![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy i inne - wymianka:)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje Cerutti ana wymiane moge miec w 3 probkach po 5 ml Britney Spirls woda perfumowana Curious ,moge odpsikac tez Fiori Di Krizia ,tu jest link do opisu, moze byc tez woda Gosha Notingh Next w probce p 5ml
http://www.sorea.pl/product_info.php...roducts_id/243 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Innocent, Cerrutti oraz cienie (tu musialabym zobaczyc fotki, ew.link)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
zastanowiłaś się czy chcesz zamienić dunhill na morgana?
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Witajcie.Przepraszam Was ,że dopiero dzisiaj mogę odpisać
![]() Ewapawliszyn bardzo dziękuję za propozycję- ale proponowana zapachy są nie dla mnie, Daissy jeszcze dzisiaj załaczę fotki Lalicjo a co chciałabyś za - Avon- Anew dwustopniowy peeling glikolowy? Aniuastronomiczna- caviar nie jest ciemny-załaczę wieczorem fotki to sobie obejrzysz pozdrawiam
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
tomama - przepraszam nie miałam kiedy zajrzeć do Twojego wątku- dziasiaj wieczorkiem dam znać
pozdrawiam serdecznie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Hej, moze cos u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
a co powiesz na morgana + piling za innocenta?
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
mogę coś jeszcze dołożyć
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Julito a jaki jest rozmiar długiej czerwonej sukienki?
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie
Na wymianę proponuję cienie i perfumy.Z zainteresowanymi chciałabym sfinalizowac wymianki w ciągu nadchodzącego tygodnia-pózniej przez następny tydzień nie będę miała za dużo mozliwości zerkania na targowisko. Na wymianę mam: Cienie do oczu: 1.YSL Ombres Vibration Eye Shadow Duo - kolor Caviar/Champagne prześliczne,delikatna i aksamitna konsystencja,łagodne dla skóry powiek,przeciwdziałają wysuszeniu,odpowiednie dla wrażliwych oczu i osób noszących szkła kontaktowe,trwałe,połysku jące cienie - pudełko z kartonikiem i ulotką - ciemniejszy cień ze dwa razy mażnięty - jasnego ubytek maksymalnie do 5% 2.Lancome Maquiriche kolory Burnt sand / Honeymoon opakowanie testerowe 1,6 gr - ze dwa razy maznięty 3.Clinique Colour Surge Eye Shadow Soft Shimmer Ombre a Paupierres Intense Satinee kolor 04 Sierra Glaze - 8 gr dwa,trzy razy maznięte 4.Sephora paleta cieni - ubytek od 5 % do 10 % - ( mam je z wymiany) Perfumy: 1.Cerruti 1881 eau D'Ete Summer - ze 100 ml zostało ok.20 ml zapach intensywny, dość swiezy , bardzo trwały wprowadzony w 2005 roku.Nuty zapachowe: Fragrance Notes: Lemon, Mandarin, Bergamot, Olive Blossom, Nutmeg, Orange, Vetiver, White Musks, Sandalwood minimize 2..Miniatura Anna Sui Siu DREAMS https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...reams-edt.html 3.HUgo Boss INTENSE z 50 ml zostało ciutkę ponad 20 ml 4.GIVENCHY HOT COUTURE edp ze 100 ml zostało ciut więcej niz 25 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...uture-edp.html 5.VAN CLEEF & ARPELS AUTOMNE ze 100 ml zostało 50 ml może ciut więcej - świetny, bardzo trwały kwiatowo,drzewny zapach - nuty zapachowe jakie udało mi sie znależć : Automne parfum - Les Saisons: legno, sandalo, giglio di casablanca, limone italiano. Van Cleef e Arpels - Group: Floral Woody Musk Zapraszam ![]() Na wymianę interesuje mnie: oczywiście inne perfumy ![]() czekam na propozycje ![]()
Jestem za, a nawet przeciw... Edytowane przez Spook Czas edycji: 2007-10-06 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybka wymianka-Perfumy i cienie górnopółkowe
interesują mnie cienie YSL i Hot Couture w zamian mam Celine oriental Summer oraz Poeme Lancome , pomadkę Estee Lauder nr 186 a także podkłady Mary Kay Ivory , Gosh X-Ceptional
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Truth,Burberry,Dunhil,Rod riquez i inne
4.GIVENCHY HOT COUTURE edp ze 100 ml zostało ciut więcej niz 25 ml
Mialabys ochote na F by Ferragamo Salvatore Ferragamo? 25/30? nuty głowy: jaśmin, nuty owocowe nuty serca: róża, nuty przyprawowe nuty bazy: kwiat pomarańczy, nuty skórzane Dla mnie pachnie syropem malinowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedziałam u mnie.Jestem chętna na Tresor za Hot.Może jeszcze za Automne i cos chcesz Ghosta ok 95\100ml?Link do Kwc u mnie w opisie,są praktycznie nie do zdobycia w polskich perfumeriach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() podkładu Mary Kay nie znam musiałabym poczytać - pomadke sobie sprawdzę-jutro dam znać ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Witaj Doroto
![]() Nie umiem dokładnie opisac zapachu - na mnie jest taki drzewny, nie za słodki,może troszczke dymny- nigdy nie spotkałam sie z podobym zapachem.Jest nie inwazyjny,trwały,bardzo mi sie podoba- ale nie jestem w stanie wykończyć zadnej 100-ki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.