![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Body Shop, Sephora, YR, Burberry, We-Ma, Dax Cosmetics, Wax-możliwe dokładki!
cześć kochanie
![]() coś Ci powiem... Musisz znaleźć coś u mnie za Brit Red ![]() mam ten podkład Lumene od Etiudy, na którym Ci zależy - chętnie Ci go oddam, mi nie pasuje kolor ![]() Poza tym widzę, że spodobał Ci się Amorek fraiche ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
🦄
|
Dot.: Body Shop, Sephora, YR, Burberry, We-Ma, Dax Cosmetics, Wax-możliwe dokładki!
Już dziewczyny wszystkim odpisuję, bo przez sprawy osobiste trochę mnie odcięło od kompa
![]() A więc- Magju, przyznam że nawet nie zajrzałam do Twojego wątku, bo wymiana za sam Wax wydawała mi się za malusia. Teraz popatrzyłam i widzę dla siebie tylko maseczkę, więc chyba tym razem zrezygnuję. Po prostu do małych wymian zniechęciły mnie koszty i strajki poczty :/ Jago, nie mam fotki pędzla do podkładu, ale jest on w stanie idealnym- na pewno gdzieś na Wizażu fotka takiego samego jak ja mam. Pędzle Wemy mam- fotka średniej jakości, ale wklejam (do tego mam do zbycia jeszcze ten pędzel obok- na krótkiej nożce, Donegal, użyty ze 2 razy do rozświetlacza na ramiona i dekolt) poniżej. Co do spray'u to moim skromnym zdaniem nadaje się do każdego koloru, bo nadaje objętość, raczej nie nabłyszcza (nie ma drobinek). Króweczko, masz fajne ciuszki, ale nic mnie nie zainteresowało (z kosmetyków też nie), bo jednak muszę mierzyć. Groszku, a jaka to pojemność tego zapachu? I może krótki opis ![]() ![]() Marto, u Ciebie bronzer Sephory i pianka L'oreal. MadziuK i Mariolu, to jednak rezygnuje, nie moje kolorki. Ivonnko, to chyba rezygnuje, wprawdzie go nie widziałam na oczy tak żeby się przyglądnać, ale jestem na tyle paskudnie obrzydliwa, że jeżeli wkłada się do niego paluchy to nie mogłabym go używać. Muszę mieć tubki albo coś z czego się wylewa ![]() Gosiu, niestety oba te zapachy są dla mnie albo za świeże albo zbyt ciężkie. Dziś mogę spróbować jeszcze Angel'a więc jakbym zmieniła zdanie dam znać ![]() Daigee, kusisz ![]() ![]() Rzyrafko to czekam na listę, fotki są. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
kurcze a jakbym podala wymiarki tych ubranek.?
bardzo ale to przebardzo mi zalezy. za te perfumy bylabym w stanie oddac z 5 rzeczy ![]() a z kosmetyczkow czego szukasz to ja poszukam ![]()
![]() |
#35 |
🦄
|
Króweczko, no nie wiem sama... Przemyślę, ale raczej naprawdę muszę mierzyć. Jestem wybredna jeśli chodzi o ciuchy i to żeby dobrze leżały. Tak to, co mi potrzebne wypisałam w pierwszym wątku. Tak z ciuszków to mogłabym się skusić na dodatki- szukam fajnej torby w stylu Diverse'a, biżuteria też mile widziana. No naprawdę nie chcę wypisywać głupot, bo z dodatków musi mi się coś spodobać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Jak dla Ciebie to 10ml (Amor Amor eau fraiche) w atomizerku
![]() Wymieniaj co Ci się podoba i wtedy będziemy pertraktować ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-12-09 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
mhm.
czyli ciuchy odpadaja? i mam szukac bizuteri..
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
5) Pędzel do podkładu Sephora 13) Sheer Blonde John Frieda, spray nadający objętość 200 ml, zużycie 40%, lekki spray, brak korka
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Błyszczyk + papiloty + próbki to pewnie trochę za mało za brit red ![]() Ewentualnie mogłabym dołożyć 15 ml gucci II - poza wątkiem. Proszę rozważ moją propozycję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Znalazlabys cos u mnie za puder sypki matujacy i/lub pedzle We-ma?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161625 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
🦄
|
Karolinko, nic nie znalazłam.
Jago, a czy te kosmetyki to będzie wystarczająco za ten podkład? Agii, Paji- nic nie znalazłam. Droga A, Gucci II to mój zapach ![]() Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2006-12-10 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
marigold mialam dokladke w watku
![]() moze cos teraz znajdziesz?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej to mnie interesuje Burberry Brit i pędzel Sephora.
Jakbys cos dobrala, byloby super.
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi zależy na pędzelku do brwi
![]() Moja mała lista: - krem do rąk AquaVibes Oriflame- użyłam ze 3 razy i przestał mi się podobać zapach ![]() - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - różne brokaty - Nivea HairCare pianka do włosów cienkich, 40% - próbka Crystal Aura - cień do powiek podwójny Oriflame Visions, odcień Romeo&Julia (jasny róż + brąz, oba opalizują na złoto) użyty 2 razy - Maybelline WaterShineFusion, szminko-błyszczyk w kolorze 711 RoseBoost, zostało 2/3 Odlewki / odsypki: - sypkie cienie Vollare: 19, 22, 39 (ostry róz, turkus, złoto) - sypki RubyRose (ufo) jasna opalizująca perła ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze mam pedzelek do ust Oriflame, użyty kilka razy, tydzień temu kupiony
![]()
![]() |
#51 |
🦄
|
Iceflower, niestety nic nie znalazłam dla siebie.
Kroweczko, dalej niestety nic ![]() Daigee, dopóki Droga A się nie odezwie to są aktualne, ale zaczepiła mnie Guccim a akurat dokańczam swój mały zapasik na czarną godzinę, a ten Gucci to moja kocimiętka ![]() ![]() ![]() Jago, ja już dziś tak średnio myślę i na siłę próbuję coś sobie dobrać, więc jeszcze dam znać jutro, bo może żel na cellulit by mi się przydał. Bo jednak wolałabym perfumy za perfumy. Z rzeczy których szukasz do pędzla mogłabym Ci zaproponować jeszcze: żel do demakijażu oczu i ust Nivea, użyty 4 razy. Rzyrafko, a co Ty jeszcze ode mnie chciałaś? Bo ja za ten pędzelek wiele nie oczkuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
A wybrałabyś cos ode mnie?
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Pojemnosc Tea Rose to 56 ml, jest to zapach rozy herbacianej, niespotykany i u nas niedostepny.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Wysyłam PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za brita?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej interesuje Burberry Brit i pędzel Sephora.
Podkład nadal jest wolny, chociaż pyta o niego wiele osób. A specyfików na cellulit mam trochę, m. in. - żel na noc PerfectSlim Loreal - emulsja Apotheker Scheller - ujęrdniający lotion Oriflame - intensywnie ujędrniający Garnier
![]() |
#58 |
🦄
|
No tak patrzę na piankę, bo tego nigdy dość u mnie albo może krem do rąk. No pomyślę, ale wolałabym, jak już pisałam, większe wymiany.
Daigee, Brit Red stał się nieaktualny. Wygrało moje przyzwyczajenie do Gucci'ego ![]() Jago, wierzę, że na podkład ID jest dużo chętnych bo jest naprawdę super i każdemu mogę go polecić! Ale jakie jest zużycie tych antycellulitowców? Nie chciałabym go u Ciebie zaklepywać- jeżeli dostaniesz lepszą ofertę to się przecież nie obrażę ![]() Groszku, tak sobie poczytałam troszkę na necie o nim, ale jestem niezdecydowana, bo poluję na Rose Absolue a to coś może podobnego. Byłabym chętna na próbkę, ale tylko jeśli mogę się odwdzięczyć inną ![]() Mogę zaproponować: Ralph Lauren "Hot", Cerrutti Image, Cat Deluxe Naomi Campbell, Neonatura Cocoon, Gap Dream More, Next Paradise, J.Lo "Live"- wszystkie robione. Palau, nic nie znalazlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
A ja zrobilam dokladke moze cos znajdziesz?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Podaję stopień zużycia:
- żel na noc PerfectSlim Loreal - została ok. połowa - emulsja Apotheker Scheller - cały - ujędrniający lotion Oriflame - cały - intensywnie ujędrniający Garnier - prawie cały. Mnie najbardziej interesuje Burberry Brit i pędzel Sephora.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.