|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Lancome,Clinique,BS,Dior, Revlon i perfumy :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdr.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, jakby co - daj znać.
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pasowałaby Ci wymianka błyszczyku City Lips i pianki Kerastase za żakiet Vero Moda?
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałam PW
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis wieczorem dam Ci znać odnośnie tego podkładu, ale jakby zwolnił się puder Clinique u Ciebie to poproszę o rezerwację
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Torebeczka jest śliczna i bardzo mi się podoba, tylko kolor mi nie odpowiada. Bardzo bym chciała taką białą
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
A ja jestem zainteresowana
KADUS Strate-it Hotiron Protection Balm Apricot Vitamin Formula czy ewentualnie znajdziesz cos u mnie? - Nowy błyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss Cherry standardowa pojemnosc 7ml - korektor Dior DIORLIFT raz testowany wiec ubytek prawie zaden jednak kasetka lekko otarta Odcień Honey Beige - 3 mini pęsetki w opakowaniu z lini prof. Sephory - 2 błyszczyki w pedzelku Sephory odcien róz i blady róz ( testowane lecz generalnie przelezały w kufrze z kolorówką ) -LAKIER INFINIUM LOREAL PROFESSIONNEL REGULAR MOCNY 300 ML (użyty jedynie 2 razy także praktycznie pełny) |
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
cały problem w tym że nie ma tego białego materiału
![]() jeżeli "zdobędę" to wkleje fote i dam Ci znak ale niestety nie mogę tego obiecać
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
znalazłaś u mnie 2 cienie,mnie to interesuje
- Silk Therapy Biosilk; jedwab w płynie. KWC - jeden z najlepszych i najsłynniejszych kosmetyków do profesjonalnej pielęgnacji włosów. Poj, 50 ml (zużycie ok. 10%) - wymienię tylko za coś naprawdę extra KADUS - Strate-it Hotiron Protection Balm Apricot Vitamin Formula; spray do włosów do profesjonalnego stylingu i pielęgnacji. Można stosować na suche i mokre włosy - najlepszy do prostowania z użyciem prostownicy lub przy używaniu suszarki. Wygładza i dzięki zawartości witamin nawilża i pielęgnuje włosy. 150 ml - zużycie: kilka razy psinknięty (minimialne). |
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Hj kingo! Z cienia Clinique muszę zrezygnować. Znajdziesz za sam cień MK?
RedButterfly - w takim razie czekam ![]() Madlaine - nie mam pojęcia. Ciężko mi jest go wycenić. A co proponujesz w zamian?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
a co ze mną? byłaś zainteresowana u mnie no7, ja odpisałam w swoim wątku...
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko, że jedwab chciałabym wymienić na coś naprawdę extra, a ten cień chciałam wziąć na wypróbowanie, bo jeszcze go nigdy nie miałam. Natomiast co do sprayu Kadus, to on kosztował 58 zł, więc też chciałabym za niego coś o podobnej wartości. Nie znajdziesz nic innego za cień? Pozdr.
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
A Ty co potrzebujesz jeszcze? Może coś Ci dodam,ja już mam wszystko,tylko bardzo potrzebuje kosmetyków do włosów,co byś chciała za jedwab? i Kadusa? A Ty już nie chcesz Clinique? Zobacz do mnie jeszcze...
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja potrzebuję czegoś do profesjonalnej pielęgnacji i stylingu włosow, najlepiej Kerastase. Albo masełek do ciała Body Shop. Z cienia rezygnuję, bo dostałam bardzo podobny odcień, więc już mi się nie przyda.
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
podobaja mi sie u ciebie kosmetyki do wlosow: Farouk i Kadus, zerknij do mnie moze cos Ci sie spodoba
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Niestety nic nie znalazłam dla siebie. Interesował mnie szampon Kerastase, ale jest już wymieniony
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
witaj,
czy zachował się jeszcze puder CLINIQUE? interesowalyby mnie również CLINIQUE MAKE-UP STUDIO PROFESSIONAL - Shiny Powder; cień do powiek w odcieniu Gold (złotym). Użyty raz. Mocno połyskuje. Podobny do sypkich Pupy, jednakże trwalszy. Do makijażu profesjonalnego. FAROUK - Silk Therapy Biosilk; jedwab w płynie. KWC - jeden z najlepszych i najsłynniejszych kosmetyków do profesjonalnej pielęgnacji włosów. Poj, 50 ml (zużycie ok. 10%) - wymienię tylko za coś naprawdę extra Znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2224188 |
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
ISA DORA
- Hydralight; podkład o bardzo lekkiej konsystencji na bazie wody. Opakowanie testerowe, ale pełnowymiarowe (35 ml). Odcień 65 Summer Beige (do opalonych cer). Zużycie ok. 30%. - Color Appeal Holographic; cień do powiek holograficzny, zmienia odcień w zależności od padania światła (od brązu po ciemną zieleń). Zuzycie widać na zdjeciu. Odcień 104 Bronze Meteorite. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Znalazłam: CLEARASIL total control krem nawilżająco - matujący (uzyty 3 razy) 50 ml. A masz gdzieś zdjęcie odcienia tego podkładu: Podkład SEPHORA fond de teint equilibrant - FPS 15, SPF 15, oil free, natural - kolor D 35?? |
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
Witaj jakie rozmiary mają te spodenki?
i znalazłabyś cos za nie?http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1151530129 zapraszam
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

a jak nie to nie ma sprawy