   #54
Madzia007
Zadomowienie

Mój kot uwielbia bawić się ze mną w chowanego-ganianego po całym domu. Mógłby tak od rana do wieczora
Kiedyś niechcący zatrzasnęliśmy go na balkonie, a mieszkamy na 4 piętrze. W nocy okazało się, że kota nie ma. Oczywiście dzika panika, rozpacz i coś tam jeszcze. Ile się go naszukaliśmy to szok, ja napłakałam się jak głupia. Następnej nocy śpię sobie w pokoju, a tata przychodzi z kotem na rękach. Okazało się, że był u kogoś na parterowym balkonie. Ale jak się tam dostał, to nie mam pojęcia
Kiedy widzi przez okno jakiegoś ptaka, wydaje z siebie taki dziwny dźwięk tak jakby kwakanie kaczki
Pcha się na chama do każdej torby i reklamówki, nawet gdy jest pełna ksiażek
Stary 2007-04-22, 09:37   #55
Madzia007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
wszelkie serki homogenizowane - szczególnie waniliowy
Mój też Nie pogardza też lodami waniliowymi i serkiem topionym w plasterkach
Stary 2007-04-22, 09:53   #56
seemore
Wtajemniczenie

Psy (dwa boksery) mojej znajomej uwielbiają wszystko. Piwo. wódkę, wino, słodycze. Tort łykają w całości. Ostatnio Atos się na niego tak rzucił, że miał całą mordkę w bitej śmietanie. Wyglądało to uroczo. Poza tym uwielbiają dawać buzi, co ja i ich właścicielka niezmiernie wykorzystuje przy każdej okazji A kiedyś, jak były w ogrodzie zdarzyła się urocza historia. Otóż, owe psy mają luksusową budę z pięknym kocem w środku. Była piękna pogoda, słoneczko świeciło i nasze kochane ptaszki tenże kocyk wyciągnęły, rozłożyły na trawce i wtulone do siebie zasnęły. Żałuję, że nie miałam wtedy aparatu

seemore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-22, 10:10   #57
Alvesta
Zakorzenienie

moja sunia zje wszystko bez wyjątku, cokolwiek jej się nie podsunie pod paszczę albo co sobie sama znajdzie cytrynę, kiszonego ogórka, kwaśne, gorzkie itp. nie ma znaczenia.
obgryza sobie też pazurki, mimo że regularnie zdziera je sobie w ogródku, tropiąc krety i inne takie
pewnego razu jak została sama w domu, upatrzyła sobie worek ze śmieciami który ktoś zapomniał wyrzucić przed wyjściem, zaciągnęła sobie na kanapę i oczywiście rozbabrała wszystkie śmieci po drodze. Po powrocie zastaliśmy królową życia na własnoręcznie upolowanych śmieciach
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-22, 10:38   #58
Fudge
Raczkowanie

GG do Fudge

mój kot uwielbia chipsy :P najbardziej o smaku sera i szynki ale inne tez dają radę hehe. A jak sie zdenerwuje to obgryza pazurka (ciągle tego samego)
Stary 2007-04-25, 10:01   #59
martiniątko
Zadomowienie

Moje 2 kocury to nic w porownaniu z waszymi szalonymi kotami Chociaz jeden z moich kotow ma dziwne upodobania kulinarne, nie lubi kociej karmy, zjada tylko zimna z lodowki, za to uwielbia wszystko co ja jem, zwlaszcza slodycze i zawsze o nie zebrze (a ponoc koty nie czuja slodkiego smaku ).

Z dziwnych historii: Moje koty wychodza na dwor bo mieszkamy w domku. Wypuszczamy je, a potem one wchodza po deseczce na taras na parterze i stamtad je wpuszczamy. Mlodszy kot jak byl maly niecierpliwil sie ze go nie wpuszczamy od razu jak tylko wejdzie na taras i musi czekac az ktos go zauwazy. Wymyslil na to rade - czasem wskakiwal na rozne okna znajdujace sie na innej scianie budynku (a nasz parter jest wysoki, jak pierwsze pietro), ale najstraszniejsze co zrobil to wchodzil po scianie, wbijajac pazury w elewacje, na pierwsze pietro na balkon, myslac chyba ze na pierwszym pietrze ktos go od razu wpusci. Zrobil tak kilka razy. Nie przewidzial jednak tego ze nikt sie go na pierwszym pietrze nie spodziewal i tylko przypadkiem zauwazony przez szybe byl wpuszczany do srodka Teraz jako kastrat juz utyl i sie nie odwaza na takie akrobacje. A tak w ogole to zachowuje sie jak pies - zjada resztki z obiadu, tarza sie w piachu, a jest bialy i bardzo nie lubi sie myc.
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-12, 14:10   #60
Amelia_bm
Rozeznanie

Mój kociak zawsze jak było ciepło kładł się brzuchem do góry w pustej skrzynce na kwiaty na balkonie
Kiedyś się rozpędził galopem i nie wyhamował- zarył głową w doniczkę
A jak mu dawałam kawałek ciasta to nagle dostawał "speeda" i leciał na oślep jak szalony przez całe mieszkanie

teraz już go nie ma

SALSA na wymianę

-0,5/12
Amelia_bm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości