![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie półki - kolorówka, pielęgnacja twarzy, ciała i włosów-serdecznie zapr
Cytat:
![]() Może znajdziesz coś jeszcze ? Jutro dopiszę co jeszcze mogę zaproponować, może coś jeszcze dobierzesz ? ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie półki - kolorówka, pielęgnacja twarzy, ciała i włosów-serdecznie zapr
konturówka do ust Sephora maniac linerw odcieniu 12 miel dement - bardzo jasny blady róz, niestety dla mnie za jasny
tradycyjnie podobaja mi sie tez u Ciebie maski do wlosow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kingo, niestety również nic, szukam rzeczy przede wszystkim z mojej listy potrzeb |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
znajdziesz cos z ciuszkow lub kosmetykow za :
Sephora, Enlightening Shimmer Compact Powder (Prasowany puder rozświetlający) w odcieniu Gold, zuzyte max 15 % - chociaz moim zdaniem mniej, bo nadal widać wszystkie gwiazdki róż Sephora w musie 6 g, odcień beige pudique, kilka razy uzyty nabłyszczacz Toni&Guy - pojemność 100 ml, ubytek w granicach 25 % pachnie obłędną wanilią, nie przetłuszcza, nie obciąża, maseczka Cosmetici Dora ze słonecznikeim 150 ml, ubytek w granicach 10-15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety, olejek zapachowy muszę wykreślić z listy, bo moje kotki właśnie go "załatwiły" ![]() Zerknij i pokombinujmy. Rozumiem, że cienie wszystkie Cię interesują ![]() Eh, pomyłka, zaraz wpiszę w swój wątek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
puder sypki Givenchy Prisme Libre
mam m.in. EL Lucidity - kolor 06 transparent (zostalo kolo polowy) EL Amber Bronze - puder w kamieniu odcien Sun Bronze (ubytek najwyzej 20% a moze i 10) oprocz tego zapraszam do watku moze cos Ci wpadnie w oko ![]() Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-02-19 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
cześć czy podoba Ci sie cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164512
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
DDML Clinique 2 buteleczki po 15 ml - jedna zuzyta w połowie, druga cała
Vichy Purete Thermale żel-pianka do mycia twarzy zostało ok.60% z 125 ml Może coś znajdziesz u mnie za to? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165615 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Voile d'Ambre YR - 50 ml z ubytkiem 5-8 ml
zajrzyj do mojego watku ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
pola , phdwao, marusia niestety nic
Narni znalazłam to: LOGONA LAVAERDE z lotosem do wrazliwej suchej cery-biała ziemia wulkaniczna do mycia w tubie jakie zuzycie, ale sama ziemia to i tak za mało, może masz cos jeszcze z mojej listy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Czy znajdziesz u mnie coś za xerial 5 i wodę provegol?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
znalazłam to, ale zaintrygował mnie jeszcze ten kuferek na kosmetyki
![]() -baza Teint Parfait Oil-free Yves Saint Laurent - kolor beż ze złotymi drobinkami (trójka). Baza jest doskonała, pięknie, dyskretnie rozświetla. Po nałożeniu podkładu drobinek nie widać - pozostaje tylko efekt subtelnego rozświetlenia. Bardzo ładnie wygląda pod oczami - lekko maskuje i rozświetla cienie. Jest to gwp o pierwotnej pojemności 15ml, zużycie - ok.1/5 -podkład HR Spectacular Make-Up, 22 - jasny czysty beż. Została resztka na wypróbowanie - jakieś półtora cm na spodzie flakonika. Podkład matuje i wygładza, bardzo dobrze się nosi. Higieniczne opakowanie z pompką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Mad, bazę YSL i podkład HR (ale doczytałaś, że to jest resztka?) chętnię wymienię za krem i wodę. Natomiast kufer najchętniej za konkrety z listy: pomarańczowe wygładzające kerastase, lub perfumy. Lub ewentualnie za którąś z innych z mojej listy, ale raczej nie za kolorówkę, tylko za pielęgnację. Chyba, że miałabyś np. White Light Face to Face.
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
-Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich.
za korektor shiseido? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Ziemia nowiusienka!!!!Lavaerde z lotosem-nowa tuba!!!
Juz patrze co potrzebujesz i juz szukam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() przy okazji - dokładka w pierwszym poście !!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
do przemiłych wizażanek, z którymi się wymieniłam w ostatnich dniach - wszystkie przesyłki zostały zgodnie z obietnicą dzisiaj nadane, pakowane troche w pospiechu, więc mam szczera nadzieję, że nie pomyliłam rzeczy - wszystkie nadane listami poleconymi priorytetowymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462
Może coś u mnie za jakiś cień albo za podkład? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy, piegusie
![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
aha to jeszcze to bym chciala
![]() szampon nawilżający Cosmetici Dora ze słonecznikiem 250 ml, ubytek w granicach 10-15%
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Madlaine gdybyś była zainteresowana czymś innym niż kosmetyki to zapraszam do mnie
![]() ZAPRASZAM ![]() Podobają mi się u Ciebie te rzeczy #nabłyszczacz Toni&Guy - pojemność 100 ml, ubytek w granicach 25 % pachnie obłędną wanilią, nie przetłuszcza, nie obciąża, #szampon Kerastase kapiel wzmacniajaca z vita-ciment, 250 ml,została ok połowa #żel pod prysznic z karitą Home Intitut 300 ml, ubytek ok. 15% #balsam brązujący Holiday Skin - do skóry normalnej i jasnej, 250 ml, ubytek jakieś 15 % #odmładzające mleczko kokosowe do ciała Bielenda Powitanie z Afryką - nowe #roletka Chanel Chance - 5 ml, zaoliowana, idealna do torebki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
mam slodkie perfumy: L'Instant de Guerlain 8ml perfum i Sun Moon Stars Lagerfelda EDP czy bylabys chetna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Ok. Pozdrwaim serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.