kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-11, 15:55   #31
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Dot.: kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)

Cytat:
Napisane przez EasyPUA Pokaż wiadomość
Lubie przebywać w towarzystwie kobiet, kocham kobiety, wierzę w kobiety i jestem nimi zafascynowany. Uwielbiam wszystko to, co definiuje kobietę w kobiecie. Nie ma dla mnie większej rozkoszy, niż dawanie jej kobietom - DOGADZANIE IM.
Cytat:
Realia dalej/jeszcze są takie, że facet przeważnie pierwszy inicjuje "grę" (kontakty), chcąc nie chcą to on robi pierwszy krok. Każdy kolejny dzień witam z nadzieją, że kiedyś kobiety pojmą, że nie są pępkiem świata - przyjdą czasy, gdzie będzie odwrotnie, niemniej jednak nie w tym życiu. Ale nie chciałbym, aby tak się stało.
To w końcu są czy nie są? Bo kolega sobie trochę przeczy, najpierw kobiety są cudowne i cudownie jest je adorować i im dogadzać, a potem okazuje się, że mogłyby jednak pojąć, że nie są pępkiem świata No ale w sumie czego się spodziewać po dwudziestolatku, dla którego chęć budowania trwałego i szczęśliwego związku dwojga pasujących do siebie ludzi jest czymś dziwnym i niepojętym, a jedynym celem jest "wzięcie kobiety pod pachę i poniesienie w kierunku łóżka" (dzustam to ujęła idealnie) Kolega chyba myśli nie tym organem co trzeba...

Cytat:
Napisane przez http://www.podrywaj.org/konkretny-z-kobietami
Z kobietą, nawet na pierwszej randce rozmawiam o seksie! Ale nie tak jak z mężczyznami. Wizualizuję rzekome przygody kolegów, znajomych, sceny z filmów itp...
Przykład: Kochanie, jak patrzę w Twoje błękitne jak niebo oczy, to zaraz mi się przypomina scena z filmu, nie pamiętam tytułu, w której na tle błękinego morza, tak samo właśnie błękitnego jat Twoje oczy, na wielkim jahcie leży naga kobieta, a nad nią pochyla się przystojny brunet i wciera w jej aksamitną skórę olejek do masażu... Wizualizacja jest kluczem do kobiecego umysłu. Mówiąc używam obrazów. I tak dalej.
Jak później trafiam do sypialni, to sprawiam, żeby była w niebie.

Edytowane przez Fela Von Helvete
Czas edycji: 2009-09-11 o 16:11
Fela Von Helvete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-11, 16:47   #32
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Pozostaję pewny w tym co napisałem.
Pozostawaj (czy tez nie), na fakty to nijak nie wplywa.

Cytat:
Śmieszy mnie tylko sama w sobie sytuacja kiedy kwalifikowany jestem już po niekoniecznie 4 wypowiedziach. Nie mam zamiaru tego negować, jedynie mogę śmiać się i obserwować dalej, , mógłbym napisać więcej, ale nie ja tutaj jestem najważniejszy, tylko uwodzenie kobiet.
Chlopie, Ty sadzisz glodne kawalki typu podryw jest domena jednej plci i Tobie przeszkadza ocena Twoich wypowiedzi.

Uwodzenie, duze slowo jak na prymitywne triki majace na celu zaciagniecie panny do lozka.

Cytat:
W dzisiejszych czasach zdobywanie kobiet (uwodzenie) przybrało inne kształtów, , współczynnik feminizacji wzrasta, w Polsce na 1 mężczyznę przypadają 3 kobiety.
Co Ty za bzdury wypisujesz ?

Cytat:
Realia dalej/jeszcze są takie, że facet przeważnie pierwszy inicjuje "grę" (kontakty), chcąc nie chcą to on robi pierwszy krok.
To po prostu nieprawda. Od zarania dziejow wrecz, wsrod obu plci byly jednostki, ktore takie kontakty inicjowaly, w taki lub inny sposob; to ze dany mogl byc subtelny, nie zmienia faktu, ze zaistnial...

Cytat:
Każdy kolejny dzień witam z nadzieją, że kiedyś kobiety pojmą, że nie są pępkiem świata - przyjdą czasy, gdzie będzie odwrotnie, niemniej jednak nie w tym życiu. Ale nie chciałbym, aby tak się stało.
To sie zdecyduj, bo sam sobie przeczysz.

Te dwa zdania to kwintesencja problemow jakie maja tacy chlopcy. Szukaja spelnienia w zaciaganiu panien do lozka, a ze roznie to wychodzi, to u wielu rodzi sie frustracja, ktora prowadzi do takiej percepcji.

Cytat:
Dokładnie - nie uwiódłbym kobiety, która nie chce być uwiedzioną, dlatego mogę uwieść każdą, która chce. Jedną jest łatwiej uwieść, inną trudniej - kiedyś może o tym napisze. Ogólnie uwodzenie jest łatwe, ale co by się stało gdyby wszyscy faceci uświadomili sobie, że uwodzenie jest takie proste?
Powtorze - uwodzenie to nieco za duze slowo biorac pod uwage nature rzeczy

Mozesz poderwac taka, ktora chce byc przez Ciebie poderwana, a nie po prostu poderwana, a to "niewielka" roznica.

Cytat:
Dla mnie uwodzenie to gra w szachy, gdzie jeden zły ruch, pociąga za sobą lawinę i przegrywam. Rzadko kiedy gracze dostają sprawdzone ruchy odnośnie tego jak poruszać się pionkami po polu szachowych. Mamy za dużo opcji wyboru.
Jak juz pisalem - szukanie spelnienia w rzekomym byciu "PUA"

Co nie zmienia faktu, ze o szachach to chyba zbyt wiele nie wiesz ?

Cytat:
Uwodzenie to gra, która może być naturalna wydobywając wrodzone instynkty z przykładowego rekruta - świadomość możliwości I nie wszyscy muszą to podzielać.
Ta, Casanovy czekajacy na odkrycie, a wrodzone instynkty = stosowanie NLS itd.

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Nie no finezja uwodzenia - w skrócie jak wziąć kobiete pod pachę i ponieśc ją w kierunku łożka.

No może się i da na jakieś wyuczone, głodne kawałki. Ale... w tym dopiero jest cały szkopuł, żeby ekstra laskę zatrzymać przy sobie dłużej niż trwa szybki numerek

Pomijając typ osób posługujących się metodą PUA/NLP (bo nie uwierzę, że sięgają po nią mężczyźni z klasą, wygladem, inteligencją i kasą - bo Ci, którzy mają chociaż jedną z tych rzeczy, laskę zawsze znajdą).

Mały wojownik PUA też nie sięga poza swoją półkę. Zazwyczaj mają zdolność wybierania kobiet, które trzeba dowartościować, dopieścić słownie i nie tylko - czyli podatny grunt.

Pewna swej urody i inteligencji kobieta, małego wojownika PUA olewa ciepłym sikiem, szczególnie jak juz rzuci kilka swoich beznadziejnych kawałków i zrobi głupią minę.

I wtedy taki łaskawca, zabiera swój pępek świata i resztę narzadów i szuka ofiary gdzie indziej...
Ano wlasnie, jak sie ma wyglad, intelekt i pewne przymioty charakteru to sie po takie rzeczy po prostu nie siega; a "umiejetnosci" "PUA" koncza sie na kilku czerstwych tekstach do dyskotetkowych panien

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-12, 11:52   #33
EasyPUA
Przyczajenie

Cytat:
Każdy kolejny dzień witam z nadzieją, że kiedyś kobiety pojmą, że nie są pępkiem świata - przyjdą czasy, gdzie będzie odwrotnie, niemniej jednak nie w tym życiu. Ale nie chciałbym, aby tak się stało."
Zadaj grzecznie pytanie, uśmiechnij się i czekaj cierpliwie na moja odpowiedź, lub wnieś coś nowego do dyskusji nie łapiąc mnie za pojedyncze "słowa" miśku. "Nie chciałbym, aby tak się stało (...) gdzie będzie odwrotnie".

Kolejny przykład również chcę sprostować.

Cytat:
"Gra w uwodzenie nie jest jak gra w szachy, bo tutaj nikt nie występuje przeciwko drugiej stronie, wręcz przeciwnie obie strony liczą na taki sam wynik, w szachach zwycięzca jest jeden, w uwodzeniu oboje."
Po co detalizować i rozkładać każdą moją wypowiedź na czynniki pierwsze.

W społeczności panuje ogólna zasada WIN-TO-WIN. W uwodzeniu nie ma przegranych i wygranych, obie strony mają czerpać z tego satysfakcję i pozytywne emocje. Tak więc przypuszczenia, że na jednego zwycięzcę przypada jeden wygrany są już rozwiane.

"Rzadko kiedy gracze dostają sprawdzone ruchy odnośnie tego jak poruszać się pionkami po polu szachowym"
Przykładowo: Podchodzi do Ciebie przystojny facet. Rozmawiacie. Dużo lepiej od nas czytacie mowę ciała, w rezultacie lepiej i szybciej się orientujecie kiedy przykładowy delikwent traci swoją pewność siebie, co potwierdza jego ciało i sposób w jaki mówi. Rzadko kiedy faceci wiedzą np. kiedy kobieta wysyła sygnały, werbalne i niewerbalne by potencjalny kandydat mógł ją np. pocałować.

Wykorzystując odpowiednie instrukcje odnośnie tego jak mógłby się zachować delikwent nie zostałby spławiony.

Cytat:
Uwodzenie, duze slowo jak na prymitywne triki majace na celu zaciagniecie panny do lozka.
Nie lubię się powtarzać. "PUA uczy się po to, by znaleźć tą jedyną najbardziej mu odpowiadającą kobietę. PUA uczy, żeby nie tylko uwodzić do momentu, w którym już ją się zdobędzie - prawdziwe uwodzenie zaczyna się dopiero w związku. By nadal ją zdobywać." wg. mnie, ale w społeczeństwie są różne osoby, które kierują się własnymi indywidualnymi priorytetami. Dobry uwodziciel sprawia, że dla kobiety jest najlepszym wyborem jakiego mogłaby dokonać. Znam PUA, którzy są w wieloletnim bardzo silnym związku.

Cytat:
"No może się i da na jakieś wyuczone, głodne kawałki. Ale... w tym dopiero jest cały szkopuł, żeby ekstra laskę zatrzymać przy sobie dłużej niż trwa szybki numerek "
Cytat:
"Mały wojownik PUA też nie sięga poza swoją półkę. Zazwyczaj mają zdolność wybierania kobiet, które trzeba dowartościować, dopieścić słownie i nie tylko - czyli podatny grunt. Pewna swej urody i inteligencji kobieta, małego wojownika PUA olewa ciepłym sikiem, szczególnie jak juz rzuci kilka swoich beznadziejnych kawałków i zrobi głupią minę."
Przeprowadziłem kiedyś praktyczne ćwiczenie na dwóch kobietach, gdzie 1 była bardzo atrakcyjna, a 2 znacznie mniej. Mówiąc 2 kobiecie miłe słowa (komplement) ta była pozytywnie zaskoczona: Dziękuje to było miłe bla bla bla. Mówiąc to samo 1 kobiecie, doświadczyłem negatywnej reakcji, gdyż atrakcyjna kobieta słyszy takie teksty od setek facetów, nie byłem oryginalny. Jednak odwracając sytuację i do tej 2 kobiety powiedziałem NEG'a (tekst, który obniża wartość kobiety, ale jej nie obraża), to odebrała to zbyt emocjonalnie i wzięła do siebie moje słowa, mówiąc to 1 kobiecie byłem oryginalny, nie słyszy się tego codziennie.

Na każdą kobietę jest sposób.

Z reguły podchodzę do tych najpiękniejszych, najbardziej atrakcyjnych kobiet i nie stosuję negów, żeby nie było.

Cytat:
"Pomijając typ osób posługujących się metodą PUA/NLP (bo nie uwierzę, że sięgają po nią mężczyźni z klasą, wygladem, inteligencją i kasą - bo Ci, którzy mają chociaż jedną z tych rzeczy, laskę zawsze znajdą)."
Rozwijam swoje zainteresowania: sport, książka, robię to czego nie robiłem nigdy wcześniej. Interesuje się modą, tym co się dzieje na świecie, muzyką i wiele innych. Spełniam swoje marzenia. Cały czas zmieniam swoje życie, by było interesujące, nie tylko dla kobiet, dla samego siebie. Kiedy sam cieszę się swoim życiem, kobiety chcą być częścią mojego życia. Nie muszę do nich podchodzić, nie muszę nigdzie wychodzić. Kobiety pragną faceta z życiem, one pragną kogoś kto bawi się, kogoś kto będzie mógł wzbogacić ich życie. Jeżeli facet ma nudne życie, to nie ma niczego co mógłby zaoferować.

Nie jestem super modelem. Dbam o siebie, kosmetyki, ubranie, ciało. Mam własne biuro i jednocześnie prowadzę klub.

Większość PUA ma ciekawy lifestyle i dużo kobiet w swoim życiu.

Cytat:
"Kolega chyba myśli nie tym organem co trzeba..."
Cytat:
"Drugiem aspektem jest po co uwodzić. Jeśli po to by spędzić ze sobą wieczór, noc czy weekend to każda taktyka jest dobra, lecz jeśli idzie o to aby spędzić z kimś życie to nawet najlepszy uwodziciel nie ma gwarancji na to, że będzie dobrym partnerem."
Jeśli chodzi o moją osobę, poznaję kobietę by sprawdzić czy spełnia moje oczekiwania, następnie ustawiam kolejne spotkania na których będe weryfikował coraz bardziej czy odpowiada mi i zmniejszał dystans coraz bardziej i bardziej, aż w końcu się obudzę i zobaczę że jestem z kobietą o jakiej zawsze marzyłem.

Jestem facetem. Akceptuję to. Myśle penisem, tylko wtedy kiedy mam ochotę seks - nie muszę, ale jak chcę, to poznaję kobiety, które chcą tego samego. Chcę się cieszyć seksem i nie myślę o czymś na dłużej. Chcę się dobrze czuć z kobietą przez ten przyjemny czas. Jej osobowość mnie nie interesuje.

Cytat:
Cytat:
W dzisiejszych czasach zdobywanie kobiet (uwodzenie) przybrało inne kształtów, , współczynnik feminizacji wzrasta, w Polsce na 1 mężczyznę przypadają 3 kobiety.
Co Ty za bzdury wypisujesz ?
Mam bana na google - nie sprawdziłem badań z bieżącego roku hehe

Cytat:
Od zarania dziejow wrecz, wsrod obu plci byly jednostki, ktore takie kontakty inicjowaly, w taki lub inny sposob; to ze dany mogl byc subtelny, nie zmienia faktu, ze zaistnial...
Były jednostki. Okey.
Chciałabyś/ście aby mężczyzna robił pierwszy krok? Czy wolisz robić to sama? I dlaczego?

Cytat:
Powtorze - uwodzenie to nieco za duze slowo biorac pod uwage nature rzeczy
Dlatego dyskutujemy w taki, a nie inny sposób.
Dlatego jestem jedynym facetem na tym forum, który przedstawia "uwodzenie kobiet" z męskiego punktu widzenia
A kobiety nie bawią się facetami, nie manipulują, nie testują, nie uwodzą..

Cytat:
Co nie zmienia faktu, ze o szachach to chyba zbyt wiele nie wiesz ?
Szachy to piękna gra.
Stary 2009-09-13, 03:56   #34
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
"Rzadko kiedy gracze dostają sprawdzone ruchy odnośnie tego jak poruszać się pionkami po polu szachowym"
Przykładowo: Podchodzi do Ciebie przystojny facet. Rozmawiacie. Dużo lepiej od nas czytacie mowę ciała, w rezultacie lepiej i szybciej się orientujecie kiedy przykładowy delikwent traci swoją pewność siebie, co potwierdza jego ciało i sposób w jaki mówi. Rzadko kiedy faceci wiedzą np. kiedy kobieta wysyła sygnały, werbalne i niewerbalne by potencjalny kandydat mógł ją np. pocałować.
Ty to powaznie piszesz ? Rzekomo Pick up Artist, a nie potrafi zadnych sygnalow niewerbalnych odczytywac ? No patrz, zwykly przecietny smiertelnik dostrzeze zainteresowanie, a pu(p)a nie

Nie mowiac o tym, ze kocopoly piszesz - ciezko, zeby ktos nie wiedzial, kiedy kobieta wysyla sygnaly werbalne. Oczywiscie ze wie, a sygnaly werbalne to nic innego jak mowienie.

Cytat:
Nie lubię się powtarzać. "PUA uczy się po to, by znaleźć tą jedyną najbardziej mu odpowiadającą kobietę. PUA uczy, żeby nie tylko uwodzić do momentu, w którym już ją się zdobędzie - prawdziwe uwodzenie zaczyna się dopiero w związku. By nadal ją zdobywać." wg. mnie, ale w społeczeństwie są różne osoby, które kierują się własnymi indywidualnymi priorytetami. Dobry uwodziciel sprawia, że dla kobiety jest najlepszym wyborem jakiego mogłaby dokonać. Znam PUA, którzy są w wieloletnim bardzo silnym związku.
E tam, jak nie masz odpowiednich cojones, charakteru itd. to Ci zadne "cudowne" metody nie pomoga. Podobnie - zeby dbac o swoj zwiazek, nie trzeba byc zadnym "pua"

Cytat:
Przeprowadziłem kiedyś praktyczne ćwiczenie na dwóch kobietach, gdzie 1 była bardzo atrakcyjna, a 2 znacznie mniej. Mówiąc 2 kobiecie miłe słowa (komplement) ta była pozytywnie zaskoczona: Dziękuje to było miłe bla bla bla. Mówiąc to samo 1 kobiecie, doświadczyłem negatywnej reakcji, gdyż atrakcyjna kobieta słyszy takie teksty od setek facetów, nie byłem oryginalny. Jednak odwracając sytuację i do tej 2 kobiety powiedziałem NEG'a (tekst, który obniża wartość kobiety, ale jej nie obraża), to odebrała to zbyt emocjonalnie i wzięła do siebie moje słowa, mówiąc to 1 kobiecie byłem oryginalny, nie słyszy się tego codziennie.

Na każdą kobietę jest sposób.
Bez obrazy, ale - no, faktycznie odkrycie. No i, faktycznie - sposob na obydwie

Cytat:

Ogolnie to masakrycznie ciezko sie przedziera przez ten festiwal samouwielbienia.

Cytat:
Dlatego jestem jedynym facetem na tym forum, który przedstawia "uwodzenie kobiet" z męskiego punktu widzenia
Dobrze, ze dales cudzyslow.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2009-09-13 o 03:57
Stary 2009-09-14, 09:37   #35
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
No to w końcu szukają tej jedynej i starają się utrzymać rewelacyjny związek przez całe życie czy tez łapią wszystko co na drzewo nie ucieka?

Resztę to Wyrak ładnie omówił i w pełni się z nim zgadzam. Szkoda, że tacy "specjaliści" od podrywania sprowadzają kobietę do roli emocjonalnie reagującej na wszystko kretynki... no prawdę aż tak źle z nami nie jest. Wyobraź sobie, że wiele z nas posiada zdolność analizy, logicznego myślenia, trzeźwej oceny sytuacji i wyciągania wniosków.
Stary 2009-09-14, 19:50   #36
EasyPUA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak
Ty to powaznie piszesz ? Rzekomo Pick up Artist, a nie potrafi zadnych sygnalow niewerbalnych odczytywac ? No patrz, zwykly przecietny smiertelnik dostrzeze zainteresowanie, a pu(p)a nie
Widze, że lubisz sie droczyć dziewczynko
Już o tym pisałem.

Cytat:
Napisane przez Wyrak
ciezko, zeby ktos nie wiedzial, kiedy kobieta wysyla sygnaly werbalne.
Jeśli kobieta wysyła sygnały werbalne to ten ktoś na pewno będzie wiedział, że je wysyła

Cytat:
Napisane przez Wyrak
zeby dbac o swoj zwiazek, nie trzeba byc zadnym "pua"
Masz rację, nie jest to konieczne..

Cytat:
Napisane przez Wyrak
festiwal samouwielbienia.
No bo narcyz to ja.

Cytat:
Napisane przez Wyrak
Dobrze, ze dales cudzyslow.
Dobrze, że się zorientowałaś

Cytat:
Napisane przez Klarissa
No to w końcu szukają tej jedynej i starają się utrzymać rewelacyjny związek przez całe życie czy tez łapią wszystko co na drzewo nie ucieka?
Zapytaj każdego z osobna. Już pisałem o tym wcześniej.

Ja nie szukam, tylko wybieram, bo to ode mnie zależy przyszłość moich dzieci, bo to ja wybieram ich matkę. Jeśli dla moich dzieci nie będzie najlepszą z dostępnych opcji, to ich przyszłą matkę mogę zmienić.

Cytat:
Napisane przez Klarissa
Wyobraź sobie, że wiele z nas posiada zdolność analizy, logicznego myślenia, trzeźwej oceny sytuacji i wyciągania wniosków.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo się ciesze

Pozdrawiam.
Stary 2009-09-14, 20:20   #37
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj Wyrak będzie zły

Cytat:
Rzadko kiedy faceci wiedzą np. kiedy kobieta wysyła sygnały, werbalne i niewerbalne by potencjalny kandydat mógł ją np. pocałować.
Cytat:
Jeśli kobieta wysyła sygnały werbalne to ten ktoś na pewno będzie wiedział, że je wysyła
Matko boska jak ty bredzisz 0o' Człowiek stworzony do internetowej napinki - kłóci się nawet sam ze sobą

Czas edycji: 2009-09-14 o 20:23
Stary 2009-09-14, 20:54   #38
Amathea
Raczkowanie

Cytat:
No bo narcyz to ja.

(...)

Ja nie szukam, tylko wybieram, bo to ode mnie zależy przyszłość moich dzieci, bo to ja wybieram ich matkę. Jeśli dla moich dzieci nie będzie najlepszą z dostępnych opcji, to ich przyszłą matkę mogę zmienić.
Ech, facet-marzenie, słowo daję
Amathea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 21:34   #39
Wroclovianka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko czekać na finałową odpowiedź Wyraka

Cytat:
a nie szukam, tylko wybieram, bo to ode mnie zależy przyszłość moich dzieci, bo to ja wybieram ich matkę. Jeśli dla moich dzieci nie będzie najlepszą z dostępnych opcji, to ich przyszłą matkę mogę zmienić.
Gorzej jak ona Cie nie wybierze

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 21:57   #40
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Już o tym pisałem.
Wyrak jako rasowa niunia może jednak nie zrozumieć tego zalotnego look'u spod okularów

Uważaj Wyraku, żeby Cię EasyPUA nie wybrał na matkę swoich dzieci. Czyli jak to mówią: strzeż się

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 22:05   #41
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Nie ma to, jak sobie przeczyc z postu na post W sumie sie nie dziwie, bo lanie wody i pisanie faramzonow tutaj, jakiego dawno nie widzialem

Cytat:
Już o tym pisałem.
Zabawny jestes mlokosie

Cytat:
No bo narcyz to ja.
No Ty, Ty, tyle ze jak dotad nie przedstawiles nic, co by ten narcyzm usprawiedliwialo, ale mniejsza o to.

Cytat:
Dobrze, że się zorientował
Ciekawe, kiedy Ty sie zorientujesz, bo jak dotad, to sie wielka lotnoscia popisujesz.

Cytat:
Zapytaj każdego z osobna. Już pisałem o tym wcześniej.
Jej nie intersuje zdanie innych, tylko Twoja opinia, bo przeczysz sobie.

Cytat:
Taaa, juz nie powiem, co Ty mozesz sobie wybrac

Cytat:
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo się ciesze
Ja sie nieco mniej ciesze, ze nie rozumiesz tego co inni do Ciebie pisza, co widac na przykladzie tekstu ktory cytujesz, bo to utrudnia interakacje, z ktora juz jest i tak pod gorke.

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Ojjj Wyrak będzie zły
Cytat:
Napisane przez Wroclovianka Pokaż wiadomość
E tam zly, chlopiec jest zabawny. Co tu sie gniewac na takiego, co sam ze soba polemizuje

Cytat:
Matko boska jak ty bredzisz 0o' Człowiek stworzony do internetowej apinki - kłóci się nawet sam ze sobą

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Wyrak jako rasowa niunia może jednak nie zrozumieć tego zalotnego look'u spod okularów

Uważaj Wyraku, żeby Cię EasyPUA nie wybrał na matkę swoich dzieci. Czyli jak to mówią: strzeż się
Niestety dla niego, ja na takie spojrzenia reaguje przekazywaniem sygnalow niewerbalnych przy pomocy piesci i lokci

Co nie zmienia faktu, ze trzeba sie strzez, jak myslisz, skad sie wytrzeszcz pojawil ? Bo jestem taki czujny

Stary 2009-09-15, 00:00   #42
EasyPUA
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie ma to, jak sobie przeczyc z postu na post
Cytat:
ciezko, zeby ktos nie wiedzial, kiedy kobieta wysyla sygnaly werbalne.
Cytat:
"Dużo lepiej od nas czytacie mowę ciała, w rezultacie lepiej i szybciej się orientujecie kiedy przykładowy delikwent traci swoją pewność siebie, co potwierdza jego ciało i sposób w jaki mówi. Rzadko kiedy faceci wiedzą np. kiedy kobieta wysyła sygnały, werbalne i niewerbalne by potencjalny kandydat mógł ją np. pocałować."

"Rzadko kiedy gracze dostają sprawdzone ruchy" dlatego po to są te kursy -i o nich cały czas staram się mówić hehe kobiety

Sprawdzone ruchy czyt. "odpowiednie instrukcje odnośnie tego jak mógłby się zachować delikwent" by nie popełniać błędów.

Kurs jest właśnie dla takiego faceta, któremu "ciezko" odczytać mowę ciała. Czasami tj. podałem w przykładzie, niektórzy nie potrafią działać, "kiedy kobieta wysyla sygnaly werbalne."

Cytat:
Zabawny jestes mlokosie
Większość kobiet mi to mówi

Cytat:
E tam zly, chlopiec jest zabawny. Co tu sie gniewac na takiego, co sam ze soba polemizuje
Już, już... spokojnie.

Tylko na forum taka wygadana hehe

Cytat:
Ojjj Wyrak będzie zły
Cytat:
Cytat:
Już wiem, która jest liderką wizażystek.

Cytat:
Jak będzie grzeczna

Cytat:
Napisane przez Amathea Pokaż wiadomość
Ech, facet-marzenie, słowo daję

Cytat:
Gorzej jak ona Cie nie wybierze
Gorzej dla niej

PS. Jak sam ze sobą polemizuję, to nie pisz

Wraz z tym postem postanowiłem, że będe nawracał na dobrą drogę takie zagubione owieczki jak tu na forum. Wiem, że to będzie trudna misja. Nie chcę więc, tu robić totalnego of-topika więc Wyrak'u niedobry jeśli chcesz się podroczyć dalej easy@domyk.pl
6:00-14:00 blondynki
14:00-22:00 brunetki i czarne
22:00-6:00 rude i inne
tak więc firma działa całodobowo, 12miesięcy w roku, także w święta

Pzdr.
Stary 2009-09-15, 00:12   #43
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
"Dużo lepiej od nas czytacie mowę ciała, w rezultacie lepiej i szybciej się orientujecie kiedy przykładowy delikwent traci swoją pewność siebie, co potwierdza jego ciało i sposób w jaki mówi. Rzadko kiedy faceci wiedzą np. kiedy kobieta wysyła sygnały, werbalne i niewerbalne by potencjalny kandydat mógł ją np. pocałować."

"Rzadko kiedy gracze dostają sprawdzone ruchy" dlatego po to są te kursy -i o nich cały czas staram się mówić hehe kobiety

Sprawdzone ruchy czyt. "odpowiednie instrukcje odnośnie tego jak mógłby się zachować delikwent" by nie popełniać błędów.

Kurs jest właśnie dla takiego faceta, któremu "ciezko" odczytać mowę ciała. Czasami tj. podałem w przykładzie, niektórzy nie potrafią działać, "kiedy kobieta wysyla sygnaly werbalne."
Ta, tyle ze nie o tym byla mowa, nie o mowie ciala, tylko najpierw napisales ze ciezko odczytac sygnaly werbalne, co jest oczywista bzdura, a pozniej sobie sam przeczysz i teraz nieudolnie probujesz skierowac uwage na inna czesc wypowiedzi.

Cytat:
Większość kobiet mi to mówi

Już, już... spokojnie.

Tylko na forum taka wygadana hehe

Już wiem, która jest liderką wizażystek.

Jak będzie grzeczna

Gorzej dla niej
Widze, ze trybienie rzeczywiscie nie jest Twoja mocna strona

Alez Ty "zabawny" jestes, naprawde

Cytat:
PS. Jak sam ze sobą polemizuję, to nie pisz

Wraz z tym postem postanowiłem, że będe nawracał na dobrą drogę takie zagubione owieczki jak tu na forum. Wiem, że to będzie trudna misja. Nie chcę więc, tu robić totalnego of-topika więc Wyrak'u niedobry jeśli chcesz się podroczyć dalej easy@domyk.pl

Pzdr.
Pilnuj swojego fantazjujacego jestestwa, a nie mow tu komukolwiek co i gdzie ma pisac.

Nigdy nie sadzilem, ze ktos moze sprawic, ze lover.pl bedzie dobrze wygladalo, a tu taki punkt odniesienia sie trafil

Stary 2009-09-15, 01:56   #44
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:

Sztuka manipulacji? Nihil novi...z tym, że ta wydaje mi się bardzo syntetyczna.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan

Edytowane przez Kira87
Czas edycji: 2009-09-15 o 02:08
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 02:25   #45
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Nie no finezja uwodzenia - w skrócie jak wziąć kobiete pod pachę i ponieśc ją w kierunku łożka.

No może się i da na jakieś wyuczone, głodne kawałki. Ale... w tym dopiero jest cały szkopuł, żeby ekstra laskę zatrzymać przy sobie dłużej niż trwa szybki numerek

Pomijając typ osób posługujących się metodą PUA/NLP (bo nie uwierzę, że sięgają po nią mężczyźni z klasą, wygladem, inteligencją i kasą - bo Ci, którzy mają chociaż jedną z tych rzeczy, laskę zawsze znajdą).
Bo taka strategia PUA jest jak tupecik. Taki fryzjerski.
Jesli ktoś nie łysieje to i tupecika nie szuka.
Jak ktoś ma zęby - za protezą biegał nie będzie.
Człowiek bez kompleksów i problemów z relacjami z ludźmi (nie tylko płcią przeciwną, ale i w ogóle) nie będzie desperacko przyswajał grepsów na "otwarcie' i grepsów na "zarwanie", podobnie jak nie będzie błaznował w towarzystwie innych oprotezowanych nieudaczników, tylko będzie po prostu zajmował się życiem. A w tym życiu (takim, normalnym, o którym PUŁY fantazjują) kontakty z kobietami są codziennością i nawet seks się zdarza.

Fora typu "lover.pl" i spotkania na których dzieciaki typu EasyPUA objawiają swoje "sposoby" to jest jakaś paraolimpada. Zdrowi nie startują.
Taki najlepszy z PUŁów jest podziwiany na zasadzie "Jak na beznogiego - nieźle biega". I ja to rozumiem - każdy ma potrzebę odnoszenia sukcesów. W sumie to bardzo dobrze, że ci ludzie pracują nad sobą i znajdują sposoby poprawiania sobie samooceny.

Co więcej, myslę, że taki trening może realnie poprawić samopoczucie i dobrze wpłynąć na sposób funkcjonowania w społeczeństwie takiego przykładowego chłopaka z problemami. I nie mam tu na myśli wyrywania kobiet, tylko po prostu przełamanie się w stosunku do ludzi.

A skuteczność?
To mi przypomina poradniki typu "Jak poślubić milionera". Jeśli panienka z ilorazem inteligencji 80, bez osobowości, pasji i charakteru przeleci taki poradnik, to zapewne nie stanie się dzięki temu fascynującą femme fatale, ale być może dzięki temu, że nabierze przekonania, że zna "tricki i chwyty" poprawi jej się samopoczucie. I może nawet jakiegoś równie bystrego chłopaka poderwie? I będą szczęśliwi?
Może dzięki technikom PUA jakiś nieśmiały chłopak bez pomysłu wyrwie laskę, która nie zauważy, że on nie ma pomysłu i będą oboje zadowoleni?

Ja jestem na tak. Każdy ma prawo do szczęścia i do tego, żeby czuć się w życiu zadowolonym.

Cytat:
Ach! Laski, laski, laski!
Zapewne w świetniej rozdzielczości i całe 20 giga.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-09-15 o 02:26
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 02:51   #46
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Co więcej, myslę, że taki trening może realnie poprawić samopoczucie i dobrze wpłynąć na sposób funkcjonowania w społeczeństwie takiego przykładowego chłopaka z problemami. I nie mam tu na myśli wyrywania kobiet, tylko po prostu przełamanie się w stosunku do ludzi.

Taki kurs może być impulsem do zmian...gorzej, gdy kursant zacznie go traktować nie jako impuls, ale jedyny i słuszny drogowskaz prowadzący przez życie. No, ale wiadomo - to już kwestia osobnicza.

Cytat:
Ja jestem na tak. Każdy ma prawo do szczęścia i do tego, żeby czuć się w życiu zadowolonym.
Co racja, to racja.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
Stary 2009-09-15, 03:13   #47
Nymfe
Przyczajenie

te kursy uwodzenia to fabryka ludzi wypranych z prawdziwych emocji.
Każdy ruch,każde "odczucie"jest wyuczone.Koszmar.Nauczyć się manipulacji każdy może.Nauczyć się przeżywania prawdziwych emocji związanych z uwodzeniem się nie da.

To tak jakby powstała szkoła dla ludzi ,którzy widzą świat w kolorach czarno -białych z odcieniami szarości.I nauczyciel uczy ,że jak widzisz szarość ciemniejszą to jest to kolor niebieski,jak widzisz bardzo jasną szarość to jest to kolor żółty.I taki delikwent potrafi potem bezbłędnie wskazać przedmioty o barwie niebieskiej i przedmioty o barwie żółtej ,ale on tych barw nigdy nie zobaczy w przeciwieństwie do "widzących w kolorach".
Widzący w kolorach to osoby,które potrafią uwodzić,czują to.

Tak samo jest z uwodzeniem.Czujesz to na zasadzie masz to we krwi,z tym się rodzisz i tą umiejętność rozwijasz,ale rozwijasz ją empirycznie a nie uczysz się schematów manipulowania(w grę wchodzą tu techniczne przesłanki).DLA MNIE UMIEJĘTNOŚĆ UWODZENIA TO TALENT.Masz go albo go nie masz.Jak się uczysz schematów manipulowania to jesteś frajer i będzie taki z Ciebie uwodziciel jak z koziej dupy trąbka.Owszem znajdą się owieczki,które się na to złapią.Ty wtedy będziesz dumny,że o!te metody rzeczywiście działają.Znajdą się ,znajdą ,bo te twoje metody opierają się zapewne na wiedzy NLP,czyli manipulacji ludzkim mózgiem do granic możliwości.I ok.Ale dla mnie to twoje "uwodzenie"to odstawienie teatrzyku.Nie nazywaj siebie samego uwodzicielem tylko wyuczonym manipulatorem cudzymi uczuciami.

Że już nie wspomnę,że o takich patetycznych wartościach jak np. miłość możesz zapomnieć.

Założę się,że chłopak,który się wypowiada w tym wątku -PUA -opiera swoje przekonania na tych zawartych w książce pt.Alchemia uwodzenia,która jest największym stekiem bzdur,z jakim zdarzyło mi się zetknąć od jakiegoś czasu,ale mniejsza o to.

sam fakt,że zapisujesz się na takie kursy to fakt ,że jesteś życiowym nieudacznikiem.

Nie każdy facet rodzi się uwodzicielem z krwi i kości ,ale jeżeli zaczyna mu zależeć na kobiecie to jakaś tam cząsteczka uwodziciela się w nim budzi(potrafi o tą kobietę zawalczyć,przyciągnąć ją do siebie).Pod warunkiem,że kieruje się prawdziwymi emocjami.

Zaznaczam jednak ,że to moja teoria i nie spodziewam się,że ktoś się tu z nią zgodzi.

Edytowane przez Nymfe
Czas edycji: 2009-09-15 o 03:20
Nymfe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 03:30   #48
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nymfe Pokaż wiadomość
(...)dla mnie to twoje "uwodzenie"to odstawienie teatrzyku.Nie nazywaj siebie samego uwodzicielem tylko wyuczonym manipulatorem cudzymi uczuciami.
Teatr, to stuka. Nie ma co ukrywać, że w życiu często gramy. Ważne żeby znać granicę i robić to z klasą - to cała sztuka w tej sztuce.

Retoryka, erystyka - o! Z tego można czerpać wiedzę. A te "kursy uwodzenia", to taki fast food - ni to sztuka, ni nauka manipulacji.
Nie określałabym tego tak górnolotnym nazewnictwem. Już samo słowo "kurs" ma odpowiedni wydźwięk.

Edytowane przez Kira87
Czas edycji: 2009-09-15 o 09:40
Stary 2009-09-15, 09:09   #49
eloi
Rozeznanie

Miałam szczęście trafić od razu na 37 wpis w tym wątku. Potem cofnęłam się do początku , pojawiły się kolejne wpisy ( w tym 43 ) i przyznaję się bez bicia , zaciekawiło mnie , kiedy pan EasyPUA zorientuje się , kim jest Sz.P.Wyrak
W tym kontekście pozwolę sobie nawet na ździebko kąśliwą uwagę odnośnie tematu wątku : warto nauczyć się czytać ( wtedy "oczywistości" same wchodzą w oczy ) , a potem może dorosnąć do słuchania innych ze zrozumieniem i bach! żadne kursy nie będą potrzebne .
eloi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 10:51   #50
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kira87 Pokaż wiadomość

Taki kurs może być impulsem do zmian...gorzej, gdy kursant zacznie go traktować nie jako impuls, ale jedyny i słuszny drogowskaz prowadzący przez życie. No, ale wiadomo - to już kwestia osobnicza.
Gorzej jeśli kursant zamiast bożyszczem kobiet stanie się pospolitym burakiem

Mnie osobiście pan EasyPu(p)a kojarzy się jednoznacznie z pewnym typem osobników, którzy w internecie kreują się na ósmy cud świata, a w rzeczywistości przed komputerem siedzi pryszczaty nastolatek, którego podboje miłosne zawsze mają takie samo nazwisko - .jpg No, czasem jakaś panna .avi się znajdzie

Rozwala mnie widoczne tutaj u kolegi przekonanie w kręgu Pu(p)a (a niech mnie, to określenie oddaje ich istotę w stu procentach ) o tym, że aby zdobyć kobietę trzeba być pewnym siebie, narcystycznym, nie bójmy się tego słowa - chamem...

Poza tym Wyrak, ja bym się bała, kolega tu ewidentnie dąży do urzeczywistnienia na Tobie swoich marzeń, abyś był matką jego dzieci lub chociaż pasywną częścią jego nowego związku

Nie mogę niech jakiś admin/mod da Wyrakowi rangę "Liderka Wizażanek"

Czas edycji: 2009-09-15 o 10:54
Stary 2009-09-15, 10:58   #51
Kira87
Wtajemniczenie

Cytat:
Gorzej jeśli kursant zamiast bożyszczem kobiet stanie się pospolitym burakiem
To też, oj też...

Cytat:
Rozwala mnie widoczne tutaj u kolegi przekonanie w kręgu Pu(p)a o tym, że aby zdobyć kobietę trzeba być pewnym siebie, narcystycznym, nie bójmy się tego słowa - chamem...
Do zdobywania pewnej grupy kobiet taki typ jest idealny. Można powiedzieć: trafił swój na swego.

Cytat:
Stary 2009-09-15, 11:29   #52
Le Tigre
Raczkowanie

Rany, widzę, że te tematy z tymi technikami uwodzenia są nieśmiertelne. Niestety...

Przejrzałem z grubsza wątek, bo szczerze mówiąc nie chce mi się całości czytać i nasuwa mi się tu takie pytanie:

Tu było pewne pytanie, takie w stylu pytania o sens życia, naturę wszechświata i takie tam, ale je usunąłem z przyczyn powiedzmy oczywistych

A co do sedna tematu to nie wiem jak nieporadnym w kontaktach z kobietami trzeba być, by się zapisać na taki kurs/kupić o tym książkę itp.

Zresztą jak dla mnie to nie jest temat na forum internetowe, w realnym świecie miałem do czynienia z apostołami tej tajemnej sztuki uwodzenia. Nie wiem dlaczego, ale sprawiło mi sporą przyjemność wyszydzanie ich. Ale ja to podobno podły jestem.. .

Edytowane przez Le Tigre
Czas edycji: 2009-09-15 o 11:37 Powód: A tak jakoś :P
Le Tigre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 11:31   #53
Kira87
Wtajemniczenie

Skoro nowa ranga, to może i nowy awatar? Na przykład taki:

Połyskujący, bardziej kobiecy...

Le Tigre nie psuj intrygi!
Stary 2009-09-15, 11:38   #54
Le Tigre
Raczkowanie

Dobra, dobra, już się poprawiłem!

A swoją drogą - okrutne jesteście, chłopak sobie wyobraża Bóg wie co
Stary 2009-09-15, 11:59   #55
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)

Ja to sobie podaruję dalszą rozmowę - nie mój poziom, nie moja liga

Kwintesencja wątku, Sabbath jesteś "wielka":
Cytat:
Może dzięki technikom PUA jakiś nieśmiały chłopak bez pomysłu wyrwie laskę, która nie zauważy, że on nie ma pomysłu i będą oboje zadowoleni?
Stary 2009-09-15, 12:35   #56
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:

Jeżeli to spowoduje, że oboje będą szczęśliwi, to ja jestem zdecydowanie na tak... tylko czasem pojawia się jedno małe "ale".

Otóż moja znajoma, niesmiała dziewczyna, inteligentna, z dość oryginalną urodą nie połapała się, że jakiś koleś podrywa ją na metodę NLP/easy PUA. Może nawet jej nie podrywał w celach łożkowych tylko się ćwiczył.

Zrobił jej wodę z mózgu, poćwiczył i unieszczęśliwił.

Większość naszych znajomych po jego pierwszym tekście (zasłyszanym drogą pantoflową) wiedziała co to może być za typek.

Ona tego nie wiedziała, co więcej, niezbyt chciała się zgodzić z kwaśnymi minami znajomych. Przecież to musi być miłość, taka jak grom z jasnego nieba

Ja uważam, że ten dupek ze swoją przygłupią podrywką (poziom żenujący) wybrał sobie ją, bo spełniała jego jakies tam wymagania: była niesmiała, miała swoje dziwactwa artystyczne, nie wierzyła w siebie.
To naprawdę fajna dziewczyna, dobre studia, dobra praca, świetne poczucie humoru, oczytanie. Tylko jakoś do uwodzenia meżczyzn jej daleko.

Dlatego twierdzę, że to szkodliwa metoda. Bo ekstra babeczka sobie poradzi - pośmieje się, wyśle delikwenta na drzewo (ewentualnie wiejską dyskotekę )

Cytat:
Rozwala mnie widoczne tutaj u kolegi przekonanie w kręgu Pu(p)a (a niech mnie, to określenie oddaje ich istotę w stu procentach ) o tym, że aby zdobyć kobietę trzeba być pewnym siebie, narcystycznym, nie bójmy się tego słowa - chamem...
Ja się staram nie tłumaczyć na język polski, bo mi wychodzi Łatwa PuPA

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 12:49   #57
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie osobiście pan EasyPu(p)a kojarzy się jednoznacznie z pewnym typem osobników, którzy w internecie kreują się na ósmy cud świata, a w rzeczywistości przed komputerem siedzi pryszczaty nastolatek, którego podboje miłosne zawsze mają takie samo nazwisko - .jpg No, czasem jakaś panna .avi się znajdzie
Z jednym zastrzezeniem, moze juz miec 20 lat przekroczone ... a pryszczatosc raczej psychiczna niz fizyczna

Cytat:
Poza tym Wyrak, ja bym się bała, kolega tu ewidentnie dąży do urzeczywistnienia na Tobie swoich marzeń, abyś był matką jego dzieci lub chociaż pasywną częścią jego nowego związku

Spoko loko, w przypadku spotkania w rzeczywistosci to marzenia kolegi spadlby by do duzo bardziej podstawowych

Piszemy do Zlosliwca o nowa range

Cytat:
Napisane przez Le Tigre Pokaż wiadomość
Zresztą jak dla mnie to nie jest temat na forum internetowe, w realnym świecie miałem do czynienia z apostołami tej tajemnej sztuki uwodzenia. Nie wiem dlaczego, ale sprawiło mi sporą przyjemność wyszydzanie ich. Ale ja to podobno podły jestem.. .
Kurcze, ja niestety nie mialem takiej okazji...

Cytat:
Napisane przez Kira87 Pokaż wiadomość
Skoro nowa ranga, to może i nowy awatar? Na przykład taki:

Połyskujący, bardziej kobiecy...
Pedoberku, a to ma byc Lajrak na ecstasy ?

Sabbath to fajnie ujela wszystko

Stary 2009-09-15, 12:55   #58
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Z jednym zastrzezeniem, moze juz miec 20 lat przekroczone ... a pryszczatosc raczej psychiczna niz fizyczna
Naturalnie, tylko akurat ja znam przypadki delikatnie poniżej 20tki i z "pryszczatością" zarówno fizyczną jak psychiczną i mają mniemanie o sobie takie jak pan EasyPUA i tendencję do "bunkrowania" się w swojej głupocie - wiedzą, że nie mają racji, nikt się z nimi nie zgadza ale dalej idą w zaparte.
Cytat:
Spoko loko, w przypadku spotkania w rzeczywistosci to marzenia kolegi spadlby by do duzo bardziej podstawowych

Piszemy do Zlosliwca o nowa range
Sesese
Stary 2009-09-15, 12:57   #59
Le Tigre
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze, ja niestety nie mialem takiej okazji...
Heh, a ja i owszem Ale jak to mawiają najstarsi Indianie - "Głupi ma zawsze szczęście"

BTW - A swoją drogą to Twój podpis aż gryzie w oczy Wujku
Stary 2009-09-16, 12:00   #60
EasyPUA
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: kurs uwodzenia, czyli jak uwieść kobietę w 10 minut ;)

Mógłbym opowiedzieć o akcjach (choćby z wczoraj), ale są tak niesamowite, że żadna nie uwierzy.
Mógłbym dalej rozwijać temat PU, ale nie zrozumiecie, bo nie macie wacka, ale "Otóż moja znajoma, niesmiała dziewczyna, inteligentna, z dość oryginalną urodą nie połapała się, że jakiś koleś podrywa ją na metodę NLP/easy PUA. Może nawet jej nie podrywał w celach łożkowych tylko się ćwiczył.
Zrobił jej wodę z mózgu,
poćwiczył i unieszczęśliwił."

Prawda, często praktykujemy, ale zamiast unieszczęśliwiać staram się po rozmowie zostawiać je w lepszym nastroju, niż w chwili kiedy je poznałem. "Koleś" może był PUA albo naturalem, ale tego nie wiesz. Wiesz o co chodzi, więc "podryw" był kiepski, tj. jego wykonawca.

"Bo ekstra babeczka sobie poradzi - pośmieje się, wyśle delikwenta na drzewo (ewentualnie wiejską dyskotekę )"
Jesteś pewna?

"Poza tym Wyrak, ja bym się bała, kolega tu ewidentnie dąży do urzeczywistnienia na Tobie swoich marzeń, abyś był matką jego dzieci lub chociaż pasywną częścią jego nowego związku "
Ja tego nie napisałem, jak i innych rzeczy, które próbujecie sobie wmówić hehe po za tym z zasady nie uwodze w internecie i wogóle jestem za bardzo za***isty, żeby mówić bardziej nieskromnie na temat samego siebie i mógłbym rozwiać wszelkie wątpliwości "w przypadku spotkania w rzeczywistosci", ale to tylko wasze niespełnione marzenia, nie moje

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości