![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WrześieŃ. :]
coś za
sukienka sugarfree leginsy calzedonia rurki hm czarne ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wrzesień. :]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Jeśli czarne to też taki nie cienki jeans, który nada się na zimę to i czarne i jeansowe. Ładna koszula panterkowa, ale potrzebowałabym wymiaru w klatce i zdjęcia na Tobie. Legginsami to byłabym
Zainteresowana na 100%, bo swoje na d.pupie porwałam siadając na gwóźdź ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Hej, podobają mi się dwie rzeczy
![]() Szare leginsy z Zary oraz SINSAY Cieniutka narzutka w.azteckie wzory z frędzlami na.dole Zajrzyj proszę do moich wątków ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Ok, to poczekam co z nimi będzie ![]()
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Wrzesień. :]
U mnie to taka poważna dziura na pół pośladka, a mam niemałe
![]() ![]() Jutro pomierze spodnie, a ty proszę wypisz mi tak konkretnie co Ci się podoba żeby szybciej coś tam ugadać jak już pomierze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez bizbizub Czas edycji: 2017-09-29 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Wpadła mi w oko sukienka Sugarfree i płaszcz Zara
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Jestem
![]() ![]() Obstawiam ze te dwie pary to maja wartość ok 280zl? Ode mnie dostępne to co załączam. Czarna torebkę mogę dorzucić jako dodatek wart powiedzmy 45zl, bo niestety dziś mi ja koty podrapały ![]() ![]() Coś mi zdjęcia bizu się nie chcą ładować. Mam te + ich wartosci Nf4 59.9 Nf5 69.9 Nf6 59.9 Nf7 79.9 Nf9 79.9 Nf12 74.90 Kolczyki kf7 44,90 (drugich nie mam, ale te są przepiękne) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ps na zdj okularów widać Twoje dane ![]() Edytowane przez bizbizub Czas edycji: 2017-09-30 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
hej, no wielka szkoda, oddam wiele za spodnie i legginsy - moje rzeczy sa nowe z metkami.... ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
W sumie to mogłabym tez pushupy Calzedonii przygarnac, bo moje to się tylko po domu nadają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Wyjeżdżam na dwa dni i wracam we wtorek, wiec wtedy możemy się dogadać. U mnie wszystko będzie aktualne - ciuchy oddam łatwiej, zaniżając ich wartość, bo chce zmienić szafe totalnie. Ja mam problem ze spodniami bo mam jedno miejsce w biodrach szerokie i psują na mnie spodnie 38 ale
Mocno gumowane, 40czasem za duże ale łatwo zmniejszyć. Nie lubię wydawać pieniędzy na spodnie bardzo, wiec chętnie się wymienie ![]() Jak wrócę to się dogadamy dokładnie ok? Tylko przetrzymaj mi 2 pary spodni i legginsy, może coś jeszcze dogrzebie. W 1 poscie mam łisz jak coś ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Co byś chciała za kiece?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Kochana mam chwile to tak wstępnie, chętnie oddam:
- torebkę, - sweter H&M (to taki sweter sweter, nie cieniutka narzutka), - tunike H&M (jest z solidniejszego materiału) - bluzkę żakardowa Mango (ona jest trapezowa, pod spodem ma przylegający material, jest piękna, kosztowała chyba 89.9 wiec material jest fajny, grubszy i się nie gniecie) - kolczyki za jeansy i czarne spodnie. I do tego naszyjniki które chcesz dla pokrycia leginsów? Daj znać czy będziesz potrzebowała jakichś dokładnych zdjęć to zrobie jak wrócę. Ubrani ode mnie w stanie idealnym. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Z wątku niestety nic więcej nie wybiorę, bo naprawdę staram się totalnie ograniczyć szafę. Dobrze widzę cenę legginsów ok 140zl? Jesli chodzi o naszyjniki mogę podesłać więcej zdjęć lub linki z cenami, ale fajnie by było żeby ich wartośc była zbliżona do wartości legginsów
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Wolne, chętnie je oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
To poszukaj, nie trzymam ich na sile, ale mega ograniczam swoją szafe
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Ah kochana ![]() na beton przy przenoszeniu wszystkiego, jeszcze muszę zerknąć czy nie mam ale tak na zaś mówię, że może go nie być ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edit: chyba mam zapasowy ![]() Edytowane przez bizbizub Czas edycji: 2017-10-04 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
hej,
coś u mnie za czarne rurki z H&M i Legginsy push up Calzedonia Rozmiar M,stan idealny.
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Kochana w baskinkach wyglądam jak w ciąży. Tshirt ładny, ale szkoda mi trochę za naszyjnik, wole sprzedać. Aktualnie szukam tylko swetrów chyba, raczej nowych, z aktualnych kolekcji, ew. coś co wpadnie w oko, ale nawet nie wiem jak Ci pomoc, bo nie wiem co by mogło mi w oko wpaść
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
A planujesz coś jeszcze dokładać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak dodatkowo, te legginsy z Zary to droższe czy z tych tańszych z trf? Bo Chętnie oddałabym Ci i ta tunikę, nie nosze jej a jest bardzo ładna i szkoda mi, że tak smutno leży. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.