![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pure Poison i Island Michael Kors
Nadia - niestety nic, Dominikaha - gdyby to by³o Gucci II, to pewnie bym wziê³a bez mrugniêcia okiem... Pozdrawiam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 901
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
A mo¿ê Prisme Again Blush - 05 Smiling Brown z pude³kiem ubytek ok. 10%
Albo ELIXIR DES MERVEILLES HERMES -edp 23/50 ml w pude³ku Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-09-18 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
SensiWN, V.Wang, M.Jacobs, Island Kors, miniaturki
Wymieniê:
- Sensi White Notes, 75 ml. produkt, z pude³kiem, u¿yte parê razy, ubytek symboliczny. - Vera Wang EDP (klasyczna Vera, zapach kwiatowy, podobny w typie do J'adore) 100 ml., u¿yte raz, z pude³kiem. - Island Michael Kors, oko³o po³owa z 50 ml., lekko obt³uczony dolny róg butelki, bez pude³ka - Marc Jacobs, miniaturka 4 ml. testowana raz, w pude³eczku - Eternity Purple Orchid, 15 ml., ze sprayem, w pude³eczku, lekki ubytek Miniaturki (raczej wymiana): - Light Blue, wyj¶ciowa pojemno¶æ 4 lub 5 ml. (brak info na buteleczce) - Enjoy Patou, wyj¶ciowa pojemno¶æ 3 ml. + pude³eczko - Neblina Yves Rocher, wyj¶ciowa pojemno¶æ 7,5 ml. W zamian szukam innych zapachów, NIE szukam: odlewek, kolorówki (z wyj±tkiem Prisme Again Elegant Beige i Shiseido trójkolorowy L3), ciuchów, ksi±¿ek. Zapraszam serdecznie ! Edytowane przez Szarada Czas edycji: 2007-10-06 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dot.: SensiWN, V.Wang, M.Jacobs, Island Kors, miniaturki
Witaj:
![]() Podoba mi sie u ciebie princess lub sensi moze chcialabys ok 30/100ml Lolita Lempicka EDP (jabluszko) ,Alfred Sung Shi 30ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalaz³am, pozdrawiam !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
interesuje Cie sonia rykiel pomarañczowy sweterek?
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Interesuje Cie F by Ferragamo 25/30? Podoba mi sie Island. Co prawda nie wiem , jak pachnie , ale ma piekny flakon
![]() Nuty: nuty g³owy: ja¶min, nuty owocowe nuty serca: ró¿a, nuty przyprawowe nuty bazy: kwiat pomarañczy, nuty skórzane Ja czuje w nim maliny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 901
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Mam na wyminê Agenta Provocateur edp ok. 25-30/50 ml.Interesuje Ciê?
Mnie u Ciebie interesuje Sensi i Eternity Purple Orchid Mój w±tek.http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212896 Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-10-06 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Mo¿e za Emporio chcia³aby¶ Eau Torride?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Sorry, dziewczyny, ale spadam z tego miejsca. "Moderatorowi" serdecznie dziêkujê za naznaczenie mnie punktami karnymi oraz za niezwykle konstruktywne podpiêcie mojego w±tku z nowymi zapachami pod stary, nieaktualny w±tek zatytu³owany "Emporio z³ote, miniaturki". Nic tu po mnie, bo przecie¿ i tak w±tku nie odwiedzi nikt, kto nie jest zainteresowany z³otym Emporio, którego ju¿ dawno nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Szarado nie denerwuj siê! Wystraczy na pocz±tku w±tku wpisaæ "nieaktualne" i ¶mia³o mo¿na tworzyæ nowy w±tek!
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 468
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Emporio z³ote, miniaturki
Cos za:
- Light Blue, wyj¶ciowa pojemno¶æ 4 lub 5 ml. (brak info na buteleczce)
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
cos u mie za Emporio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN sta³y
|
Ja mam Romance Sensual Notes Ralpha Laurena 80/100 ml. Tester bez korka. Niedostêpna w Polsce limitowana wersja Romance . Ró¿nica - w zapachu i jego niebywa³ej trwa³o¶ci ¿adna - jedynie flaszeczka jest jakby leciutko per³owo ró¿owa. Pisa³a¶ w swoim w±tku ¿e jeste¶ zainteresowana .
Chêtnie sie zamieniê na jaki¶ fajny zapach o podobnej pojemno¶ci. Lubiê cieplutkie s³odko¶ci . Zdjêcia wody w moim w±tku. Zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.