|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: puder w pędzlu Art Deco, EL intuition, pierścionek Apart i parę innych
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;3163737]A co dokładnie byś chciała za perfumy i pędzelek Rosmann?[/quote]
a tylko te dwie rzeczy Ci sie podobają? bo niestety ale perfumy na 99% już polecą... u Ciebie kilka rzeczy mi wpadło w oko (Gold, Sorra, Night), ale nie wiem na ile wyceniasz swoje wyroby - czy oprocz pędzelka cos bys jeszcze wybrala? |
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3163865]witaj,
chciałabym się Z Tobą wymienić na pierścionek Apart i puder w pędzlu. MOja propozycja w wątku.[/quote] interesuje mnie u Ciebie Lash Queen i krem do skorek Avon |
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;3167366]No niestety nic innego nie wpadło mi w oko. Na KWC ten pędzel jest wyceniony na 10zł, zatem zupełnie mi się nie opłaca wymiana tylko na niego
[/quote]to oczywiscie zrozumiale, dlatego spytalam jak wyceniasz swoje wyroby bo moge jeszcze poszperac, tylko w jakiego typu rzeczach? mam np. nieuzywany blyszczyk bezbarwny Baylis & Harding pielegnujacy, blyszczyk Boourjois 3D w kolorze 23, lakier do paznokci sally hansen Diamond Strenght kol 53 (rozowy z niebieskim pigmentem) raz uzyty no i mase roznych rzeczy tylko pod jakim kątem szukac?
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
jeżeli dla Ciebie wymiana lash queen i krem avon za pierścionek i puder w pędzlu jest OK, to możemy się tak wymienić. Proszę o adres na PW.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, mojej siostrze spodobało się Intuition, stąd zapytanie czy interesuje Cię samoopalacz Lancome -nieużywany 50ml. Może być do twarzy ale i do ciała. Mogę od siebie dodać Peeling minimizer Cliniqua - ten którym byłaś zainteresowana. Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hej ![]() niestety jednak samoopalacz nie jest mi potrzebny ![]() moze cos innego z pielęgnacji? pozdrawiam rowniez
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Cięzko mi tak pośredniczyć, nie mieszkamy razem, mało tego dzieli nas 100km. Stąd nie zawracaj sobie głowy jeśli samoopalacz nie odpowiada poprostu uznaj moje zapytanie za nieaktualne
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
. Ja jestem zainteresowana Estee Lauder Intuition oraz puderem sypkim . Znajdiesz cos u mnei w zamian może?![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161032 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Już piszę PW.

bo moge jeszcze poszperac, tylko w jakiego typu rzeczach? mam np. nieuzywany blyszczyk bezbarwny Baylis & Harding pielegnujacy, blyszczyk Boourjois 3D w kolorze 23, lakier do paznokci sally hansen Diamond Strenght kol 53 (rozowy z niebieskim pigmentem) raz uzyty no i mase roznych rzeczy tylko pod jakim kątem szukac?