|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowy powrót Allie. Zapraszam do nowego kramu!
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcialam balsam antycellulit AA i olejek do kapieli Bielenda.
- krem z filtrem SVR 100B, tonujacy, zostalo ok. 10 ml z 50 ml - wolny - szampon z glinką BIELENDA, - moge dac 2 saszetki - lakier Very Vernis BOURJOIS - jest delikatny, ale przezroczysty nie jest Czy dobrlabys jeszcze cos za: Clarins, Lift Minceur?
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Allie,
zajrzyj do mnie, może znajdziesz coś za Soraya, Beauty Creator Body, Głębokie nawilżanie, krem do ciała, jest 90% z 200ml Clarins, Lift Minceur, specyfik ujędrniający i antycellulitowy, zostało 70% z 200ml Eris, Aktywne serum antycellulitowe, nowe, nieużywane niekoniecznie wszystko pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 20g sypkiego Matisa transparentnego
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=7 6b9f665452e31da859c7e9a5e 85fadb&cmd=details&itemid =434 Puder jest w opakowaniu po innym pudrze z sitkiem - orginalne było ogromne i bez sitka, dlatego przesypałam (niestety orginalnego już nie mam). Interesuje mnie effeclar i błotko do włosów bielendy. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Mogłabyś zmaieścić fotkę tego różu Loreala ??? Interesuje mnie również Wax oraz błoto Bielendy To mój wątek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118423 |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Ja jeszcze wypiszę, co mi się podoba, wiem, że częścią tych rzeczy są też zainteresowane inne wizażanki, ale wypiszę wszystko, sama zdecydujesz, co oddać, zresztą nie wiem, czy ode mnie weźmiesz Exomegę + próbki, czy może spodoba Ci się też ten żel Eco, o którym pisałam we wcześniejszym poście
Tak więc:Eris, Aktywne serum antycellulitowe, nowe, nieużywane Lirene, Folacyna Intense, balsam do ciała, zostało 80%: ślicznie pachnie i odżywia AA, Ciało wrażliwe, Antycellulitowa emulsja do ciała, zostało 80% Bielenda, antycellulitowy olejek do kąpieli cyprys+cedr, ubyło 5% Yves Rocher, Cyprysowy żel pod prysznic, nieużywany Nivea, pianka do układania włosów cienkich i delikatnych; sądzę że zużyłam 20% Ewentualnie też peeling-maska Oceanica (o ile nie zawiera dimethicone), maska do włosów Pantene (również to samo zastrzeżenie), Soraya do ciała Beauty Creator. I tak jak napisałam, żeby nie było, że chcę to wszystko naraz Po prostu te rzeczy mi się podobają. Przejrzyj wszystkie oferty na spokojnie i później daj znać Pozdrawiam.
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
LRP, Effaclar K; zużyłam jakieś 5% L’Oreal, róż Blush Delicieux, kolor Pink Grapefruit, z 5 razy maźnięty Henna Treatment Wax, zużyłam 15-20% z małego opakowania (białe z brązowymi napisami) znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana:
Apis, wygładzająco-oczyszczająca maseczka z minerałami z Morza Martwego; zużycie 30% Dax Cosmetics, Perfecta, Peeling z mikrokryształkami bambusa - zostało 60% Kamill, Soft & Dry, Krem do rąk, z 75ml zostało ok. 50ml, nie pozostawia tłustej powłoczki mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119894
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
allie mam do zaproponowania
6.Tusz Rimmel Extra Super Lash kolor brązowy 7.Cień profesjionalny Inglot nr.01 matowy - może służyć również jako puder 20.Cień Bourjois w słoiczku z pędzelkiem, pozornie biały, opalizuje na błękit kolor 08 Regard bleu 23.Piramidka cieni Inglot Sprint 3 szt -blado żółty nr.29, piękna zieleń nr. 28 i granat nr. 55 ,zestaw cudny , nie dla mnie bo lekko perłowy 29.Ok.1/3 -pudru sypkiego Estee Lauder Lucidity nr. 03 medium , jest to translucent, w oryginalnej puderniczce 30.Shiseido Pureness Oil Control Treatment Compact kolor 60 natural bronze, jest z wymiany ,w owalnej puderniczce(teraz są chyba okrągłe) super matuje i pochłania sebum, ale kolor nie mój, nie dla bladzioszków, może być nawet jako lekki bronzer kolory , ale i inne kosmetyki możesz zobaczyć tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118785 mnie interesują m. innymi Lumene, Blue Hydra Drops, Maseczka nawilżająca; zostało 80% LRP, Effaclar K; zużyłam jakieś 5% Apis, wygładzająco-oczyszczająca maseczka z minerałami z Morza Martwego; zużycie 30% Ziaja, AretinaQ, Krem na szyję; użyty raz Ziaja, AretinaQ, Krem do twarzy, na noc; nowy, jeszcze w folii Neutrogena, Krem nawilżający z aktywną soją, dla cery suchej, użyty trzy razy Dax Cosmetics, Perfecta HydroMax VitaMarine, Krem nawilżający 24h na noc, 2 razy użyty Dax Cosmetics, Re-Lipid, biostymulujaca dwufazowa maseczka w ampułkach do cery suchej i bardzo suchej, z 8 „zabiegów”, każdy po 2 ampułki, zużyte dwa, |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co byś potencjalnie chciała za taki zestaw?
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna, evitka21, eevvaa: niestety tym razem nic nie wypatrzyłam u Was, dziewczyny.
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oceanic nie zawiera dimethicone, odżywka niestety - owszem. Póki co myślę jeszcze intensywnie nad wszystkimi propozycjami, ale postaram się jak najszybciej odpowiedzieć
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Allie, nie ma sprawy - myśl spokojnie, choć nie ukrywam, że mam nadzieję, iż nasza wymiana dojdzie do skutku
![]()
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia zaraz będą.
Miałaś takie fajne cienie Aha, widzę, że poszukujesz błyszczyka Bourjois; mam ten 3D, w opakowaniu cukierkowo różowy, na ustach daje śliczny sexowny delikatny róż, prawie nie używany. Chętnie bym się wymieniła np. na tusz Burżujka Volume Glamour albo peeling Avon w płatkach. Co Ty na to?
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Interesuje mnie LRP, Effaclar K; seria Miraulum Sensitive żel do mycia i serum na zaczerwienienia, Wax do włosów oraz korektor LRP, znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
a może u mnie coś za Dax Cosmetics, Perfecta, Peeling z mikrokryształkami bambusa - zostało 60%?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

Po prostu te rzeczy mi się podobają. Przejrzyj wszystkie oferty na spokojnie i później daj znać