|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w sierpniu perfumy i nie tylko
Chętnie bym oddała MDCh i Angela za Addica i jakąś małą odlewke ale widzę że Addics już chyba wymieniłaś, a nic innego nie widzę dla siebie.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Law,
podoba mi się SdL, ale flakon bez rurki i psikacza czyli wersja splash? ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Ojej, chyba nie czaję ![]() Znaczy psika bez rurki, w sensie działa? ![]() Przecież jak rurka nie dochodzi do dna flakonu, to pomimo, że płyn jeszcze jest, to już nic nie psiknie. To tu jest inaczej?
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa, no tak myślałam właśnie.
No nie, jednak nie mam zaufania do takich flakonów, w których ktoś "gmyrał" ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- No tak, ale przecież rurki tam nie zamontuję, żeby wszystko działało, a do czegoś innego przelać to bez sensu. Odlewkę mogę mieć max. 10 ml na szybkie zużycie i poznanie zapachu, a nie 50 ml.
|
|
#34 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej
co szukasz za Absolutely Blooming? ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Akurat mam Dior le Parfum 2017 ale 50 ml bez kilku ml. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Nie, ja mam 50 ml W watku nic nie widze więcej, No może poza l’eau ale to z kolei ja bym musiała cos jeszcze dołożyć. Za odlewkami nie przepadam, chyba żeby to były odlewki CdG z serii Intense, to prędzej ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Właśnie nic, bo tylko ewentualnie MD na zbyciu mam ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- No problem ze z perfum na wymianę to nie mam nic, prócz ewentualnie tej MD bo troche mnie meczy i nie do końca moj zapach i stad propozycja wymianki ![]() Sahara Noir ewentualnie mogłaby mnie skusić, ale tez nie jakos mocno, po prostu nie lubię miec odlewek 🙈 wole flakony ![]() A z ciekawości ile tej Sahary byś dołożyć mogła? ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Oj to muszę podziękować niestety, bo z odlewek to tylko to co wspomniałam by mnie skusiło
|
|
#36 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nie odpisałaś mi.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Przpraszam, że jeszcze nie dałam znać, ale coś mi apka szwankuje i nie mogę znaleźć wątków. Z tych 3 pozycji, które masz na liście to nie widzę nic dla siebie. Si lubię, ale jeszcze mam swoje ![]() Jakbyś coś dodawała to daj proszę znać, bo mi się nie spieszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Już dawno nie.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Addict
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Chusty
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dzięki za zdjęcia
Addict mi się podoba i chusta. To jest chusta do noszenia dziecka tak? Możesz mi coś więcej o chuście napisać do ilu kg może być dziecko w niej itd.---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Jeśli chodzi o gramature 190 to do ilu kg da się nosić dziecko? Jest dołączona instrukcja pokazująca w jaki sposób można splatać tą chuste? ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Chusta jest nowa czy używana? Koleżanka kupiła nową i właśnie była instrukcja obsługi. Tak szczerze mi napisz czy łatwo jest się nauczyć tych splotów. Masz może jakąś chuste w jednolitym uniwersalnym kolorze? ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- To moje pierwsze dziecko i bez pokazania jak się to robi to bym jej raczej nie użyła, ale jak masz jakieś dobre filmiki z YT to chętnie skorzystam . Właśnie ja czytałam że najlepsze chusty to takie już używane bo material nie jest taki sztywny.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno się wymienimy, dam znać jak tylko wróce ze szpitala
.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, więc byłabym zdecydowana na chuste tą w paski, ale jeszcze zapytam ile byś mogła odlać Addicta jeśli jednak zdecydowałabym się na zapach.
Ja w Polsce będę dopiero w grudniu na BŻ to pewnie byś musiała mi powysyłać jakieś proste filmiki z YT żebym mogła sobie poćwiczyć .
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Szukam np. V&R Bonbon, Miss Dior edp - nie najnowsza, JPG Classique essence, Alien edp, Insolence edp, Elie Saab edp, HC edt, Poison girl, HP eau sensuelle, Angel Muse, Manifesto elixir, Hermes jour absolu...
Z tych opcji, co u mnie dopisałaś to ten Addict przykuł mocno moją uwagę, ale niestety tych perfum tak dobrze nie pamiętam, a widzę, że już ktoś się nimi zainteresował ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj za 10ml to raczej podziękuje szczególnie że to byłaby odlewka, jednak chyba wolałabym zamienić moje MDCh(17-15ml) na taką samą ilość ale też we flakonie.
Interesują może Ciebie też odlewki? Bo jednak chciałabym spróbować tego starszego Addicta. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Ok, pozwól że się zastanowie i dam Ci znać. |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, u Ciebie widzę Si
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się jeszcze u Ciebie podoba to:
Be Organic krem do twarzy 'masło kakaowe i kwas hialuronowy ![]() Aha Kod Miss Dior EDT to 4Y01 ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Oj nie, Miss Dior EDT raczej nie przypomina Blooming Bouquet. Raczej jest podobna do Miss Dior EDP, czy Coco Mademoiselle EDT. Meteoryty dorzucę. Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2018-08-24 o 12:04 |
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Zaskoczyłaś mnie tym znaleziskiem
Muszę jutro poczytać o tych edycjach Miss Dior i Addicta jeśli jest aktualny, bo on coś mi mocno chodzi po głowie.A tych Miss Dior jest ile? To setka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
To jak, przechodzimy na PW?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Powiem, że chętna mogłabym być na te 2 flakony:p
Widziałam gdzieś, że byś chciała Noir pour Femme, altualne? Musiałabym sprawdzić wtedy stan mojej flaszki. Jeśli by to było możliwe to mogłabyś zrobić zdjęcie Miss bokiem? Tak żeby flakon stał na krótszym boku? Bo on jest chyba rozszerzany ku górze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Ja tego Forda mam też 1/3 flakonu ze 100ml, więc podobnie. Wolałabym tylko, żeby Addicta było troszkę więcej. Dodałabyś może jakąś odlewkę? (Bo mówię teraz o 2 flakonach: Flowerbomb i Noir) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Kurcze z tego zdjęcia to tylko Laudano Nero bym przetestowała, a resztę albo mam albo znam i nie lubię. Nie masz nic innego skitranego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabyś Dolce Vita za Si?
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Widzę że już nie masz Si, no nic trudno. ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- DV mam jeszcze w kartonie więc mogę pozniej sprawdzić z ktorego roku ale jak juz masz ustaloną wymiane za Si to ja nic innego nie znajde. Flowerbomb znalazłam na grupie perfumowej z UK .---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Zalezy co mozesz zaproponować .---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Kod DV 8D01 |
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Z tych co wymieniłaś to Scandal albo Royal Muska mogły by mnie zainteresować. A odlewka tego Aliena edt, o którym napomnkęłaś nie wchodzi w grę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Bo na chwilę obecną ja byłabym chętna na wymianę Flowerbomb edp i Noir pour Femme za Addict + jakaś odlewka i MD edp. Zastanów się jak to widzisz. Albo powiedz może ile masz tego Aliena edt, może ja też akurat coś jeszcze znajdę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Aach rozumiem z tym Alienem
![]() Scandal chętnie jeśli tylko Tobie pasuje i nie będziesz się czuła ograbiona z nowego nabytku, bo widziałam go u Szarady. Ja Ci wyślę zdjęcia z komputera, bo na aplikacji nie mogę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucam zdjęcia obu flaszek. Bombka ma na blaszce i korku takie wklęśnięcia w metalu- jeśli nie zauważyłaś wcześniej na zdj. to informuję. TF trzymałam w ręku do zdjęcia, bo inaczej nie szło prześwietlić ilości płynu, mam nadzieję, że linię płynu widać
Podkreśliłam poziom niebieską kreską z boku. Błyszczący czarny flakon jest ciężki do fotografowania. Kody są widoczne na zdjęciach. A Twój notatnik na F jest aktualny? Mam próbkę Bottegi klasycznej. Innych rzeczy z notatnika niestety nie mam. Chyba że sampla cukrowego aniołka, ale nie wiem, który to rok. Czyli wtedy ja: Flowerbomb, Noir pour Femme i może jakieś próbki a Ty: Addict, perfumetka Scandal i MD edp. Jeśli byś była zaintereoswana to ja bym jeszcze chciała to Laudano Nero, bo nie znam, a zawsze byłam ich ciekawa. ale z tymi maleństwami to już do dogadania
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pokazauje to samo przy tym że kody powtarzają się co 10lat wiec moze to być DV z 2008.
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Nie mam pojęcia i nie chcę ich odpakowywać z folii. |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ta wersja to chyba raczej już nowsza, sądząc po opakowaniu. Mam jeszcze takie opakowanie białe w kropki i jeden flakon 30ml bez pudełka z napisami na przodzie
Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2018-08-27 o 05:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

co szukasz za Absolutely Blooming?