|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuję AA Herba Fresca i Grosellina
Zielona30, jeszcze sobie zerknę, uszu nie mam przekłutych co prawda, ale może moja Mama by chciała, dam ci znać
![]() A co byś za nie chciała ewentualnie ?
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Proszę w takim razie o info, które z moich kosmetyków życzyłabys sobie dostać za krem Regenerist Z tym, że - z góry uprzedzam - z maseczką Turnaround to za ten kremik razcej się nie rozstanę. Maseczkę wymienię tylko na coś z mojej listy Jeszcze mam tylko pytanie dot. Regenerista: czy masz może pozostałe produkty z tej linii? W szczególności chodziłoby o serum
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się jeszcze oprócz tamtych wymienionych Bielend:
- Hylexin, przeciwzmarszczkowy krem do oczu z Sephory, 15 ml, nowy - Clinique, pore minimizer, refining serum, 15 ml-(czy to jest może coś zmniejszającego pory na twarzy?). Kolczyków mam więcej w linku z biżuterią,jedne są nawet z metką,oczywiście srebne,więc mogą być idealnym prezentem. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
- Oriflame, Midsummer woman, ponad połowa z 50 ml,
zajrzyj do mnie
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Zielona, możemy wymienić Bielendy za bransoletkę i peeling. Gdzie kupowałaś tą bransoletkę ? napiszesz mi o niej coś więcej ? jakie to są kolory i ewentualnie kamienie ?
Co do kolczyków to chyba zrezygnuję, nie będę Mamy uszczęśliwiać na siłę, bo ona jest wybredna i jak jej nie podpasuje...
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Witaj bylas zainteresowana u Mnie zelem i shamponem (2w1) armani.Podoba mi sie u Ciebie - Boss Selection, męski, edt, 50 ml, nowy ewentualnie paleta color focus (szukam wszedzie tych kolorkow) Moze cos jeszcze dobierzesz??? Jezeli bylabys chetna mam tez pare meskich ciuchow na wymiane (nowe przywiezione z Angli m.in koszule Zara,Esprit itp) ewentualne zdjecia i wymiary w piatek wieczorem.Pozdrawiam
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
hej
znajdziesz coś za lakier czerwony i okulary żelowe ? zainteresowało mnie jeszcze pare rzeczy u Ciebie , i czy ewentualnie ciuszki Cię interesują? bo bedę robiła dokładkę , a i marynareczka też mi się podoba . Też jestem z Warszawy . pozdrawiam ....
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kamieni naturalnych jest tylko ten czarny naszyjnik,jak będziesz chciała to dołożę go gratis .Jak jesteś zainteresowana wymianą to napisz mi na pocztę Twój adres. |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodnie z umową wklejam zdjęcia
wybacz że wymięte, świeżo wydobyte z kartonu
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Carmen
Nic poza żelem nie znalazłam, ewentualnie jakaś fajna męska koszula by mnie interesowała Zara lub Esprit, rozmiar L lub XL. Manilia ciuszki niestety nie dla mnie ![]() Astronomiczna.Ania Nie gniewaj się, ale na samym cleanserze i tych próbkach aż tak mi nie zależy, wolałabym maseczkę ![]() A serum mam, ale sama używam
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Palau, jakie to są rozmiary ?
Mogłabyś podać rozmiary sukienki i golfika ? i jaki to materiał, bo to ważne. jutro jadę do córki na działkę to ją zmierzę
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przykro mi, ale taka wymiana byłaby dla mnie mało korzystna, ponieważ wartość tej maseczki jest jednak sporo wyższa niż wartość Regenerist'a : w krakowskim Rossmannie kosztuje on niecałe 60 zł, podczas gdy oferowane przeze mnie opakowanie maseczki ma wartość prawie 85 zł (szacując w oparciu o ceny z Sephory, Douglas'a, itp.).Może innym razem uda nam się wymienić Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
astronomiczna.ania, ja zrozumiałam, że nie chcesz tej maseczki ze mną przehandlować bo ją trzymasz na coś specjalnego, jeśli byś chciała to ja oczywiście dorzuciłabym do tego Olaya coś jeszcze tak, żeby obie strony były zadowolone
![]() Aneta, powącham sobie gdzieś Kenzo Jungle, bo reszta raczej niestety nie :I
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Wymierz wymierz to będzie miłatwiej szukać w kartonach. Część rozmiarów mam np. XXS -jak ten golfik i waham się czy mogą na córeczkę być dobre. Za chwilę jak tylko nogi z wody wyciągnę pomierzę sukienkę i golf i zobaczysz sobie
Dane z metki odnoście materiału również przeskrobię
|
|
|
|
|
#49 |
|
mimbla1
|
- Olay regenerist, krem na dzień, replenishing cream, regeneracja + intensywne nawilżenie, 50 ml, nowy
Zerknij do mojego wątku - w podpisie, lub napisz PW co by Cię interesowało, a ja sięgnę do swoich ukrytych zasobów
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
sukienka-(100% bawełna) wygląda jak cieniutki jeans. długość - 78,5 cm. szerokość od pachy do pachy 37cm Wymierz swoją damę bo mam kilka fajnych rzeczy na a nie wiem czy będą dobre. Golf nieaktualny - zauważyłam brzydką blamę której wcześniej nie widziałam i powędrował do kosza. Za to od siostry mogę mieć spodenki dla synka- kolor grafitowy (100% bawełna)- są nowe- ani razu nie noszone - skazy które możesz widzieć na zdjęciu nie istnieją - spodnie są z meszku dlatego tak wyszły na zdjęciu. Rozmiar z metki 2/3 latka- ale może chciałabys na zaś i jeszcze to co na zdjęciu. Może siostra coś jeszcze dośle.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
hej !
Czy masz ochotę również na odlewki zapachów ? Do eleganckiego pojemniczka z atomizerem Mam euphorię
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
hej małpeczko
Boziu ale masz fajne rzeczy !!! ;-)podoba mi sie u ciebie lancome poeme, czy znajdziesz coś u mnie. Chociaż marne szanse, ale spróbować można ;-)
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
mimbla1 - w wątku niestety nic nie znalazłam
![]() napisz co masz jeszcze ciekawego , książkami też nie pogardzę, chociaż wolę nowości z ostatnich kilku lat. Levander - za odlewki dziękuję ![]() rachelka - niestety nic
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Palau, spodnie fajne, ale mój mały jest dość duży
w tej chwili ubieram go w rozm. 92, więc nie wiem czy nie będą za małe ?
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#56 | |
|
mimbla1
|
Cytat:
James Conroyd Martin "Nie ponaglaj rzeki" - wydane przez Świat książki twarda oprawa http://www.lideria.pl/img_big/61653.jpg Elizabeth Buchan "Zemsta kobiety w średnim wieku" wydawnictwo : Niebieska studnia http://wysylkowa.pl/ks485097.html Kosmetyki z poza wątku: Schauma Spray-Balsam połysk koloru - ubytek 1/3 ważne do 07.2008 http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=6686 Dr Irena Eris - BODY ART modelujący balsam do pielegnacji biustu - ubtrek 1/3 ważny do 09.03.2008 http://vena-vita.pl/product_info.php?products_id=1863 |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
- Revlon, Lipglide, błyszczyk mirrored mocha 11, brązowy
- Max Factor, tusz do rzęs 2000 calorie, czarny, nowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127203
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy- zajrzyj do mnie czy coś byś u mnie znalazła?
Mam też dużo różnych ciuszków, ale nie wiem czy by Cię interesowały- jeśli tak to podaj rozmiar wkleję jakieś fotki
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
Zainteresowały mnie: Dermedic Agevital, kuracja przeciwzmarszczkowa, tonik intensywnie nawilżający do skóry dojrzałej, 200 ml, nowy Bielenda Spa morska kuracja, luksusowa kuracja wyszczuplająca antycellulit, przeciw rozstępom, chronoaktywne ampułki na dzień i na noc (morszczyn, algi laminaria, kofeina) 14 x 8 ml, nowe Aqua Femin, preparat zapobiega nadmiernemu gromadzeniu płynów w organizmie, 50 tabl., nowy Revlon, lakier do paznokci punchy peach 81, różowo-pomarańczowy, nowy Na wymianę mam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133836
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie balsam Aquoliny i kilka innych kosmetykow, moze cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136786
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

i mam bana, a to ponoć moje ciasteczka nawaliły 

: w krakowskim Rossmannie kosztuje on niecałe 60 zł, podczas gdy oferowane przeze mnie opakowanie maseczki ma wartość prawie 85 zł (szacując w oparciu o ceny z Sephory, Douglas'a, itp.).
.