![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oddam całość (najchętniej) za 2-3 kosmetyki :D
już wysyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
ok nareszcie się wysłało. zobacz zdjęcia i powiedz co sądzisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* ile jest peelingu Oriflame?? * co to za puderek w kamieniu? * co to jest co zaznaczyłam kółkiem?? i interesowałby mnie jednak lysanel
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
to nie peeling a maseczkazłuszczajaca do cery mieszanej. jak się ściśnie tubeczke z góry to jest troszke wyżej niż napis swedish care.
ta mała tubeczka: molton brown , london. gentle refine, papain exfoliator, gommage facial. nie wiem co to za kremik szczerze powiedziawszy. nie używałam.przepisałam ci z opakowania. puder w kamieniu to : constance carroll, puder w kamieniu wzbogacony jedwabiem.zawiera nawilżajacą wit e, filtry UVA/ UVB. przepisałam z pudełeczka. a lysanela jest na wypróbowanie. 2-3 moze więcej użyć ale mało sobei rzeczy wybałaś. w dumie to i pewnie nei warto paczuszki słac. ja to bym się chciała pozbyć już wsyztskiego bo wyjeżdżam w lipcu na długo, ale to jak zechcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok wiec skoro chcesz żebym wzięła więcej to: * Lysanel * to w małej tubeczce (czego fotke wkleiłam wyżej) * dezodorant YR * żel Normaderm * Oriflame maseczka (na opakowaniu pisze scrub ![]() * czarna kredka Astor czy za dużo tym razem?
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
ja sobie upatzryłam u ciebie te rzeczy:
Maseczka. Z 75ml zostało ok 60%Oriflame - Milk & Honey- Maseczka. Z 50ml zostało ok 40%[/color] Sephora - bardzo ciemno-szary (ale wieczko sie ułamało) Co to jest ? BOURJOIS - szminka NOWOŚĆ - Lovely Brille - nr 10 Oriflame - puder w kamieniu matujący Medium/dark (z tej nowej wersji) denko już troszke widać Oriflame - krem do rąk i paznokci - nieużywany Bourjois - odlewka podkładu Matt Lovely kolor Beige IsaDora - odlewka podkładu Sheer to cover - kolor nr 55 Soft Cashmere hmm, pomyśl co byś wymieniła za moje rzeczy i napisz na co się zgadzasz. może coś jesczez ci się spodoba ode mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
to mnie interesują te rzeczy. wymieniłabyś je? które byś mi mogła oddac za moje rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
hmm no jutro niedziela to i tak poczta zamknięta. to moze rozwiąże ise sprawa rezerwacji. a jesli nie to byłabym chętna na ten zestaw co wybrałam za ro co ty wybrałaś ewentualnie, jesli wexmiesz coś jeszcze. co ty na to ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
hej i jak z tymi kosmetykami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrezygnowałam z zelu normaderm bo mam jeszcze pianke avonu i żel YR... czekam teraz na Twoją decyzje ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
za to co wybrałam wymieniłabyś kosmetyki? żel moge ci dołozyć bo u meni i tak stoi i się marnuje. jak tak to moge podawac adres.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
I jak byś chciałą coś jescze ode mnei to mozesz sobie wybrac z tych zdjęc które ci przesłałam, bo i tak chciałabym juz pozbyć isę kosmetyków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może ty coś jeszcze wybierzesz ode mnie? Gdybyś miałą jakieś próbki avonu to chętnie bym przygarneła. za żel dziękuję bo mam jeszcze 2 ![]() wysyłam adres
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
ODLEWKI: IsaDora - odlewka podkładu Velvet Touch kolor nr 43 Nougat Beige IsaDora - próbki podkładu Lift to cover Honey IsaDora - próbki podkładu Sheer to cover Soft Cashmere http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
7. Cienie do powiek FLASH EYE COLOR dwa perłowe cienie w okrągłym pudełeczku jasny beż łamany z szarym i ciemmny brąz łamany szarym - efekt supertrwały, wyrazisty, lśniący kolor (nr 103) 8. Takie same cienie do powiek jak wyżej tylko jasny beż i brąz (nr 102) może coś dobierzesz??
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
![]() to są takie cienie , a ja jestem zainteresowana twoimi odlewkkmi podkładów ewentualnie jakaś próbeczka Edytowane przez Mcherub Czas edycji: 2006-06-24 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
hej hosenko to jak wymieniay się ? pzrepraszam nei byłam dostępna w weekend. W sumie juz wsyztsko ustalolne. to jak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mam zapakowaną paczuszke dla ciebie - zaopmniałąm włożyć 2 próbeczki do koperty iwęc pokombinowałam troche i są włożone za przyklejoną dodoatkową kartke niepo stronie odbiorcy tylko tej drugiej ![]() a ja ciebie jeszcze pytałam na PW o ten perfum...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
on jest taki słodki strasznie.jak chcesz to dorzuce. mam jeszcze celebre z avonu. to jutro wysyłamy paczuszki ok|?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.