|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: !! nowy wątek!! S/M - swetry, bluzki, spodnie, buty - niezniszczone!! zapraszam
cześć, mogę wymienić się za czapeczkę jak chcesz
jest bardzo fajna, mało używana. Podaj mi tylko jeszcze proszę dokładniejsze wymiarki tej polówki. pozdrawiam, daj znać
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: !! nowy wątek!! S/M - swetry, bluzki, spodnie, buty - niezniszczone!! zapraszam
poodpisywałam Wam, a sobie przy okazji podbiję
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Rybaczki jeans rozmiar 40 - rozciągliwe (pomyliłam sie z rozmiarem przy wystawianiu)
pas 80 cm długość 80 cm Spódniczka jeans z haftem 36 pas 64 - rozciągliwy długość 81 cm bluzeczka długość 60 szerokość pod pachami 45 cm mi się podoba ten czarny sweterek z kieszonką z przodu a co masz poza watkiem?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: !! S/M - niezniszczone, także firmowe - zapraszam!!
Znajdziesz coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1162941882 ?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
pozwalniałam rezerwacje, czarna bluzka i sweterek znów do oddania
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie jeśli do czerwonej wiązanej bluzki dodasz mi
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=11629418 82 to mogę się wymienić za rurki. Wymiary spodni poniżej: Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2006-11-22 o 11:47 |
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Witam Cie, nie ma sprawy fotki porobie jutro bo juz jest ciemno a w sztucznym swietle moze to brzydko wyjsc, jesli mi sie uda to beda ok 8.30 lub dopiero jak wroce z uczelni czyli po 16.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam kilka sari, mam tez jedno do oddania ale ma niewielkie plamki, jak bys chciała to mow
Nie mam tez halki do sari więc jakbys znalazła to tez jestem chetna I ewentualnie czoli - ta króciutka bluzeczka do sari
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Hej tu sa fotki spodniczki
W rzeczywistosci nie jest taka przetarta w sumie w stanie bdb jest
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero teraz zauważyłam, że podobała Ci się u mnie ta niebieska suknia... Ja bym się na nią chętnie wymieniła, bo mi do niczego nie jest już potrzebna
![]() Może byś znalazła coś za nią z poszukiwanych przeze mnie rzeczy poza wątkiem? Nie oczekuję za nią czegoś wyjątkowego, bo choć sporo kosztowała,to ma parę takich dziwnych plam-nie plam. One bardziej niż plamy przypominają takie jakby okrągłe niewielkie zagniecenia materiału. W sumie przy noszeniu ich jakoś nie widać, ale ja wiem, że są, więc piszę. |
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
nie mam na razie czasu na dokładki, ale sobie podbiję ![]() czekam też na info od Nicoli, rocki i od Carmen!
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Hej wlasnie weszlam i patrze a to nie o ten sweterek mi chodzilo tylko o ten
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1162942430 Co robimy?
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: !!nowy wątek!!S/M-swetry,bluzki,spodnie,but y-niezniszczone!!
hmmm w poscie 15 jest fotka tego swtereka i to jest ten z kieszonka a nie zapinany, to moze sie jeszcze zastanowie a spodniczka i tak jest zarezerwowana dla ciebie
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Nic sie nieprzejmuj, nic sie nie stalo pewnie ze poczekam i spodniczka tez bedzie czekala
|
|
#50 |
|
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Niestety nic nie znalazłam - ale zapraszam na allegro - nicka Ci już podałam
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi sie ten long
a moze mialabys jakies bluzeczki poza watkiem, bo tylko jak narazie long wpdl mi w oko... szukam przedewszystkim ciemnych bluzeczek, moga byc seksi albo zwykly t-shirt z napisem czy bez ;] buzi ![]()
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
hehe to rozmiar S pod pachami ma pewnie pow 40cm dl pow 50cm mierze na oko
bo wlasnie wrocilam do domu z pracy a jest 23:25 i padam na twarz. TAK czy siak szukam za nią konkretów:-butow 36 kozakow (wszystko da sie obgadać jak coś masz, poprostu potrzebuje buty) -butów sportowych 36 halówki -spodni opietych 36 rozmiar nie koniecznie firmowki i bluzeczki ciemne polówki lub zwykle... byleby mialy normalne krotkie rekawki nie jakies dziwne, moga być bufki, ale nie za wielkie, moga byc tez bluzeczki z dl. rekawkiem, ale obowiazkowo 36 rozmiar dl ok. 50cm -granat, czern, ciemna zielen, moro itd... coś konkretnego i ładnego, subtelnego, moze byc sexi ![]() jak cos masz to dawaj
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
dokładka w poście 6.!
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarna bluzka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1164040958 i czerwony sweterek: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1164040958 Twobie podobały się jeansy rurki ze zdjęcia poniżej. ![]() Może coś jeszcze Ci się spodoba? Co myślisz o takiej wymianie? |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
co za krem prostujący ??
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie bardzo mi to odpowiada
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecie bokserki.
Ona jest obcisła bardzo i raczej krociutka
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
A moze masz cosik poza wątkiem ? jakis kosmetyk czy odżywke do włosuch suchych??
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko Thorgala nam brakuje do kompletu. Bo jakoś do Jolana to przekonać się do dziś dzień nie mogę ![]() Myślę, że spodnie możesz ewentualnie spokojnie zwęzić. Natomiast jeśli chodzi o bluzkę, to muszę Cię poprosić abyś uwierzyła wymiarom podanym przeze mnie. Nie ma mi kto teraz zrobić zdjęcia a i aparat nie ma takiej funkcji. A jak poproszę o coś takiego sąsiada, to chłop przestanie mi "dzień dobry" mówić ![]() Ale tak sobie myślę, że te spodnie to fajne są i niezłej jakości. Ale i tak ich nie noszę, więc bez sensu się kurzą w szafie. No i mogę dodać tę bluzkę, o której rozmawiamy. W zamian zabrałabym Ci te Twoje dwie bluzki. Co Ty na to? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

jest bardzo fajna, mało używana. Podaj mi tylko jeszcze proszę dokładniejsze wymiarki tej polówki. pozdrawiam, daj znać

pozwalniałam rezerwacje, czarna bluzka i sweterek znów do oddania

bo wlasnie wrocilam do domu z pracy a jest 23:25 i padam na twarz. TAK czy siak szukam za nią konkretów: