|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lipcowy wątek kosmetyczny - bonne bell,oriflame,manhattan,a vene,aquolina itd
Margo80- a nie dałoby rady wziąść jeszcze ptysia i wtedy wzięłabym serum i mydełko?
![]() Słonik- niestety nie opłaca się, gdyż balsam jest w promocji chyba za 10 zł, a odlewkę musiałabym wysłać w słoiczku paczką, czyli 6,50 za przesyłkę, to kupiłabym już sama balsam Pozdrawiam i zaglądaj do mnie w razie dokładek Chii1986- niestety nic Yoona- tylko, że ze smackersów zostanie tylko cinnabar i lód oraz błyszczyk Jessica Simpson i cień Joko. Jeśli dalej jestes chętna, to u Ciebie podoba mi sie krem do skórek Oriflame (tylko do kiedy data? ) i żel Aquolina.Droga A- z wody rezygnuję, nie jest mi aż tak potrzebna . Ile zostało kremu na rozstępy? na świeczkę i Silk jestem nadal chętna.rzyrafka- rozświetlający krem do włosów to ten z proteiną perły? Błyszczyk maybelline karmelkowy (karmelkowy kolor czy zapach? )- masz może zdjęcie? Odrazu mówie, że woda nie wiem, czy będzie aktualna |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowy wątek kosmetyczny - bonne bell,oriflame,manhattan,a vene,aquolina itd
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4707978]rzyrafka- rozświetlający krem do włosów to ten z proteiną perły? Błyszczyk maybelline karmelkowy (karmelkowy kolor czy zapach?
)- masz może zdjęcie? Odrazu mówie, że woda nie wiem, czy będzie aktualna Najbardziej mi na wodzie zależy krem jest z perłą fotki jutro, najpóźniej w piątek.
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4707978]Margo80- a nie dałoby rady wziąść jeszcze ptysia i wtedy wzięłabym serum i mydełko?
![]() [/quote] niech będzie mydełko i serum za 3 smackersy. wysyłam PW.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Cześ
![]() znajdziesz coś w moich ciuszkach? ![]() Odpowiedz u mnie Aha,sorry, teraz doczytałam |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4707978]
Yoona- tylko, że ze smackersów zostanie tylko cinnabar i lód oraz błyszczyk Jessica Simpson i cień Joko. Jeśli dalej jestes chętna, to u Ciebie podoba mi sie krem do skórek Oriflame (tylko do kiedy data? ) i żel Aquolina.[/quote] Aquoline wolalabym wymienic jednak na cos z mojej listy,takze chyba podziekuje
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4707978]
Droga A- z wody rezygnuję, nie jest mi aż tak potrzebna . Ile zostało kremu na rozstępy? na świeczkę i Silk jestem nadal chętna.[/quote] Kremu użyłam jeden raz. Krem jest w fioletowej tubie, w tej poprzedniej wersji. even & smooth anti-stretch mark cream soya proteins improves elasticity. Ważny do kwietnia 2008r. |
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Łatwiej byłoby, gdybyś powiedziała ile mniej więcej ubyło |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4707978]rzyrafka-Błyszczyk maybelline karmelkowy - masz może zdjęcie?[/quote]
To ten skreślony po lewej
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4717756]Zabardzo mi to nic nie mówi, bo nie wiem na jaką powierzchnię
Łatwiej byłoby, gdybyś powiedziała ile mniej więcej ubyło Ubyło niewiele, sadzę, że ok. 10 ml - 15 ml maksymalnie. |
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Rzyrafka- ok, podoba mi się, tylko czy nadal jesteś chętna, skoro nie ma wody?
![]() Droga A- a pojemność pierwotna to ile? Czyli pasuje Ci wszystko ode mnie (balsam Body Shop, smackers Snap wata cukrowa,mus Aquolina, woda kokosowa Manhattan, highlighter Manhattan) za Twoj krem na rozstępy, świeczkę cynamonową i krem Silk?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4723343]
Droga A- a pojemność pierwotna to ile? Czyli pasuje Ci wszystko ode mnie (balsam Body Shop, smackers Snap wata cukrowa,mus Aquolina, woda kokosowa Manhattan, highlighter Manhattan) za Twoj krem na rozstępy, świeczkę cynamonową i krem Silk? [/quote]Pojemność wyjściowa 150ml. Mnie pasuje, a Tobie? Jeśli tak proszę o dane na PW, a paczkę wyślę w poniedziałek. |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Droga A- ok, piszę PW
![]() Rzyrafka- rozumiem, pozdrawiam A powiedz mi, czy błyszczyki są jeszcze w sklepach?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno są jakieś nowe kolory, a za starymi nie patrzyłam
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu powody mojego zniknęcia określiłam na pw. Interesuje mnie krem kojący avene i gal kapsułki jesli jeszcze posiadasz.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4733863]Posiadam, posiadam- trzymałam
[/quote]A co dla Ciebie w zamian ? Dziękuję za przetrzymanie Buziak
|
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

) i żel Aquolina.
. Ile zostało kremu na rozstępy? na świeczkę i Silk jestem nadal chętna.
)- masz może zdjęcie? Odrazu mówie, że woda nie wiem, czy będzie aktualna 

krem jest z perłą
fotki jutro, najpóźniej w piątek.
niech będzie