![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Body Shop,Valentino,J.Sander,D ior,Lancome,J&J,Davidoff, EL,Revlon i inne :)
REVLON
- Skinlights Custon Face Powders; paleta pudrów w odcieniu Bare Light (najjaśniejsza wersja). Na wymiane mialabym dwa cienie (brazowy i bezowo-zloty) oraz czerwony blyszczyk (+resztka zlotego) The Body Shop. Jak Cie interesuja to zalacze zdjecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Body Shop,Valentino,J.Sander,D ior,Lancome,J&J,Davidoff, EL,Revlon i inne :)
REVLON
- Skinlights Custon Face Powders; paleta pudrów w odcieniu Bare Light (najjaśniejsza wersja). Raz maźnięte. Zużycia praktycznie nie widać. Pudry są podzielone na rozświetlacz, brązer oraz dwa do twarzy, ktore można ze sobą mieszać uzyskująco odpowiedni odcień. Znajdziesz coś u mnie za to?? Oddam wiele ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121212 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej! Jeśli wszystkie kosmetyki są marki THE BS to jestem zainteresowana i proszę o zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety niczego nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dot.: Body Shop,Valentino,J.Sander,D ior,Lancome,J&J,Davidoff,
Zalaczam zdjecia cieni i blyszczyka The Body Shop. Byl tez blyszczyk zloto-bezowy ale zostaly resztki. Zuzycie widoczne na zdjeciu. Pasuja Ci te kolorki?
A co do mnie to zamiast Revlonu bylabym zainteresowana LANCOME, bo wlasnie sie zamienilam sie na sztyft Skinlights i bardziej mi sie przyda to: - Pure Focus T.Zone, 30 ml, matowiacz to twarzy w żelu. Można go używać pod i na makijaż. Zużycie ok. 40%. Pasowalaby Ci taka wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Przejrzałam oba Twoje wątki i znalazłam kilka rzeczy, którymi byłabym zainteresowana, m.in: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1149698392 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1149698516 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1150239148 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1149947762 Zobacz na mój wątek, może coś Cię zainteresuje. Chyba w szczególności interesują Cię kosmetyki, więc poza tym mam: Kredkę do oczu Guerlain'a, dwie podwójne palety cieni Lancome oraz prawie całe perfumy Morgan de Toi. Wątek w podpisie. ![]()
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() czy znajdziesz coś u mnie za: REVLON - Skinlights Custon Face Powders; paleta pudrów w odcieniu Bare Light (najjaśniejsza wersja). Raz maźnięte. Zużycia praktycznie nie widać. Pudry są podzielone na rozświetlacz, brązer oraz dwa do twarzy, ktore można ze sobą mieszać uzyskująco odpowiedni odcień. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Body Shop,Valentino,J.Sander,D ior,Lancome,J&J,Davidoff, EL,Revlon i
Hejka!
Podoba mi się u Ciebie pare kosmetyków ![]() ![]()
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Body Shop,Valentino,J.Sander,D ior,Lancome,J&J,Davidoff,
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U Ciebie interesuje mnie kardigan Zara oraz palety cieni Lancome ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Body Shop,Valentino,J.Sander,D ior,Lancome,J&J,Davidoff, EL,Revlon i
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam, że Cię przeoczyłam. Podoba mi się z Twojego wątku: Lancome – tusz do rzęs Definicils; kolor czarny; miniaturka 2 ml; z wymiany z Voodia; nowy, raz otwarty przez Voodia, przeze mnie nie otwierany ani razu Lancome – tusz do rzęs L'Extreme; kolor czarny; miniaturka 2 ml; nowy, ani razu nie otwierany (!!!) Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczająca; zostało ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zużycie zaznaczone na fotce; mam kartonik Kerastase - Lumiere Nutri-Sculpt; nawilżający preparat nabłyszczający; zostało ok. 1/5 z flakonika o pojemności 50 ml; zużycie zaznaczone na fotce Może znajdziesz u mnie coś jeszcze na wymiankę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1149698516 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1149698392
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Poza paletką Revlona to już niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() Czy myślisz, Queen, że tę paletkę można w ogóle namierzyć w polskich perfumeriach? Bo wczoraj wieczorem poczytałam sobie recenzje tego produktu na KWC i któraś wizażanka wspomina, że jest to paleta niedostępna w Polsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
DIOR
- Iod; matująco-nawilżający krem do twarzy o lekkiej konsystencji fluidu. Zużycie ok. 40% z 50 ml. LANCOME - Pure Focus T.Zone, 30 ml, matowiacz to twarzy w żelu. Można go używać pod i na makijaż. Zużycie ok. 40%. znajdziesz cośik za to?? ![]() Mam nowe torebusie do wyboru zerknij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozmiary są podane, ale tobie pewnie chodzi o coś dokładniejszego, więc: szorty House (to są bardziej biodrówki) pas: 87cm długość: 28cm rybaczki pas: 83cm długość: 75cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tą paletkę można dostać w niektórych Douglasach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te torebki, które mi się podobały poleciały już do kogoś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
(za Very Valentino) Może zainteresuje Cię coś z mojego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=125407 Mam jeszcze 70 ml. B21 Orlane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Interesowały mnie Miami Glow, ale niestety już ich nie masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.