|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki, zajrzyj (;
Co to jest za błyszczyk, ten który zaznaczyłam na zdjęciu? Jaki to kolor dokładnie i jaka firma, czy ma drobinki? Podoba mi się
![]() I jeszcze dezodorant balsam Fa, znalazłabyś coś u mnie? |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam co nieco, ale mam parę pytań
![]() Yves Rocher Freise woda toaletowa ~ 1/4 ze 100ml - jaki to zapach? ![]() Smackers glitter glossover ~ 3 razy użyty i Dessert Treats by Jessica Simpson ~ 5 razy użyty----- jaki smak? które to na zdjęciu, bo się nie łapię ![]() Pimkie perfumy brzoskwinia ~ 2/3 z 30ml - ma atomizer? jak oceniasz tą brzoskwinkę, chemiczna, czy w miarę naturalna? ![]() Pozdrawiam i sorki za nawał pytań
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
YR to truskawka, bardzo ładny zapach.
Smackersa nie mogę zdefiniować, tak więc jaki to smak/zapach nie wiem. Co dziwne, odnoszę wrażenie, że jest bezsmakowy... a przecież to smackers... jest on na zdjęciu ostatnim, pomiędzy korektorem a bordową szminką (5 od lewej) Mam jeszcze pare innych smackersów jeśli Cie interesują ^^ Dessert Treats to też truskawka, na opakowaniu jest napisane 'lolipop'. Również na ostatnim zdjęciu, drugi od prawej. Perfumki mają atomizer, brzoskwinka jest słodziutka, w miarę naturalna. Dość długo się trzyma.
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to ja bym była zainteresowana yves rocher i brzoskwinką pimkie
I podoba mi się jeszcze truskawka dessert treats
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
może dorzuciłabyś mi jeszcze gąbeczke inglota (chociaż nie wiem jaką ona ma wartość
) do tamtych rzeczy i zrobiłybyśmy taką wymiankę (ewentualnie dorzucę jakiś drobiazg) ? ![]() pozdrawiam. ;*
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ano właśnie gąbeczki kurcze nie da rady, bo jest praktycznie zarezerwowana dla innej Wizażanki
![]() edit: czy brzoskwinka ma atomizer? |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
tak, brzoskwinka ma atomizer, pisałam już (;
a skoro gąbeczka zarezerwowana, to ja może wynajdę coś innego, odezwę się na pw jak już znajdę coś ![]() pozdrawiam.
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj sorki faktycznie
![]() Wiesz co, ja z błyszczyku desert treats bym zrezygnowała za to zainteresowało mnie jeszcze to:`L'oreal potrójne biały różowy niebieski porysowane opakowanie, brak aplikatora ~ zużycie niewielkie Dobrze, to czekam na znak ![]() Ja chyba naprawdę nie umiem czytać :P Dopiero teraz doczytałam, że masz parę innych smackersów Byłabym zainteresowana, jakie masz smaki? Bo tego swojego nadal używam i chętnie bym przygarnęła inny w zamian ![]() Wkleiłam u siebie fotkę tego smackersa dla Ciebie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Ze Smackersów mam jeszcze do oddania w sumie tylko ciasteczkową pomadkę, parę razy użytą, bo z gumą balonową się chyba nie rozstanę.
Poszukam sobie jeszcze jakichś rzeczy u Ciebie i na pw ustalimy wymiankę (;
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety na razie nie
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
A możesz poszperać. (;
dogadamy jutro. buziaki ;*
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
- ok.20 ml żel-kremu Avon Solutions do cery tłustej - Oriflame Winter Solutions, odżywka do włosów bez spłukiwania, 50% (świetna, ale nie potrzebuję już takiego mocnego odzywienia )- Nivea HairCare Styling minitubka żelu do włosów 30 ml, nieużywana Makijaż: - lakier do paznokci Oriflame z wiosennej kolekcji, Peach z 7 ml zostało ok. 6 - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - 2 lakiery do paznokci Manhattan 7ml, żużycie nie przekracza 15%; w kolorach róż opalizujący błękitem oraz wielokolorowy-tęczowy - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - Revlon Super Lustrous Lipstick, Limited Edition Pink Star, raz sprawdzony kolor na ręce- róż (nie jasny) z wyraźnymi drobinkami - Bourjois cień prasowany 68 Jaune Illuminateur (z wymiany, przeze mnie uzyty 2 razy, brak aplikatorka) - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - odsypka cienia APC 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); - połowa sypkiego cienia Vollare nr 22 (srebrzysty błękit/turkus) - pudry w kulkach: * Oriflame nabłyszczające: złote-2 szt, * Vollare: 3 średniego beżu, 1 jasnego brązu, 10 czekoladowych Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (3), PaleRose(8), BerryMauve(5), Rose(4) StrawberryDelish(6), KnockoutPink(7), PlumFrost(2), MeltedSun(1) - raz otwarta Oriflame Precious (1 ml) - zafoliowana Avon Love in Bloom TTA To moja lista
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() dzięki za zainteresowanie. ;*
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
czy znajdziesz cos u mnie za krem avene? moj wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189699 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
podnoszę!
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
hop.
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Z Twojego watku interesuja mnie 3 rzeczy:
- krem Avene - tusz Rimmel Extra Super Lash (napisz mi tylko, ile czasu go masz i czy jeszcze jest mokry) - mgielka Body Fantasies Czekam jeszcze na final innej wymiany (na blyszczyk Aquoliny), jesli ta druga dojdzie do skutku, to zrezygnowalabym z mgielki, a cala reszta rzeczy, ktore wybralas, jada do Ciebie. Co Ty na to? |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Wlasciwie to stwierdziłam, że avene jednak sobie zostawie, albo wymienię na cos naprawde b.fajnego. Dałam za niego 60 zł, zużycie jest naprawde niewielkie, w sumie jest go wiecej niz 2/3. A pewnie przyda mi się w wakacje, żeby nie spiec się zbytnio... Więc Avene raczej nieaktualny...
Rimmel jest mokry, mam go pare miesiecy, ale zawsze dokładnie i mocno zakręcam tusze, wiec nie wysychają.
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
do góry.
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
nikt nic nie chce
?
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:Napisane przez Lea93
Coś u mnie za: * profesjonalny pojedynczy cień Inglot w kolorze zielonym Matrix 837, zawiera Lipexel Luffa Cylindrica (seed) Oil, który zapobiega wysuszaniu skóry przez niektóre składniki pudrów, róży i cieni, przywracając jej naturalny film lipidowy; również tylko muśnięty. * strukturyzująca pasta do włosów L'oreal Special FX Studio Remix pojemnosc 150ml, została około połowa. Data ważności do 26.06.2008 * podwójna temperówka Intervision; jeszcze zafoliowana. ? wyszukalam jedynie mgielke body fantasies cotton candy. moze masz cos jeszcze poza watkiem. najchetniej cos aromatycznego badz tlustego do kapieli albo antycellulitowe kosmetyki eveline oprocz zelu pod prysznic. pozdrawiam EDIT: i jeszcze Yves Rocher Magic Touch rozświetlacz ~ ok.2/3 Dessert Treats by Jessica Simpson ~ 5 razy użyty |
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poprosze o pw
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Poniewaz mgielka do ciala juz przepadla w innej wymianie, to proponuje cos takiego: za tusz Rimmel wysle Ci cien Inglota i 2 blyszczyki: Maybelline i Oriflame (tego Anytime mi troche szkoda, bo nigdzie go nie dostane, a Aquolina to juz inna polka cenowa). Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Okej, dla mnie super. Proszę o adres na pw.
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
dokładka!
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za smakersa, cień ives rocher?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.