![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy uporządkowany letni kramik, zapraszam
Angel jesli zgodzisz sie abym odlała sobie chociaz 10ml z serum Fekkai- bo nie chciałam oddawac całego tylko raczej polowe ale kusza mnie twoje perfumy wiec odlałabym sobie 10ml do jakiegos pojemniczka a tobie oddała cała reszte w oryginalnym opakowaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Lizzie przepraszam faktycznie to miało byc do Angel, przyznam ze bardziej kusza mnie perfumy wiec wolalabym oddac PM za te perfumiki, jesli jednak znajdziesz cos innego chcociaz za jedna rzecz - bardziej zalezy mi na Avene to chetnie sie wymienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
kenzo a co ze mna?
![]() |
#35 |
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Aha, więc skoro to do mnie to myślę, że mogłabym się wstępnie zgodzić
![]() Co prawda z mega ciężkim sercem oddałabym te perfumy, ale myślę że tak będzie lepiej ![]() Chciałabym jeszcze Twoje Amarige, ale zastanawiam się co mogłabym Ci zaoferować w zamian ![]()
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No poza tym PM to szczerze mówiąc nic dla siebie nie znalazłam, to serum na zniszczone końcówki którego jest 20% to trochę za mało za Avene. Ale nie odpowiedziałaś mi na pytanie, które ci zadałam kilka postów temu (może ci umknęło ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Krówko na inntocenta jestem chetna ale nie wiem jak sie dogadamy- Bright chce wymienic na perfumy o zblizonej pojemnosci, a reszty u ciebie nie znam albo nie sa w moim guscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Aha przepraszam zapomniałam odpisac na twoje pytanie- a wiec odzywke Fekkai mam ale jest jej juz mało- mysle ze zostało na solidne wyprobowanie, chciałam ja dołaczyc do duzej wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
kenzo a moze odlalabys mi np.30 ml bright
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
czyli Endżi
|
Wypiszę co jeszcze mam, może coś zainteresuje Cię za to Amarige
![]() - zestaw miniproduktów (po 20-30ml) z linii pielęgnacyjnej Aquasource Biothermu dla cery normalnej/mieszanej. Kupiłam wczoraj i raz użyłam, ale dopiero teraz zauważyłam, że dobrałam niewłaściwy wariant dla mojej cery ![]() - pianka oczyszczająca do cery normalnej/mieszanej Happyderm L'oreala - użyta z 5 razy - maseczka z glinką i olejkiem z drzewa herbacianego z linii Tee Trea Body Shopu, użyłam może 4 razy - lekki krem nawilżający dla cery tłustej Iwostin - cień sypki Bourjois z linii Suivez Mon Regard, mocno błyszczący - różowy opalizujący na złoto Mam możliwośc zrobienia zdjęć. Mogę wkleić lub podesłać na maila. Poza tym byłabym chętna na tą końcóweczkę maski Fekkai ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-07-28 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Angel - z wypisanych kosmetyków nic mi sie raczej nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
czyli Endżi
|
Kiedy mi właśnie zależy najbardziej na serum Fekkai
![]() Mam jeszcze perfumowany puder z drobinkami Angel Innocent, ale to już dość wartościowy bajerek ... Szkoda, bo szukam Amarige dla mamy ![]() Czyli wymiana kształtuje się następująco: ODE MNIE: - Lolita - J'adore - JT OD CIEBIE: - serum Fekkai - kredka Chanel - róż Dior - szampon i odżywka Super Skinny - nabłyszczacz Kadus - maseczka Carites Home Institute - odzywka Renee Further + końcóweczka odżywki Fekkai Tak będzie ok? Ze swojej strony przewiduję fajne gratisiki ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
. Paul Mitchell odżywka Super Skinny Daily Conditioner- prof odzywka silnie wygładzająca - ubytek okolo 35% z 300ml- pozostawia włosy jedwabiscie miekkie, nawilzone i lśniące
może coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
A czy nie dobrałabys sobie cos za ten puder? bo mam Angel wiec puderek by mi sie przydał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
czyli Endżi
|
Jeśli chodzi o kwestię odlewki serum to masz na myśli, że sobie odlejesz ok 10ml, a mi oddasz resztę, tak? Dobrze zrozumiałam?
Ten puder to praktycznie nabłyszczacz. W opakowaniu jest biały, ale dopiero po zaaplikowaniu widać jaki daje efekt. To mnóstwo drobinek opalizujących na srebrno, błękitno i fioletowo. Zapach jest subtelny. Jest to wersja uzupełnialna. Można do niego dokupić wkłady, ale obawiam się, że są one nieosiągalne w PL - trzeba by szukać na ebay'u czy w zagranicznych perfumeriach. Aktulny ubytek to może 5%. Poza wymienionymi przedtem rzeczami interesowłoby mnie jedynie Amarige ![]() /edit/ Zastanawiam się nad Sensi Balance, które może odpowiadałoby mojej siostrze... Ale nie jestem pewna, czy oddałanym puderek Innocenta za ten szampon. Jaka jest jego aktulna pojemność ?
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2007-07-28 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Angel tak cale serum w oryginalnym opakowaniu oddam tobie - sobie odleje 10ml
![]() ![]() ![]() A puder ma pojemnosc 10g tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() 1. Roz Dior So Cheek w kremie, kolor 558, tester, ale opakowanie niczym nie rozni sie od standardowego, ubytek 30% ,kolor pasuje zarowno do jasnej jak i ciemniejszej karnacji oraz 2. olej z krokosza - specjalny tylko do stosowania zewnetrznego jako naturalny depilator i nawilzacz- mam cała butle 250ml, oraz druga okolo 200ml Pozdrawiam ![]() Moje kosmetyki na wymianę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197512 Ubrania i nie tylko na wymianę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197819
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
kenzo ja chętnie bym wymieniła puder za maseczke / maseczki do włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Angel napisalam pw
Kimberlay niestety nic mi sie nie przyda- jesli miałabys cos jeszcze z filtrów poza kramikiem - niebarwionych to daj znac Falka co cie konkretnie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Kenzo, mój Angel le lys - ta taka wersja zakręcana.Jest go ok.20/50 ml.Może chciałbys jeszcze Escadę Magnetism 25 ml z ubytkiem ok. 6-7 ml.
Interesują mnie MAx MAra i Nina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Interesuja mnie te rzeczy, tylko ja sie nie znam cenowo , wiec chcialabym zeby bylo sprawiedliwie i gdybys podala ceny to wybralabym jedną czy dwie rzeczy.
3.Serum na zniszczone koncówki Bonacure Repair Rescue - pozostało okolo 20-25% z 75ml 4.Paul Mitchell szampon Super Skinny Daily Shampoo - prof szampon silnie wygładzajacy do wszystkich rodzajów włosow - ubytek okolo 20% z 300ml, pozostawia włosy jedwabiscie miekkie , nawilzone i lsniace 5. Paul Mitchell odżywka Super Skinny Daily Conditioner- prof odzywka silnie wygładzająca - ubytek okolo 35% z 300ml- pozostawia włosy jedwabiscie miekkie, nawilzone i lsniace 9. Maseczka i balsam Carites Home Instuitut- balsam 500ml - pozostało ponad 3/4, maseczka z 200ml pozostało 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Gosiu na Angela zawsze jestem chetna ale pewnie nie bedzie mi sie chciało bawic z ta buleleczka bez atomizera
![]() ![]() Falka Paul Mitchel juz nieaktualny wiec jesli znajdzisz cos w zastepstwie to chetnie przygarne puderek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
a co ze mna?
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za odżywkę bo blondu Farouka?? oczywiście mogę oddać więcej niż jedną rzecz za nią...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201540
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Hej znaJDZIESZ cos za kosmetyki : 1 - tusz oraz 12- tonik??
Odp szybko u mnie gdyz moj watek aktualny jest do dzisiaj : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...imi1990&page=5 Pozdrawiam i czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.